|
|
Stranica: 65/140.
|
[ 3497 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 14:50 |
|
|
Rusi su koliko se sjećam spominjali mogućnost napada na Sumy. Ukrajinci samo preduhitrili, bolje im da bombe padaju po Rusiji nego po Ukrajini.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 15:06 |
|
|
anadol je napisao/la: Vlada budala je lepo trgovao sa Zapadom. Mogao je još bolje uslove sebi poboljšati. I zajedno sa Trampom razvaliti satanističku tvorevinu Kinu. Odabrao je biti frend sa sličnim istočnom despotima i shebao se. Kina, Iran sa mulama i ludak iz SK nije neko prestižno društvo, ni klub, uz par ljudožderskih diktatora po Africi i Aziji. Gologuzija će da menja nešto. Kineski žbir Karaganov mu je napunio glavu da se skompa sa Han jednačina kuca i maca i sada su ga oni izhebali. Umesto RF da uz Žuju i kokice gleda razvaljivanje Kine. Oni će biti razvaljeni i podeljeni Treba te stavit na happy tv, provokator si teški skočila bi gledanost
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 16:06 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Rusi su koliko se sjećam spominjali mogućnost napada na Sumy. Ukrajinci samo preduhitrili, bolje im da bombe padaju po Rusiji nego po Ukrajini. Čekaj čekaj. Argumentacija mi zvuči poznato. Nisu li neki prije par godina ovdje na forumu pisali kako se Ukri potpomoguti NATo-om spremaju napasti Rusiju pa ih Rusija u veljači 2022 preduhitrila? Ali tada su forumski odvjetnici međunardnog prava govorili kako je Rusija zločinac jer provrijeđuje međunarodne granice i ulazi na tuđi teritorij. Baš me zanima hoće li sada biti dosljedni i zaključiti da je Ukrajina zločinačka država jer ulazi na ruski teritorij i da ih treba pobiti?
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 16:35 |
|
|
ronhilllol je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Ne. Milijun puta je za Rusiju prihvatljivije ovo nego Ukrajina u NATO-u, nestanak ruskog faktora u Ukrajini i da im Krim visi.
Visi im cijela država u zraku, ali dosta ljudi koji su izloženi ruskoj propagandi to ne vidi. RF niti može pobjediti u ovom ratu, niti poslije rata može opstati kao politička tvorevina. Neupucen si i navijacki pristran.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 17:05 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Rusi su koliko se sjećam spominjali mogućnost napada na Sumy. Ukrajinci samo preduhitrili, bolje im da bombe padaju po Rusiji nego po Ukrajini. Čekaj čekaj. Argumentacija mi zvuči poznato. Nisu li neki prije par godina ovdje na forumu pisali kako se Ukri potpomoguti NATo-om spremaju napasti Rusiju pa ih Rusija u veljači 2022 preduhitrila? Ali tada su forumski odvjetnici međunardnog prava govorili kako je Rusija zločinac jer provrijeđuje međunarodne granice i ulazi na tuđi teritorij. Baš me zanima hoće li sada biti dosljedni i zaključiti da je Ukrajina zločinačka država jer ulazi na ruski teritorij i da ih treba pobiti? Ne znam jesi primijetio već, ali Ukrajina i Rusija su u ratu, ne?
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 17:51 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Ali tada su forumski odvjetnici međunardnog prava govorili kako je Rusija zločinac jer provrijeđuje međunarodne granice i ulazi na tuđi teritorij. Baš me zanima hoće li sada biti dosljedni i zaključiti da je Ukrajina zločinačka država jer ulazi na ruski teritorij i da ih treba pobiti? Ne sramoti se. Jefferson Davis je napisao/la: Neupucen si i navijacki pristran. Kako se drži Sovjetski savez, zna li se šta?
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:04 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: Čekaj čekaj. Argumentacija mi zvuči poznato. Nisu li neki prije par godina ovdje na forumu pisali kako se Ukri potpomoguti NATo-om spremaju napasti Rusiju pa ih Rusija u veljači 2022 preduhitrila?
Ali tada su forumski odvjetnici međunardnog prava govorili kako je Rusija zločinac jer provrijeđuje međunarodne granice i ulazi na tuđi teritorij. Baš me zanima hoće li sada biti dosljedni i zaključiti da je Ukrajina zločinačka država jer ulazi na ruski teritorij i da ih treba pobiti?
Ne znam jesi primijetio već, ali Ukrajina i Rusija su u ratu, ne? Ako se već pravimo pravnicima, ni jedna ni druga nisu objavile rat drugoj strani. Osim toga Rusi su isto tako napadnuti i prije 2022. Nemojmo se praviti da je od 2014-2022 vladao mir.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:14 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam jesi primijetio već, ali Ukrajina i Rusija su u ratu, ne?
