|
|
Stranica: 197/215.
|
[ 5354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 18:32 |
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Zar vjerujete da su Kurdi i PKK? Koliko nemate pojma CIA snajka, CIA. Ne budite naivni. ne znam, u ovom trenutku ovo odgovara Erdoganu, kojemu popularnost rapidno opada. ne znam što Ameri trenutno ovime dobivaju, osim nove probleme između Kurda i Turaka. Ma jašta su bolan. Pa vidiš da dns Turci odbijaju saučešće od Amerike. To je jasna poruka, baš javna. Plus PKK odbio preuzeti odgovornost. Obično uvijek kažu kada su oni kako bi poslali neku poruku.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 18:51 |
|
|
Mislim da bi Turke i Erdogana moglo skupo koštati sukobljavanje s Amerikancima
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 18:55 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Ma jašta su bolan. Pa vidiš da dns Turci odbijaju saučešće od Amerike. To je jasna poruka, baš javna. Plus PKK odbio preuzeti odgovornost. Obično uvijek kažu kada su oni kako bi poslali neku poruku. ako su ameri, potez im je iracionalan.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 18:56 |
|
|
Novdan je napisao/la: Mislim da bi Turke i Erdogana moglo skupo koštati sukobljavanje s Amerikancima Već ih košta. Strašna inflacija ali oni tjeraju svoj pravac. Tjeranje inata oko novih NATO članica, saradnja sa Rusijom, odbijanje slanja pomoći kao što rade druge države saveznice su samo neke stvari koje im se zamijeraju. Turska se mnogo osilila, mogo su zaglibili i bit će svega. Tako da će biti zanimljivo pratiti kako će ići dalje. Turska će il biti velesila ili neće biti ni regionalna sila.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 18:59 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Mislim da bi Turke i Erdogana moglo skupo koštati sukobljavanje s Amerikancima Već ih košta. Strašna inflacija ali oni tjeraju svoj pravac. Tjeranje inata oko novih NATO članica, saradnja sa Rusijom, odbijanje slanja pomoći kao što rade druge države saveznice su samo neke stvari koje im se zamijeraju. Turska se mnogo osilila, mogo su zaglibili i bit će svega. Tako da će biti zanimljivo pratiti kako će ići dalje. Turska će il biti velesila ili neće biti ni regionalna sila. srećom ,i vi ste kolaterlne žrtve tog zakrvljenja SAD i Turske. Čudim se vašoj eliti što ne prekinete sve veze s Turcima ko nekad s Iranom. Valjda je vjerska veza prejaka.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Mislim da bi Turke i Erdogana moglo skupo koštati sukobljavanje s Amerikancima Već ih košta. Strašna inflacija ali oni tjeraju svoj pravac. Tjeranje inata oko novih NATO članica, saradnja sa Rusijom, odbijanje slanja pomoći kao što rade druge države saveznice su samo neke stvari koje im se zamijeraju. Turska se mnogo osilila, mogo su zaglibili i bit će svega. Tako da će biti zanimljivo pratiti kako će ići dalje. Turska će il biti velesila ili neće biti ni regionalna sila. srećom ,i vi ste kolaterlne žrtve tog zakrvljenja SAD i Turske. Čudim se vašoj eliti što ne prekinete sve veze s Turcima ko nekad s Iranom. Valjda je vjerska veza prejaka.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Ma jašta su bolan. Pa vidiš da dns Turci odbijaju saučešće od Amerike. To je jasna poruka, baš javna. Plus PKK odbio preuzeti odgovornost. Obično uvijek kažu kada su oni kako bi poslali neku poruku. ako su ameri, potez im je iracionalan. Ovakve akcije nije lahko izvesti a takođe vjerujem da bi se Kurdi pohvalili odma. Ko ostaje onda? Kome su odbili saučešće?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 19:06 |
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Već ih košta. Strašna inflacija ali oni tjeraju svoj pravac. Tjeranje inata oko novih NATO članica, saradnja sa Rusijom, odbijanje slanja pomoći kao što rade druge države saveznice su samo neke stvari koje im se zamijeraju. Turska se mnogo osilila, mogo su zaglibili i bit će svega. Tako da će biti zanimljivo pratiti kako će ići dalje. Turska će il biti velesila ili neće biti ni regionalna sila. srećom ,i vi ste kolaterlne žrtve tog zakrvljenja SAD i Turske. Čudim se vašoj eliti što ne prekinete sve veze s Turcima ko nekad s Iranom. Valjda je vjerska veza prejaka. Pa ne možeš se posvađati kao malo dijete sa svakim. Oni su velika i moćna država. Oni nama trebaju ne mi njima. Sa Iranom je to bilo zbog Amera. Tako su pod pritiskom natkerali ministra Sadovića na ostavku. Da nas Ameri pritisnu da odjebemo Turke ko zna šta bi uradili.