|
|
Stranica: 69/139.
|
[ 3475 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
potocnj
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:02 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: O čemu ti pričaš, ajde iznesi svoj stav? Evo ja kažem, ovi su upali, pobiće ih ko pacove, ali pre toga će ih pustiti malo da ih još više navuku, a i da podignu borbeni moral među narodom za odbranu Rodine. A šta ti ono misliš, da će na pregovorima menjati teritoriju? Po kursu, Kursk za Donjeck? Moj stav je da je Zelensky špijun zapadnjačkih globalnih elita, postavljen da preko leđa ukrajinaca ispipava snagu Rusije, i izvršava njihove ciljeve. Ništa od ovoga nije dobro za Ukrajince, ali nije dobro ni za ruse. Ginu rusi, ne ginu amerikanci. To kakav je Zelensky ne umanjuje sramotu Rusije da su jedina nuklearna sila kojoj neka strana vojska vršlja po državi. Srbi se naslađuju kada pošalju vojsku na nekakvu paradu u RS a ovamo ukrajinci osvajaju dijelove Rusije, i ubijaju velik broj ruskih vojnika. Kako god da to prođe za Ukrajinu, Rusija se pravo osramotila. A to da će ih izbacit ima još da se vidi. Čini mi se da su pripremani pregovori i da je ovo Putina baš zateklo.
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39324 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Navodno Ukrajinci noćas pokušali desant preko Dnjepra s 20 brodova.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:16 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Da je sramota, je. Da je samozvana nije.
Naprotiv, jasno je da su mnogi podcjenili Rusiju. Rijetko tko je očekvao da će ruska vojska sama moći parirati cjelokupnom NATO-u ovoliko dugo, da će ruska ekonomija ovako uspješno držati se unatoč nezapamćenim sankcijama i da će ruski narod ostati ovako složan i imun na zapadno potpaljivanje mržnje.
Koja bi to još zemlja na svijetu uspjela pretrpiti? kakav cijeloukupni NATO?
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23968 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
daramo je napisao/la: Navodno Ukrajinci noćas pokušali desant preko Dnjepra s 20 brodova. Razvlače (i to uspješno) Ukrajinci da otupe rusku oštricu kod Pokrovska. Iako mislim da je krajnji cilj da igraju na emocije Rusa (Putina), da neće dozvoliti srozavanje ruske reputacije kao velike sile, pa da im ulaze olako na ruski teritorij. Nisam vojni strateg, ali ja se ne bih zamarao puno s ukrajinskim upadom na ruski teritorij i nastavio bih forsirati Toreck, Pokrovsk i Kupjansk. Ali mislim da je Putin tašt čovjek - pa će Ukrajinci dosta upjeha polučiti.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Razvlače (i to uspješno) Ukrajinci da otupe rusku oštricu kod Pokrovska. Iako mislim da je krajnji cilj da igraju na emocije Rusa (Putina), da neće dozvoliti srozavanje ruske reputacije kao velike sile, pa da im ulaze olako na ruski teritorij.
Nisam vojni strateg, ali ja se ne bih zamarao puno s ukrajinskim upadom na ruski teritorij i nastavio bih forsirati Toreck, Pokrovsk i Kupjansk. Ali mislim da je Putin tašt čovjek - pa će Ukrajinci dosta upjeha polučiti.
Ne može Rusija nigdje dozvoliti da se protivnik šeće jer im to može štošta ugroziti, poput elektrane u Kursku sada, tako da će morati reagirati prebacivanjem snaga na te prostore. Ukrajinci ovo pametno taktički igraju, s relativno malo snaga bockaju okolo i izluđuju Ruse. Ovo je prvi put nakon skoro dvije godine da su Ukrajinci nešto pametno taktički odigrali i zasad to Ruse uspješno izluđuje. No Rusi bi trebali imati dovoljno trupa da zaustave ovaj prodor i naprave kontraprodor negdje drugdje BEZ diranja trupa u Donbasu. Problem Rusa je što su tromi i uljuljkani u uspjehe zadnjih mjeseci. Pa su pobrali fin šamar.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25668 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rusi danas krenuli u kontranapad. Vraćaju pomalo teritorija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:34 |
|
|
Kronos je napisao/la: Gospon_Bobo je napisao/la: Da je sramota, je. Da je samozvana nije.
Naprotiv, jasno je da su mnogi podcjenili Rusiju. Rijetko tko je očekvao da će ruska vojska sama moći parirati cjelokupnom NATO-u ovoliko dugo, da će ruska ekonomija ovako uspješno držati se unatoč nezapamćenim sankcijama i da će ruski narod ostati ovako složan i imun na zapadno potpaljivanje mržnje.
Koja bi to još zemlja na svijetu uspjela pretrpiti? kakav cijeloukupni NATO? Nema tu ništa nejasno. Ako si jedan od onih koji se prave da Ukri sami ratuju, onda me zaobiđi. Ne da mi se gubit vrijeme na bezkorisne diskusije.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 14:45 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Kronos je napisao/la: kakav cijeloukupni NATO?
Nema tu ništa nejasno. Ako si jedan od onih koji se prave da Ukri sami ratuju, onda me zaobiđi. Ne da mi se gubit vrijeme na bezkorisne diskusije. Hoćeš nam reći da je Ukrajina od početka rata imala cijeli NATO arsenal na raspolaganju?
