|
|
Stranica: 1565/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 12:57 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Niko Komadina je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne znam , da li je ko primjetio da što više oružja Volodimirovci dobiju , to više ginu ? Možda je to zato što Rusi nisu Arapi , oni su velika sila. Ne bavimo se slabodokazivim stvarima. Ko ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 12:58 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Svarog je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Ne bavimo se slabodokazivim stvarima.
Ko ? Mi koji nismo primjetili to što si ti primjetio.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: De Jure je to tako. De Facto, Amerika odreduje sta se emituje na TVu. Šta piše u novinama, sa kojom drzavom ces bit prijatelj a sa kojom ne. Koja i kolika prava ce da djelis manjinama. I odreduje kad i koliko ces da se braniš. Zasto Hrvatska nije smjela da brani BH Hrvate od majorizacije a i sad joj se to dopušta djelomično. Kad je trebalo za americki interes da ginu Hrvatski vojnici u Afganistanu to je bilo ok. Kad ti isti Hrvatski vojnici oce u Bosnu da brane svoj narod onda nije ok. Zasto ? Jer je americi vazni Petrodolar nego „saveznik“ Sad kad je dotok Petrodolara malo splasnuo sad Hrvati dobivaju neka minimalna prava u Bosni. Hvala takav savez mi netreba. Ajmo reći da se slažem, i da to svatko vidi. Kao predsjednik Hrvatske, bi li ljudima na TV poručio da je svijet jednostavno takav? Imaš li realnu alternativu, s obzirom na položaj Hrvatske? Bi, rekao bi ljudima, mi Hrvatima u BiH nemsmijemo pomoc jer ce nas USA ispendrečit onda. Alternativa u ovom trenutku ne postoji jer se Amerika drzi one stare (ili snama ili protiv nas). Jedna Rusija nemoze da im se odupire a da bi mogla Hrvatska. Nije stvar u tome da smo okupirani, nego mi smeta to da nam se to prodaje kao moralno i etički ispravno. Hrvati su više prava imali u SFRJ nego sto imaju sada.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:03 |
|
|
Niko Komadina je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ko ? Mi koji nismo primjetili to što si ti primjetio. Sve ok , slobodno ti nastavi da ne primjećuješ . Ali ima ovdje i drugih , manje ostrašćenih ,koji su to primjetili.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ajmo reći da se slažem, i da to svatko vidi.
Kao predsjednik Hrvatske, bi li ljudima na TV poručio da je svijet jednostavno takav? Imaš li realnu alternativu, s obzirom na položaj Hrvatske?
Bi, rekao bi ljudima, mi Hrvatima u BiH nemsmijemo pomoc jer ce nas USA ispendrečit onda. Alternativa u ovom trenutku ne postoji jer se Amerika drzi one stare (ili snama ili protiv nas). Jedna Rusija nemoze da im se odupire a da bi mogla Hrvatska. Nije stvar u tome da smo okupirani, nego mi smeta to da nam se to prodaje kao moralno i etički ispravno. Hrvati su više prava imali u SFRJ nego sto imaju sada. OK, ako narodu kažeš kako stvari stoje na TV, očekuješ li da će to proći tek tako, ili bi za Hrvatsku bilo još nekakvih posljedica, tihih ili glasnih. Političko umijeće se sastoji u ispipavanju granica, te ne od davanju gospodaru i više od onoga što traži.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:08 |
|
|
Svarog je napisao/la: Niko Komadina je napisao/la: Mi koji nismo primjetili to što si ti primjetio. Sve ok , slobodno ti nastavi da ne primjećuješ . Ali ima ovdje i drugih , manje ostrašćenih ,koji su to primjetili. Ostrašćeni sam antimitoman, jedina činjenica za koju me se može optužiti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:12 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ne znam da li je ko primjetio , da što više oružja Volodimirovci dobiju , to više ginu ? Možda je to zato što Rusi nisu Arapi , oni su velika sila. PS. Da ga nisu dobijali , izginulo bi ih mnogo manje . Mar-kan je napisao/la: Pokolj. Rusi spalili 90. oklopnu diviziju bezz. jedan od najgorih poraza od početka rata. Tope strateške rezerve poput maslaca.
