|
|
Stranica: 1057/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 17:49 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
I ja bi se sramio da sam dijelio CNN a pogotovo kad bih 6 mjeseci prije pljuvao po njemu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 18:00 |
|
|
HHerceg je napisao/la: I ja bi se sramio da sam dijelio CNN a pogotovo kad bih 6 mjeseci prije pljuvao po njemu. Dijete drago, oni su prenijeli vijest iz Bijele kuće, kakve veze ima što su prenosili prije 6 mjeseci? Jesu nešto slagali glede NASAMS, pa se ne slažeš? Evo reuters prenosi vijest...hoćemo opet pljuvati po njima zbog toga? https://www.reuters.com/world/us-workin ... 022-10-11/Intelslavko je tipična proruska botina, petljanac i spiner. X puta mijenjao opise i stavljao tuđa videa pod svoja.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 18:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Solc: "Njemacka nece isporuciti Ukr tenkove Leopard 2".....kaput...sto ce prosjaci braca Klicko i Zeleni.
RF je Ukr gledala kao bratsku zemlju, i 7 mj je "mazila i pazila za ratne uvjete"....
Kina se slozila sa ULASKOM SA u BRIKS, trguju u juanima...aplikanti jos i Iran, Egipat, Turska.
Cemu se nadaju i kamo streme boznijan muzlems? Ocel ih otkantat ovi pravi muslimani?
Бивши директор ЦИА и бивши командант америчких и НАТО снага у Авганистану Дејвид Петреус не искључује да у сукобу у Украјини може учествовати „мултинационални“ контингент који предводе САД, а не сам НАТО. „САД и друге земље могу одговорити на овај или онај начин, али као мултинационалне снаге које предводе САД, а не као снаге НАТО-а“, рекао је он. Нешто раније је објављено да су САД распоредиле 101. ваздушно-десантну дивизију у Европи за учешће у војним вежбама,чији је командант изјавио спремност да уђе на територију Украјине „у случају ескалације“
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 19:41 |
|
|
Vlasti Nikolajeva pozvale su stanovnike da napuste grad i ne vraćaju se do kraja aktivnih neprijateljstava. Citat: The mayor of Nikolaev Alexander Senkevich urged residents to urgently leave Nikolaev and not return until the end of active hostilities on the territory of Ukraine
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 20:36 |
|
|
Kazu RF nema vise streljiva, granata, krilatih raketa, dronova, satelita....pa ima, vidite u uradku.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 20:38 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
K..M je napisao/la: Kazu RF nema vise streljiva, granata, krilatih raketa, dronova, satelita....pa ima, vidite u uradku.
Šta su i rusi počeli bacati ručne bombe sa dji dronova? Ili su ukrali Ukrajinske snimke?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 22 lis 2022, 23:55 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Gledala sam onaj klip koji si postavio i sad ga uvek gledam kao hologram. Drogirani hologram. Njegov govor je rogobatan, vidi se da je pod stare dane savladao taj kvazijezik koji zvuči kao mutirani poljski.
Zvuci tako vestacki i odvratno, kao neka na brzinu sklepana budzevina... ovi zapadni Ukrajinci kad govore, imaju bar neku tecnost u jeziku, jer i ne znaju drugacije... ovaj glumac se toliko muci i uvija, zalosno zvuci i izgleda... kao neki napusteni pas koji luta ulicom beznadezno...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 00:02 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Zvuci tako vestacki i odvratno, kao neka na brzinu sklepana budzevina... ovi zapadni Ukrajinci kad govore, imaju bar neku tecnost u jeziku, jer i ne znaju drugacije... ovaj glumac se toliko muci i uvija, zalosno zvuci i izgleda... kao neki napusteni pas koji luta ulicom beznadezno...
Ponoviću svoje staro pitanje - kako spava noću. Šta je moglo da se spreči a nije i kako će da pogleda u oči milionima unesrećenih na kraju.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 01:35 |
|
|
DrMag je napisao/la: K..M je napisao/la: Kazu RF nema vise streljiva, granata, krilatih raketa, dronova, satelita....pa ima, vidite u uradku.