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
kelvin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 15:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
kelvin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 15:04 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Kronos je napisao/la: kakav cijeloukupni NATO?
Nema tu ništa nejasno. Ako si jedan od onih koji se prave da Ukri sami ratuju, onda me zaobiđi. Ne da mi se gubit vrijeme na bezkorisne diskusije. Ti se praviš da rusi sami ratuju. A istina je ta da im ne dolaze vagoni oružja i opreme iz Irana, Sj. Koreje , Kine i ostalih vukojebina da bi vec krahirali. Rusija je cirkus, tigar na papiru. Glavne snage su im ovi islamisticki štakori i nakaze redom iz Čečenije, Dagestana i ostalih pećina.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 15:13 |
|
|
lider30 je napisao/la: Nisam vojni strateg, ali ja se ne bih zamarao puno s ukrajinskim upadom na ruski teritorij i nastavio bih forsirati Toreck, Pokrovsk i Kupjansk. Ali mislim da je Putin tašt čovjek - pa će Ukrajinci dosta upjeha polučiti. Nisu se ni Srbi zamarali sa Livanjskim poljem, tijekom opsade Bihaća...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 15:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39324 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Očito se Rusi zamaraju jer šalju pojačanja u Kursk.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 16:22 |
|
|
Samo da i ta konjica ne odleti u zrak, očito ništa nisu naučili i dalje idu u ovim zbijenim kolonama kojima se zna pravac kretanja.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 16:40 |
|
|
Ukrajinci hakirali nadzorne kamere pa prate rusko pjesastvo Cega su se dosjetili.
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 17:39 |
|
|
invisible je napisao/la: A kad smo kod ruskih pojačanja. Lijepo su se Rusi poredali na cesti. Idealne mete za dronove, topništvo, avijaciju. https://x.com/Maks_NAFO_FELLA/status/18 ... 1692134627Ruski debili i degenerici. Pjani raspali zastavnici JNA su Suvorovi za Gerasimova, Šojgua, Vladu Budalu. Njihov retardirani rečnik, EPP, vokabular, kao Vjekoslav 91 i zahtđale kašike i one bedaste pesme, ima salate, šaljite mesa.....
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 17:42 |
|
|
novem je napisao/la: Demografski koktel i infuzija. Vlada Budala jača EU....novi poreski obveznici i vojnici u jurišu na raspalu RF u NATO uniformama.
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 17:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Kakva sramota za samozvanu svjetsku velesilu. Rusija ovim ide u regionalnu ligu. Mnoogo je i to...Turci su pojam za te drljavce, klošarre, pijane buljaše.
|
|
Vrh |
|
|
anadol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 17:56 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Da je sramota, je. Da je samozvana nije.
Koja bi to još zemlja na svijetu uspjela pretrpiti? Drljavci, bogalji su krenuli izazivati hegemona. Menjati globalni sistem 500 g star, explatatorski, zlikovački, banksterski.... Kina ih nasankala i podeliće ih sa zapadom. Koliko trebaš biti Vlada Budala pa ne shvatiti da 1.000.000.000 ljudi je veće >>> od 146.000.000 bednika, podrpanaca, pijanaca koji imaju dnevno za 1 lit vodke.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 18:30 |
|
|
invisible je napisao/la: Zanimljivi su Rusi, barem ovi debeloguzičari iz Kremlja. Kad oni upadaju u drugu zemlju to je onda "Specijalna vojna operacija", a kad njima netko upadne u zemlju to je onda "terorizam" hahaha Uradili im tako reći istu stvar kao oni njima kod Harkova.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Gospon_Bobo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 21:18 |
|
|
invisible je napisao/la: Zanimljivi su Rusi, barem ovi debeloguzičari iz Kremlja. Kad oni upadaju u drugu zemlju to je onda "Specijalna vojna operacija", a kad njima netko upadne u zemlju to je onda "terorizam" hahaha Nije isto. Rusi su ušli kad je njihov narod u Donbasu napadnut. Osam godina ubijan i maltretiran od Ukrajinaca. Rusi osim toga ne napadaju sustavno civile. Ukri su upali u Rusiju i ubijali civile. Nije isto.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 21:51 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: invisible je napisao/la: Zanimljivi su Rusi, barem ovi debeloguzičari iz Kremlja. Kad oni upadaju u drugu zemlju to je onda "Specijalna vojna operacija", a kad njima netko upadne u zemlju to je onda "terorizam" hahaha Nije isto. Rusi su ušli kad je njihov narod u Donbasu napadnut. Osam godina ubijan i maltretiran od Ukrajinaca. Rusi osim toga ne napadaju sustavno civile. Ukri su upali u Rusiju i ubijali civile. Nije isto. Lažeš na kubik
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 22:29 |
|
|
niko ne sme da vas bije!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 23:21 |
|
|
ukro vojnik na ulasku u Vladivostok Rusija se raspala
|
|
Vrh |
|
|
ronhilllol
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 23:55 |
|
|
Cijela kolona sinoć pretvorena u švicarski sir, stotine zombija nije ni stiglo opaliti prvi metak, neutralizirani u sekundi.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 09 kol 2024, 23:59 |
|
|
kad u fotosopu izbrises jedan broj, dobijes ukrajince na ulazu u Kursk kad se moras sluziti fotosop i lazima, onda si u ozbiljnom problemu
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|