|
|
Stranica: 1205/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 15:45 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: u 20. krugu će europske zemlje hvatati izbjegle Ukrajince i tjerati ih natrag.
Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to.
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:18 |
|
|
Putin je bolestan i umire, NATO pakt ce uskoro paradirati po Moskvi.
Cujo ja na sienenu
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:19 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Zato su tu nasi ukrofili da te uvjere kako se u Kijevu brani bijela Europa, a da na BiH ne treba jurnuti ako mujage napadnu Hrvate jer reko Brisel. Treba jurnuti na Banjaluku.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:57 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12302 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Opet Rusi prijete Europi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:02 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Previše puta smo mi ginuli za tuđe interese, dva puta su naši djedovi krvarili protiv Rusa za račun angosaksonske aždaje. Nikad više. Hrvatski vojnik van granica RH može samo u BiH a za ostalo nek padaju atomske briga nas.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27517 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Opet Rusi prijete Europi. A kaj su rekli?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:24 |
|
|
..bas danas gledam novinar iz bakhmuta nas Hrvat prica pricu svaki dan novina svaki dan istu Rusi tuku nemilice wagnerovci se pomaknu nesto bliže gradu i onda ih ukre opet vrate Nazad..pat pozicija odnosno pobjeda onih koji brane …zato agi svaki dan isto:jel pa bakhmut ..odgovor je jednostavan da il ne..aga cekam.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:36 |
|
|
Ovaj jos misli da se radi o zauzimanju gradova 
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Previše puta smo mi ginuli za tuđe interese, dva puta su naši djedovi krvarili protiv Rusa za račun angosaksonske aždaje.
Nikad više.
Dobrovoljci neka idu na osobnu odgovornost, dapače.
|
|
Vrh |
|
 |
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 18:01 |
|
|
Gdje je onaj snimak unistenog "Terminatora" Markan vec bio izvadio gela da ga malo umasti, ali izgleda da je bezveze pobacio.
|
|
Vrh |
|
 |
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 18:10 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:05 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Ako netko nekog regrutira za rat u Ukrajini to su wagnerovci koji regrutiraju Srbe.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Počeli im puštati probne balone. Već ih u nekim gradovima pozivaju da muškarci od 18 do 60 godina dođu podići humanitarnu pomoć. Žene, djeca i stare osobe ne mogu dobiti. Ali eto, čekamo gamechangere i kijevsku ofenzivu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:42 |
|
|
Moguce. Ruska vojska nece preplaviti citavu Ukrajinu dok generalstab ne smatra da je dovoljno unisten ukrajinski vojni potencijal.
|
|
Vrh |
|
 |
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:47 |
|
|
Laganini dosadan si. Ako imaš neku internu sa Agom ne gnjavi tu. Bolje razmišljaj koliko je prošlo od 2014.
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 20:00 |
|
|
BBC je napisao/la: Počeli im puštati probne balone. Već ih u nekim gradovima pozivaju da muškarci od 18 do 60 godina dođu podići humanitarnu pomoć. Žene, djeca i stare osobe ne mogu dobiti. Ali eto, čekamo gamechangere i kijevsku ofenzivu. ..jesu Rusi prešli deset posto.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 20:01 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Lijepe vijesti sjeverno od Bahmuta. Naši probili liniju kod Blagodatnog. To su Ukrajinci imali linije na brdu. Druge linije nema, sada su Vagnerovci prošli nekih 4-5 kilometara naprijed. Paraskojevka i Krasna Gora u kotlu.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 21:29 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Ako netko nekog regrutira za rat u Ukrajini to su wagnerovci koji regrutiraju Srbe. Dragovoljci koji se javljaju sami, jedna su priča. Npr. Wagner. Pa i ovi naši čudaci, ne podržavam njihov cilj, ali ako im se baš ide, a RH od toga nema troška i štete (što nije baš tako) - koga briga - veselo im bilo. Druga priča je dodatna eskalacija i korak dalje u uplitanju u tuđi rat, gdje RH tamo šalje svoje profesionalne vojnike. Bila bi to idiotarija, ali ne i nešto što bi me začudilo. A "prijatelji" bi im sigurno dali čast da budu u prvom redu kada se krene u juriš. Treće, kada bi se slali i pripadnici hrvatskog pričuvnog sastava (dakle ne profesionalci, nego oni koji su odradili obuku). I četvrto, kada u državi koja inače nema obavezan vojni rok, kreće obavezna regrutacija i hvatanje ljudi po cesti, po npr. ukrajinskom modelu. Treće i četvrto bile bi tragične idiotarije, ali ako "prijatelji" baš lijepo "zamole"??!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 22:58 |
|
|
Spam mashina u akciji.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 23:28 |
|
|
ruska, tako i treba
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 23:42 |
|
|
pa ignorirajte ga a pazi ovih, jel ovo pjesma napisana za Geran? kakve budale
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 vel 2023, 00:10 |
|
|
Wagenerovci napadaju
|
|
Vrh |
|
 |
Konj
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 vel 2023, 00:12 |
|
|
jel ima netko aktualne, ali koliko toliko objektivne informacije. ne pratim temu već neko vrijeme, previše subjektivnog navijanja, premalo analiza
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 vel 2023, 00:15 |
|
|
Konj je napisao/la: jel ima netko aktualne, ali koliko toliko objektivne informacije. ne pratim temu već neko vrijeme, previše subjektivnog navijanja, premalo analiza ...to je točno evo aga falio tri miseca u padu bakhuma a pola ukrajine wagnerovci pobili.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|