|
|
Stranica: 173/280.
|
[ 6989 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 15:19 |
|
|
easycheesecake je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Pa ako baš nisu budaletine, jer tako to na prvi pogled izgleda (Rusi im nisu bili prijetnja, nego veliko tržište), mislim kako je motiv Poljaka, u nekom ratnom raspadu Ukrajine, zapravo dočepati se ukrajinskog teritorija (izgubljenog nakon II sv. rata), vjerojatno pod izlikom "spašavanja" istog od "Rusije". Kao što su i Rusi 1939. upali u Poljsku, kako bi "spašavali" ostatak Poljske od Hitlerove Njemačke. Tako da možda nisu tolike budaletine, nego pokvarenjaci. Zato sada kao i oni stoje iza tog "Bandera projekta". Rusi, Amerikanci, Englezi, Poljaci, EU zapadnjaci (stare članice), Hunter Biden, ....., u svemu tome imaju neki interes, od teritorija do minerala. No što se mi u to ludilo guramo i zbog toga žrtvujemo?! To si ne mogu objasniti.
To je tvoja želja, a ne realnost, ako bi se Poljaci i htjeli širiti na istok prije bi im žrtva bila Bjelorusija nego Ukrajina,jer su ukrajina i Poljska na istoj strani, a osim toga ukrajinska vojska je prekaljena i ne bi im to bilo nimalo pametno. Polako. Jedno po jedno. Ne mogu ni Poljaci baš toliko zinuti. Znači, riješi li se Ukrajina, onda vidjeti što dalje... Uostalom, Bjelorusi još nisu odradili svoj "Majdan", "obojanu revoluciju" i uveli "demokraciju". Nekog reda i redoslijeda mora biti, a to košta vremena, novaca i napora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 17:33 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: I nama u Domovinskom ratu je najviše falilo oružja, a zatim hrane, odjeće i druge humanitarne pomoći. Sjećam se kako smo kano djeca bili zahvalni jerbo su nam dodielili neki paket s darovima za djecu od neke englezke obitelji. 90-ih da kano diete dobiješ neku igračku ili čak sladkiš je bilo riedkost. Najviše se sjetiš one pomoći koja ti je dana kad ti je bilo najteže. Danas to zvuči banalno i glupo, ali ja znam koju sam tad zahvalnost osjećao.
Nitko Ukrajince ne tjera da ratuju, oni to sami žele, ter glavna stvar koju traže od nas je oružje za obranu, ter tvarnu pomoć za preživljavanje. Zapad tu ima prljavu i podmuklu računicu, ali to ne umanjuje želju Ukrajinaca. Ukrajinci pokušavaju izkoristiti trenutak preklapanja svojih interesa sa Zapadom. Bolji trenutak za razlaz s Rusima ne će više imati.
Slažem se. iako sam osobno za primirje, njihova je zemlja napadnuta i oni najbolje znaju kako im je. Naravno podržavam pomoći Ukrajincima koliko možemo i oružjem i opremom, posebno ako oni sami žele nastaviti rat. Nisam mislio na to. Mislio sam više na drugi razlog koji se spominjao. Kao ne smijemo dopustiti podjelu Ukrajine jer se tako kvari europski poredak o nepovredivosti granica. To već nije ukrajinska briga da sami čuvaju europske vrijednosti, niti su dužni ginuti zbog tog razloga. Težko je zamisliti da Rusi ne će zadržat što su osvojili, ali mi se čini da su upravo Rusi ti kojima to nije dosta i koji žele još. Bit je u tomu kako je naš hrvatski interes pružiti javnu podporu Ukrajini tako da oni u nama vide prijatelja. S Rusima nema ni teoretskog pravog prijateljstva dok god imamo neriešene odnose sa Srbima. Naravno da treba izbjegavat biti u prvom redu u zamjeranju Rusima, jerbo nije dobro ni pametno kad se mala država zaletava na neku velesilu...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 19:56 |
|
|
|
Trenutno pregovore žele Amerikanci i Ukrajinci. Putin je i sam rekao da misli da mogu potpuno poraziti ukrajinsku vojsku, dakle želi nastavak rata i ukrajinsku kapitulaciju. Rusofili izgleda znaju bolje od putina što on želi.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 21:07 |
|
|
|
Trenutna situacija u Kursku/Sumiju.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 21:18 |
|
|
|
Realno, Ukrajina bi trebala vojno zauzeti Krim, a nakon toga "mirno" reintegrirati Donbas, ako je moguće.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 21:41 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Slažem se. iako sam osobno za primirje, njihova je zemlja napadnuta i oni najbolje znaju kako im je. Naravno podržavam pomoći Ukrajincima koliko možemo i oružjem i opremom, posebno ako oni sami žele nastaviti rat.
