|
|
Stranica: 145/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Internet iz svemira, Starlink: Citat: Zahvaljujući Elonu Musku Ukrajinci će imati internet čak i ako im unište internetsku infrastrutkuru Kad ostanu bez struje mogu se jebati. A i to je pitanje dana.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Internet iz svemira, Starlink:
Kad ostanu bez struje mogu se jebati. A i to je pitanje dana. Neće ostati bez struje, Putin je od prvog dana mogo da im prekine isporuke struje a nije.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25677 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dolazi vrijeme ručka. Sad bi već trebali biti vijesti o novim osvajanjima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:35 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Neka moćna Ruska čizma zakorači sve do Splita i Zagreba i oslobodi nas masona . Rusijo ako imaš srca dolazi vamo i čisti ! A čiju onda stranu zastupa Putko, jezuitsku?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Prekinuta isporuka banana u Rusiju.
Iz nekih zemalja. Što znači da će neke zemlje isporučivati više banana Rusiji i više zaraditi. Nadam se da će im udariti sankcije i za kromir pa da RS procvijeta.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ruske snage ušle u Kharkiv, već naselja sa zgradama. Ona bombardiranja sinoć probila crtu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:41 |
|
|
Tenk il haubica zapeli u blatu i propao pokušaj izvlačenja, kolko mi se čini posada se spasile, to je ono o čemu sam pričao jučer...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:42 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Tankosic je napisao/la: Nikad pomenuo nije ni Poljake ni Madjare, a o Ukrajincima je rekao da su produkt Lenjina kojem ruse spomenike u procesu "dekomunizacije", pa ce on da im izvrsi do kraja.
Prestani da izvrces reci. Govor ovdje su postavili neki diskutanti iz Srbije, ja na prvu nisam vjerovao. Kasnije je i sam Aleksandar Vučić potvrdio kako je to "pravi Putin" iz razgovora s njim. Umislio je malokitni hobit da je car. Odličan govor. Dašta je nego car. Rusija je carstvo. Koje će se upravo još podebljati.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:46 |
|
|
divizija je napisao/la: dunno je napisao/la: U tom scenariju Rusi bi dobili radikalno anti-rusku višemilijunsku državu par stotina kilometara bliže Moskvi nego dosad. Ne znam što su time postigli. ne, dobit će je par stotina km zapadnije nego dosad. dosad je bila na ruskoj granici. isto tako, biti će u strateški daleko inferiornijoj poziciji spram Rusije, ekonomski totalno okljaštena i vraćena u kameno doba, a vjerojatno će je Rusi po potrebi preoravat ko Izraelci Siriju, ako se tu budu koncentrirale neke američke baze, instruktori, skladišta i ostala gamad.. inače, još jedna potvrda da je Ukrajina ovdje samo objekt i da se, boreći za sebe, bori za globlani sotonski imperij: https://tribun.hr/sef-britanske-obavjes ... FE8UE-CNwICitat: Šef britanske obavještajne službe: „LGBT+ prava su najvažnije vrijednosti koje nas razlikuju od Putina“
“LGBT+ prava” su najvažnije “vrijednosti i teško stečene slobode” koje “nas” razlikuju od ruskog predsjednika Vladimira Putina, napisao je u petak Richard Moore, šef MI6, britanske tajne obavještajne službe.
Moore nije precizirao je li njegova upotreba “nas” referenca na Ujedinjeno Kraljevstvo, Anglosferu ili širi Zapad.
Svoje je osjećaje izrazio putem Twittera, povezujući svoje primjedbe s tekućim sukobom između Rusije i Ukrajine. Uključio je akronim od “LGBT+ Mjesec povijesti”, uz “LGBT+” za “Lezbijka, gej, biseksualac, trans+”.
Napisao je: “Uz tragediju i razaranje koji se odvijaju tako uznemirujuće u Ukrajini, trebali bismo se prisjetiti vrijednostima i teško stečenim slobodama koje nas razlikuju od Putina, a ponajviše LGBT+ prava. Stoga nastavimo s našim nizom tweetova povodom #LGBTHM2022.”
Moore je istaknuo “skupinu za podršku LGBT+” unutar MI6 kako bi ilustrirao svoj naglasak na “LGBT+ pravima” kao primarne filozofije koja razlikuje “nas od Putina”.
Pod Mooreovim vodstvom, MI6 je nedavno upozorio britansko obavještajno osoblje na “bijele privilegije”, “hijerarhiju” i “rodne predrasude” kao dio nastojanja da se razvije “raznolika i uključiva kultura” u cijeloj špijunskoj agenciji.
Prije nekoliko tjedana, Times je izvijestio da je MI6 nedavno počeo zapošljavati strance kao dio svoje agende o “raznolikosti”.