Citat: The last few days it became clear why the Russians inserted their 25th CAA into the sector Svatove-Kremina, and withdrew the 1st GT and the 41st CAA from there, back in September: they’ve re-filled battered units, and then re-deployed them in the Avdiivka sector. Four days ago, these have launched a pincer attack, supported by heavy air strikes (mostly ‘spray & pray’ style, by Su-25s, but few by Ka-52s and Mi-28s), and extensive volumes of artillery fire.
Sufficient to say that as of the morning of 10 October, this counteroffensive ended in a veritable catastrophe. Essentially, at least two, possibly three huge Russian columns were detected (by UAVs) while still some 5,000-10,000 metres behind the frontline. And hit by artillery. The carnage continued as they continued pushing in the same direction, and by the time they actually crossed over ‘starting positions’ – only to run into minefields and receive yet more of artillery fire – most of mechanised force was decimated. Thus, it was primarily on Storm-Z convicts, supported by few scattered tanks and infantry fighting vehicles to try advancing….videos of their attempted advances were…. ‘grim’.
The Russians pushed hardest on positions of the 116th TD Brigade, but even this experienced few problems to beat them back. The 79th Airborne had some ‘good times’, too.
Ukrainians are reporting the total scope of this Russian operation with, ‘unseen since the first days of the war’. Much larger than during attacks on Vuhledar from January-February this year. Just awfully planned, composed, and run. They are estimating losses of the 90th Tank Division alone at 820 killed and wounded, about 80 armoured vehicles (including at least one BMPT Terminator), 18 artillery pieces, more than a dozen of multiple rocket launchers, and about 30 other vehicles. The VKS lost at least one Su-25.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:16 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Bi, rekao bi ljudima, mi Hrvatima u BiH nemsmijemo pomoc jer ce nas USA ispendrečit onda. Alternativa u ovom trenutku ne postoji jer se Amerika drzi one stare (ili snama ili protiv nas). Jedna Rusija nemoze da im se odupire a da bi mogla Hrvatska. Nije stvar u tome da smo okupirani, nego mi smeta to da nam se to prodaje kao moralno i etički ispravno. Hrvati su više prava imali u SFRJ nego sto imaju sada. OK, ako narodu kažeš kako stvari stoje na TV, očekuješ li da će to proći tek tako, ili bi za Hrvatsku bilo još nekakvih posljedica, tihih ili glasnih. Političko umijeće se sastoji u ispipavanju granica, te ne od davanju gospodaru i više od onoga što traži. Bilo bi posljedica za mene, pošto drzava nije suverena i ja kao Premier/Prijesednik ne vladam tom drzavom. Pravi vladari bi me makli odma. Počelo bi nekom revolucijom kao u Siriji i Ukrajini i završio bi kao Saddam i Gaddafi. Zaključak toga, da demokratije tu nema. Jer nardo je izabrao mene a u stvari vlada neko za koga marod i nezna da vlada.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne znam da li je ko primjetio , da što više oružja Volodimirovci dobiju , to više ginu ? Možda je to zato što Rusi nisu Arapi , oni su velika sila. PS. Da ga nisu dobijali , izginulo bi ih mnogo manje . Mar-kan je napisao/la: Pokolj. Rusi spalili 90. oklopnu diviziju bezz. jedan od najgorih poraza od početka rata. Tope strateške rezerve poput maslaca.
Citat: The last few days it became clear why the Russians inserted their 25th CAA into the sector Svatove-Kremina, and withdrew the 1st GT and the 41st CAA from there, back in September: they’ve re-filled battered units, and then re-deployed them in the Avdiivka sector. Four days ago, these have launched a pincer attack, supported by heavy air strikes (mostly ‘spray & pray’ style, by Su-25s, but few by Ka-52s and Mi-28s), and extensive volumes of artillery fire.
