|
|
Stranica: 89/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
sremac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:52 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Super su mi snimke sprženih ruskih zločinaca nakonnl zasjede konvoja. Onako su i četnici fino gorili nakon pokušaja zauzimanja Predsjedništva 92.
Slava Ukrajini. Da, u pravu si definitivno. Podsjećaju na tuzlansku kolonu kada su mnogi Srbi zaginuli, misleći da će proći tako lako sa provokacijama. Srbi nikako da nauce da nisu svi ljudi jednaki i da se na suncokret nemoze gledat ko na druge ljude
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:53 |
|
Pridružen/a: 10 svi 2021, 23:26 Postovi: 2480 Lokacija: Sarajevo
|
weasel je napisao/la: Broc je napisao/la:
Gledaj ljudina.
Može li netko photoshopirati logo Istjerivača Duhova i napisati Istjerivači sv. Save

_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:54 |
|
|
Nerealno koliko malo snimaka ima iz Ukrajine. Rusi ozb drze disciplinu, a i Ukrajinci su naucili lekciju iz prethodnog rata. Ovo sto vidimo, uglavnom usputni civili prave. Interesantno kad se uporedi sa Sirijom ili Nagorno-Karabahom. HusoBaznijek je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Super su mi snimke sprženih ruskih zločinaca nakonnl zasjede konvoja. Onako su i četnici fino gorili nakon pokušaja zauzimanja Predsjedništva 92.
Slava Ukrajini. Da, u pravu si definitivno. Podsjećaju na tuzlansku kolonu kada su mnogi Srbi zaginuli, misleći da će proći tako lako sa provokacijama. Dva najveca muslimanska uspeha u ratu i novijoj istoriji. Dosta govori o tome kakav otpad od ljudi je u pitanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sremac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:54 |
|
|
Skeletor je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Bugari su uvik bili softruski orijentirani. Ovo mi je čudno. Bugari su uvek bili na strani jačeg. 1944. su naprasno prestali da budu nemački i postali sovjetski saveznici, čak su tražili da ih prime u SSSR, a čim je to propalo sad su fanatični NATOvci. Kad to propadne postaće fanatično nešto drugo, pro-kineski npr. Bugari su bili na strano jaceg al rusi su uvek bili na strani Bugara neuzvracena ljubav kod srbe obrnuto ,vole ruse al rusi neznaju ni ko su Srbi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:55 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24911 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nerealno koliko malo snimaka ima iz Ukrajine. Rusi ozb drze disciplinu, a i Ukrajinci su naucili lekciju iz prethodnog rata.
Ovo sto vidimo, uglavnom usputni civili prave.
Primjetio.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:56 |
|
|
|
Ima i do toga sto su rasute informacije po twitteru i telegramu, tada si imao liveleak npr. Barem sto se sirije tice
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sremac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:57 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nerealno koliko malo snimaka ima iz Ukrajine. Rusi ozb drze disciplinu, a i Ukrajinci su naucili lekciju iz prethodnog rata. Ovo sto vidimo, uglavnom usputni civili prave. Interesantno kad se uporedi sa Sirijom ili Nagorno-Karabahom. HusoBaznijek je napisao/la: Da, u pravu si definitivno. Podsjećaju na tuzlansku kolonu kada su mnogi Srbi zaginuli, misleći da će proći tako lako sa provokacijama.
Dva najveca muslimanska uspeha u ratu i novijoj istoriji. Dosta govori o tome kakav otpad od ljudi je u pitanju.  Nemoj ih tako zvat .Ima i muslimana ljudi i ratnika ....ovi ovde su nase cvecke,nas suncokret posebi medju posebnim ,unikati majke prirode samo da mi je znati kako su stvoreni ..mora da je vise hrvatske genetike neg srpske
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 22:57 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
| Privitak/ci: |