Prošle godine, šef obavještajne agencije obećao je da će koristiti resurse MI6 za špijuniranje drugih zemalja kako bi provjerio njihovu usklađenost s obećanjima o “klimatskim promjenama” – koje je nazvao “zelenim špijuniranjem” – kako bi se pozabavio onim što je nazvao “klimatskim hitnim stanjem”.
Do atlantika Vladimire, do atlantika.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: U kojem smisli to misli?
Sigurno nisam hadezejovac, a ni Rusi nisu napali neki "Turkmenistan" ili Britaniju, nego Ukrajinu.
Zastrašuje logika pro Rusa. Protiv su Ukrajine jer ih podržava naopaka Amerika. Mada Amerikanac još nijedan nije poginuo, ginu samo Ukrajinci, ali to je ok jer mi ne razumijemo veliku sliku i 4D šah na svjetskom nivou. Onda se upitam bi li podržali Rusiju ako napadne Poljsku? I Poljska je "sluga" Amerike. Još gore i Hrvatska je. Slijedeći istu logiku podržali bi Rusiju i da napadne Hrvatsku. Pa dobro sad. Molimo se da Rusi privedu mirovnu intervenciju kraju brzo i da to završi. Šta više možemo uraditi za taj napaćeni narod. Nećemo im slati rakete kao glupi Nijemci da još više ginu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:49 |
|
|
Skeletor je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad ostanu bez struje mogu se jebati. A i to je pitanje dana.
Neće ostati bez struje, Putin je od prvog dana mogo da im prekine isporuke struje a nije. Nije jer im struju isporučuje Evropa. Još malo.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:51 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
U hrt dnevniku Gojun iz Lvova izvještava da je Zeleni pobjegao iz Kijeva i da se Vlada iz glavnog grada premješta u Lvov.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:52 |
|
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: ne, dobit će je par stotina km zapadnije nego dosad. dosad je bila na ruskoj granici. isto tako, biti će u strateški daleko inferiornijoj poziciji spram Rusije, ekonomski totalno okljaštena i vraćena u kameno doba, a vjerojatno će je Rusi po potrebi preoravat ko Izraelci Siriju, ako se tu budu koncentrirale neke američke baze, instruktori, skladišta i ostala gamad.. inače, još jedna potvrda da je Ukrajina ovdje samo objekt i da se, boreći za sebe, bori za globlani sotonski imperij: https://tribun.hr/sef-britanske-obavjes ... FE8UE-CNwICitat: Šef britanske obavještajne službe: „LGBT+ prava su najvažnije vrijednosti koje nas razlikuju od Putina“
“LGBT+ prava” su najvažnije “vrijednosti i teško stečene slobode” koje “nas” razlikuju od ruskog predsjednika Vladimira Putina, napisao je u petak Richard Moore, šef MI6, britanske tajne obavještajne službe.
Moore nije precizirao je li njegova upotreba “nas” referenca na Ujedinjeno Kraljevstvo, Anglosferu ili širi Zapad.
Svoje je osjećaje izrazio putem Twittera, povezujući svoje primjedbe s tekućim sukobom između Rusije i Ukrajine. Uključio je akronim od “LGBT+ Mjesec povijesti”, uz “LGBT+” za “Lezbijka, gej, biseksualac, trans+”.
Napisao je: “Uz tragediju i razaranje koji se odvijaju tako uznemirujuće u Ukrajini, trebali bismo se prisjetiti vrijednostima i teško stečenim slobodama koje nas razlikuju od Putina, a ponajviše LGBT+ prava. Stoga nastavimo s našim nizom tweetova povodom #LGBTHM2022.”
Moore je istaknuo “skupinu za podršku LGBT+” unutar MI6 kako bi ilustrirao svoj naglasak na “LGBT+ pravima” kao primarne filozofije koja razlikuje “nas od Putina”.
Pod Mooreovim vodstvom, MI6 je nedavno upozorio britansko obavještajno osoblje na “bijele privilegije”, “hijerarhiju” i “rodne predrasude” kao dio nastojanja da se razvije “raznolika i uključiva kultura” u cijeloj špijunskoj agenciji.
Prije nekoliko tjedana, Times je izvijestio da je MI6 nedavno počeo zapošljavati strance kao dio svoje agende o “raznolikosti”.
Prošle godine, šef obavještajne agencije obećao je da će koristiti resurse MI6 za špijuniranje drugih zemalja kako bi provjerio njihovu usklađenost s obećanjima o “klimatskim promjenama” – koje je nazvao “zelenim špijuniranjem” – kako bi se pozabavio onim što je nazvao “klimatskim hitnim stanjem”.
