|
|
Stranica: 93/346.
|
[ 8626 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 12:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Citat: Ultras Dynamo - Ultras ShakhtarDue to political situation in Ukraine start of the Premier League is indefinitely moved. But Shakhtar ultras already have bought tickets to Kyiv to visit main Ukrainian derby. So ultras of both teams (Shakhtar and Dynamo) decided to play match to show the unity between all ukrainian regions against russian occupation. Olympic stadium in Kyiv aggreed to host this match, they have provided everything needed, even opened fast-food points. One big text was showed on the stand: "Freedom of Ukraine or death". Lots of patriotic songs and songs against russians. Friendly atmosphere between the bitterest enemies in Ukraine. After the game microphone was given to Sergii Pavlichenko - one of Dynamo ultras, who was inprisoned by Yanukovih regime and now is released by new ukrainian government. Ultras of the whole world have made actions in support of Pavlichenko family during last two years... http://www.ultras-tifo.net/news/2300-ul ... 32014.html
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 13:01 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Mar-kane vaša neobavještenost u konkretnom slučaju ne znači da je humor efikasan. Ali dobro, boli vas ćoše za dolazak Kozaka u Srpsku.
Tulkas nisi mi odgovorio na postavljeno pitanje (krajnje korektno pitanje)?
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 13:54 |
|
|
Koje pitanje. Fakat nemam pojma. Ali glede toga na desetine mojih nije odgovoreno al nema veze. Ipak ponovi pokusat cu
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 14:22 |
|
|
Dakle da li si ti formalni demokrata koji živi u formalnoj demokratiji?
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 14:23 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
panteri
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 14:33 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Ukrajina više nije i neće biti u zoni Ruskog uticaja Cuj ovo,pa sta ti mislis da ce NATO ako Rusi udju u Ukrajinu napasti Rusiju. Drzava koja ima atomsku bombu se ne napada.. Rusi i Ukrajinci su skoro isti narod,i nikada nece Ukrajina doci van ruske zone uticaja. Budni malo realan...
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
 |
Croat
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 14:58 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 15:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Gerhard Schröder izgleda ispada pametniji od cijelog ostatka EU lidera.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 15:08 |
|
|
Ako su ovi pucali I u jedne I druge, mislim na snajperiste, naravno da su neciji igraci. Samo je pitanje ciji.
Stora. Ja sam za pravdu. Demokracija tu uopce nije bitna. Mozemo se sada hvatati za razne argumente ali stoji to da Rusi sem u svojoj bazi na Krimu nemaju sta da traze u Ukrajini. mislim na vojsku.
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 15:44 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Citat: Ultras Dynamo - Ultras ShakhtarDue to political situation in Ukraine start of the Premier League is indefinitely moved. But Shakhtar ultras already have bought tickets to Kyiv to visit main Ukrainian derby. So ultras of both teams (Shakhtar and Dynamo) decided to play match to show the unity between all ukrainian regions against russian occupation. Olympic stadium in Kyiv aggreed to host this match, they have provided everything needed, even opened fast-food points. One big text was showed on the stand: "Freedom of Ukraine or death". Lots of patriotic songs and songs against russians. Friendly atmosphere between the bitterest enemies in Ukraine. After the game microphone was given to Sergii Pavlichenko - one of Dynamo ultras, who was inprisoned by Yanukovih regime and now is released by new ukrainian government. Ultras of the whole world have made actions in support of Pavlichenko family during last two years... http://www.ultras-tifo.net/news/2300-ul ... 32014.html http://shakhtar.com/en/news/archive/A da pokušate da nađete tu vijest ovde? Gore od baščaršistana, okupili se navijači bez obzira na vjeru i naciju 
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 15:53 |
|
|
Pa jedna stvar je klub, a druga navijači. Nema ni Zvezda akcije navijača na svojoj stranici, samo vijesti vezane uz igru.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 15:57 |
|
|
volvoks je napisao/la: Pa jedna stvar je klub, a druga navijači. Nema ni Zvezda akcije navijača na svojoj stranici, samo vijesti vezane uz igru. Miriše mi na Sarajevo, nadaleko. Protestanti zaboravili na vjeru i naciju i igrali za slavu Ukrajine... i ništa tu ne smrdi? Kad je revanš u Donjecku?
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 16:02 |
|
|
storaB je napisao/la: Ali dobro, boli vas ćoše za dolazak Kozaka u Srpsku.
E,ova ti je pametna. Vidiš da imamo budala za izvoz,a vi bi još i uvozili!:-)
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 16:17 |
|
|
storaB je napisao/la: Nego kad smo već kod Četnika, koliko je realna priča koja se sve više pominje da će se širom RS osnovati kozački pokreti?! U ovom momentu itekako realno.  Jesu li ovi iz KŠ-a ili iz Čačka?   Carstvuj na strah vragam, car pravoslavni! Bože carja srpskoga hrani! 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 17:05 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Pa jedna stvar je klub, a druga navijači. Nema ni Zvezda akcije navijača na svojoj stranici, samo vijesti vezane uz igru. Miriše mi na Sarajevo, nadaleko. Protestanti zaboravili na vjeru i naciju i igrali za slavu Ukrajine... i ništa tu ne smrdi? Kad je revanš u Donjecku? Dajte počnite vi i Bošnje govoriti prosv(j)ednici. Ili barem protesteri, proteždžije, bilo kao samo ne protestanti. Zna se što su protestanti. Raskolnici heretički 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 17:11 |
|
|
Tulkas je napisao/la: Stora. Ja sam za pravdu. Demokracija tu uopce nije bitna. Mozemo se sada hvatati za razne argumente ali stoji to da Rusi sem u svojoj bazi na Krimu nemaju sta da traze u Ukrajini. mislim na vojsku. Ajde vrati se par strana, dobro razmisli, promozgaj. Mnogo si bre kontradiktoran.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 17:21 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: Miriše mi na Sarajevo, nadaleko. Protestanti zaboravili na vjeru i naciju i igrali za slavu Ukrajine... i ništa tu ne smrdi? Kad je revanš u Donjecku?
Dajte počnite vi i Bošnje govoriti prosv(j)ednici. Ili barem protesteri, proteždžije, bilo kao samo ne protestanti. Zna se što su protestanti. Raskolnici heretički  U svom daljnjem školovanju susrešćeš se i sa ovim fenomenom, koji dugo zbunjuje mnoge velike umove: http://hr.wikipedia.org/wiki/Homonim
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 17:36 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Gerhard Schröder izgleda ispada pametniji od cijelog ostatka EU lidera. Vanjska politika mu je bila odlična. Vrlo pametan čovjek. I jedan od najzaslužnijih za projekt Sjeverni Tok, koji je od vitalne važnosti za Njemačku.  @gdine Agat Šta ima nova, jesu se nacike povukle sa ulica Kijeva ili još paradiraju? 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 17:38 |
|
|
Metemma je napisao/la: volvoks je napisao/la: Dajte počnite vi i Bošnje govoriti prosv(j)ednici. Ili barem protesteri, proteždžije, bilo kao samo ne protestanti. Zna se što su protestanti. Raskolnici heretički  U svom daljnjem školovanju susrešćeš se i sa ovim fenomenom, koji dugo zbunjuje mnoge velike umove: http://hr.wikipedia.org/wiki/Homonim Svejedno, riječ je vrlo iritantna i ovo za što ju vi koristitite nije njeno dominantno značenje. Postoje još dvije varijante, obje primjerenije za vas jer je jedna slavenskog, a druga se koristi u glavnini slavenskih jezika pravoslavnog kruga, prosvjednik i demonstrant.
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 18:11 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 18:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Metemma je napisao/la: U svom daljnjem školovanju susrešćeš se i sa ovim fenomenom, koji dugo zbunjuje mnoge velike umove: http://hr.wikipedia.org/wiki/Homonim Svejedno, riječ je vrlo iritantna i ovo za što ju vi koristitite nije njeno dominantno značenje. Postoje još dvije varijante, obje primjerenije za vas jer je jedna slavenskog, a druga se koristi u glavnini slavenskih jezika pravoslavnog kruga, prosvjednik i demonstrant. Čuj iritantna... gdje kažu, u sjemenišnoj jezikoslovnici?  i_jopet je napisao/la: Ako je netko kupio Večernji list neka fotografira i stavi članak na forum. http://www.vecernji.hr/svijet/putin-ce- ... iju-925046Odlična ideja, odlična kolumna. Kad je branio Južnu Osetiju, Putin je žrtvovao Kubu i Venecuelu. Kad su napali Siriju, SAD su žrtvovale Tajvan i Estoniju. Tako to naime ide. Not.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 18:48 |
|
|
storaB je napisao/la: Tulkas je napisao/la: Stora. Ja sam za pravdu. Demokracija tu uopce nije bitna. Mozemo se sada hvatati za razne argumente ali stoji to da Rusi sem u svojoj bazi na Krimu nemaju sta da traze u Ukrajini. mislim na vojsku. Ajde vrati se par strana, dobro razmisli, promozgaj. Mnogo si bre kontradiktoran. Bogati ne kenjaj. I nemoj mi te aga fol smajlije jer je bez veze. glede pravde naravno da je nebitno sta mislim o demokraciji jer pravda mora biti iznad svega. Sta tu nije jasno. Pa reci za sta se kacis a ne tupavo bacat smajlije I mislit da si boga za jaja safato
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 18:54 |
|
|
Pa upravo si se ti pozivao na demokratiju i maloukrajince kao ljude koji žele demokratski živjeti. Osim ako nisi editovao negdje post. Vrati se par strana pa pročitaj ono što si pisao. Štaviše u nekim momentima naglašavao to demokratija.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 19:01 |
|
|
Pa jesam rekao prije svih pizdarija da trebaju odrzati izbore. Vanredne. da je janukovic prije svih onih sranja to ucinio ne bi doslo do onoga svega u kijevu a kamo li do ovoga danas. Mada mi sada sve govori da Rusima Sve ovo najbolje odgovara
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: Ukrajina - Million man march.... Postano: 06 ožu 2014, 19:31 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
volvoks je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Nemaju ovi prekodrinci nikakve veze s Kozacima. Tim se bratstvom mogu dučiti samo hrabri krajišnici hrvatske i srpske nacionalnosti. Dok su jedni krvarili, drugi su timarili konje Turcima. Na stranu četnike i ustaše, nego prvi put čujem da se neki Hrvati identifikuju sa krajiškim identitetom. Agathonikos je napisao/la: Whiteone je napisao/la: https://www.youtube.com/watch?v=t8X956vsgvM O čemu ovaj priča? Vidim masu smajlija među komentarima. Nešto o ukrajinskoj vojsci, slabom odzivu mobilizaciji? Da ... kaže ''kakva mobilizacija, koga da mobilišemo, nismo za 22 godine oformili vojsku, šta da damo vojnicima maske i palice''. Agathonikos je napisao/la: Nego, Estonci su se prekjuče baš uzjebali oko ruskih vojnih vježbi na granici s Estonijom. Pominjali su moguće scenarijume oko velike ruske populacije u Estoniji, eskalaciji i upadu ruskih trupa itd. A onda odjednom, estonski ministar kao na tacni Rusima nudi ovaj razgovor sa gospođom Catherine (Ashton). Da nije puko dil između njih, Estonija i Rusija moraju ostati u dobrim odnosima a ukrajinski pičvajz rješavajte vi a i ja ću vam malo pomoći s onim što sam čuo te vam omogućiti da to čujete u razgovoru sa gospođom Catherine. Estonija ima 1,311,870 stanovnika i od toga 24.8% su Rusi,a sami Estonci čine slabu većinu od 68.7%. Ali dobro, Crna Gora je u još gorem položaju, a BiH neću ni da spominjem oni nemaju ustav poput svih država. Citat: Zadar1993 je napisao/la: Gerhard Schröder izgleda ispada pametniji od cijelog ostatka EU lidera. Ti bivši uvek govore ono što sadašnja vlast misli, ne sumnjam da Merkelova ne misli isto, čak su njene izjave i najviše odmerene, da ne kažem najbliže proruskom stavu, za razliku od neki francuskih, britanskih i ostalim podguznih muva S.A.D. Nemačka mora da odjebe Amerikance i anglofile. Tulkas je napisao/la: Ako su ovi pucali I u jedne I druge, mislim na snajperiste, naravno da su neciji igraci. Samo je pitanje ciji.
Stora. Ja sam za pravdu. Demokracija tu uopce nije bitna. Mozemo se sada hvatati za razne argumente ali stoji to da Rusi sem u svojoj bazi na Krimu nemaju sta da traze u Ukrajini. mislim na vojsku. Nije nikava pravda podržavate igrača iza koga stoji novi svetski poredak i neevropske snage odnosno biti protiv igrača iza koga stoji otpor prema novom svetskom poretku i evropske snage. Što se tiče Balkana, vidimo da samo šiptari sdušno podržavaju majdanovske ukrajince. Slučajno ?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|