|
|
Stranica: 1045/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:29 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Rat u Ukrajini postao psihodeličan. Kao da za vrijeme DR ljudi u Zagrebu pojma nisu imali da granate padaju po Dubrovniku. Kijev zbog "zapada" i unutarnjih nemira sve zabranio. Ne smiješ reći šta su Rusi napali, tukli, ne smiješ nijednu sliku staviti. Za bilo što možeš na sudu i u zatvoru završiti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:41 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12305 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
|
Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:45 |
|
|
|
...još jedan koji se okliznuo u kupatilu.. :Gradska uprava Partizanska izvijestila je o smrti na ruskoj društvenoj mreži VKontakte. Lokalni medij publikacija Vremja Peremen izvještava da je komesarovo tijelo "sa znakovima samoubojstva" pronađeno "na ogradi".
"Stalo je srce snažnog i hrabrog čovjeka, koji je prošao mnoga 'vruća mjesta', ali koji se nikada nije slomio pod teretom teških vojnih događaja i brojnih gubitaka", stoji u priopćenju u kojem se Malikova smrt naziva "tragičnim događajem".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:45 |
|
|
Ko to gađa bijelim fosforom?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:48 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. ..ma da kad si rus možeš bit i debel..rokneš granatu prema bolnici igralištu oš ti tjelesne spreme.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 20:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44068 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
DrMag je napisao/la: Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama. Oho, to bi bio ozbiljni napad, to je baš izazivanje NATO na granici.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:08 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27766 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Svakako fizička sprema i ne igra više neku ulogu, ako te samelje artiljerija šta ćeš? Ne ratuje se mačevima. Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Zar nije najbitnije duh i volja?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27766 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. Ali zato ako onakvi budu ranjeni, hebo je majku tko ih bude morao nositi.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:10 |
|
|
DrMag je napisao/la: Rusi planiraju prodor iz Belarusije na zapad Ukrajine duž granice do Moldavije, kako bi zatvorili granicu prema NATO zemljama. Hoćeš kasnije tu tvoju šizofreniju od ideje prikazivati kao "ruski poraz" jer nisu uspjeli ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44068 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Totalno luda i nemoguća ideja da je mogu konstruirati samo zapadni mediji.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:20 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Tjelesna sprema je osnov. Najbitnije. Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost. Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Totalno luda i nemoguća ideja da je mogu konstruirati samo zapadni mediji. Prestani mijenjati mišljenje ovisno kako koji forumaš nešto napiše. Kao da te Alija pravio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:23 |
|
|
|
Nije služio vojsku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost.
Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu. ...MA PRIČAŠ GLUPOSTI AKO NE POPIJE TRI PITE NEMA STOMAČINU I NIJE RUS NIKAD VOJNIKA OD NJEGA.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:47 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
|
Strelkov se priključio operaciji. Ukrajina mu stavila glavu na 50.000 dolara.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 21:59 |
|
|
|
Na istočnom frontu ukrajinski vojnici danas su ubili 1 ruskog i još dvojicu ranili. Uništeno je i 18 tenkova, 16 artiljerijskih oruđa, dva MLRS sistema, oborena su još 4 helikoptera i dva aviona i 67 bespilotnih letjelica. Presretnuto je i 89 raketa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10296 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Konkretno kakve meni koristi što sam tip top fit ako me sašije granata ili šta već? Duže ću se patit dok ne ciknem? Ne zvuči kao neka prednost.
Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu. Sreća , pamet , ''srce'' , pa tek onda fizička sprema . Evo mali primjer ...gledamo danima one dronove koji ispuštaju mine ( mislim da rade na principu tromblonskih) i ubacuju ih u rovove ili kroz ''širom otvorena vrata '' oklopa .. Džaba nekom i da je olimpijski prvak u olimpijskom desetoboju , ako je glup pa ne skonta da nije zgoreg da se dok drjema u rovu , bar zavuče pod neku strehu , ili ako je u tenku , ne drži vrata na kupoli ''širom otvorena '' . Itd, itd... Vjerovatnoća da će vojnik nositi ranjenog druga 15 kilometara (  ) je vrlo blizu nule , a vjerovatnoća da ti sa nebesa ubace minu na nezgodno mjesto , raste progresivno
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:03 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Na istočnom frontu ukrajinski vojnici danas su ubili 1 ruskog i još dvojicu ranili. Uništeno je i 18 tenkova, 16 artiljerijskih oruđa, dva MLRS sistema, oborena su još 4 helikoptera i dva aviona i 67 bespilotnih letjelica. Presretnuto je i 89 raketa. ..slava ukrajini 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:04 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu. Sreća , pamet , ''srce'' , pa tek onda fizička sprema . Evo mali primjer ...gledamo danima one dronove koji ispuštaju mine ( mislim da rade na principu ''tromblona) i ubacuju ih u rovove ili kroz širom otvorena vrata ''oklopa '' .. Džaba nekom i da je olimpijski prvak u olimpijskom desetoboju , ako je glup pa ne skonta da nije zgoreg da se dok drjema u rovu , bar zavuče pod neku strehu , ili ako je u tenku , ne drži vrata na kupoli ''širom otvorena '' . Itd, itd... Vjerovatnoća da će vojnik nositi ranjenog druga 15 kilometara (  ) je vrlo blizu nule , a vjerovatnoća da ti sa nebesa ubace minu na nezgodno mjesto , raste progresivno ...kratka rusofilska pamet ni šah ne možeš igrat ako tjelesno nisi spreman...branite nemoguću teu da se nebi rugali ruskoj armadi il bolje rečeno topovskom mesu.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:09 |
|
|
laganini je napisao/la: Svarog je napisao/la: Sreća , pamet , ''srce'' , pa tek onda fizička sprema . Evo mali primjer ...gledamo danima one dronove koji ispuštaju mine ( mislim da rade na principu ''tromblona) i ubacuju ih u rovove ili kroz širom otvorena vrata ''oklopa '' .. Džaba nekom i da je olimpijski prvak u olimpijskom desetoboju , ako je glup pa ne skonta da nije zgoreg da se dok drjema u rovu , bar zavuče pod neku strehu , ili ako je u tenku , ne drži vrata na kupoli ''širom otvorena '' . Itd, itd... Vjerovatnoća da će vojnik nositi ranjenog druga 15 kilometara (  ) je vrlo blizu nule , a vjerovatnoća da ti sa nebesa ubace minu na nezgodno mjesto , raste progresivno ...kratka rusofilska pamet ni šah ne možeš igrat ako tjelesno nisi spreman...branite nemoguću teu da se nebi rugali ruskoj armadi il bolje rečeno topovskom mesu..  Ne pada mi na pamet da ti protivurječim .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:19 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Susjedna postrojba trpi žestok napad. Ti moraš sa svojim vodom trčeći da savladaš visinsku razliku npr. 200 m plus par km udaljenosti. Ulaziš u borbu iz pokreta, nišaniš, a cijev ti skače u ritmu disanja, srce ti lupa u ušima, ne vidiš ništa. Kakve koristi od takvog nespremnog vojnika? Imaš prijatelja ranjenika iza neprijateljskih linija. Moraš ga prenijeti do točke izvlačenja 15 km. Neprijatelj ti otkrio grupu, uskoro kreće u potjeru i gonjenje tvoje grupe. Imaš određeno vrijeme potrebno da se izvučeš nakon obavljenje zadaće. Kako ćeš spasiti kolegu ako nisi uvježban za takav napor? Zato su postojale kategorije spremnosti vojnika ili policajca - Minimalna M, Bojeva B i Specijalna S. Svaki pripadnik npr gardijskih brigada je morao ispuniti B normu ili veću. Izviđač mora imati S normu. Sreća , pamet , ''srce'' , pa tek onda fizička sprema . Vojnik je zanatlija. Taj zanat ima svoja pravila i zakonitosti koje potencijalni vojnik mora ispuniti. Koja se izučavaju, uvježbavaju i treniraju. Na sreću se oslanjaju amateri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:22 |
|
|
|
Umjesto što se šprdate bolje da sakupite donacije, šta možete, lijekove, medicinsku opremu, hranu, like i subscribe elitnom srpskom snajperisti u ruskoj armiji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:27 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Sreća , pamet , ''srce'' , pa tek onda fizička sprema .
Vojnik je zanatlija. Taj zanat ima svoja pravila i zakonitosti koje potencijalni vojnik mora ispuniti. Koja se izučavaju, uvježbavaju i treniraju. Na sreću se oslanjaju amateri. Druže , ne radi se o oslanjanju na sreću .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 16 lis 2022, 22:54 |
|
|
|
Izrael je obećao 100 tenkova, 200 pomoćnih i transportnih oklopnih vozila, 40 haubica, 1000 antitenkovskih oružja, 12 višecjevnih bacača raketa i raznu pomoćnu opremu za dostavu pomoći Ukrajini. Pomoć će biti isporučena u utorak.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|