|
|
Stranica: 19/39.
|
[ 975 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 17 pro 2013, 16:11 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Citat: ČUDESNI LEK: Mladi vođa Kim smislio sok protiv infarkta i tuberkuloze?!  PJONGJANG - Kim Džong-un smislio novu bizarnost - sok koji leči tubrkulozu?! Samo dan nakon smaknuća teče, u Severoj Koreji osvanula je nova bizarnost. Državna novinska agencija KCNA objavila je da je proizveden sok koji sprečava infarkt! Čudesni sok leči i tuberkulozu, a sprečava nastanak cerebralne tromboze i arteroskleroze. Naziv ovog napitka nije objavljen, osim da je zdrav, prirodnog porekla, da je smeđe boje i da je istovremeno i gorak i sladak! Lek protiv infarkta i tuberkuloze.  Sada kada su to završili, bacaju se na razvoj leka protiv dijabetesa i reume. Ne može Stori pomoći, on ima problema sa drugim organom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 17 pro 2013, 16:19 |
|
|
storaB je napisao/la: Koliko antipatije prema SK, užas, fino mi žao naroda SK kad vidim koliko je mojih komšija bez obzira na nacionalnost zaslijepljeno američkom-kapitalističko-fašističkom propagandom. Tebi skup reči "lek protiv infarkta i tuberkuloze" ne zvuči totalno besmisleno!? To je kao da kažeš "lek protiv cerebralne paralize i hemoroida". Besmisleno i idiotski.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 17 pro 2013, 17:38 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8202 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Ja se držim one da postoji lijek za svaku bolest, ali svjetskoj medicinskoj organizaciji, najgenocidnijoj i najfašističkijoj ne odgovara da ljudi saznaju za postojanje lijeka za svaku bolest, stotine virusa su upravo proizveli nadležni u SMO. Jednostavno cijela ta industrija bi propala ukoliko bi se obznanila istina. Stoga spomenem majke svima njima i sestre koji vijekovima kriju gomilu tajni...
A sad slobodno recite da je storaB nekakva budaletina koja misli da je sve teorija zavjere.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 17 pro 2013, 19:59 |
|
|
storaB je napisao/la: Koliko antipatije prema SK, užas, fino mi žao naroda SK kad vidim koliko je mojih komšija bez obzira na nacionalnost zaslijepljeno američkom-kapitalističko-fašističkom propagandom. I nama je žao naroda SK blesane jedan. Zato se i izrugujemo ovom diktatorskom debeloguzom pizdeku koji tlači i muči samo taj jadan narod Sjeverne Koreje, dok je zabava i sprdancija za sve ostale narode.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 20 pro 2013, 00:55 |
|
|
|
Ali s kojom mržnjom i fanatizmom obični mali ljudi pričaju o Dragom tetku. Ta Sjeverna Koreja i Saudijska Arabija su dva pakla na zemlji, veliki konc.logori.
Vehabizam i komunizam na sjevernokorejski način. Di ćeš ˝bolje˝!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 20 pro 2013, 10:42 |
|
|
|
A u Hrvatskoj i Srbiji sveopšta kultura, tolerancija i preporod, eh, eh... A oko kontejnera više ljudi nego pasa lutalica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 20 pro 2013, 12:58 |
|
|
|
Što ne odseliš u SK?
Mislim da bi te ovako mladog, perspektivnog odmah primili. Svi sa foruma ćemo osvjedočiti o izvrsnom karakteru, a ti samo priloži šta si pisao i jednosmjerna karta ti je osigurana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 20 pro 2013, 15:40 |
|
|
|
Jednog dana ću svakako otići. Jer to je neminovnost. Ali naravno svo svoje pisanje i sav svoj lični stav ne gradim zbog ličnog interesa, odnosno iz uvjerenja da će me ova virtuelna podrška svrstati u prijatelje SK.
Što se foruma tiče, demokratija valjda, svako ima pravo na svoje mišljenje, samo se bojim da se prave logičke greške u zaključivanju. Diktator se traži tamo gdje je najmanje prisutan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:23 |
|
|
|
Uživajte
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:25 |
|
|
storaB je napisao/la: Jednog dana ću svakako otići. Jer to je neminovnost. Ma sad dok si mlad. Sad je vrijeme da pomogneš izgradnji tog model društva. Pa možda i mi na ovim prostorima vidimo kako je vama tamo super u Sjevernoj Koreji pa se i mi privedemo na pravu stranu. Najbolje je voditi primjerom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:26 |
|
|
|
Ne, ne i ne. Imam ja ovde trenutno ulogu i zadatak. Stoga polako.
Što se Vas tiče, ma jok vama nikad nije privlačna Azija bila, Latinska Amerika i nekako. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:28 |
|
|
|
Ja sam zadovoljan svojom domovinom (više manje) ali da sam oduševljen kao vi nekom zemljom.
O, pa otišao bi prvim zrakoplovom i ostvario si san.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:30 |
|
|
|
I ja svojim. A ko je u tome uopšte poenta.
Niti sam ikada tvrdio da u SK teče med i mlijeko, samo sam pokušavao demantovati ili barem predočiti da nije sve baš tako crno kao što je nekima mozak ispila američka propaganda. ;)
Vratio bih se malo na neke periode kod nas. Sjetimo se godina prije 2SR-a. Isto su vođe ili barem ključni ljudi naroda i narodnosti uklanjali svoje političke protivnike, svoje neistomišljenike i one koji nebi željeli biti potčinjeni, zar ne?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:35 |
|
|
storaB je napisao/la: Ne, ne i ne. Imam ja ovde trenutno ulogu i zadatak. Stoga polako.