Ako se već pravimo pravnicima, ni jedna ni druga nisu objavile rat drugoj strani. Osim toga Rusi su isto tako napadnuti i prije 2022. Nemojmo se praviti da je od 2014-2022 vladao mir. Ajd da se praviš pravnikom, al ti se praviš budalom. Rusija je od 2014-2022 preko separatista vodila rat protiv Ukrajine, anektirala dijelove njenog međunarodno priznatog teritorija, a 2022 je i sama direktno napala Ukrajinu. Valjaš se u kremljanskoj propagandi ko krme u blatu.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:21 |
|
|
Neopremljeni, neobučeni i neoprani Moskalji se masovno predaju. Vrhunski pripremljena akcija od strane ZSU.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:52 |
|
|
ronhilllol je napisao/la: Neopremljeni, neobučeni i neoprani Moskalji se masovno predaju. Vrhunski pripremljena akcija od strane ZSU.
Žalosno je sve ovo.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:55 |
|
|
40 zarobljenih Rusa na granici.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:56 |
|
|
Zbog nadolazecih pregovora, Kijev pokusava zauzeti plinovode u Rusiji.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 18:57 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Zbog nadolazecih pregovora, Kijev pokusava zauzeti plinovode u Rusiji.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Taj plinovod ionako iz Rusije prolazi kroz Ukrajinu :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:09 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Rusija melje Ukrajinu. crni_bombarder je napisao/la: Rusija ima neogranicene zalihe, to smo vam govorili prije dvije godine, rekli ste nemamo pojma.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:12 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25694 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jadna li im majka Ukrajincima što sudjeluju u ovoj operaciji. Potamaniće ih Rusi ko zečeve. Žalosno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:17 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam jesi primijetio već, ali Ukrajina i Rusija su u ratu, ne?
Ako se već pravimo pravnicima, ni jedna ni druga nisu objavile rat drugoj strani. Osim toga Rusi su isto tako napadnuti i prije 2022. Nemojmo se praviti da je od 2014-2022 vladao mir. Čovječe vojska Rusije je ušla 2022. godine u Ukrajinu. Je li ti zaista očekuješ da ruska vojska svakodnevno ulazi u Ukrajinu a da ukrajinska vojska onda neće uraditi potpuno istu stvar i ući u Rusiju?
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jadna li im majka Ukrajincima što sudjeluju u ovoj operaciji. Potamaniće ih Rusi ko zečeve. Žalosno. Pa sad, kad se sjetim Wagnera kako je putovao kroz Rusiju bez otpora...
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:26 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: Ako se već pravimo pravnicima, ni jedna ni druga nisu objavile rat drugoj strani. Osim toga Rusi su isto tako napadnuti i prije 2022. Nemojmo se praviti da je od 2014-2022 vladao mir.
Čovječe vojska Rusije je ušla 2022. godine u Ukrajinu. Je li ti zaista očekuješ da ruska vojska svakodnevno ulazi u Ukrajinu a da ukrajinska vojska onda neće uraditi potpuno istu stvar i ući u Rusiju? Gdje sam ja to pisao? Naprotiv, mislim da je ukrajinska strana spremna na svakakve grozote i da su upravo oni ti koji eskaliraju situaciju. Od njih se zaista sve može očekivati i to su više puta dokazali. Samo sam ukazivao na glupu argumentaciju. I sam kažeš "istu stvar", eto tu se slažemo. Ali istine radi, trenutno ne ulazi Rusija u Ukrajinu nego u republike koje su izglasale prvo neovisnost pa onda pripajanje Rusiji.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:28 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: [ Ali istine radi, trenutno ne ulazi Rusija u Ukrajinu nego u republike koje su izglasale prvo neovisnost pa onda pripajanje Rusiji. Ukrajina također ulazi u buduću neovisnu republiku Kursk.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:28 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: [ Ali istine radi, trenutno ne ulazi Rusija u Ukrajinu nego u republike koje su izglasale prvo neovisnost pa onda pripajanje Rusiji. Ukrajina također ulazi u buduću neovisnu republiku Kursk. U jebote, preduhitrio si me.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:32 |
|
|
Inače ovo što se dogodilo je višestruki propust Rusije. Prvenstveno njihovih obavještanijih službi jer su Ukrajinci i NATO složili veliku operaciju koncentrirali trupe a da Rusi to nisu (pravovremeno) otkrili. Zakazali su kao kod Krokus City kada su Ukri i zapadne službe neometano organizirali teoristički napad.
Drugo nisu pripremili obrambene linije duž granice s Ukrajinom.
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:34 |
|
|
proklete zapadne službe
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:35 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: [ Ali istine radi, trenutno ne ulazi Rusija u Ukrajinu nego u republike koje su izglasale prvo neovisnost pa onda pripajanje Rusiji. Ukrajina također ulazi u buduću neovisnu republiku Kursk. Naravno, jer ipak u Kursku živi ukrajinsko stanovništvo koje moskovski režim ubija. Osim toga opće poznata je činjenica da je Kursk na referundumu to izglasao.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 07 kol 2024, 19:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Jadna li im majka Ukrajincima što sudjeluju u ovoj operaciji. Potamaniće ih Rusi ko zečeve. Žalosno. Pa sad, kad se sjetim Wagnera kako je putovao kroz Rusiju bez otpora... I mene je odmah na to podsjetilo. Ali valjda su Rusi iz svega povukli neke pouke. Vidjet ćemo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|