|
|
Stranica: 18/18.
|
[ 435 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 10:56 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Marijana Petir je dobar primjer, najbolji. Što se događa kad može bez muškarca. Ženska je vjernica, desničarka, i opet kad je došla do malo većih para prekrižila rađanje i muškarce. Skuplja neke pare na hrpu, valjda ni ona ne zna kome. Mačkama ili rodbini će biti dobro. https://petir.eu/o-meni/I opet se lakta za funkciju. Nejasna mi je skroz. Treba nekako preusmjerit tih 8k € mjesečno nekok tko će podignuti i odgojiti 5 Hrvata. Muškarac kad ovako stekne kao ona, ide pravit i odgajat odred djece, a žene suprotno. Čak i one koje su konzervativne. Ursula ima hrpu djece. Samo kod nas mogu proći kvazidesničarke koje žive za sebe. Meni je baš zanimljivo kako HDZ uvijek kad se hoće prikazat kao desna stranka stavi Petirku na čelo s križem oko vrata U biti mislim da je tad i jedino vidim u javnosti
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 18:01 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ursula ima hrpu djece. Samo kod nas mogu proći kvazidesničarke koje žive za sebe. Da parafraziram sam sebe s druge teme: kod nas je desnica folklor
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 21 svi 2024, 18:28 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 26 svi 2024, 23:54 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Marijana Petir je dobar primjer, najbolji. Što se događa kad može bez muškarca. Ženska je vjernica, desničarka, i opet kad je došla do malo većih para prekrižila rađanje i muškarce. Skuplja neke pare na hrpu, valjda ni ona ne zna kome. Mačkama ili rodbini će biti dobro. https://petir.eu/o-meni/I opet se lakta za funkciju. Nejasna mi je skroz. Treba nekako preusmjerit tih 8k € mjesečno nekok tko će podignuti i odgojiti 5 Hrvata. Muškarac kad ovako stekne kao ona, ide pravit i odgajat odred djece, a žene suprotno. Čak i one koje su konzervativne. Ursula ima hrpu djece. Samo kod nas mogu proći kvazidesničarke koje žive za sebe. Petir desničarka? 2004 je bila glasnogovornica Mesićeve kampanje za drugi predsjednički mandat. Bila je zastupnica Račanove koalicije i prije toga nekakva zelena aktivistica. Kad je to sve propalo, onda se negdje oko 2010 manevrom sukoba s gay-udrugama prebacila među klerikalce i desničare. ODradila transfer oportunije nego čedo iz šumadije kad je 44-te prešo u partizane
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 27 svi 2024, 17:49 |
|
|
Gospodo je li vi primecujete da kroz istoriju, ljudi imaju pogresne motive da prave decu....
Islam to cini iz ideoloskih razloga, da osvoji svet... Mi ovde na Balkanu takodje imamo na umu poklapanje suseda. Ranije su to ljudi radili iz ekonomskih razloga, zbog potreba rada na imanjima.
Neki prave decu jer su nekontrolisani, sto je mozda i gore od ovih ideoloskih i politickih racunica.
Evropa je izgubila sve ove motive, koji su u principu losi, ali oni su koliko toliko omogucavali buducnost nacija.
Je li ima neko ideju sta bi bio dobar nesebican motiv da se prave deca?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
VBA2024
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 27 svi 2024, 18:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Je li ima neko ideju sta bi bio dobar nesebican motiv da se prave deca? Napraviš dijete, odgajaš dvije godine i onda pokloniš mafiji da rasproda organe ?