Što se Vas tiče, ma jok vama nikad nije privlačna Azija bila, Latinska Amerika i nekako. :) Pa kome je Azija bila privlačna, vama Srbima sigurno ne, vi preferirate pojas Austrija-Švedska. A ponajmanje će privlačna biti država u kojoj je kvaliteta življenja jednaka onoj u Jugoslaviji 1948., gdje u dobrom dijelu zemlje nema ni struje ni tekuće vode, a čak i u prijestolnici struje ima par sata dnevno, tramvaji radi štednje voze deset km/h, šesterotračnim avenijama prođe 50 automobila dnevno, a puna zaposlenost se postiže zabranom korištenja metle u komunalnim akcijama.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 14:40 |
|
|
Nekako vam je promakla činjenica da osim američke propagande i svaka druga tvrdi da je SK užasno mjesto za život (engleska, njemačka, francuska, ruska, hrvatska...  ) Recimo američka propaganda se namjerila na Siriju pa je 90% ovog foruma na strani gospodina Assada. Istih 90% zajedno sa ostalih 9,99% (Vas isključujemo) nije na strani ovog debeloguzog pizdeka... Kužite razliku? A nešto i nije da američka propaganda dejstvuje pretjerano po toj jadnoj zemlji (nema nafte) naspram recimo Sirije. Pa vidite opet 90% ljudi ide kontra američke propagande glede Sirije, a nitko da bi išao protiv "propagande" (da vas navodnici ne zbude, to je zato jer smatram da to nije propaganda nego stvarno stanje stvari) u slučaju SK. Netko bi se zapitao... Ali ne i vi. Sila je jaka u vama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 17:23 |
|
|
volvoks je napisao/la: storaB je napisao/la: Ne, ne i ne. Imam ja ovde trenutno ulogu i zadatak. Stoga polako.
Što se Vas tiče, ma jok vama nikad nije privlačna Azija bila, Latinska Amerika i nekako. :) Pa kome je Azija bila privlačna, vama Srbima sigurno ne, vi preferirate pojas Austrija-Švedska. A ponajmanje će privlačna biti država u kojoj je kvaliteta življenja jednaka onoj u Jugoslaviji 1948., gdje u dobrom dijelu zemlje nema ni struje ni tekuće vode, a čak i u prijestolnici struje ima par sata dnevno, tramvaji radi štednje voze deset km/h, šesterotračnim avenijama prođe 50 automobila dnevno, a puna zaposlenost se postiže zabranom korištenja metle u komunalnim akcijama. E Bogme nikako. Njemačka-Amerika ako se već ide u te granice bez kraja. A potom Rusija zadnjih godina. Inače pola pravih Austrijanaca ima srpske krvi. Vi ste baš šetali Pjongjangom. Nemojte ovo oko auta i vozova nikom više pričati. Citat: Nekako vam je promakla činjenica da osim američke propagande i svaka druga tvrdi da je SK užasno mjesto za život (engleska, njemačka, francuska, ruska, hrvatska...  ) Mladiću  , postoje dvije propagande američka i ruska, sve ostao su marionetska prenošenja. Što opet ne znači da nema treće realnije strane pogleda na svijet. Hrvatska, Srpska, Rumunska su totalno nebitne, jer su zavisne više nego ikada. Citat: Recimo američka propaganda se namjerila na Siriju pa je 90% ovog foruma na strani gospodina Assada. Istih 90% zajedno sa ostalih 9,99% (Vas isključujemo) nije na strani ovog debeloguzog pizdeka...
Kužite razliku? I tom logikom jedan idiot nije u pravu? Eh pa... Volio bih čuti vaše mišljenje o Libiji? Iraku? Afganistanu? Citat: Sila je jaka u vama. Ne radi se ni o kakvoj sili, već o principima. Ali dobro nikom ne mogu niti želim mijenjati mišljenje, kapitalizam valjda... Eh i ta formalna demokratija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 23 pro 2013, 17:31 |
|
|
storaB je napisao/la: Mladiću O ostalom, nebi. Drugi su shvatili.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 16:54 |
|
|
|
Kazu da je bacio Dragog Tetka psima. Prvo su rekli da je strijeljan. U svakom slucaju Veliki Vodja Kim Jong Debil je kaze zadovoljan jer su se konacno rijesili tog ˝smeća˝.
Sad je samo on ostao, ˝bog˝ bez svojih ˝polubožanstava˝. Ima da mu se svi jos bolje klanjaju :(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 17:27 |
|
|
|
Eh taj Kim Džong svima prst u oku... Šta bi bilo da nema te "zloglasne" SK.... Vjerovatno bi bio raj...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 17:42 |
|
|
|
Promašio si ceo fudbal Stora. Nije on nama trn u oku. on je trn u oku sirotom narodu S.Koreje koji zivi u nevidjenom ropstvu.
I to sto je on bad guy do daske ne znači da su svi drugi super.
Zašto odmah ideš u krajnosti čemu mitomanizam?
Juzna Koreja npr. nije savršena al nitko nebi radje zivio u Sjevernoj. Juzna je raj za Sjevernu to sigurno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 19:11 |
|
|
|
Raj zato što imaju internet? Dajte...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 20:01 |
|
|
|
Interesiraju me pozitivne strane tog Kim Jonga. Osim sto voli basket.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 20:19 |
|
|
|
Napravio je skijalište. U početku je nešto krenuo s liberalizacijom, no vidjet ćemo sad jer je tetak bio prozor u Kinu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 20:40 |
|
|
|
Red,rad,disciplina,ponos i ljubav. Ništa više nije potrebno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Sjeverna Koreja Postano: 05 sij 2014, 21:48 |
|
|
|
Si u zadnje vrijeme popricao s nekim iz sj koreje. Dovoljno je vidjeti isjecke iz njihovog dnevvnika pa Ce I budali sve biti jasno
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|