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 19:16 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Novdan je napisao/la: Mislim da bi Turke i Erdogana moglo skupo koštati sukobljavanje s Amerikancima Već ih košta. Strašna inflacija ali oni tjeraju svoj pravac. Tjeranje inata oko novih NATO članica, saradnja sa Rusijom, odbijanje slanja pomoći kao što rade druge države saveznice su samo neke stvari koje im se zamijeraju. Turska se mnogo osilila, mogo su zaglibili i bit će svega. Tako da će biti zanimljivo pratiti kako će ići dalje. Turska će il biti velesila ili neće biti ni regionalna sila. Nema šanse da Turska bude velesila. Pa jedna Rusija se sramoti u Ukrajini, a neusporedivo je jača od Turske. S druge strane, da Turska ne bude regionalna sila morala bi baš momački propasti. No i ta je opcija realnija od te da budu velesila.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 19:18 |
|
|
Vidjet ćemo, pred nama je.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 19:44 |
|
|
Novdan je napisao/la: Nema šanse da Turska bude velesila. Pa jedna Rusija se sramoti u Ukrajini, a neusporedivo je jača od Turske. S druge strane, da Turska ne bude regionalna sila morala bi baš momački propasti. No i ta je opcija realnija od te da budu velesila. ne znam po čemu zaključuješ da je Rusija neusporedivo jača?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 19:46 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37946 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bošnjak.007 je napisao/la: divizija je napisao/la: srećom ,i vi ste kolaterlne žrtve tog zakrvljenja SAD i Turske.
Čudim se vašoj eliti što ne prekinete sve veze s Turcima ko nekad s Iranom. Valjda je vjerska veza prejaka.
Pa ne možeš se posvađati kao malo dijete sa svakim. Oni su velika i moćna država. Oni nama trebaju ne mi njima. Sa Iranom je to bilo zbog Amera. Tako su pod pritiskom natkerali ministra Sadovića na ostavku. Da nas Ameri pritisnu da odjebemo Turke ko zna šta bi uradili. Zašto onda đarkate Hrvatsku?
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
dragan53
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 20:56 |
|
|
Čitam saopštenje PKK i uvjeren sam da njima ovo nije u interesu. https://novidani.com/pkk-odbacuje-odgov ... dnu-borbu/Kao prvo nikad ovo nisu radili, ubijali civile. Za ovih 40 Goldina napadali su isključivo vojne mete. To su metode desničara i ISIL-a u glavama onih koji podržavaju PKK i koji se bore za oslkobođenje žena, socijalizam itd nikakve simpatije ovim činom neće pokupiti. Erdoganu idu izbori i spreman je na sve.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 21:00 |
|
|
divizija je napisao/la: Novdan je napisao/la: Nema šanse da Turska bude velesila. Pa jedna Rusija se sramoti u Ukrajini, a neusporedivo je jača od Turske. S druge strane, da Turska ne bude regionalna sila morala bi baš momački propasti. No i ta je opcija realnija od te da budu velesila. ne znam po čemu zaključuješ da je Rusija neusporedivo jača? Ne pretjeruj, Rusija je daleko jača. Turska je drugorazredna sila
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 21:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Pa ne možeš se posvađati kao malo dijete sa svakim. Oni su velika i moćna država. Oni nama trebaju ne mi njima. Sa Iranom je to bilo zbog Amera. Tako su pod pritiskom natkerali ministra Sadovića na ostavku. Da nas Ameri pritisnu da odjebemo Turke ko zna šta bi uradili. Zašto onda đarkate Hrvatsku? Ko đarka? Milanović nama prst u oko zabada. Udara na najniže emocije, vrijeđa, ponižava. Jel treba još da se naguzimo? Hrvatska se direktno uključila i lobirala kod Amerike za zašititu HDZ, ovaj Hrvata. Eto prihvatili smo i izborni. Sad je na vama(BH Hrvatima) da pokažete da ste kako Čović reče za razvoj države i euroatlanske integracija ili kako on već naziva ta sranja. Al vi opet sa Dodikom i ništa bez Dodika. Što znači da ni sad niste iskreni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 21:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kome "vama" ? Na 75% te "države" ste nebitni. Velika većina države se ne ljuti na Milanovića.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 22:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Kome "vama" ? Na 75% te "države" ste nebitni. Velika većina države se ne ljuti na Milanovića. Hajde starče pali. Rekli su oni moji da te vide tamo kad šetaš. Inače 31-32% BiH direktno kontrolišemo Na kraju nemoj da repliciraš tim svojim glupim, neinteligentnim lažljivim komentarima. Ko da su te srbi pravili.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 22:05 |
|
|
31% kažeš.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 22:06 |
|
|
BBC je napisao/la: 31% kažeš. Rekao sam da znam gdje piješ "kavu" sa ekipom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 22:07 |
|
|
Pa svrati onda.