Sufficient to say that as of the morning of 10 October, this counteroffensive ended in a veritable catastrophe. Essentially, at least two, possibly three huge Russian columns were detected (by UAVs) while still some 5,000-10,000 metres behind the frontline. And hit by artillery. The carnage continued as they continued pushing in the same direction, and by the time they actually crossed over ‘starting positions’ – only to run into minefields and receive yet more of artillery fire – most of mechanised force was decimated. Thus, it was primarily on Storm-Z convicts, supported by few scattered tanks and infantry fighting vehicles to try advancing….videos of their attempted advances were…. ‘grim’.
The Russians pushed hardest on positions of the 116th TD Brigade, but even this experienced few problems to beat them back. The 79th Airborne had some ‘good times’, too.
Ukrainians are reporting the total scope of this Russian operation with, ‘unseen since the first days of the war’. Much larger than during attacks on Vuhledar from January-February this year. Just awfully planned, composed, and run. They are estimating losses of the 90th Tank Division alone at 820 killed and wounded, about 80 armoured vehicles (including at least one BMPT Terminator), 18 artillery pieces, more than a dozen of multiple rocket launchers, and about 30 other vehicles. The VKS lost at least one Su-25.
Na yt postoji snimak te katastrofe, dvadesetak tenkova i oklopnih vozila u koloni spaljeno zajedno sa posadama. Mislim kako je kasetno streljivo odradilo svoje.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Ne znam da li je ko primjetio , da što više oružja Volodimirovci dobiju , to više ginu ? Možda je to zato što Rusi nisu Arapi , oni su velika sila. PS. Da ga nisu dobijali , izginulo bi ih mnogo manje . Mar-kan je napisao/la: Pokolj. Rusi spalili 90. oklopnu diviziju bezz. jedan od najgorih poraza od početka rata. Tope strateške rezerve poput maslaca.
Bitka za oslobađanje Avdijevke ? Te informacije što si podastrao su iz uvjek objektivnih zapadnih izvora ?
Kako god , Rusi iz odbrane , opet krenuli u napade . Mišljenja sam kad je konkretno Avdijevka u pitanju , da ako ih Rusi u njoj ''ukotle '', neće im ostaviti prolaz kroz koji će se moći izvući .
Da sačekamo malo i vidimo kako će to završiti .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Moguće da je istina, ali kad bih tebi vjerovao 100%, pomislio bih da se junački Soledar, a kamoli Bahmut još drži. Da si onda rekao "mea culpa", bio bih sklon i vjerovati ovim "zajebanim" mapama ljudi s ozbiljnim ili ushićenim pogledom i strelicama koje dinamično idu u svim smjerovima.
Ovako, bumo videli.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Moguće da je istina, ali kad bih tebi vjerovao 100%, pomislio bih da se junački Soledar, a kamoli Bahmut još drži. Da si onda rekao "mea culpa", bio bih sklon i vjerovati ovim "zajebanim" mapama ljudi s ozbiljnim ili ushićenim pogledom i strelicama koje dinamično idu u svim smjerovima.
Ovako, bumo videli. Mea culpa za što? Bujrum nađi moje postove iz tog vremena, da vidimo u čemu je problem i što sam to ja konkretno pogrešno izjavio. Ovo inače zvuči kao ad hominem
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:46 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Moguće da je istina, ali kad bih tebi vjerovao 100%, pomislio bih da se junački Soledar, a kamoli Bahmut još drži. Da si onda rekao "mea culpa", bio bih sklon i vjerovati ovim "zajebanim" mapama ljudi s ozbiljnim ili ushićenim pogledom i strelicama koje dinamično idu u svim smjerovima.
