|
|
Stranica: 70/201.
|
[ 5021 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:28 |
|
|
SDB je napisao/la: Ja se trudim imati široku mrežu poznanstava, za dobrobit Hrvatske i Hrvata izvan Hrvatske. Postujem sto si polivalentan tip sirokih interesovanja...ali kad se dodje do HDZ-a, tu si ko zilot, ko da ti neko porodicu dira... Raci mi jel iskreno svim srcem verujes u tu pricu, ili si u to pretezno ugradio svoj interes, pa spojio ugodno sa korisnim...
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:30 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
DzoniBG je napisao/la: Postujem sto si polivalentan tip sirokih interesovanja...ali kad se dodje do HDZ-a, tu si ko zilot, ko da ti neko porodicu dira...
Raci mi jel iskreno svim srcem verujes u tu pricu, ili si u to pretezno ugradio svoj interes, pa spojio ugodno sa korisnim...
Ja sam od djelovanja u HDZ-u do sada imao puno više osobne štete nego koristi. Stvar je zapravo jednostavna. Poštujem HDZ radi onoga radi čega je osnovan, te je jedina stranka kroz koju se i danas nešto ozbiljno može napraviti.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Možda sam pogriješio. Ili je B92. Drugi se sjećaju koji "bratski" portal je imao reklamu na Index hr. To je taj od Sorosa financiran. To je B92...medijski smrad... Dok su bili samo radio za vreme Slobe...bili su mi ok... Posle kad su napravili TV, prvo su poceli da guraju Dinkica protiv Djindjica, da reklamiraju vajne "eksperte" koji su dosli na celo ekonomije kao placene ubice... da od jutra do sutra kenjaju o sprskim zlocinima, da pljuju SPC kako god umeju... Danas im je Vucic ok, samoukidaju emisije koje su ga pljuvale, svaki dan jedna losa vest o Rusiji i Putinu... Jednom recju - zlo...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:38 |
|
|
SDB je napisao/la: Ja sam od djelovanja u HDZ-u do sada imao puno više osobne štete nego koristi. Stvar je zapravo jednostavna. Poštujem HDZ radi onoga radi čega je osnovan, te je jedina stranka kroz koju se i danas nešto ozbiljno može napraviti. Secam se kako se naljuti kad sam premazao Karamarka u izbornoj noci... Ne znam, verujem da covek ima dara da vuce konce iza scene...ali kad se pojavi i progovori... meni neprijatno... cuvajte ga sto dalje od kamera, nije on za to... Ajde videcemo koliko ste sposobni da krajem godine uhvatite vruc krompir i preuzmete vlast u tom trenutku... ne bio vam u kozi... toliko ce problemi da pocnu da naviru, a ocekivanja astronomska... Najvaznije je da imate ekipu za medije i mahere za spinove... ugledajte se na primer Vucica, taj je to doktorirao, drzi masu u hipnozi, iako su mu rezultati ocajni...
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:42 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Ja sam od djelovanja u HDZ-u do sada imao puno više osobne štete nego koristi. Stvar je zapravo jednostavna. Poštujem HDZ radi onoga radi čega je osnovan, te je jedina stranka kroz koju se i danas nešto ozbiljno može napraviti. Secam se kako se naljuti kad sam premazao Karamarka u izbornoj noci... Ne znam, verujem da covek ima dara da vuce konce iza scene...ali kad se pojavi i progovori... meni neprijatno... cuvajte ga sto dalje od kamera, nije on za to... Ajde videcemo koliko ste sposobni da krajem godine uhvatite vruc krompir i preuzmete vlast u tom trenutku... ne bio vam u kozi... toliko ce problemi da pocnu da naviru, a ocekivanja astronomska... Najvaznije je da imate ekipu za medije i mahere za spinove... ugledajte se na primer Vucica, taj je to doktorirao, drzi masu u hipnozi, iako su mu rezultati ocajni... Pa najiskrenije, ja sam u unutarstranačkoj borbi 2012. bio dio struje koja je podržavala Karamarka, te i dalje mislim da je on od ponuđenih bio najbolji izbor. Što se javnog nastupa tiče, napredovao je dosta, mada moram priznati da uživo i na radiju puno bolje djeluje nego na TV. Što se situacije nakon izbora tiče (možda budu i 2016.), stanje nije blistavo, to je sigurno. Najvažnija je zapravo kadrovska politika, a tu ima svega, mada se još ništa sa sigurnošću ne zna.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 14:47 |
|
|
DzoniBG je napisao/la:
Poslali smo najbolje sto imamo, ovi nas nece obrukati...