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 22:13 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: BBC je napisao/la: 31% kažeš. Rekao sam da znam gdje piješ "kavu" sa ekipom. Kako to da se osobno poznajete?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Turska Postano: 14 stu 2022, 23:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Pa svrati onda. Ja tamo ne živim. Al znam mnogo toga. Nego nemoj da se glupiraš. Kad kažem nas mislio sam na Bošnjake jer me čovjek pitao u smislu :Što napadate na Hrvatsku? Dakle kad odlučiš da komentarišeš prvo pročitaj šta sam napisao i nemoj da lupaš ko Srbi iste laži.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Turska Postano: 15 stu 2022, 00:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37946 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto onda đarkate Hrvatsku?
Ko đarka? Milanović nama prst u oko zabada. Udara na najniže emocije, vrijeđa, ponižava. Jel treba još da se naguzimo? Hrvatska se direktno uključila i lobirala kod Amerike za zašititu HDZ, ovaj Hrvata. Eto prihvatili smo i izborni. Sad je na vama(BH Hrvatima) da pokažete da ste kako Čović reče za razvoj države i euroatlanske integracija ili kako on već naziva ta sranja. Al vi opet sa Dodikom i ništa bez Dodika. Što znači da ni sad niste iskreni. Milanović je bio blago na vašoj strani do paljenja SDA i HDZ objekata u Mostaru. Juratović je bio na vašoj strani dok mu niste uskratili dolazak u Srebrenicu. I Dodik je bio na vašoj strani u početku, morao je bit. Čović vas nikad nije dirnuo, nije ni smio. Potpisivao je sporazume i do njih držao a tko nije? Ako vam socijaldemokrati, građani svijeta poput Zokija i Juratovića ne valjaju, nitko vam od Hrvata, pa i ostalih zapadnjaka kad-tad neće valjat. RH jest šutila, ulazak u EU, teret Haaga, bošnjačko iskorištavanje Srebrenice i Ahmića, plaćanje lobista i medija u RH da blate bh. Hrvate, sve to je omogućilo neku lažnu bošnjačku snagu koja se sad rasplinula i svodi se u realne okvire. Poput repke u nogometu. Imate osječaj da ste najbolji na svijetu, samo treba dobrog izbornika. Ma niste. Uglavnom, trebate jedan veliki reset. Hrvati u BiH nisu nikom smetnja ni prijetnja. Ako se sad formira vlast, makne Komšić, prva sljedeća stvar je ulazak u NATO, vojna imovina mora bit državna da bi se ušlo. Znači RS će izgubit dio suverenosti. To bi vam trebao bit cilj a ne gaženje Hrvata. Nemamo ni snage ni volje za osvajanja, želimo samo preživjeti. I uvući BiH u EU. Spojiti se s RH opet.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Turska Postano: 15 stu 2022, 17:41 |
|
|
Koju stranu će u Sarajevu izabrati. Citat: Turkish authorities said the Syrian woman who left the bomb bag on a bench on Istanbul's Istiklal Street was trained by American instructors.
|
|
Vrh |
|
|
dragan53
|
Naslov: Re: Turska Postano: 15 stu 2022, 23:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|