_________________ Iuste ambulans coram Deo pretium non habet Tko pronađe sarkazam nek si ga zadrži.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 29 svi 2024, 14:02 |
|
|
zalutala je napisao/la: potocnj je napisao/la: Sve to stoji donekle, općenito svatko misli da zaslužuje najbolje i sl. ali i dalje nisi predložila rješenje. Misliš da se slažeš da postoji problem, demografski, ako i ne misliš da su žene krive za to, što bi predložila da se to popravi? Ja sam mislio da ćeš reći da žene trebaju pokazati više inicijative, potražiti dečke koji su ok za udati se, mnogi od njih bi ostavili igrice da im se ponudi nešto više... Možda je vrijeme da žene ne smatraju više da je potez očajnika ako ona napravi prvi potez, i da, ako bude odbijena, ne bude emocionalno devastirana. Jer to muškarci stalno doživljavaju i moraju se nositi s time. Ipak ti emancipacija nije toliko uznapredovala da prelomiš preko tradicionalnih rodnih uloga oko začetka veze  Rješenje sam već predložila ne jednoj od prethodnih stranica. Budući da većina ljudi živi od prosječne plaće, mislim da bi bilo u redu na nivou države donijeti zakon koji propisuje olakšice višečlanim obiteljima. Nešto slično kao što je u ZG bilo status majke odgojiteljice(nešto na tom tragu). Ili neke stambene olakšice, bilo što što bi mladim obiteljima pružilo sigurnost. Naravno, zakon oko kojeg bi se postigao koncenzus da se ne bi dogodilo da neka druga vladajuća garnitura ukine isti. Ne vjerujem da muškarci stalno doživljavaju odbijanja, po toj logici niti bi bilo oženjenih niti dečki koji su u vezama. A opet s druge strane imamo i cura koje ne uspiju osvojiti dečka koji joj je zapeo za oko, vidim takve ne spominjete, spram njih nikakve empatije. Samo kuknjava nad jadnim dečkima koje cure odbijaju i gaze njihova nježna srca O kakvoj ti emancipaciji pričaš, ja sam tradicionalna  Stvar je veoma jednostavna, nekoć je mlada muška populacija bila veoma privlaćna ženama zato što bi muž znaćio odlazak iz roditeljskog doma, vlastita kuća, auto, izlasci, odmori, pa koja to ne bi htjela. Danas je standard toliko otišao kvragu da u suštini pronalazak partnera ne mijenja život žene toliko drastično, isto joj je više manje financijski kao i ranije. Osim ako dotični nije izuzetno iznadprosječan pa da je ulov žene se ne polome baš ulaziti u veze/brakove. Znači sav problem modernog vremena je potplačeni muški rod odnosno, pad standarda kroz inflaciju.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
konzerva
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 29 svi 2024, 15:50 |
|
|
weasel je napisao/la: Znači sav problem modernog vremena je potplačeni muški rod odnosno, pad standarda kroz inflaciju.
Možeš gledati i obrnuto, da je problem preplaćeni ženski rod?
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 30 svi 2024, 12:33 |
|
|
weasel je napisao/la: Stvar je veoma jednostavna, nekoć je mlada muška populacija bila veoma privlaćna ženama zato što bi muž znaćio odlazak iz roditeljskog doma, vlastita kuća, auto, izlasci, odmori, pa koja to ne bi htjela.
Danas je standard toliko otišao kvragu da u suštini pronalazak partnera ne mijenja život žene toliko drastično, isto joj je više manje financijski kao i ranije. Osim ako dotični nije izuzetno iznadprosječan pa da je ulov žene se ne polome baš ulaziti u veze/brakove.
Znači sav problem modernog vremena je potplačeni muški rod odnosno, pad standarda kroz inflaciju. Žena je loše kotirala stoljećima u svojoj vlastitoj obitelji. Zato su joj muž i udaja bili često uspon na društvenoj ljestvici. Ima ona pjesma od Šime Jovanovca kako on zet i punica piju veselo jer joj je on iznio đubre iz avlije. Đubre je u tom slučaju žena koju je odveo ako nekome slučajno nije bilo jasno. Sad kako su roditelji u prosjeku bolji prema ženskoj djeci, onda je udaja postala potencijalno opasan avanturizam. Jer zašto bi neka napustila pozitivno okruženje radi nečeg nepoznatog?
|
|
Vrh |
|
 |
estoyAqui
|
Naslov: Re: Teorija: problem europske demografije nije novac nego feminizam Postano: 30 svi 2024, 13:29 |
|
|
Mislim da bi se problem trenutno jedino mogao riješit dnevnimn unosom ludih gljiva Inaće moramo čekat dok riješenje dođe
A do tad, idem pravit dicu koliko mogu i koliko ženska volja i poriv to dopusti
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|