U mlaćenju puškama po vazduhu? Ja se brinem kako će se pokazati na Kosovu...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 15:11 |
|
|
SDB je napisao/la: Pa najiskrenije, ja sam u unutarstranačkoj borbi 2012. bio dio struje koja je podržavala Karamarka, te i dalje mislim da je on od ponuđenih bio najbolji izbor. Što se javnog nastupa tiče, napredovao je dosta, mada moram priznati da uživo i na radiju puno bolje djeluje nego na TV.
Što se situacije nakon izbora tiče (možda budu i 2016.), stanje nije blistavo, to je sigurno. Najvažnija je zapravo kadrovska politika, a tu ima svega, mada se još ništa sa sigurnošću ne zna. Ulovio sam par recitih likova na nekim suceljavanjima... Vodite racuna koga kadrujete, pogotovo na osetljiva mesta, u ekonomiji, socijali... kapiram da se vecina klone toga, treba izdrzati sve to, za relativno male pare i licnu korist... Najvazniji su ipak mediji... ako to uspete da zauzdate u svoju korist, a da ne bude previse ofirno... mozete razna sranja da usminkate. Ako tu kiksnete, i rezultati koje budete pravili nece vredeti... Razgovarali smo pred same izbore, rekao sam da ako hocete da dobijete, morate da vaskrsnete Tudjmana... tacno to je prelomilo, oni koji su se lomili, uhvatili ste ih na emociju, vise nego na rezon... prljava je to sve igra, ako hoces da budes aktivan ucesnik, moras da progutas gomilu govana, i da se smeskas... ko ima zeludac za to, uspece...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 15:16 |
|
|
Metemma je napisao/la: U mlaćenju puškama po vazduhu? Ja se brinem kako će se pokazati na Kosovu...
Nece puska vise odlucivati na Kosovu, nego pamet i vestina... Moramo da imamo spremnu armiju za zlu ne trebalo, ali i jos mnogo bolje politicare. Ovaj smrdljivko Vucic ce pre ili kasnije otpevati svoje... posle njega treba uspostaviti jednu zdravu patriotsku opciju, lisenu sovinjarskog tripa, i lazne EU perspektive...samo da uspemo da pogodimo meru...a to je najteze...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 16:01 |
|
|
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=988275 1997. kad sam se vracao sa mora, u vozu je pocelo nesto da mi "cupa" stomak, kao da mali zeleni hoce da izadje napolje... trpeo sam nesnosne bolove, odmah po dolasku u Beograd prebacili me u urgentni, i odmah na operaciju... puklo mi je vec, bilo je pitanje sata kad ce doci do sepse...i dovidjenja... Pod takvim okolnostima, sam sebe operisati... podvig za Nobelovu nagradu... na vec neobjasnjive bolove ti sam sebe da seces i vadis to parce puno gnoja...sampion...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 16:03 |
|
|
Au brate. Srećne ti rane junače.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 16:46 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa i ja sam od Sorosa dobio cca 40 000 kuna pa nisam imao nikakve kasnije obveze. Samo treba paziti što potpisuješ. Uvek si bio sumnjiv element HDZ od takvih karijerista moze imati samo stetu To ti ja govorim, vi Srbi ni ne znate kakvog prijatelja imate u drugu SDB-u. Još ga na drugim temama podozrivo gledaš i komentiraš. Nije lako biti progresivni glas kakav je naš SDB u toj krkanskoj stranci. I marljivo raditi na strategiji Region 2030te.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 20:31 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 20:34 |
|
|
Film Bitka za Sevastopolj
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 20:45 |
|
|
Jel ste gledali ratni film "Devetaja Rota"?
Jedan od najboljih filmova koje sam ikada gledao.