123822_tmb_54860832_kolombo.jpg [ 7.79 KiB | Pogledano 1674 put/a. ]
|
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:01 |
|
|
 Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Th1950
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:05 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5666 Lokacija: Herceg-Bosna
|
aleksije radicevic je napisao/la:  Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili. moguće . tamo je najveća koncetracija ukrajinskih snaga a tamo nema više od 70 000 Ruskih vojnika ( 50 000 milicije i 20 000 ruske vojske ( moje procjene ) ) .
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:06 |
|
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:07 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la:  Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili.  Jesu nešto kod Mariupolja.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:09 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:11 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili. Pomerili su se na liniji dodira i izgleda da tu krece polako izvlacenje ukr vojske. Bilo bi i debilno da prorusi lupaju u ukopane ukrajinske brigade kad im svakako iza ledja dolaze kolone koje ce ih naterati ili na predaju ili na izvlacenje prema zapadu. Nekako imam utisak da se Rusi za sada trude da ovo urade sa sto manje masakriranja ukr snaga. Uglavnom pokusavaju da ih stave pred svrsen cin, da se izbegne jos gori PR i bes lokalne populacije. Ako krene posipanje artiljerijom i iz vazduha, bice druga prica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:11 |
|
|
|
Danas rusi zarobili ukrajince i američke Javelin-e
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:12 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili. Pomerili su se na liniji dodira i izgleda da tu krece polako izvlacenje ukr vojske. Bilo bi i debilno da prorusi lupaju u ukopane ukrajinske brigade kad im svakako iza ledja dolaze kolone koje ce ih naterati ili na predaju ili na izvlacenje prema zapadu. Nekako imam utisak da se Rusi za sada trude da ovo urade sa sto manje masakriranja ukr snaga. Uglavnom pokusavaju da ih stave pred svrsen cin, da se izbegne jos gori PR i bes lokalne populacije. Ako krene posipanje artiljerijom i iz vazduha, bice druga prica. Sigurno nije loše šta drže liniju, pogotovo kad se zna da su rusi poslali pojačanje direktno u donbas.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:12 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:14 |
|
|
Razvaljuju Nikolajev noćas 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:19 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ima li kakvih novih mapa? Na ovoj mi se cini da nije dobro prikazano. Nemoguce je da se ovi iz Donecka nisu pomerili. Pomerili su se na liniji dodira i izgleda da tu krece polako izvlacenje ukr vojske. Bilo bi i debilno da prorusi lupaju u ukopane ukrajinske brigade kad im svakako iza ledja dolaze kolone koje ce ih naterati ili na predaju ili na izvlacenje prema zapadu. Nekako imam utisak da se Rusi za sada trude da ovo urade sa sto manje masakriranja ukr snaga. Uglavnom pokusavaju da ih stave pred svrsen cin, da se izbegne jos gori PR i bes lokalne populacije. Ako krene posipanje artiljerijom i iz vazduha, bice druga prica. Čini mi se da im je namera da uhvate u kotao onaj deo severno od Luganska, ako preseku sa severa kod Lisičanska zarobiće bar 50 hiljada ukrajinskih vojnika u bezizlaznoj situaciji pored ruske granice. Problem je što ukrajinska vojska ne dozvoljava civilima da pobegnu odatle, posebno iz Šastja, koje je navodno 80% uništeno. Svakako im je cilj da isteraju ukrajinsku vojsku na čistinu da ih sprže iz vazduha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:24 |
|
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:27 |
|
|
 Predlazu Ukrajini da napadnu Poljsku, a samim tim napadom na NATO clanicu ista bi je okupirala
| Privitak/ci: |

as0v98zlszj81.jpg [ 21.74 KiB | Pogledano 1494 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:33 |
|
|
divizija je napisao/la: daramo je napisao/la: Ako Rusi krenu s masovnim bombardiranjem uz velike civilne žrtve Ukrajinu su zauvijek izgubili, jasno je to i Putinu. Nakon toga Ukrajinu mogu držati pod svojim utjecajem jedino klasičnom okupacijom i represijom. jesu li izgubili Čečeniju? Znaš li ti kako je Grozni izgledao nakon rata tamo? Ukrajincima se daje prilika da pobjegnu ili se predaju ili okrenu kaput, pametniji su to već učinili. Ovi ostali će se samožrtvovat na oltar vlastite mitomanije.No nije isključeno da neće bombardirati velike gradove, radi marketinga, nego da će ih odsjeći u slučaju teškog otpora. To vjerojatno ovisi o žrtvama. Opkoljeni i odsječeni ne mogu puno. To će ovisiti kako gdje, vjerojanto o stupnju otpora. Tako su Srbi sabili muslimane u par gustih urbanih zona u BIH. Samo što ovdje neće biti ni humanitarnih konvoja ni ičeg sličnog, osim mogućnosti da se ode, razoružan. Imaš li ti zrno morala? Najgori četnički smradovi su po Vukovaru pozivali Hrvate da se predaju i prestanu šurovati s "ustašama". Kenjaš tu Ukrajincima dan noć, bez obzira što su njihove vlasti zasrale, stari moj rat je u pitanju. Imaš opciju predati se i biti kmet u svojoj državi ili uzeti pušku i povući što više okupatorske stoke u pakao. Jesu se Hrvati predavali u 7. mjesecu kad nam je CIA predviđala 14 dana? Nisu, iako se činilo da je uzalud.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:33 |
|
|
|
SLAVA UKRAINI
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 25 vel 2022, 23:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24911 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Za 3 sata nova runda u Ukrajini. Dan treći. Informacije i mape vrlo šture. Jako laganje i fake vijesti na obje strane.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|