Šta su i rusi počeli bacati ručne bombe sa dji dronova? Ili su ukrali Ukrajinske snimke? Ne. Kopiraju sa petardama Ukre. Uradi sam.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:23 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
'' Priđi , da ti pidoroliberalni ''čiko'' da bonu.. ''
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25697 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Breaking news!!
Kako javljaju sa terena na području sjeveno od Davidov Brod a gdje su veće koncentracije ukrajinskih trupa došlo je do ogromne eksplozije praćene sa podrhtavanjem tla.
Smatra se da je riječ o eksploziji nuklearne taktičke glave!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:47 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Breaking news!!
Kako javljaju sa terena na području sjeveno od Davidov Brod a gdje su veće koncentracije ukrajinskih trupa došlo je do ogromne eksplozije praćene sa podrhtavanjem tla.
Smatra se da je riječ o eksploziji nuklearne taktičke glave!! Bobi, imas li neki link, ili nas lozis...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:50 |
|
|
Istina je to.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:54 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39363 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Eto ga sad Rusi kradu auta Ukrajincima u Hersonu i bježe s njima trajektom preko Dnjepra. Stvarno tko više smišlja ovu propagandu, ovako loše scenarije ne pišu niti naši scenaristi za hrvatske sapunice
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 11:57 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39363 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zar stvarno ne vjerujete Bobovcu? Bome mi bio dobar novinar yutarnjeg.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:03 |
|
|
daramo je napisao/la: Eto ga sad Rusi kradu auta Ukrajincima u Hersonu i bježe s njima trajektom preko Dnjepra. Stvarno tko više smišlja ovu propagandu, ovako loše scenarije ne pišu niti naši scenaristi za hrvatske sapunice Citat: Intel Slava Z
While someone is dispersing that the Russians are leaving Kherson, local publics report on large-scale transfers of Russian troops to the territory of the Kherson region. A lot of soldiers and a lot of equipment. The troops go both to the left and to the right bank. Most of all - it is on the right bank, in the Berislav region.
Sprema se konjica...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:17 |
|
|
Jesam li o tome pisao prije par dana? Čak je američki general i moju kartu uzeo
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:20 |
|
|
Nije to nikakva konjica, ti stižu da utvrde fortifikacije i zaustave predstojeće ukrajinske ofanzive. To ljudstvo im je nužno potrebno za obranu i da sačuvaju trenutne linije fronta, nisu Rusi više sposobni za nikakvo ofanzivno djelovanje.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:21 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Sprema se konjica...
Kakva konjica? Mogu biti samo topovsko meso. Daramo me preduhitrio
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije to nikakva konjica, ti stižu da utvrde fortifikacije i zaustave predstojeće ukrajinske ofanzive. To ljudstvo im je nužno potrebno za obranu i da sačuvaju trenutne linije fronta, nisu Rusi više sposobni za nikakvo ofanzivno djelovanje. Prvo odbrana, a posle protiv napad... Za konjicu sam mislio dolazak u Belorusiju. Posle te odluke Amer je zvao Sojgua da popricaju malo...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:40 |
|
|
Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:45 |
|
|
Ovdje neki doista misle da Rusi ne mogu grupirati 30.000 vojnika za ofenzivna djejstva.
Polako.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:49 |
|
|
daramo je napisao/la: Za te snage u Bjelorusiji ne znam niti šta izvode, Rusi su od početka ovog rata imali toliko strateških i obavještajnih promašaja da me ne bi začudilo i da ovo bude jedna od njih. Umjesto zujanja po Bjelorusiji te snage bi im bile potrebnije u Hersonu i Donbasu. Koliko se vidi na videima u Bjelorusiju su većinom došli mobilizirani pričuvnici na re-obuku. Pošto tamo ima dosta pogodnih poligona.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 12:53 |
|
|
Ovo se ne viđa svaki dan...
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 lis 2022, 13:01 |
|
|
Dobar snimak, i jako je udario od tlo, otišli pršljenovi, kukovi i sl.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|