Ovako, bumo videli. Mea culpa za što? Bujrum nađi moje postove iz tog vremena, da vidimo u čemu je problem i što sam to ja konkretno pogrešno izjavio. Ovo inače zvuči kao ad hominem Dok je Soledar doslovno padao, još si postavljao izvještaje kako je sve u dure, Mađar rekao (javljao se iz rudnika soli mensečini?). Slična stvar s Bahmutom. Izvještaja iz Marijupola se ne sjećam. Valjda Avdijka neće biti trifekta što se tiče poljupca smrti.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 13:50 |
|
|
To je jače od Markana , takav mu ''horoskop'' . Nije loše u ratu imati ga u ekipi .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 14:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Mea culpa za što? Bujrum nađi moje postove iz tog vremena, da vidimo u čemu je problem i što sam to ja konkretno pogrešno izjavio. Ovo inače zvuči kao ad hominem Dok je Soledar doslovno padao, još si postavljao izvještaje kako je sve u dure, Mađar rekao (javljao se iz rudnika soli mensečini?). Slična stvar s Bahmutom. Izvještaja iz Marijupola se ne sjećam. Valjda Avdijka neće biti trifekta što se tiče poljupca smrti. Vađenje iz konteksta priče, kao što sam i očekivao. Primjer jedan...što je tu problem bio? svijet/rat-u-ukrajini-vojni-aspekt-vol-2-t23322.html?start=0
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 15:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: divizija je napisao/la: teza da mi nešto prihvaćamo ili odbijamo je naivna.
naše vlasti su kompradorske, a strani centri moći kontroliraju financijske i medijske tokove koji OBLIKUJU javno mnijenje. a ako se pojavi netko tko ima nešto protiv na političkoj sceni, postaje rasist/fašist/ovofob/onofob itd...
a može mu se, kao svojedobno u Ukrajini, desiti i državni udar. ako neće milom, ići će silom, jelte.
nije realno da mi možemo izabrati išta suprotno volji naših gospodara. a kako su nam usadili i stockohlmski sindrom da ih obožavamo ko Bošnjaci Osmanlije, nije ni da želimo
Točno, ali to je tema odvojena od samog članstva u NATO-u, jer je oblikovanje javnog mnjenja od strane SAD prisutno u praktički svim zemljama. Samo sam napravio osvrt na činjenicu da se ne može bježati od obveza koje su preuzete ulaskom u NATO, a jedna od njih je zajednička sigurnosna politika, i sve što to podrazumijeva. Naravski, to ne važi za Tursku recimo, ali ona nije članica EU, pa eto, i ta anomalija ima barem formalno pokriće. Uglavnom, ne mislim da je članstvo u NATO-u za Hrvatsku loša stvar, sveukupno gledajući, i dužni smo pratiti politiku tog kluba.Svi razlozi su protiv hrvatskog NATO članstva, osim jednog. A to je pitanje, što bi nam se dogodilo kada bi ga odlučili napustiti?! Jedini problem sa argumentacijom toga, je što tih argumenata ima i previše (bilo bi preopširno). Što se novije povijesti tiče bili su nam skoro pa neprijatelji (Kanađani i danas slave svoju veliku "pobjedu" nad Hrvatima) i željeli su nam poraz. Nisu nam poklonili državu i nemamo povijesnog duga (kojega im sada odrađujemo, a odraditi ga nećemo nikada). Mi nismo BiH Muslimani niti Kosovari. Razoružali su nas i upropastili HV. Kao državi i naciji nanijeli su nam astronomske štete. Nikada nas nisu podržali u ničemu, politički, vojno ili humanitarno. Hrvatskoj kao ponosnoj NATO članici teritorij pod okupacijom drže Slovenija, BiH, Srbija, Liberland, a more svojataju Crnogorci. Kako bi bio kraći, preskočio sam "tisuću" njihovih svinjarija. Još samo, u NATO su nas bez referenduma ugurali Mesić i Sanader, a ta odluka bila je "kvalitetna" poput ostalih njihovih odluka.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 16:15 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la:
Točno, ali to je tema odvojena od samog članstva u NATO-u, jer je oblikovanje javnog mnjenja od strane SAD prisutno u praktički svim zemljama.