Nisam mislio na to. Mislio sam više na drugi razlog koji se spominjao. Kao ne smijemo dopustiti podjelu Ukrajine jer se tako kvari europski poredak o nepovredivosti granica. To već nije ukrajinska briga da sami čuvaju europske vrijednosti, niti su dužni ginuti zbog tog razloga.
Težko je zamisliti da Rusi ne će zadržat što su osvojili, ali mi se čini da su upravo Rusi ti kojima to nije dosta i koji žele još. Bit je u tomu kako je naš hrvatski interes pružiti javnu podporu Ukrajini tako da oni u nama vide prijatelja. S Rusima nema ni teoretskog pravog prijateljstva dok god imamo neriešene odnose sa Srbima. Naravno da treba izbjegavat biti u prvom redu u zamjeranju Rusima, jerbo nije dobro ni pametno kad se mala država zaletava na neku velesilu... Pobogu jel treba crtat 101. put da Rusi sa Srbima veze nemaju nikakve. A stvarat probleme s nuklearnom velesilom radi šumadijskih bradonja je ekstremno glupo. Hrvatski interes je što brži mir u Ukrajini i kraj ovih ratnohuškačkih gluposti. A ne gurat nos di nam nije mjesto.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 15 tra 2025, 21:44 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Trenutno pregovore žele Amerikanci i Ukrajinci. Putin je i sam rekao da misli da mogu potpuno poraziti ukrajinsku vojsku, dakle želi nastavak rata i ukrajinsku kapitulaciju. Rusofili izgleda znaju bolje od putina što on želi. Neki link na to? Da nije baš rekla kazala? Rusi su od lipnja 24-te tražili 4 osovjene regije plus Krim i demilitarizaciju Ukrajine. Sad spominju Odesu i još neke regije. Zar je čudno što traže još ako vide da im na frontu ide? Zato i ponavljam što se više odgađa mir to će manje Ukrajine ostati, 3 godine se već ratuje , šalje oružje i uzalud. Tko god misli da će se Ruse od tamo istjerat je u iluziji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 01:11 |
|
|
Ceha je napisao/la: Realno, Ukrajina bi trebala vojno zauzeti Krim, a nakon toga "mirno" reintegrirati Donbas, ako je moguće. To je realno ko ulazak srpske vojke u Berlin
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 01:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Neki link na to? Da nije baš rekla kazala?
Rusi su od lipnja 24-te tražili 4 osovjene regije plus Krim i demilitarizaciju Ukrajine. Sad spominju Odesu i još neke regije.
Zar je čudno što traže još ako vide da im na frontu ide?
Zato i ponavljam što se više odgađa mir to će manje Ukrajine ostati, 3 godine se već ratuje , šalje oružje i uzalud.
Tko god misli da će se Ruse od tamo istjerat je u iluziji. Rusko traženje više tritorija nego što već drže je pokazatelj da ih mir ne zanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 08:16 |
|
|
Ceha je napisao/la: Realno, Ukrajina bi trebala vojno zauzeti Krim, a nakon toga "mirno" reintegrirati Donbas, ako je moguće. Bošnjaci bi trebali vojno zauzeti Banja Luku, a nakon toga mirno reintegrirati istočnu RS. Otprilike jednako realan scenarij. Ukrajina može vratiti izgubljene teritorije samo u slučaju totalnog sloma i raspada Rusije, a u tom postapokaliptičnom scenariju bi svijet imao puno većih problema od poštivanja međunarodno priznatih granica Ukrajine. Plus što bi i za same Ukrajince ostao neriješen glavni problem - tko će nastanjivati i danas-sutra braniti te vraćene teritorije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 09:47 |
|
|
weasel je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Težko je zamisliti da Rusi ne će zadržat što su osvojili, ali mi se čini da su upravo Rusi ti kojima to nije dosta i koji žele još. Bit je u tomu kako je naš hrvatski interes pružiti javnu podporu Ukrajini tako da oni u nama vide prijatelja. S Rusima nema ni teoretskog pravog prijateljstva dok god imamo neriešene odnose sa Srbima. Naravno da treba izbjegavat biti u prvom redu u zamjeranju Rusima, jerbo nije dobro ni pametno kad se mala država zaletava na neku velesilu...
Pobogu jel treba crtat 101. put da Rusi sa Srbima veze nemaju nikakve. A stvarat probleme s nuklearnom velesilom radi šumadijskih bradonja je ekstremno glupo. Hrvatski interes je što brži mir u Ukrajini i kraj ovih ratnohuškačkih gluposti. A ne gurat nos di nam nije mjesto. Čim mi crtaš (i to još 101 put) da Rusi i Srbi nemaju nikakve veze između sebe, težko te mogu uzimat za ozbiljno. To ide pod rusku propagandu... Ako postoji mogućnost da Ukrajinci obstanu kano država i narod (makar i duplo manji). Naš interes je podupirat ih (moralno, oružjem i tvarno). Treba gradit veze sa svim sličnim slavenskim narodima koji su propatili od rusko-srbskog terora.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 10:10 |
|
|
weasel je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Trenutno pregovore žele Amerikanci i Ukrajinci. Putin je i sam rekao da misli da mogu potpuno poraziti ukrajinsku vojsku, dakle želi nastavak rata i ukrajinsku kapitulaciju. Rusofili izgleda znaju bolje od putina što on želi. Neki link na to? Da nije baš rekla kazala? Rusi su od lipnja 24-te tražili 4 osovjene regije plus Krim i demilitarizaciju Ukrajine. Sad spominju Odesu i još neke regije. Zar je čudno što traže još ako vide da im na frontu ide? Zato i ponavljam što se više odgađa mir to će manje Ukrajine ostati, 3 godine se već ratuje , šalje oružje i uzalud. Tko god misli da će se Ruse od tamo istjerat je u iluziji.
Putin misli da može potpuno poraziti Ukrajinu jer su ih nakon 7 mjeseci uspjeli izbaciti iz Kurska i zbog toga ne želi primirje nego rat. Jeli treba još dokaz neki da putin želi rat, a ne mir?
Citat: Pobogu jel treba crtat 101. put da Rusi sa Srbima veze nemaju nikakve. A stvarat probleme s nuklearnom velesilom radi šumadijskih bradonja je ekstremno glupo.
Da, nemaju baš nikakve veze rusi i srbi, baš nikakve. Kakve su ovo deluzije neviđene. Stvarat probleme? Kume mi smo na listi ruskih neprijatelja, šaljemo ukrajini pomoć i novčanu i oružanu, hrvatski dobrovoljci se bore na ukrajinskoj strani, mi smo sa rusima što se njih tiče već u problemu, srbi im jedini nisu uveli sankcije, misliš da rusi na nas gledaju pozitivno i da će podupirat nas umjesto njih jer ste ti, bobovac, rika, milanović i bujanec protiv Ukrajine?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 10:36 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44168 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
To je problem što nas neće nitko podupirati, zato ne trebamo gurati nos u nešto što nas se ne tiče.
Ili se postaviš jasno, šta ako sutra izbije rat u BiH, hoćete li vi podupirati nas, kakve garancije dajete.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dunno
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 12:21 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Čim mi crtaš (i to još 101 put) da Rusi i Srbi nemaju nikakve veze između sebe, težko te mogu uzimat za ozbiljno. To ide pod rusku propagandu...
Ovo se slažem. Srbi su Rusima na Balkanu ono što su Albanci SAD-u, smiješno je govoriti da nemaju veze. Mi možemo biti sretni što je Krajina riješena 1995., inače bi danas bili u geopolitičkim govnima do grla. dane-croatia je napisao/la: Ako postoji mogućnost da Ukrajinci obstanu kano država i narod (makar i duplo manji). Naš interes je podupirat ih (moralno, oružjem i tvarno).
Kako misle zadržat sadašnji teritorij ako ih bude duplo manje?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 12:39 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27913 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nemojmo braćo ludi biti. Ne navijajmo za Ruse. Budimo na strani onih koji su nam u ratu embargo nametnuli i sankcijama zveckali i bombardiranjem prijetili, a nakon rata nas davili, medije nam gasili, u banke nam tenkovima upadali iz vlasti nas tjerali... Nema sumnje da bi nas, da nas sutra muslimani napadnu opet kontra nas bili jer drugo ne znaju. Zato braćo ne mrzite Zapad, ludi ne budite, već Ruse mrzite pa će te pametni biti. Nemoj da bi vi u HR organizirali koji prosvjed za Herceg-Bosnu ili bar o njoj na utakmicama skandirali kako za Ukrajinu činite, jer onda će te ludi biti.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 12:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nemoj da bi vi u HR organizirali koji prosvjed za Herceg-Bosnu ili bar o njoj na utakmicama skandirali kako za Ukrajinu činite, jer onda će te ludi biti. Kakav prosvjed za HB? Pa nismo Kurdi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 13:12 |
|
|
dunno je napisao/la: Kako misle zadržat sadašnji teritorij ako ih bude duplo manje? Kako rusi zadržavaju teritorij od urala do vladivostoka? Kakve su to gluposti, neće teritorij pobjeći ako je slabo naseljen. Na kraju krajeva nebitno je, putin želi nastavak rata, na ukrajincima je da se bore ili kapituliraju. To tvoje pitanje zapravo krije nešto drugo što ti misliš, a zapravo glasi kako će se u budućnosti obraniti od grabežljivih susjeda ako se sad previše istroše. Ako će ih rusi opet napasti u budućnosti koji će im onda vrag privremeno primirje? Sigurno drugi put neće proći bolje nego sad.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 15:55 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: weasel je napisao/la: Neki link na to? Da nije baš rekla kazala?
Rusi su od lipnja 24-te tražili 4 osovjene regije plus Krim i demilitarizaciju Ukrajine. Sad spominju Odesu i još neke regije.
Zar je čudno što traže još ako vide da im na frontu ide?
Zato i ponavljam što se više odgađa mir to će manje Ukrajine ostati, 3 godine se već ratuje , šalje oružje i uzalud.
Tko god misli da će se Ruse od tamo istjerat je u iluziji. Rusko traženje više tritorija nego što već drže je pokazatelj da ih mir ne zanima. A mir nije zanimao Europu prošle 3 godine , odjednom se sad sjetili? Rusi će pristat na mir kad dobiju ono što ispunjava njihove sigurnosne zahtjeve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 15:59 |
|
|
dane-croatia je napisao/la:
Čim mi crtaš (i to još 101 put) da Rusi i Srbi nemaju nikakve veze između sebe, težko te mogu uzimat za ozbiljno. To ide pod rusku propagandu...
Ako postoji mogućnost da Ukrajinci obstanu kano država i narod (makar i duplo manji). Naš interes je podupirat ih (moralno, oružjem i tvarno). Treba gradit veze sa svim sličnim slavenskim narodima koji su propatili od rusko-srbskog terora. Hrvatski interes je Hrvatska , BiH, Crna Gora i Vojvodina. Ako se tebi juriša na istočni front slobodno. To nije naš problem i to nije naš rat. Srbi su valjda poslali 5x više oružja Ukrajini nego mi, što na to kažeš? dunno je napisao/la: Mi možemo biti sretni što je Krajina riješena 1995., inače bi danas bili u geopolitičkim govnima do grla.