Stisnuti engleske titlove u donjem desnom uglu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 20:58 |
|
|
Gospodine Karmelo, šta mislite koliko je među tim dislajkerima Poljaka te baltičkih patuljaka
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 21:13 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Karmelo, šta mislite koliko je među tim dislajkerima Poljaka te baltičkih patuljaka Pored iskompleksiranih Litvanaca, Letonaca i ostalih Žečpospolitanaca, verujem da je i dobar broj mudžahida iz centralne Azije koji su dislajkovali film, s obzirom da mu je radnja o ratu u Agfanistanu. Film je vrhunsko umetničko delo. Ne mogu rečima da opišem koliko ga preporučujem da ga odgledate. To mi je jedan od top 3 filma koje sam ikada gledao. Ljudi, obavezno odgledajte film, nenormalno je dobar.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 21:16 |
|
|
Gde god sam ga ubo mišem, pun pogodak. Obavezno ću ga pogledati.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 05 svi 2015, 21:31 |
|
|
Evo ođe sa našijem prevodom.
Inače, film je rađen po istinitom događaju.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 06 svi 2015, 12:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Evo ođe sa našijem prevodom.
Inače, film je rađen po istinitom događaju.
Ovo se zove film... Nalik na Platoon, ratni film koji je snazno antiratni, pokazuje izbliza sta je to ustvari, da tu nema Ramba, Komanda i ostalih laznih izmisljenih junaka, vec da je to septicka jama u koju si gurnut, i gde gledas kako god mozes da prezivis. Tuzna sudbina citave generacije, besmislen rat u tripizdini Afganistana, za drzavu i ideologiju koja se raspada. Koliko mrtvih, osakacenih, ludih, i buducih alkosa se vratilo odande... ovaj film ih na trenutak vadi iz zaborava.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 06 svi 2015, 12:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Gospodine Karmelo, šta mislite koliko je među tim dislajkerima Poljaka te baltičkih patuljaka Pored iskompleksiranih Litvanaca, Letonaca i ostalih Žečpospolitanaca, verujem da je i dobar broj mudžahida iz centralne Azije koji su dislajkovali film, s obzirom da mu je radnja o ratu u Agfanistanu. Film je vrhunsko umetničko delo. Ne mogu rečima da opišem koliko ga preporučujem da ga odgledate. To mi je jedan od top 3 filma koje sam ikada gledao. Ljudi, obavezno odgledajte film, nenormalno je dobar. Odavno odradjeno, otkrili ste toplu vodu. Jedino me cudi skoro pa histericno uzbudjenje.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 06 svi 2015, 12:38 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9955 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 06 svi 2015, 13:55 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Odavno odradjeno, otkrili ste toplu vodu. Jedino me cudi skoro pa histericno uzbudjenje. Bio malo popio, pa me ponele emocije. Mada sve što sam rekao stoji. Jedan od najboljih filmova koje sam u životu gledao.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 06 svi 2015, 22:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9955 Lokacija: Banja Luka
|
DzoniBG je napisao/la: http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=05&dd=05&nav_id=988275 1997. kad sam se vracao sa mora, u vozu je pocelo nesto da mi "cupa" stomak, kao da mali zeleni hoce da izadje napolje... trpeo sam nesnosne bolove, odmah po dolasku u Beograd prebacili me u urgentni, i odmah na operaciju... puklo mi je vec, bilo je pitanje sata kad ce doci do sepse...i dovidjenja... Pod takvim okolnostima, sam sebe operisati... podvig za Nobelovu nagradu... na vec neobjasnjive bolove ti sam sebe da seces i vadis to parce puno gnoja...sampion... Ma ebo to , ovo je poso . (3,02) https://www.youtube.com/watch?v=QZd4h4lh17APljusti , ko da s' krmka zaklo . ( korisnice, ne citaj)
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 08 svi 2015, 01:27 |
|
|
RUSKI TENK T-14 ARMATA Ponos Putinove vojske doživio debakl na Crvenom trgu tijekom probe za paraduTenk T-14 Armata naglo se zaustavio i nije bio u stanju pomaknuti se s mjesta punih 15 minuta http://www.vecernji.hr/svijet/ponos-put ... du-1004333
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Rusija Postano: 08 svi 2015, 13:34 |
|
|
Hoće to da se desi kada isforsiraš ljude da spreme tenk za paradu, koji još nije završen, zbog političkih razloga. T-14 je još uvek u ranoj fazi prototipa i tek treba da počnu sa ispitivanjima na poligonima. Serijska proizvodnja će početi tek za par godina, kada tenk bude završen.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: maradot i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|