Samo sam napravio osvrt na činjenicu da se ne može bježati od obveza koje su preuzete ulaskom u NATO, a jedna od njih je zajednička sigurnosna politika, i sve što to podrazumijeva. Naravski, to ne važi za Tursku recimo, ali ona nije članica EU, pa eto, i ta anomalija ima barem formalno pokriće.
Uglavnom, ne mislim da je članstvo u NATO-u za Hrvatsku loša stvar, sveukupno gledajući, i dužni smo pratiti politiku tog kluba.
u trenutnim geopolitičkim okolnostima bilo bi glupo biti izvan NATOa. ali ne zato što je NATO dobar za nas, nego zato što bi se oni pobrinuli da nam bude još gore, da smo izvan. Otprilike, ako si ovdje gdje smo, a nisi u NATO, to ti je kao Jugoslavija koja je 1941. odbila trojni pakt. ali, treba biti oprezan u tome koliko ćemo pratiti politiku tog kluba. Da, kad nam to donosi bodove (kao ummetanje), ali ne kad nas to izlaže bespotrebnim rizicima koje se ne da opravdati. Kad bi bilo moguće da budemo neutralni kao Austrija, to bi bilo idealno, ali za nas to nije moguće, jer smo mali i slabi, a na važnom položaju i ovi bi se pobrinuli da patimo da nismo uz njih,
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 16:36 |
|
|
Ruski gubitci kod avdiivke su nevjerojatni, idioti nastavljaju lomiti tvrd orah tako da jače grizu dok ne polome sve zube
Ovi su više izgubili za 2 dana na avdiivci nego ukrajinci za 2 mjeseca na jugu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 17:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25732 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Ruski gubitci kod avdiivke su nevjerojatni, idioti nastavljaju lomiti tvrd orah tako da jače grizu dok ne polome sve zube
@Primarijus, što ti misliš o napuštanju HDZa od strane Ive Tadića?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 18:32 |
|
|
Stižu opravdanja za gubitke Pala najvažnija tvrđava neprijatelja: ruska vojska zauzela deponiju kod Avdejevske koksare https://rusvesna.su/news/1697122877
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 20:41 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Fascinantno je da neki najhrabriji na Zapadu smiju preispitivati politiku SADa i Zapada prema Rusiji, ali ne i politiku Izraela prema Palestini. Fascinantno!
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
SindjelicBesmrtni
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 23:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ruski gubitci kod avdiivke su nevjerojatni, idioti nastavljaju lomiti tvrd orah tako da jače grizu dok ne polome sve zube
Jeste vidis tri slike i dva snimka sa twittera i odmah postanes vojni ekspert.
Evo opet malo ozbiljne analize - specijalna operacija - deretardacije foruma.
|
|
Vrh |
|
|
SindjelicBesmrtni
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 23:26 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ruski gubitci kod avdiivke su nevjerojatni, idioti nastavljaju lomiti tvrd orah tako da jače grizu dok ne polome sve zube
Jeste vidis tri slike i dva snimka sa twittera i odmah postanes vojni ekspert.
Evo opet malo ozbiljne analize - specijalna operacija - deretardacije foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 lis 2023, 23:50 |
|
|
Ista matrica, "dramatičan" thumbnail, frcaju strelice na sve strane, nešto "veliko" se događa, samo fali neki soy boy širom otvorenih usta. U stvarnosti, pomak za par stotina metara.
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 13 lis 2023, 01:08 |
|
|
Kako su rusi krenuli na novi grad tako počinje nova svakodnevna priča kako dnevno gine 1.000 rusa pa će rasti do 10.000 dnevno.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|