Bili bi u govnima zbog postojanja same paradržave koja bi nas uništila kao tumor, slično kako RS ubija BiH. Ne bi problem bili Rusi kao takvi , nije Moskva turala Z4 i slala ambasadora na traktor sa Srbima. Oni su u cjelom sukobu bili neutralni. Doduše da se Hrvatska vlast ponašala kako se ponaša trenutno Plenki i gura prst u oči kremlju onda bi nas nagazili preko Srba gotovo sigurno. Ali to bi bila naša vlastita krivica, jednako kako su se Armenci zajebali. Velike poštuješ i slušaš a sa malima se može hrvati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 16:11 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Putin misli da može potpuno poraziti Ukrajinu jer su ih nakon 7 mjeseci uspjeli izbaciti iz Kurska i zbog toga ne želi primirje nego rat. Jeli treba još dokaz neki da putin želi rat, a ne mir?A europa nije htjela rat prošle 3 godine kad je bjesomučno slala oružje i odbijala bilo kakve pregovore? Ili smo to zaboravili? Sad kad su skužili da su popušili, ajmo pregovarat. Pa nije Vlado mutav. Primarijus je napisao/la: Da, nemaju baš nikakve veze rusi i srbi, baš nikakve. Kakve su ovo deluzije neviđene. Stvarat probleme? Kume mi smo na listi ruskih neprijatelja, šaljemo ukrajini pomoć i novčanu i oružanu, hrvatski dobrovoljci se bore na ukrajinskoj strani, mi smo sa rusima što se njih tiče već u problemu, srbi im jedini nisu uveli sankcije, misliš da rusi na nas gledaju pozitivno i da će podupirat nas umjesto njih jer ste ti, bobovac, rika, milanović i bujanec protiv Ukrajine? Pa to ti je ista stvar kao kad je NDH objavila rat saveznicima umjesto da je gledala samo svoja posla. Ekstremno se glupo mješat u taj rat. Ništa dobroga mi od toga nemamo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 16:45 |
|
|
weasel je napisao/la: A mir nije zanimao Europu prošle 3 godine , odjednom se sad sjetili?
Rusi će pristat na mir kad dobiju ono što ispunjava njihove sigurnosne zahtjeve. Očito neće, jer traže još teritorija i doslovce kapitulaciju Ukrajine. Rusi su luđi danas nego kad je rat počeo. A izgleda i Ukrajinci, koj bi tada pristali na mir da ih nije obaj mutavi Johnson slatkim lažima uvjerio u suprotno
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 16:46 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Čim mi crtaš (i to još 101 put) da Rusi i Srbi nemaju nikakve veze između sebe, težko te mogu uzimat za ozbiljno. To ide pod rusku propagandu....
Naravno da imaju, ali imaju i Britanci i Srbi pa ti podupireš istu stranu kao i Britanija Zašto, jesi li Srbofil?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Cro-realizam
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 16:48 |
|
|
Primarijus je napisao/la: To tvoje pitanje zapravo krije nešto drugo što ti misliš, a zapravo glasi kako će se u budućnosti obraniti od grabežljivih susjeda ako se sad previše istroše. Ako će ih rusi opet napasti u budućnosti koji će im onda vrag privremeno primirje? Sigurno drugi put neće proći bolje nego sad. pa smisao primirja bi bio zaustaviti demografski kolaps Ukrajine. Da se zaustavi odljev i bar nešto ljudi vrati. Možda je to i razlog zašto Rusi isto odbijaju jer misle da će ovaj rat atricije kad-tad dobiti. Samo što ja mislim da to nije nikakva pobjeda i da će dobivanje puste zemlje uz masu žrtava za Ruse, koji su u samo malo manjoj katastrorfi demografski, biti pirov uspjeh. S druge strane, za Ukrajince je bilo kakav kraj rata u kojem nisu kapitulirali, uspjeh.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 17:13 |
|
|
Cro-realizam je napisao/la: dane-croatia je napisao/la: Čim mi crtaš (i to još 101 put) da Rusi i Srbi nemaju nikakve veze između sebe, težko te mogu uzimat za ozbiljno. To ide pod rusku propagandu....
Naravno da imaju, ali imaju i Britanci i Srbi pa ti podupireš istu stranu kao i Britanija Zašto, jesi li Srbofil? Ja podupirem izključivo bratski narod Ukrajine. A kad se Rusi i Britanci budu jednom zakačili bilo u Siriji, sjevernom polu ili Africi, pitanje je onda koga ću podupriet. Zato mi ne uvaljuj neke geopolitičke zavrzlame, jerbo mene ovdje izključivo zanima obstanak Ukrajine. Rusi su mi čak i simpatičniji narod od Engleza, ali ovdje nije bit u tomu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2 Postano: 16 tra 2025, 18:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 27913 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nemoj da bi vi u HR organizirali koji prosvjed za Herceg-Bosnu ili bar o njoj na utakmicama skandirali kako za Ukrajinu činite, jer onda će te ludi biti. Kakav prosvjed za HB? Pa nismo Kurdi... Nijesmo. U pravu si. Kurdi su za nas Klingonska imperija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|