Do atlantika Vladimire, do atlantika. Za nevjerne tome koji još nisu shvatile o čemu se radi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:53 |
|
|
daramo je napisao/la: U hrt dnevniku Gojun iz Lvova izvještava da je Zeleni pobjegao iz Kijeva i da se Vlada iz glavnog grada premješta u Lvov. Lavov
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:54 |
|
|
Kinezi trolaju USA...
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-02-27 at 12-49-28 Beijing Blasts US Over Ukraine Crisis, Tells Washington to ‘Ask Itself’ Who’s to Blame fo[...].png [ 368.12 KiB | Pogledano 589 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:58 |
|
|
Brane je napisao/la: Tenk il haubica zapeli u blatu i propao pokušaj izvlačenja, kolko mi se čini posada se spasile, to je ono o čemu sam pričao jučer...
Nisam ubeđen da se radi o ruskoj tehnici, gde je Z?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:58 |
|
|
bobanovski je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Rusi uklanjaju ukrajinske zastave svaku put kad osvoje grad.
Koja poruka se time salje? Putin je izjavio kako zeli podijeliti Ukrajinu s Rusima i Poljacima.Kakve to Rusija ima sluzbe? Da je npr obecao vratiti Ukrajini Krim, postaviti nekog proruskog Ukrajinca s tezom o borbi protiv NATO saveza za suverenisticku Ukrajinu. Ovako ce izgubiti jer Rusi nemaju moral, slaveni su takvi po prirodi. Nisu aglosaksonci Druga je stvar sto su vukojebina u kojoj se sve pita jednog covjeka kao u Srbiji npr. Od tebe treba tražiti oveznu povezicu za tvrdnje ili te udaljiti sa teme ako ih nema.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 13:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Karabajaa je napisao/la: Ponovo se stvara narativ o zapadnim lažima a samo prije 3 dana se pokazalo ko laže lol Zapadnom izvještavanju najviše vjerujem. Tamo bar ima nekog fact-checkinga. Kojeg ? Facebook odvjetnici na američkom sudu nedavno rekoše da to nisu nikakvi fact checking već samo mišljenja moderatora.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 14:00 |
|
|
daramo je napisao/la: U hrt dnevniku Gojun iz Lvova izvještava da je Zeleni pobjegao iz Kijeva i da se Vlada iz glavnog grada premješta u Lvov. Mislim da si krivo shvatio.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
|
|
novovrijeme je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Neće ostati bez struje, Putin je od prvog dana mogo da im prekine isporuke struje a nije.
Nije jer im struju isporučuje Evropa. Još malo. Rusku struju im isporučuje Belorusija već godinama, to je ta struja. Drugo, Rusi drže i hidroelektranu na Dnjepru kod Kahovke, mogu i odatle da im preseku struju, ali to nisu uradili. Jednostavno žele da civili imaju što manje neprijatnosti tokom ovoga.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bobanovski
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 14:01 |
|
|
Planina je napisao/la: divizija je napisao/la: ne, dobit će je par stotina km zapadnije nego dosad. dosad je bila na ruskoj granici. isto tako, biti će u strateški daleko inferiornijoj poziciji spram Rusije, ekonomski totalno okljaštena i vraćena u kameno doba, a vjerojatno će je Rusi po potrebi preoravat ko Izraelci Siriju, ako se tu budu koncentrirale neke američke baze, instruktori, skladišta i ostala gamad.. inače, još jedna potvrda da je Ukrajina ovdje samo objekt i da se, boreći za sebe, bori za globlani sotonski imperij: https://tribun.hr/sef-britanske-obavjes ... FE8UE-CNwICitat: Šef britanske obavještajne službe: „LGBT+ prava su najvažnije vrijednosti koje nas razlikuju od Putina“
Do atlantika Vladimire, do atlantika. kako ja ovoga čovjeka volim
|
|
Vrh |
|
|
Karabajaa
|
|
|
daramo je napisao/la: U hrt dnevniku Gojun iz Lvova izvještava da je Zeleni pobjegao iz Kijeva i da se Vlada iz glavnog grada premješta u Lvov. To je bukvalno napisano i na prvoj stranici ove teme
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dunno je napisao/la: daramo je napisao/la: U hrt dnevniku Gojun iz Lvova izvještava da je Zeleni pobjegao iz Kijeva i da se Vlada iz glavnog grada premješta u Lvov. Mislim da si krivo shvatio. Vidjet ćemo uskoro, ne rade pripreme za premještanje Vlade bez razloga.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 vel 2022, 14:04 |
|
|
Ukrajinci: ‘Imamo punu kontrolu nad Harkivom, grad je u potpunosti očišćen od neprijatelja!‘ yutarnji
Sad sam uvjeren da je Harkiv postao Harkov.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|