HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 sij 2025, 08:45.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7911 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 317  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: USA - zbirna tema
PostPostano: 26 ruj 2014, 01:11 

doc je napisao/la:
Ukrajina, Sirija...na ostalo nemam naročitih primjedbi.

Ima toga. Saddamovo "masovno oružje za masovno uništenje", Libijski islamski manijaci, Muslimansko bratstvo u Egiptu.
Jednu stvar lako primjetiti. Kome god Ameri pomažu ostanu bez turista i prihoda.

Vrh

PostPostano: 26 ruj 2014, 01:20 

Da nije bilo OMU ne bi bilo Kurdistana. A to nam je svima drago.

Ionako je sve to dio šireg mozaika, a budući da se slažem sa ocem američke diplomacije oko ovoga...

In the Middle East, Kennan wanted the West to maintain control of strategic points and resources, such as the Suez Canal and the Arabian oil fields:

The Western world has no need to be apologetic about the minimum facilities and privileges it requires in the Middle East. Most of these have already been in existence for long periods of time, and there has grown up around them a right of usage.

It was Western capital and technology that had built the Suez Canal, discovered oil, and developed the means to extract it. What right did the Egyptians, the Saudis, or the Iranians have to claim the fruits of Western science and organization simply because they happened to live nearby? All his life Mr. Kennan would recur to the folly of “tolerating the nationalization of the oil fields, giving the status of sovereignty to the various sheikdoms, and then permitting ourselves and our allies to become dependent on their oil.”

Vamos Gringos. :D

Vrh

PostPostano: 03 lis 2014, 19:37 

Uvijek se sjetim gospodina Doca pri ovakvim vijestima... lezbe mogu al crnče ne mere :smijeh

http://thisisafrica.me/lifestyle/woman- ... ans-sperm/

Woman sues sperm bank for giving her a black man’s sperm

Vrh

PostPostano: 14 lis 2014, 12:55 

Metemma je napisao/la:
Razumijem šta govoriš, ali ako baš insistiraš, ne moram CIA da koristim samo kad mislim na CIA, već jebem li ga, neku američku svinjariju. E sad, dal je to CIA, NSA, DEA, FAA, FDA, 50 cents, Bijonsi, NDI, IRI, USAID, NED... ne smatram to toliko bitnim.

I administracija stoji iza toga, ambasador, Stejt department, ko li već... dakle, moj je utisak, svako ko se išta pita. E sad, gdje je tu mjesto tih tvojih desničara, stvarno ne znam.

svijet/rat-u-siriji-t6193.html?start=1875

Ok, možeš i tako.

Ja sam ti samo htio ukazati na složenost i unutarnje uređenje američkog društva.

Moja osobna slabost jest što volim dijeliti ono što znam.

Ukratko, ako te zanima, pozicija mojih desničara je tranzicija od pozicije tihe većine do one nešto glasnije manjine. Konzervativni dio društva koji je od osnivanja Amerike uvijek bio sigurna većina od 1964. gubi svoju zemlju i izborima 2008. su ju konačno izgubili.

Odnos u američkom društvu je sad 55-45 u korist liberala i manjina.

Tih 45% su ti bijeli desničari koji su pod Reaganom bili 60%. No demografska transformacija i njihova glupost ih je koštala gubitka zemlje.

25% su liberali, većinom bijeli i Židovi plus nekoliko pripadnika svih rasa, a 30% su im klijenti koji ih održavaju na vlasti (crni i smeđi, siromašni i sa dna kojima ovi daju iphone, a ovi njima vlast; plus nešto bijele radničke klase).

Nažalost i ovih 45% su izlevatili bivši ljevičari popularni neconsi tako da imaš Čedomira Jovanovića i Sanaderovce koji su kao "desno". I narodni pokret koji se bori protiv tih pozera.

Došlo je do konvergencije liberala i neconsa gdje su potonji predali ručnik (ili se u duši uvijek slagali) sa prvima oko homo prava (mislim puno šire), a prvi očito se slažu u većoj ili manjoj mjeri sa intervencionističkom politikom ovih drugih.

Tako da se može reći da su to sve američka sranja jer ovi desni koji su prije kolo vodili su tu tek sredstvo koje služi ostvarenju ciljeva necosna i liberala (dva krila kulturnog marksizma kako vole reći ognjištari preko bare).

Nažalost mislim da bi većini bilo bolje da umjereni desničari (ne mislim da klaunove i budalaše tipa Palin nego na pametne i sposobne ljude koji uostalom i održavaju američki sustav koji je preotet od njih tako da služi interesima globalne elite) i dalje kolo vode i da bi Amerika bila puno normalnija zemlja i manje štetna za druge zemlje.

I nažalost ti desničari i dalje služe i održavaju taj sustav koji bez njih nebi funkcionirao.

Vrh

PostPostano: 14 lis 2014, 13:25 

Hvala puno za objašnjenja, trud i vrijeme, zanimljivo je.

Kao što već rekoh, znam da američko društvo a ni vlast nisu homogeni, volim da pročitam ponešto o toma ukratko i sažvakano, kao što je ovo tvoje, ali nekim detaljnijim proučavanjem se ne bavim.

Vidim šta rade prema mom narodu i mojoj zemlji, i na to se fokusiram, ali ni tu ne idem previše detaljno da istražujem koja je to grupacija. Znam da to nije nebitno za npr neko lobiranje, ali ja se time ne bavim, ja ćaskam na forumu da ubijem vrijeme. Ja sam se nadao da će Klinton da promijeni politiku Buša starijega kad je došao, ne moram te podsjećati kako se to završilo, ali eto, da se malo nasmiješ :D Otad priče kako je Obamin sobar ustvari unuk deda Mihajla iz Boljevačkog četničkog odreda i da će on da utiče na Huseina primam s velikom rezervom. Pamtim budale tipa Panić, nekakve budale od ministarke, Milenković bijaše li, koja je nosila cvjetne haljine i stalno ponavljala "kod nas u Americi" tako da sam imao želju da joj glavu odvrnem.

Imam utisak da smo dovoljno nebitni da prolazimo ispod radara tim "tvojima" koji traže promjene a opet relativno bitni da se politika prema nama ne mijenja, da postoji taj neki sloj u administraciji koji se stara da se ništa ne promijeni.
Al opet me mrzi da se upuštam, a i nemam podatke :)

Vrh

PostPostano: 14 lis 2014, 14:21 

To nije nevažno kako stvari funkcioniraju kod njih jer utječu na cijeli svijet. Pa i na nas.

Ovim "mojima", a i općenito, vi i mi jesmo potpuno nebitni za išta osim za nas same i velika je mogućnost da bi nas pustili na miru (nas nešto previše i ne diraju jer smo dio kluba; nas više muče bivši plaćenici koji su zbog toga stekli početnu prednost koju održavaju i kad ih više ne plaćaju) u gotovo svemu osim kad bi pravili nered i remetili mir.

Ovi drugi se s druge strane žele baviti svime i svačime, kod svakog.

To su moderni puritanski zeloti koji vjeruju da rade ne znam što i pri tome se osjećaju jako dobro što tamo nekakve Srbe iz tamo nekakve Srbije civiliziraju i izvode na pravi put (nije da negdje nisu i u pravu :zubati )

Jer su oni dobri dečki na pravoj strani povijesti.

Općenito dolazi do podjele na Zapadu i kod nas na globalnu elitu koju baš briga za narod i državu (oni im služe kao sredstvo) i na ostatak naroda koji je ugrožen jer je interes elite i naroda suprotan.

Mojoj državi (a i tvojoj) je najveća opasnost da naši domaći anacionalni beskrupulozni tipovi dođu na vlast i postanu samo emisari i provedioci volje stranih interesa. Briga i njih i Zapadnjake za Hrvatsku ili Srbiju. Oni im je samo sredstvo. Ovim našim izrodima Hrvatska ne znači puno ali im omogućava vlast i novac.

Takvima ovi preuzetni sa Zapada služe kao ideološka podloga i izvor financiranja i pomoći.

Dok "naši" sa Zapada nemaju ni želju ni volju da nama budu isto.

Lijevi vole globalni rat, a mi nacionalni samo gledamo svoj tor. A oni iskustva integriranog ratišta koriste na svim lokalnim bojišnicama.

I dok se mi međusobno ne podnosimo i gledamo samo jedan drugoga postoji opasnost da i jedan i drugi izgubimo svoju zemlju kao što su i ovi u Americi.

Uz dodatak da globalizam "lijevih" nije nešto u umjerenoj varijanti loše, kao ni internacionalnost elite naspram narodnih strasti (koja služi kao laksativ protiv narodnog zatvora) koje dovode do netrpeljivosti i sukoba (što smo ti i ja pravi primjer).

Ali oni su otišli u ekstrem (kao i "mi" prije 70ak godina ili 20ak).

A umjerenost je najveća vrlina.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2014, 12:52 

Lud za oružjem
'Još u vrtiću dobio sam prvu pravu pušku'
slika
Kod nas se oružje nasljeđuje s koljena na koljeno, otkrio je Brad Pitt

Poslije 12 mjeseci snimanja gotov je film "Fury" o Drugom svjetskom ratu u kojem Brad Pitt glumi zapovjednika tenkovske postrojbe. Posao je, kao i obično, obavio senzacionalno, što ćemo vidjeti kada film dođe u hrvatska kina, a kako i ne bi bio autentičan kada potječe iz obitelji koja generacijama štuje oružje.

Kod nas se oružje nasljeđuje s koljena na koljeno. Još dok smo bili vrtićke dobi, moj brat naslijedio je očevu, a ja djedovu pušku. Otac nas je poučio dubokom poštovanju prema oružju, a ja to prenosim na svoje sinove. Naš sin Maddox, recimo, zna sve o tenkovima. Prije snimanja davao mi je korisne informacije o njima – rekao je Brad za Radio Times.

http://www.vecernji.hr/zvijezde/brad-pi ... sku-967305

Ajde barem mu je nešto ostalo. :laugh

Progovorio o braku s Angelinom: Uvijek sam vjerovao da je sreća precijenjena

http://www.vecernji.hr/zvijezde/progovo ... ena-963848

Izgleda da se frajer ipak opametio. :laugh

Vrh

PostPostano: 21 lis 2014, 17:11 

Poll Shows Major Shift in Identity of U.S. Jews
slika

The first major survey of American Jews in more than 10 years finds a significant rise in those who are not religious, marry outside the faith and are not raising their children Jewish — resulting in rapid assimilation that is sweeping through every branch of Judaism except the Orthodox.

The intermarriage rate, a bellwether statistic, has reached a high of 58 percent for all Jews, and 71 percent for non-Orthodox Jews — a huge change from before 1970 when only 17 percent of Jews married outside the faith. Two-thirds of Jews do not belong to a synagogue, one-fourth do not believe in God and one-third had a Christmas tree in their home last year.

“It’s a very grim portrait of the health of the American Jewish population in terms of their Jewish identification,” said Jack Wertheimer, a professor of American Jewish history at the Jewish Theological Seminary, in New York.

The survey, by the Pew Research Center’s Religion & Public Life Project, found that despite the declines in religious identity and participation, American Jews say they are proud to be Jewish and have a “strong sense of belonging to the Jewish people.”

While 69 percent say they feel an emotional attachment to Israel, and 40 percent believe that the land that is now Israel was “given to the Jewish people by God,” only 17 percent think that the continued building of settlements in the West Bank is helpful to Israel’s security.

Jews make up 2.2 percent of the American population, a percentage that has held steady for the past two decades. The survey estimates there are 5.3 million Jewish adults as well as 1.3 million children being raised at least partly Jewish.

The survey uses a wide definition of who is a Jew, a much-debated topic. The researchers included the 22 percent of Jews who describe themselves as having “no religion,” but who identify as Jewish because they have a Jewish parent or were raised Jewish, and feel Jewish by culture or ethnicity.

However, the percentage of “Jews of no religion” has grown with each successive generation, peaking with the millennials (those born after 1980), of whom 32 percent say they have no religion.

“It’s very stark,” Alan Cooperman, deputy director of the Pew religion project, said in an interview. “Older Jews are Jews by religion. Younger Jews are Jews of no religion.”

The trend toward secularism is also happening in the American population in general, with increasing proportions of each generation claiming no religious affiliation.

But Jews without religion tend not to raise their children Jewish, so this secular trend has serious consequences for what Jewish leaders call “Jewish continuity.” Of the “Jews of no religion” who have children at home, two-thirds are not raising their children Jewish in any way. This is in contrast to the “Jews with religion,” of whom 93 percent said they are raising their children to have a Jewish identity.

Reform Judaism remains the largest American Jewish movement, at 35 percent. Conservative Jews are 18 percent, Orthodox 10 percent, and groups such as Reconstructionist and Jewish Renewal make up 6 percent combined. Thirty percent of Jews do not identify with any denomination.

In a surprising finding, 34 percent said you could still be Jewish if you believe that Jesus was the Messiah.

When Jews leave the movements they grew up in, they tend to shift in the direction of less tradition, with Orthodox Jews becoming Conservative or Reform, and Conservative Jews becoming Reform. Most Reform Jews who leave become nonreligious. (Two percent of Jews are converts, the survey found.)

Jews from the former Soviet Union and their offspring make up about 10 percent of the American Jewish population.

While earlier generations of Orthodox Jews defected in large numbers, those in the younger generation are being retained. Several scholars attributed this to the Orthodox marrying young, having large families and sending their children to Jewish schools.

Steven M. Cohen, a sociologist of American Jewry at Hebrew Union College-Jewish Institute of Religion, in New York, and a paid consultant on the poll, said the report foretold “a sharply declining non-Orthodox population in the second half of the 21st century, and a rising fraction of Jews who are Orthodox.”

The survey also portends “growing polarization” between religious and nonreligious Jews, said Laurence Kotler-Berkowitz, senior director of research and analysis at the Jewish Federations of North America.

The Jewish Federations has conducted major surveys of American Jews over many decades, but the last one in 2000 was mired in controversy over methodology. When the federations decided not to undertake another survey in 2010, Jane Eisner, editor in chief of The Jewish Daily Forward, urged the Pew researchers to jump in.

It was a multimillion-dollar effort to cull 3,475 respondents from a pool of 70,000. They were interviewed in English and Russian, on landlines and cellphones from Feb. 20 to June 13, 2013. The margin of error for the full sample is plus or minus three percentage points.

Ms. Eisner found the results “devastating” because, she said in an interview, “I thought there would be more American Jews who cared about religion.”

“This should serve as a wake-up call for all of us as Jews,” she said, “to think about what kind of community we’re going to be able to sustain if we have so much assimilation.”

http://www.nytimes.com/2013/10/01/us/po ... html?_r=1&

Vrh

PostPostano: 26 lis 2014, 12:00 

Man with ‘Islamic Extremist Leanings’ Attacks Police in Queens
slika

On Thursday, Zale Thompson, a resident of Queens, attacked two police officers with an ax while they were posing for an outdoor photograph with colleagues, according to the NYPD. One officer was struck in the arm and another in the back of the head, before others shot and killed the assailant. Police are still investigating Thompson’s motive, but news outlets and monitoring groups have uncovered statements by Thompson that reflect “Islamic ‘extremist leanings,'” reports the AFP, citing the SITE monitoring group. For instance, last month, Thompson posted a YouTube comment stating:

If you’re looking for “perfect” muslims who never make any mistakes in their Jihad, then you will be looking in vain! If the Zionists and the Crusaders had never invaded and colonized the Islamic lands after WW1, then there would be no need for Jihad! Which is better, to sit around and do nothing, or to Jihad fisabeelallah!

http://tabletmag.com/scroll/186506/man- ... agazine%29

I Zale zašehidio...

Vrh

PostPostano: 26 lis 2014, 12:11 

Ajmo malo o teorijama zavere. :zubati

Citat:
BIVŠI PRIPADNIK MI6 UPOZORAVA
BRITANSKI AGENT: Čovečanstvu spremaju neverovatan scenario, kontrola uma je zastrašujuće oružje!
Dr. Beri Trauer je britanski fizičar specijalizovan za mikrotalasnu tehnologiju. Radio je za britansku vojnu mornaricu i bio je član britanske tajne službe MI6

Oni će počiniti, po mom mišljenju, najgori genocid koji je ova planeta ikada videla, ne samo na ljudima, nego i na životinjama i biljkama. Uzrokovaće veće uništenje od globalnog rata.

Pre nekoliko godina u osnovnim i srednjim školama u SAD-u zavladao je jedan čudan niz takozvanog „School Shootinga" u kojem donedavno mirni i neprimetni klinci uzimaju oružje, ulaze u škole i poubijaju decu i profesore. Jednom rečju strahota. Svakakve su se analize odvijale u to vreme.

Jesu li krivi roditelji, igrice, prijatelji, društvo? Ali, jedna teorija zapravo bila je najneobičnija. Mnogi ljudi veruju kako su ti klinci doživeli određenu vrstu kontrole ume, odnosno da su vladari sveta nasumice izabrali dečake, i putem mikrotalasa „ušli" u njihov mozak i rekla im da to učine, da postanu brutalne ubice. Zašto?

Pa nakon tih događaja baš kao i nakon 11/9, kontrola u američkim državnim školama postala je neverovatna. Kamere su postavljene u svakoj prostoriji, uključujući i toalete. Učenici prolaze razne vrste pregleda i detektora pre nego što uđu u školu, a škole čuvaju i školski policajci koji ne dozvoljavaju niti roditeljima da dođu po svoje dete.

Jednom rečju u škole je uvedena apsolutna kontrola koja ne bi mogla biti opravdana bez ovih nemilih događaja. Mislite da je teško verovatno da postoji tehnologija koja vas može naterati da ubijate? Čitajte dalje.

Dr. Beri Trauer je britanski fizičar specijalizovan za mikrotalasnu tehnologiju. Radio je za britansku vojnu mornaricu i bio je član britanske tajne službe MI6. Trauer je pravi britanski gospodin i junak ako pogledamo na koji se način informacijama bori za čovečanstvo. On spremno progovara, odnosno zviždi, o jednom vrlo tajnom i ubojitom oružju koje vlade širom sveta koriste kako bi činile genocid nad čovečanstvom.
Reč je o mikrotalasnoj tehnologiji koju velika većina čovečanstva unosi u svoje domove. On je učestvovao u stvaranju tog oružja i iz prve ruke govori o strahotama koje čine vlade sveta ljudima, ubijajući ih i manipulišući ovom zastrašujućom tehnologijom. Intervju s njim napravila je Deborah Tavers za stranicu stopthecrime.net.

Razvijanje kontrole uma

Povod za intervju vezan je za dokument objavljen u julu 2012. godine na službenim stranicama američke Bele kuće, pod nazivom 'Korišćenje punog potencijala spektra kontrolisanog od strane vlade za podsticanje ekonomskog rasta', u kojem se raspravlja o različitim aspektima korišćenja bežične mikrotalasne tehnologije.

Beri Trauer: Na počecima šezdesetih godina obučavali su me unutar vladinih odeljenja za mikrotalasno ratovanje. Kroz godine sam proučavao različite oblike mikrotalasnog ratovanja i kad je istekao rok mog služenja u vojsci, pitali su me bi li mogao nastaviti svoja istraživanja, jer sam ja kroz svoj rad dobio neophodno znanje na tom području. Vi morate znati da se trenutno nalazimo u novom Hladnom ratu i to je razlog zašto zemlje širom sveta to razvijaju. I to je razlog zašto se svuda postavljaju mikrotalasni odašiljači, jer bi ih neko, ako bi tako hteo, mogao koristiti u druge, zastrašujuće svrhe. Činjenica je da je taj sistem već pušten u pogon.
Pre mnogo godina naša vlada (britanska) je zapovedila našim naučnicima da kada pričaju o mikrotalasima spominju i naglašavaju samo toplinu i ništa više od toga. Svi su to poslušali i ne pričaju o ničemu drugome, s tim da poriču više od 40 godina istraživanja koja su pokazala da mikrotalasi izazivaju razne oblike raka. Oni umesto da se služe naučnim istraživanjima koja to potvrđuju, lažu. Tako poslednjih 40 godina engleska vlada, ali i druge vlade sveta.

Tako da su oni isključivo lažovi i to se može dokazati, s odobrenjem od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO). To su isti ljudi koji sede na ICNAP certifikatu, sede u vladinim agencijama za javno zdravstvo, sede u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Tu se verovatno ne radi o više od 20 ljudi. Ali da, oni će počiniti, po mom mišljenju, najgori genocid koji je ova planeta ikada videla, ne samo na ljudima, nego i na životinjama i biljkama. Uzrokovaće veće uništenje od globalnog rata, i za nekoliko stotina godina ljudi će se prisećati, ko god preživi, šta smo pokušali uraditi kako bi ih sprečili u tom naumu.

Debora Tavares: Dok budemo prolazili kroz ovo, Bari, želela bih da objasniš šta vidiš u ovom dokumentu, molila bih te, jer se radi o 13 stranica na kojima govore koja je svrha tog mikrotalasnog spektra kojeg planiraju.

Beri Trauer: Jednu stvar bih želeo napomenuti. Univerziteti možda i nisu krivi. I mogu vam dati primer. Vlada ima na raspolaganju velika sredstva za finansiranje istraživanja i univerziteti se prijavljuju kako bi dobili ta istraživačka sredstva. Daću vam jedan primer - vlada zamoli jedan univerzitet da osmisli način pomoću kojeg će se odašiljati mikrotalasi u nečije uvo, i zapravo će proizvesti zvuk u njegovoj glavi koji niko drugi ne čuje, jedino osoba prema kojoj se odašilju talasi može to čuti.

I univerzitetu je rečeno kako će to neizmerno pomoći gluvima jer će ljudi pričati u napravu i moći će kroz nju čuti. Za to saznaju vlasnici velikih trgovina koji kažu kako bi to mogli koristiti protiv lopova, mogli bi lopovima odašiljati 'Nadziremo vas. Ostavi to.' Sprečićemo zločin, i koristimo to u dobre svrhe. Nije prošlo dugo vremena, naročito vojsci i velikim trgovačkim lancima da padne na pamet 'čekaj malo, pa mogli bi to upotrebljavati u našu korist.'
I tako vojska može staviti glasove u glave ljudi kako bi napravili štagod požele, a velike trgovine su shvatile, umesto da kažu 'ostavi to, ukrašćeš to', ako si neodlučan tokom kupovine mogu ti reći 'zaista želiš to da kupiš', i nakon 9 meseci neko je tužio jedan od velikih trgovačkih lanaca zbog odašiljanja a koji su ostvarili fenomenalan profit u samo 9 meseci. Ali slučaj je propao jer je Državna kancelarija za komunikacije (FCC) rekla kako su mikrotalasi bezopasni.

Debora Tavares: Šta je njihov pravi cilj? Mikrotalase proširiti na širu populaciju? Jer ovaj dokument Bele kuće, dokazuje da je namera delovati, odnosno manipulisati, konkretno na stotine hiljada ljudi širom sveta?

Beri Trauer: Da. To je upravo tako.

Debora Tavares: Ovde možemo videti kartu koja pokazuje masovno ciljano delovanje, naročito u SAD-u?

Beri Trauer: O, da. Apsolutno. To je jedna od ideja koja se krije iza „Smart Meter" uređaja koji se stavljaju u domove ljudi. Šta sad mogu učiniti? Mogu nadzirati sve osobe u toj kući. Mogu gledati kako idete u krevet. Mogu gledati šta radite u krevetu. Mogu vas gledati u kupatilu i u kadi. Čuju svaku reč koju izgovarate. Imaju spravu koja meri nivo vaših hormona. Imaju spravu pomoću koje, pod uslovom da se nalaze na 75 metara udaljenosti, mere vašu moždanu aktivnost i mogu zaključiti kako se osećate.

Sad, ako to mogu raditi celoj populaciji, većina ne bi volela da im se to radi, ali ih se ne bi ticalo, a iz perspektive vlade, oni će reći vama kako nisu zainteresovani za 98% populacije, ali jesu za 2% koji mogu biti opasni za, naprimer, američke građane. Ali to ne vredi. Onda kažu: 'Samo malo, postoji grupa koja nas sprečava da napravimo to i to,. Trebamo ih se paziti.' I onda počnu delovati na određene religije, ljude s dugom kosom, ljude koji puše kanabis, a lestvica ide sve niže i niže i niže, sve dok ne počnete nadzirati 75% populacije a imate kompjutersku tehnologiju s kojom je to izvodljivo. Zašto ljudi misle da oni to ne čine ako mogu, nije mi jasno?

Debora Tavares: Pa, to je svrha, ako smo dobro shvatili, ovog dokumenta Bele kuće. Dokument detaljno opisuje oružje za masovnu kontrolu uma i kvantne kompjutere i krađu uma, invaziju na ljudski mozak s veštačkom inteligencijom. Možete li ljudima objasniti šta to znači?

Beri Trauer: Ne volim izraz 'kontrola uma' jer se um ne može zaista kontrolisati. Možete uticati da se osoba drugačije ponaša, ali nemate neprestanu kontrolu. Možete uticati na to što ljudi rade, i to je vrlo lako. Ja to mogu. Mogao bi to izvesti za manje od tri dana.
Debora Tavares: Pretvoriti nekoga u ubicu?

Beri Trauer: Mogao bih te pretvoriti u ubicu za manje od tri dana. To je lako. Tako da postoje različiti razlozi za pokrivanje nekog područja mikrotalasima i nadziranje ljudi. I to se ne bi ticalo 98% ljudi, ali činjenica je kako nemate izbor. I ako se zamerite nekome u vladi, mogu zloupotrebiti svoj položaj i ciljati na vas.

Debora Tavares: Postoji veliki broj naučnika koji shvataju šta su njihovi naučni eksperimenti prouzrokovali. Ne koriste se za dobrobit čovečanstva i sad vide da se koriste na štetu njihove dece, njihovih porodica, i celog sveta, i izlaze u javnost kako bi se to saznalo. I na njih se sada pokušava uticati mikrotalasnom tehnologijom koju su pomogli stvoriti i koja se sad koristi protiv većeg broja zviždača, slažete li se?

Beri Trauer: Da. I mogu vam dati konkretan primer visokog naučnog službenika u Engleskoj. Ali, ako ćete postati zviždač, morate biti svesni kako će vam se pretiti smrću i radi se o vrlo ozbiljnim pretnjama smrću. Ostaćete bez posla. Vaša deca se neće moći zaposliti ili ići studirati. Radi se o porodičnoj žrtvi, ali i ličnoj.

Mogu vam dati primer. Primio sam brojne šifrovane i čudne poruke od visokih službenika. Primio sam poruku od vrlo, vrlo visokog službenika koji radi na tajnoj eksperimentalnoj lokaciji u Engleskoj. Rekao je, 'Moram pričati s tobom, Beri'. Pristao sam i sastali smo se. Rekao je kako ću mu ja moći pružiti svoju perspektivu. S vladom smo sklopili ugovor o istraživanju. Proučavamo uticaj mikrotalasa na mozak i srce. Ja sam jedan od vodećih naučnika u državi. Zatražili su da proučavam uticaj mikrotalasa na mozak i srce, konkretne pulsne frekvencije za koju se zna kako utiče na mozak i srce.

Ja i ti oboje znamo, jer delimično sam studirao eksperimentalnu fiziku, ako ćemo proučavati srce i mozak, to će trajati otprilike 15 godina. Potrebno je 10 godina istraživanja i još 5 godina kako bi se rešili pojedini problemi, zatim se rad treba napisati, dati na recenziju drugim naučnicima i onda objaviti.

I rekao je kako se radi o velikom novcu. Znaš koliko su mi dali vremena za sprovođenje eksperimenata na srcu i mozgu? Jedan od njih traje 10 minuta, a drugi 20 ili 25 minuta. Mogu oba obaviti za sat vremena i još imam vremena za kafu. Rekao je da sada zna kad obavi te eksperimente, da će rezultati sugerisati da je tehnologija sigurna, sigurna, sigurna, sigurna, sigurna. I znam da će to koristiti sa žigom moje laboratorije na kojem će pisati 'sigurno - slobodno prodaj'. I taj konkretni sistem se sad prodaje u 150 zemalja s potvrdom da je siguran.

I rekao mi je, ja nisam napravio ništa loše. Obavio sam eksperimente. Proizveo sam rezultate, koji kažu da je proizvod siguran, ali znam da će se to zloupotrebljavati. Znam kako će ljudi umreti jer će se to objaviti. Žene će dobiti rak dojki, imati abortuse; svašta će se dogoditi. Ali to će napraviti oni - ne ja.
Rekao je da je trenutno na visokom naučnom položaju u državnoj službi. Imam super platu. Imam troje dece koji studiraju. Imam hipoteku na veliku, lepu kuću. Ako ih izdam, danas ću sve izgubiti i nikad se više neću zaposliti. Deca će morati prestati da studiraju i život će mi biti užas. Šta da radim?
Rekao sam mu kako ima samo 2 izbora: dići ćeš ruke od porodice, školovanja svoje dece i svega, ili ćeš ćutati. I to su bila jedina dva izbora, i odlučio je da ćuti.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2014, 13:15 

slika

After an overnight in Tirana on Sunday night, we hopped back on a plane for Zagreb, Croatia. I added Croatia at the last minute for two reasons - one, there are some jobs at stake for Connecticut here (see below), and at the urging of my friend Amos Hochstein, the acting Assistant Secretary of State for Energy Security. Croatia is in a dispute with a Hungarian company for a commonly owned regional energy company. The Russian state gas company, Gazprom, has made no secret that they would be happy to settle the dispute by buying up both Croatia and Hungary's shares. Croatia, a reliable and strong U.S. and NATO ally, doesn't show too much interest in selling to Gazprom, but we thought it would be a good idea for me to stop by and see the Prime Minister and President to reiterate the importance of this issue. In my meetings, both leaders readily reaffirmed Croatia's strong commitment to NATO, and I heard all the right things from them about Gazprom's reported interest in their energy company.

I ended my visit over a lunch with their Defense Minister. Croatia is interested in selling off its Russian-made helicopters and buying Connecticut-made Blackhawks. They have a very small fleet, and initially they might try to buy used helicopters before buying off the Stratford assembly lines, but I pledged to help them make the transition and drum up support in Congress for helping to approve the potential transaction.

https://www.facebook.com/TheWaterburyOb ... 3017601772

Posjetio nas naš dragi prijatelj i saveznik Chris.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 12:17 

13-Year-Old Student Shot 9 Times For Mocking Robbed Neighbour
By Preshuz on October 28, 2014

Follow NIGERIANA.ORG on Twitter!
A 13-year-old boy, Kobe Jones, has been shot dead by an angry neighbour whose home was burgled in Gary, Indiana, United States.

Jones was reportedly laughing at his neighbour when he was shot.

NBC Chicago reports that the neighbour “created a scene” after coming home to discover that his house had been burgled, only to be laughed at by the teenager.

The neighbour then shot Jones 9 times, killing him on the spot.

He fled the scene with his girlfriend after killing the teenager, but returned later and was arrested around 7:00pm the same day.

Father of the deceased, Kaunda Jones, told journalists that his son was killed for laughing.

“I was told that my son was laughing and the guy shot him dead,” he said.

It was gathered that the house was burgled around 12:30 pm on Friday.

Late Jones is survived by 11 siblings.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 14:38 

doc je napisao/la:
slika

After an overnight in Tirana on Sunday night, we hopped back on a plane for Zagreb, Croatia. I added Croatia at the last minute for two reasons - one, there are some jobs at stake for Connecticut here (see below), and at the urging of my friend Amos Hochstein, the acting Assistant Secretary of State for Energy Security. Croatia is in a dispute with a Hungarian company for a commonly owned regional energy company. The Russian state gas company, Gazprom, has made no secret that they would be happy to settle the dispute by buying up both Croatia and Hungary's shares. Croatia, a reliable and strong U.S. and NATO ally, doesn't show too much interest in selling to Gazprom, but we thought it would be a good idea for me to stop by and see the Prime Minister and President to reiterate the importance of this issue. In my meetings, both leaders readily reaffirmed Croatia's strong commitment to NATO, and I heard all the right things from them about Gazprom's reported interest in their energy company.

I ended my visit over a lunch with their Defense Minister. Croatia is interested in selling off its Russian-made helicopters and buying Connecticut-made Blackhawks. They have a very small fleet, and initially they might try to buy used helicopters before buying off the Stratford assembly lines, but I pledged to help them make the transition and drum up support in Congress for helping to approve the potential transaction.

Znači navrati neki bezveznjaković i poruči sljedeće:

- Da niste ni pomislili da prodate dionice INA Gazpromu, bez obzira na cijenu. Dogovorite se sa MOL-om, iako ću se potruditi da MOL zna da neće biti drugog kupca, i da imaju veliku prednost u pregovorima

- Nudim vam izvrsne pregovarače koji će vam naplatiti fer cijenu, i koji nemaju nikakve veze sa mojim lobistima, kojim vraćam dug time što putujem po bijelom svijetu i koristim svoj status da bi im priskrbio unosne ugovore (it's the (local) economy stupid)

- Nudim vam igračke koje vam vjerojatno ne trebaju i koje vjerojatno ne možete ni priuštiti jer sam ovdje u ulozi putujućeg trgovca za vojne tvrtke iz mog izbornog distrikta (Vote Chris Something - getting the local economy moving).

Jedna od najodvratnijih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme. Bezvezni putujući trgovac i "prijateljski nastrojen" siledžija.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 14:43 

Bio bi fazon da to prodaju Rusima. Hrvatska nema na to utjecaja, ali bar bi takva službena izjava bila nešto što se od Tuđmana nije dogodilo. A Mađari, oni onako simpatiziraju Ruse, pa moguće svašta.

Vrh

PostPostano: 28 lis 2014, 14:48 

Ministry of Sound je napisao/la:
doc je napisao/la:
slika

Znači navrati neki bezveznjaković i poruči sljedeće:

- Da niste ni pomislili da prodate dionice INA Gazpromu, bez obzira na cijenu. Dogovorite se sa MOL-om, iako ću se potruditi da MOL zna da neće biti drugog kupca, i da imaju veliku prednost u pregovorima

- Nudim vam izvrsne pregovarače koji će vam naplatiti fer cijenu, i koji nemaju nikakve veze sa mojim lobistima, kojim vraćam dug time što putujem po bijelom svijetu i koristim svoj status da bi im priskrbio unosne ugovore (it's the (local) economy stupid)

- Nudim vam igračke koje vam vjerojatno ne trebaju i koje vjerojatno ne možete ni priuštiti jer sam ovdje u ulozi putujućeg trgovca za vojne tvrtke iz mog izbornog distrikta (Vote Chris Something - getting the local economy moving).

Jedna od najodvratnijih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme. Bezvezni putujući trgovac i "prijateljski nastrojen" siledžija.

Uz ovakve efendija obećaje da će dovesti i Al Gorea :zubati

No šalu na stranu, ovo je ono o čemu se govori u zadnje vrijeme, Ameri zaboravljaju da je partnerstvo dvostran odnos i da sve ide quid pro quo . Ni ja osobno nisam za prodavanje INAe Rusima no u tom slučaju bi Ameri trebali omogućiti jeftini kredit i tehnološku pomoć RH kojima bi mi otkupili INAu od MOLa i ponovno ustrojili profitabilnu vertikalnu kompaniju od nje, a ne ovaj pristup koji ti govori "biti će ovako kako mi kažemo, a kako ćete to ostvariti nas ne zanima" .

U konačnici INA ne će propasti (niti bi iti jedan političar u RH pristao svojevoljno pa i pod teški pritiskom na takav politički suicid), no ne će ni ostati u rukama Mađara. Ukoliko RH ne će moći sama otkupiti i obnoviti kompaniju, zna se tko jedva čeka uskočiti u udjel INAe. Samo se bojim da se odgovor na to ne bi sviđao Amerima.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 01 stu 2014, 16:20 

Citat:
Russian foreign ministry says US Senator’s visit to Croatia was aimed at pressure

World October 31, 18:02 UTC+3
US Senator Chris Murphy tried to obtain a promise from Croatia’s top officials to exclude any options of selling stakes in Croatia’s leading oil and gas company INA to potential investors from Russia

© ITAR-TASS/Gennadiy Khamelyanin
MOSCOW, October 31. /TASS/. Russia’s Foreign Ministry said on Friday the visit by United States Senator Chris Murphy to Croatia, when he tried to talk the Croatian authorities out of cooperation with Russia, was aimed at pressuring the country's authorities.
© EPA/MAXIM SHIPENKOV
Sergey Lavrov: Throwing Russia off balance is ultimate aim
“According to available information, during his recent trip to Croatia, US Senator from Connecticut Chris Murphy tried to obtain a promise from Croatia’s top officials to exclude any options of selling stakes in Croatia’s leading oil and gas company INA to potential investors from Russia, in case the company withdraws from cooperation with its Hungarian partner,” the ministry said. “He also sought to talk Croatian officials into buying American helicopters to replace Russian-made Mi-8 helicopters currently used in the Croatian army.”
“On the background of sanctions against Russia, Washington has recently been exerting growing pressure on South-East European states, including Croatia, to maximally hamper our cooperation with countries of that region in the energy and military technical spheres,” the ministry said. “We think such barefaced pressure is inadmissible and is running counter to generally recognized norms of international cooperation.”
“Along with obvious political motivation of such actions, it is easy to see attempts at unfair competition, i.e. attempts to use the crisis in relations with Russia in order to consolidate positions of US businesses, to expand their zone of influence in South-East Europe,” the ministry stressed.

Rusi reagirali s najviše instance i imaju apsolutno pravo. Izjave ovog senatora izlaze iz svih dopuštenih diplomatskih okvira te su ozbiljan udar na slobodnu trgovinu.

Vrh

PostPostano: 03 stu 2014, 15:51 

slika

Citat:
Some say being thoughtful is old-fashioned. If so then I guess I'm just a caveman. If they existed. Which they didn't.

=))

Koje skidanje i počast Middle Americi.

Sve obuhvaćeno u jednoj rečenici.

Vrh

PostPostano: 03 stu 2014, 15:54 

:laugh

:zivili

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 21:47 

Citat:
Just 4% Say Candidates Keep Their Campaign Promises

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... n_promises

Citat:
Voters strongly believe the United States is a more divided nation these days. Sixty-seven percent (67%) of Likely U.S. Voters say America is a more divided nation than it was four years ago. A new Rasmussen Reports national telephone survey finds that just seven percent (7%) think the country is less divided now.

Eighty percent (80%) of Republicans and 69% of unaffiliated voters think America is a more divided nation than it was four years ago, a view shared by 55% of Democrats.

Citat:
Eighty-three percent (83%) of all voters believe most of their fellow Americans are not informed voters. Just nine percent (9%) think most Americans are informed voters.

Citat:
Just 25% of voters nationwide now believe the country is headed in the right direction, the lowest finding since early December. Eighty-nine percent (89%) of Republicans and 73% of unaffiliated voters think the country is on the wrong track. Democrats are evenly divided.

Citat:
Eighty-three percent (83%) of working Americans identify themselves as middle class, and more voters than ever (67%) think the U.S. economy is unfair to the middle class.

Citat:
Only eight percent (8%) rate Congress’ performance these days as good or excellent. Just 25% think their member of Congress deserves reelection. Most Republican voters continue to believe that their representatives in Congress have lost touch with the party’s base over the last several years, while most Democrats believe their Congress members have done a good job representing what their party stands for.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... ic_to_vote

Citat:
Just 29% of Likely Republican Voters think Republicans in Congress have done a good job representing GOP values over the past several years. Fifty-nine percent (59%) say Republicans in Congress have lost touch with GOP voters from throughout the nation. But that's down slightly from 65% last August and an all-time high of 73% in October 2009.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... rty_s_base

Citat:
A new Rasmussen Reports national telephone survey finds that just 22% of Likely U.S. Voters believe there is really a political “war on women” going on. Fifty-nine percent (59%) say the “war on women” is primarily a slogan used for political purposes instead.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... ot_reality

Citat:
Just nine percent (9%) of Likely U.S. Voters think most politicians raise racial issues to address real problems, according to a new Rasmussen Reports national telephone survey. Seventy-eight percent (78%) say they bring up race just to get elected.

There is surprising racial agreement. Sixty-eight percent (68%) of blacks agree with 79% of whites and 81% of other minority voters that most politicians raise racial issues just to get reelected.

Citat:
When it comes to the specifics of the president, however, a racial divide is evident. Eighty-seven percent (87%) of black voters believe those who oppose Obama’s policies do so because of racism. Sixty-seven percent (67%) of whites and 56% of other minority voters think instead that opposition is primarily because they believe the president’s policies are bad.

Among all voters, 59% think people who oppose Obama’s policies do so because they don’t like those policies. Thirty-one percent (31%) believe their opposition is due to racism, but that’s up from 28% in mid-July and up 13 points from 18% in October 2011.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _reelected

Citat:
Whites Are Much More Likely Than Blacks to See A Divided America. Going into Election Day, white voters are nearly twice as likely as blacks to believe America is a more divided nation than it was four years ago.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... ed_america

Citat:
Americans don’t share an overly optimistic view about race relations in this country.

A new Rasmussen Reports national telephone survey finds that 34% of American Adults rate race relations in the United States today as good or excellent.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _excellent

Citat:
Just 16% of Likely U.S. Voters think life for young black Americans has gotten better since Obama’s election in November 2008, while 22% believe it’s gotten worse.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... nder_obama

Citat:
48% Are Pro-Choice, 44% Pro-Life.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... 4_pro_life

Citat:
Sixty percent (60%) of American Adults favor the federal government recognizing a National Day of Prayer, according to a new Rasmussen Reports national telephone survey. Twenty-one percent (21%) oppose federal government recognition of the day.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _of_prayer

Citat:
Just 19% of Likely U.S. Voters believe the federal government today has the consent of the governed. Sixty-sixty percent (66%) do not believe the federal government has the consent of the governed today.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... e_governed

Citat:
67% Say Colleges Are Better Known For Sports Than Academics. Most Americans think college sports run the show and have too much influence over educational institutions.

A new Rasmussen Reports national telephone survey finds that 67% of American Adults think college athletics have too much power and influence over colleges and universities.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _academics

Citat:
68% Think U.S. Public Schools Don't Provide World-Class Education. Confidence in U.S. public schools to provide students a world-class education and teach traditional Western values continues to fall.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _education

Citat:
Just 26% Give U.S. Public Schools Positive Marks

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... tive_marks

Citat:
41% of Likely U.S. Voters identify themselves as conservative on fiscal issues such as taxes, government spending and business regulation. That's unchanged from December which marked the lowest number of fiscal conservatives in over a year. However, just 14% are liberal in this area, while 40% view themselves as moderates.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... servatives

Citat:
New Low: 29% Think America’s Best Days Still Lie Ahead. Just 29% of Likely U.S. Voters think America’s best days are in the future, down four points from 33% in April and the lowest finding in regular surveying for nearly eight years. More than half (52%) of voters believe the country’s best days are behind us, up from 48% in April.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _lie_ahead

Citat:
72% of American Adults say Americans should be proud of the history of the United States. They’ve been saying the same for over six years. Just 12% think they should be ashamed of it, while 16% are not sure.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _s_history

Citat:
Eighty-six percent (86%) of U.S. Adults are proud to be American, according to a new Rasmussen Reports national telephone survey. Just four percent (4%) disagree.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... e_american

Citat:
Seventy-two percent (72%) of U.S. voters say the United States is the best nation in the world, despite the country’s economic woes and criticism of American foreign policy from abroad.

http://www.rasmussenreports.com/public_ ... _the_world

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 21:55 

Zanimljivo kako se loše mišljenje o Mr. President poklopi baš s istekom njegovog drugog mandata... da se raja malo izduva čini mi se :zubati

Ko su predsjednički kandidati, da im podijele po Nobela odmah, da ne čekaju izbor...

Nego, kad vidimo koliko je nepovjerenje u organe vlasti u prvoj demokraciji svijeta, ne govori li nam to nešto o krizi "demokracije"?

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 22:09 

Metemma je napisao/la:
Zanimljivo kako se loše mišljenje o Mr. President poklopi baš s istekom njegovog drugog mandata...

Isak Asimov? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 22:18 

Metemma je napisao/la:
Nego, kad vidimo koliko je nepovjerenje u organe vlasti u prvoj demokraciji svijeta, ne govori li nam to nešto o krizi "demokracije"?

Apsolutno.

Pojavom plutokracije, etničke politike i podjela, demokracija se sve više pokazuje kao opterećenje. Nešto unatoč čemu je Amerika jaka, a ne zbog toga...

Ne znam jeli ikad zbog demokracije i bila jaka, vjerojatno je u smislu da demokracija nije stajala na put sposobnim ljudima. To je bio folklor, sustav koji je najmanje smetao.

Danas sve više smeta.

Najmanje loš sustav vladavine polako postaje još malo lošiji...

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 22:25 

doc je napisao/la:

Apsolutno.

Pojavom plutokracije, etničke politike i podjela, demokracija se sve više pokazuje kao opterećenje. Nešto unatoč čemu je Amerika jaka, a ne zbog toga...

Ne znam jeli ikad zbog demokracije i bila jaka, vjerojatno je u smislu da demokracija nije stajala na put sposobnim ljudima. To je bio folklor, sustav koji je najmanje smetao.

Danas sve više smeta.

Pitanje da li je demokratija najmanje loše državno uređenje.

A što se tiče Amerike, ne mislim da njihov Kongres, na primer, danas radi na drugačiji način nego pre 50 ili 100 godina. Korumpirana bagra bili i korumpirana bagra ostali, lobiranje parama je bilo i ostalo legalno. Koga sluša političar, birače koji su ga izabrali ili ljude koji su mu platili kampanju i nastavljaju da ga plaćaju? Toliko o demokratiji.

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 22:41 

Carmello Šešelj je napisao/la:
doc je napisao/la:

Apsolutno.

Danas sve više smeta.

Pitanje da li je demokratija najmanje loše državno uređenje.

A što se tiče Amerike, ne mislim da njihov Kongres, na primer, danas radi na drugačiji način nego pre 50 ili 100 godina. Korumpirana bagra bili i korumpirana bagra ostali, lobiranje parama je bilo i ostalo legalno. Koga sluša političar, birače koji su ga izabrali ili ljude koji su mu platili kampanju i nastavljaju da ga plaćaju? Toliko o demokratiji.

Kongresu i SADu u cjelini je najveći problem ovakav dvostranački sustav i ovakav izborni model koji potiče korupciju , lobiranje i partikularne lokalne interese, nauštrb jasnog pozicioniranja svake stranke i nauštrb nacionalnih interesa. Rezultat je totalna konfuzija (imaš demokrata koji će glasovati za neku konzervativnu vrijednost i vice versa republikanca, demokrata koji je za intervenciju i republikanca koji je za izolaciju) i sve teže postizanje konsenzusa oko bitnih pitanja. Da ne pričamo o tome kako im se i za obične zakone komplicira procedura.

Umjesto da imaju dva doma - Senat koji bi predstavljao države i Kongres koji bi predstavljao ujedinjenu naciju, u SADu imaju Senat koji predstavlja države i Kongres koji sve više predstavlja još uže izborne okruge.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 04 stu 2014, 22:52 

Zadar1993 je napisao/la:
Rezultat je totalna konfuzija (imaš demokrata koji će glasovati za neku konzervativnu vrijednost i vice versa republikanca, demokrata koji je za intervenciju i republikanca koji je za izolaciju) i sve teže postizanje konsenzusa oko bitnih pitanja. Da ne pričamo o tome kako im se i za obične zakone komplicira procedura.

A ti sad samo zamisli kakve su sve zakulisne igre oko donošenja svakog zakona... I koliko to košta državu...

Demokratija, al u kurcu...

Zato mislim da je najbolje državno uređenje nešto kao u Kini. Benevolentna diktatura koja je svesna mogućnosti da bude svrgnuta u krvavom prevratu i koja se zbog toga svim silama trudi da unapredi državu da bi ljudi bili srećni. A ne ova "demokratija" koja je ustvari oligarhija, gde ista grupa ljudi finansira političare koji se menjaju. A ta grupa ljudi nema nikakvu odgovornost.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7911 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 317  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: