|
|
Stranica: 172/173.
|
[ 4301 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NSOS
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 22 pro 2023, 21:16 |
|
|
Nece. Retardirana vecina ce mu aplaudirati. Mozda postane i premijer. Jedino sto je dobro je sto ce kad oni tamo postanu vecina i uvedu serijat libtardi prvi stradati.
|
|
Vrh |
|
|
Revizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 23 pro 2023, 19:39 |
|
|
I to u navodnoj desničarskoj stranci . Nema ništa gore od tog desnog centra .
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 23 pro 2023, 23:31 |
|
|
Bosnjaci niti ne mogu iseljavati u Svedsku, nisu vise aktualni, od rata imaju spustenu rampu. Sad useljavaju Somalce i Bangladesane.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 24 pro 2023, 01:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 24 pro 2023, 14:43 |
|
|
Šarabara je napisao/la: Revolucionar je napisao/la: Nazalost. Jedan od retkih koji je imao svoje mislenje i znao da napise nesto zanimljivo i/ili kontroverzno i potkrepi to dokazima/istrazivanjem. S druge strane, ima dosta ljudi koji pisu napamet, trpaju forum uvredama ili bezvrednim komentarima, menjaju mislenje na osnovu najnovijeg mejnstrim clanka itd.
Zašto je Velebit uopće baniran? Kažu da nije dovoljno pisao o Hrvatima i Herceg-Bosni i da je previše pisao o svetskoj politici i imao čudne stavove koji mogu da dovedu do zabrane ovog portala. Jednostavno provokator.
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 10 sij 2024, 20:25 |
|
|
Citat: Sweden sends ominous warning
|
|
Vrh |
|
|
Posljednji mohikanac
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 11 sij 2024, 16:45 |
|
|
_________________ Schwarzenegger u Predatoru.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 18 sij 2024, 10:38 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37847 Lokacija: Gl. grad regije
|
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 18 sij 2024, 12:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Serious situation, da, serious. Tupani što učiniše od onakve države samo da imaju jeftiniji taksi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 18 sij 2024, 12:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Serious situation, da, serious. Tupani što učiniše od onakve države samo da imaju jeftiniji taksi. tupani su oni koji to ponavljaju kod sebe
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Jahač apokalipse
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 07 ožu 2024, 16:43 |
|
|
_________________ Smrt, glad, bolest i rat=jahači apokalipse
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 07 ožu 2024, 17:09 |
|
|
Usrečit će se NATO
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 tra 2024, 08:40 |
|
|
Švedska: Migrant zadavio trudnu djevojku jer se obitelji nije sviđalo što je bijela i nije muslimanka Saga, 20-godišnja žena koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, pronađena je mrtva u svom stanu prošlog travnja. Tekstualne poruke pronađene na mobilnom telefonu njenog dečka, migranta iz Somalije pomogle su da se utvrdi motiv ovog svirepog zločina. Somalijskom migrantu idućeg bi se tjedna trebalo suditi u Švedskoj za ubojstvo njegove trudne djevojke. Sumnja se da ju je somalijski migrant zadavio kako bi od svoje obitelji sakrio činjenicu da je bio u vezi sa ženom koja nije muslimanka i nema somalijske korijene. https://narod.hr/svijet/svedska-migrant ... muslimanka
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Butch@Cassidy
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 tra 2024, 11:06 |
|
|
krstjanin je napisao/la: :zubati Švedska: Migrant zadavio trudnu djevojku jer se obitelji nije sviđalo što je bijela i nije muslimanka Saga, 20-godišnja žena koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, pronađena je mrtva u svom stanu prošlog travnja. Tekstualne poruke pronađene na mobilnom telefonu njenog dečka, migranta iz Somalije pomogle su da se utvrdi motiv ovog svirepog zločina. Somalijskom migrantu idućeg bi se tjedna trebalo suditi u Švedskoj za ubojstvo njegove trudne djevojke. Sumnja se da ju je somalijski migrant zadavio kako bi od svoje obitelji sakrio činjenicu da je bio u vezi sa ženom koja nije muslimanka i nema somalijske korijene. https://narod.hr/svijet/svedska-migrant ... muslimankaZašto smajlić? To nije smiješno nego tragično i tužno.
_________________ Ne boj se raja, ne boj se pakla. Za Ukrajinu, za pobjedu, idemo do kraja!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 05 tra 2024, 13:44 |
|
|
Nije djevojka glavni krivac nego prije svega oni koji su joj isprali mozak.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 06 tra 2024, 18:00 |
|
|
Meni je ona glupa i kriva,nisam mekana srca. Crnjo nije kriv kao sto ni lav nije kriv ako me pojede. Vratite bestije u afriku!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 09:23 |
|
|
Butch@Cassidy je napisao/la: krstjanin je napisao/la: :zubati Švedska: Migrant zadavio trudnu djevojku jer se obitelji nije sviđalo što je bijela i nije muslimanka Saga, 20-godišnja žena koja je bila u sedmom mjesecu trudnoće, pronađena je mrtva u svom stanu prošlog travnja. Tekstualne poruke pronađene na mobilnom telefonu njenog dečka, migranta iz Somalije pomogle su da se utvrdi motiv ovog svirepog zločina. Somalijskom migrantu idućeg bi se tjedna trebalo suditi u Švedskoj za ubojstvo njegove trudne djevojke. Sumnja se da ju je somalijski migrant zadavio kako bi od svoje obitelji sakrio činjenicu da je bio u vezi sa ženom koja nije muslimanka i nema somalijske korijene. https://narod.hr/svijet/svedska-migrant ... muslimankaZašto smajlić? To nije smiješno nego tragično i tužno. Meni to uopce nije tragicno
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Butch@Cassidy
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 09:45 |
|
|
Vidio sam slike od te djevojke. Nije to Šveđanka, prije bih rekao isto Somalijka.
_________________ Ne boj se raja, ne boj se pakla. Za Ukrajinu, za pobjedu, idemo do kraja!
|
|
Vrh |
|
|
Butch@Cassidy
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 09:45 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Butch@Cassidy je napisao/la: Zašto smajlić?
To nije smiješno nego tragično i tužno.
Meni to uopce nije tragicno Zašto?
|
|
Vrh |
|
|
VBA2024
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 09:50 |
|
|
Butch@Cassidy je napisao/la: Vidio sam slike od te djevojke. Nije to Šveđanka, prije bih rekao isto Somalijka. Citat: “I ja sam musliman i Somalijac, i ne idem u kuću u kojoj žive bijelci”, odgovorio joj je Ibrahim, negirajući vezu sa Sagom, Šveđankom tajlandskog podrijetla.
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 09:55 |
|
|
Butch@Cassidy je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Meni to uopce nije tragicno Zašto? Zato sto to gledam kao na onoga lika koji je zivio s krokodilima tvrdeci da ih razumije i da oni razumiju njega, na kraju su ga pojeli. ili onaj sto je spavao s anakondom tvrdeci da anakonde imaju osjecaje i da ona njega nikada ne bi povrijedila. Pojela ga je Ali eto kako netko rece mozda nije ona kriva jer su joj isprali mozak. Bilo kako bilo ne smatram je vrijednom zaljenja
|
|
Vrh |
|
|
Butch@Cassidy
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 08 tra 2024, 10:03 |
|
|
VBA2024 je napisao/la: Butch@Cassidy je napisao/la: Vidio sam slike od te djevojke. Nije to Šveđanka, prije bih rekao isto Somalijka. Citat: “I ja sam musliman i Somalijac, i ne idem u kuću u kojoj žive bijelci”, odgovorio joj je Ibrahim, negirajući vezu sa Sagom, Šveđankom tajlandskog podrijetla. https://www.google.com/url?sa=i&url=htt ... AdAAAAABAcMožda je eventualno polutajlandka. U svakom slučaju ne izgleda švedski, a baš ni tajlandski
Privitak/ci: |
sagaiibrahimsami-633x480.jpg [ 70.65 KiB | Pogledano 903 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 17 lis 2024, 16:34 |
|
|
Cisti dokaz kad para udari u glavu kako mozes od zemlje blagostanja napraviti zemlju slucaj. I to izgleda ceka sve EU zemlje Neviđeni val nasilja nad Izraelcima u europskoj ‘zemlji blagostanja‘: Bande regrutiraju djecu, sigurnosne službe sumnjaju u umiješanost Irana? Umjesto u školi, dječak u dobi od svega 13 godina prošli četvrtak završio je u policijskoj stanici u švedskom gradu Göteborgu. Naime, uhvaćen je dok je pucao ispred ureda izraelske tehnološke tvrtke Elbit Systems, koja prodaje rješenja za obranu i domovinsku sigurnost. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... a-15513177
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 28 lis 2024, 16:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Najžešći propagatori švedskog importa "migranata" Židovi. Ne znam šta možeš sa tom informacijom uraditi.
Mislim ja osobno ih neću žaliti, nek se snalaze u toj situaciji.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Švedska Postano: 28 lis 2024, 18:12 |
|
|
BBC je napisao/la: Najžešći propagatori švedskog importa "migranata" Židovi. Ne znam šta možeš sa tom informacijom uraditi.
Mislim ja osobno ih neću žaliti, nek se snalaze u toj situaciji. Da tebi židov kaže skoči u bunar bi li skočio?
1020 of 2558 - 39.87%
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|