HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 10 pro 2025, 13:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 6930 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 274, 275, 276, 277, 278
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu, Vol.2
PostPostano: Danas, , 12:05 

Izjavu i jeste dao u tom kontekstu (8. 3. 2024.)

Citat:
Die CDU plädiert im Entwurf für ihr neues Programm etwa für ein Bekenntnis zu einer deutschen Leitkultur sowie für eine Verlagerung von Asylverfahren.

U prijevodu skidanje LGBT zastava i prebacivanje azilanata u treće zemlje.

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:10 

Primarijus je napisao/la:
Naravno rusofilni lažovi nikad neće prenijeti cijelu izjavu nego režu dio koji im odgovara kako bi je prikazali u pogrešnom kontekstu. Kao naprimjer što su srpski lažovi izrezali Tuđmanovu izjavu sa Brijuna koja je glasila ovako: "Moramo nanijeti takve udarce da srbi praktično nestanu, a da ono što ne zahvatimo odmah kapitulira za nekoliko dana" u "moramo nanijeti takve udarce da srbi praktično nestanu", tako i rusofilni lažovi manipuliraju izjavom koja u cjelosti glasi ovako: "Mir nije najvažnija stvar. Mir možete pronaći na bilo kojem groblju." Sloboda je, rekao je, najvažnija stvar za otvoreno i liberalno društvo. "Samo kada postoji sloboda, samo tada može biti mira."
I pazite samo arogancije i licemjerstva, da onaj ko podržava zlikovca i mafijaša putina nekome govori da je sotona.

Aha to je kao manje zlo onda ?
Koja sloboda ? Slobodu koju imamo u njemackoj da nesmijes ic na Weinachtsmarkt, to jest ukinuli su ga i zove se Wintermarkt.
To je to sloboda koju smo dozivjeli ?
Nakon dva svijetska rata, dodje opet svaba da djeli pravdu po europi.
Nadam se da ce im se ovaj put sjeme zatrat do zadnjeg njemca.

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:15 

VBA2024 je napisao/la:

Citat:
Die CDU plädiert im Entwurf für ihr neues Programm etwa für ein Bekenntnis zu einer deutschen Leitkultur sowie für eine Verlagerung von Asylverfahren.

Tesko je takvi stvari 1 na 1 prevest ali "Deutsche Leitkultur" .... Jel netko zna sta to znaci ?
Leiten znaci nesto vodit ili predvodit.
Znaci njemacka kulutura treba predvodit EU ???

Opet arijevci misle da trebaju predvodit Europu ?

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:15 

goran2hr je napisao/la:

OK, Kaja "nije znala". No sada zna. I??

Pa prije bi Rusija podržala Hrvate, nego oni od kojih se to očekuje, jer su to naši "prijatelji" ("partneri", "saveznici", "strateški saveznici"). Nije Rusija osudila BiH Hrvate, nego zapadnjaci i EU sudac Agius. Ne protivi se Rusija III entitetu, ni odlasku simbolične postrojbe HV-a u BiH.

Koju smo mi to stranu odabrali? Na kojem referendumu? Tko smo to - "mi"? Plenković? Hajduković? Pusić? Tko će nas obeštetiti i koja je naša nagrada nakon kapitulacije Rusije?

Pa prije nego što smo se zbog stranih interesa ugurali na rusku listu neprijatelja, Rusija nam je bila važno tržište, a Rusi kvalitetni turisti u našem smještaju. Energenti su nam bili jeftiniji. Bilo nam je bolje.

Što se tiče sotonizma, pogledajte onu modnu reviju tetovaža Ukrajinaca, nakon predaje u Mariupolju. Nema čega nema...

Kaja ni sada nezna jer ju vjerojatno ne interesuje.

Isto tako Kaja nemože samostalno uvesti sankcije nikome, pa ni Helezu, ne funkcioniraju EU institucije tako.
Ni Hrvatska nije uvela sankcije Helezu a ti bi da EU "preskoči" Hrvatsku pa da mu uvede sankcije zbog psovki :D

Mi jesmo odabrali, svaku stranku koju smo birali, i koju biramo i sada ovdje u BiH su gurali prema EU, i guraju i sada. Od lijevih do desnih.

Samo srbi imaju tu alternativu, proruske stranke koje ne žele EU, mi to nismo ni imali, zato jer to nismo ni željeli.

Kako bi prošao na izborima u Hrvatskoj da se tvoj plan i program u velikom dijelu podudarao sa nekom četničkom strankom iz Srbije?
U mentalitetu hrvata prorusovanje = prosrbovanje, i problem je tvoja percepcija ako to ne uviđaš.

Mi se nismo ugurali na listu ruskih neprijatelja, rusi su to napravili jer su napravili invaziju.

Ne toleriramo ni sami sebi da jednostrano idemo prisvojiti dijelove susjedne države u kojoj etnički živi naš narod, zato Hrvatska ne pripaja Herceg-Bosnu, a tražiš da to toleriramo rusima toliko da se zamjerimo sa svim svojim zapadnim saveznicima? Nema od toga ništa.

Mislim da u ovoj situaciji radimo koliko trebamo i moramo, niti previše niti premalo.

Što se tiče ruskih turista da mi dadneš guščje pero i tintu i papir na kojeg trebam potpisati da NIJEDAN ruski turist više NIKADA ne kroči na hrvatsku obalu odmah bi to potpisao. Ne zanima me ni ekonomski učinak, neka obogaćuju Indiju slobodno svojim parama, ja sam općenito za manje stranih turista i više prostora za hrvate na hrvatskoj obali.

Naročito mogu bez rusa, srba i bošnjaka na našoj obali.

Ne da im tjeram ni da fantaziram zakone kojim bi ih tjerali, nego govorim iskreno, iz osobnog stava, mogu bez tih i takvih.

Ne zanimaju me propagandne snimke iz rusko-ukrajinskog sukoba, to je jednako reprezentativno istine kao kad boomer gleda videe koje je napravio AI.

Vrh

PostPostano: Danas, , 12:20 

VUKsaJUGA je napisao/la:
VBA2024 je napisao/la:

Tesko je takvi stvari 1 na 1 prevest ali "Deutsche Leitkultur" .... Jel netko zna sta to znaci ?
Leiten znaci nesto vodit ili predvodit.
Znaci njemacka kulutura treba predvodit EU ???

Opet arijevci misle da trebaju predvodit Europu ?

Ne u EU, već u Njemačkoj.

Ove godine nije bilo dizanja LGBT zastave za vrijeme CSD "festivala".

https://www.zdfheute.de/politik/merz-regenbogenfahne-bundestag-zirkuszelt-100.html

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 6930 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 274, 275, 276, 277, 278

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: goran2hr, Vukota i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: