|
|
Stranica: 76/319.
|
[ 7964 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Tuta
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 ruj 2016, 14:31 |
|
|
|
Od sada kad petarde za Novu godinu čuješ, predmnjevaj da su muslimani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 ruj 2016, 14:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Nema tu neke filozofije. Kada god bude neki napad presumpcija je da su to učinili muslimani osim ako se to kasnije ne dokaže 100% neistinitim.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 ruj 2016, 14:41 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Retardirano baviti se terorizmom u gradovima gdje jedna kamera svakih 20 metara snima. Ali što majmuni znaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 19 ruj 2016, 23:36 |
|
|
Black Hawk Ahmad down, Black Hawk Ahmad down. Sa US policijom nema zajebavanja. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 ruj 2016, 08:58 |
|
|
|
Muslimani podmetali bombe u USA i nozem napadali ljude a TV u njemackoj jutros prica o tome kako je Policija opet ubila nekog Crnca. Da smo jasni osudujem ja to ubijanje nevini ljudi samo jer su crnci, zanimljivi su ti mediji. Stvarno me zanima ko stoji iza ti urednika i govori sta smiju a sta ne prenosit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 ruj 2016, 09:02 |
|
|
|
Mene čudi i taj otpor kojeg Nijemci pružaju. S obzirom što se s njima radilo i koliko su kastrirani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 20 ruj 2016, 16:57 |
|
|
BBC je napisao/la: Mene čudi i taj otpor kojeg Nijemci pružaju. S obzirom što se s njima radilo i koliko su kastrirani. Vuk mijenja dlaku ali cud nikada !!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 22 ruj 2016, 11:50 |
|
|
|
Što rasist Obama uradi od USA. Za samo 8 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 23 ruj 2016, 11:47 |
|
|
|
Počeli crnci premlaćivati bijelce koji samo stoje sa strane. Tipično da Censurebook FB odmah briše takva videa. Treba Zuckerberga poslati u tu crnačku rulju.
Ne znam hoće li to više moći smiriti. Obama institucijama zabranio da spominju (i pišu o dokumentima) islam, a većinu tih crnačkih nereda organiziraju crnačke islamske organizacije. Uvalili se i koriste gužvu. Nešto kao paljevine i neredi u Švedskoj samo na drugi način. Jer većina tih koji rade nerede nisu muslimani.
Inače ti "prosvjednici" da te Bog sačuva. Hip-hop rednecks, stakleni pogledi od jeftinih droga, par bijelih rednecks sa njima. Kad zinu odmah bi im dao nobelovu nagradu i diplomu sa univerziteta. Hebo te, rode se, žive u velikom gradu, u državi gdje imaju sve uvjete, i opet seljaci iz Zagvozda ili Brnjice Donje u Zagorju inteligentniji od njih, i verbalno artikuliraniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 01 lis 2016, 16:26 |
|
|
|
Jesu to svi Demokrati u Senatu preglasali Obamin veto na tužbe Saudijskoj Arabiji ?
Pa gdje im pamet iz stranke kandidirati 100 puta goru od Obame.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 07 lis 2016, 12:05 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
Više od 330 mrtvih, milioni ljudi evakuisaniBroj žrtava od poseldica uragana Metju konstano raste i trenutno je 339 ljudi stradalo, izveštaji pristižu od službi za vanredne situacije i nemoguće je saznati tačan broj, prenosi danas Rojters pozivajući se na saznanja izvora iz civilne zaštite.  Broj poginulih od posledica uragana Metju raste iz sata u sat, zbog prijavljivanja ljudi iz manjih mesta i sela koja su danima bila odsečena od sveta, a koji tek sad prijavljuju trenutno stanje, navodi britanska agencija.  "Više desetina ljudi je poginulo u priobalnom gradu Les Angles", najprecizniji je podatak koga je saopštio zvaničnik ovog grada Luis Pol Rafael. Agencija AFP navodi da se uragan Metju "obrušio" na Floridu sa udarima vetra od 130 kilometara na sat i olujnim udarima zbog čega su vatrogasne službe Dejton Biča proglasili policijski čas koji će biti na snazi do subote.  Služba apeluje na građane koji nisu evakuisani da do subote ne izlaze iz vojih domova, navodi agencije. Američki nacionalni centar za uragane saopštio je da je "Metju" postao "izuzetno opasan" sa vetrovima jačine 220 kilometara na čas, dok je danas prolazio kroz severozapad Bahama na putu ka obali Floride.  Iako je još prerano predvideti gde bi Metju mogao naneti najviše štete u SAD, nacionalni centar za uragane upozorava da bi on mogao da zahvati obalu Atlantika od juga Floride preko Džordžije do Južne Karoline.  Vlasti američkih država Floride i Džordžije naredile su ranije danas evakuaciju najmanje dva miliona ljudi zbog opasnosti od nadolazećeg uragana Metju koji je protutnjao Karibima. Obama: Vanredno stanje u Džordžiji, Flordi i Severnoj Karolini Američki predsednik Barak Obama proglasio je vanredno stanje i u Džordžiji, čime je ta država postala treća oblast pod upozorenjem od naleta uragana, saopštila je danas Bela kuća. Dan ranije, predsednik je proglasio vanredno stanje u Floridi i Severnoj Karolini zvog približavanja uragana Metju, podseća Bela kuća.  Obama je aktivirao Ministarstvo za nacionalnu bezbednost i Federalnu agencija za upravljanje vanrednim situacijama da koordiniraju akcije pomoći i spasavanja usled posledica uragana kategorije 4, prenosi Rojters. Posle Metjua preti još jedan uragan Tropska oluja Nikol je ojačala i transformisala se u uragan, saopštio je u sinoć Centar za informisanje o uraganima (NHC), precizirajući da će pogoditi obale Bermuda. Nikol dostiže brzinu od 130 kilometara na sat i mogao bi se još pojačati u naredna 24 sata, ali u ovom stadijumu još ne zahteva proglašavanje uzbune, prenosi AFP. Nikol se nalazi istočno od razornog uragana Metju. http://www.blic.rs/vesti/svet/uragan-me ... da/7z7c3fhDošao uragan, a onda je voda odnela govna 
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 07 lis 2016, 12:10 |
|
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 07 lis 2016, 12:17 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 07 lis 2016, 12:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25199 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
BahamutNS - ban. Pa-pa.
Rasistički komentari i naslađivanja žrtvama nisu dobro došla na forumu. Pogotovo što je u pitanju tragedija sa mnoštvom poginulih.Razlozi: Citat: Za trenutak sam pomislio da je ovov sranje snimljeno u africi  mada kad vidim ovog majmuna obongu, jasno mi je što usra sve više liči na afriku  Citat: Došao uragan, a onda je voda odnela govna 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lis 2016, 16:19 |
|
|
The Philippines turns its back on AmericaIn a stunning about-turn the president of the Philippines has announced his country will abandon its longstanding ally the United States and embrace China instead. During his time in office Barack Obama has made much of swinging US foreign policy towards Asia but during a visit to Beijing Rodrigo Duterte denounced America without reservation. “America has lost me. I’ve realigned myself in your ideological flow and maybe I will also go to Russia to talk to Putin and tell him that there are three of us against the world – China, Philippines and Russia. It’s the only way,” Duterte told Chinese and Philippine business people, to applause, at a forum in the Great Hall of the People attended by Chinese Vice Premier Zhang Gaoli. “Both in military, not maybe social, but economics also. America has lost.” His visit to China along with 200 businesspeople is expected to be worth 13.5 billion dollars in trade deals. Duterte’s efforts to engage China, months after a tribunal in the Hague ruled that Beijing did not have historic rights to the South China Sea in a case brought by the previous administration in Manila, marks a reversal in foreign policy since the 71-year-old former mayor took office on June 30. The Obama administration has seen Manila as an important ally in its “rebalance” of resources to Asia in the face of a rising China. The administration agreed a deal with Duterte’s predecessor granting U.S. forces rotational access to bases in the Philippines and further doubts will be raised about the future of this arrangement. In Washington, the U.S. State Department said it was “baffled” by Duterte’s comments and would seek an explanation when Daniel Russel, the top U.S. diplomat for East Asian and Pacific Affairs, visits Manila this weekend. Both the State Department and the White House portrayed Duterte’s comments as being at odds with the close, long-standing alliance between the two countries. They said Washington would welcome closer ties between Beijing and Manila, however. “The U.S.-Philippine alliance is built on a 70-year history, rich people to people ties and a long list of shared security concerns,” White House spokesman Eric Schultz told reporters. A few hours after Duterte’s speech, his top economic policymakers released a statement saying that, while Asian economic integration was “long overdue”, that did not mean the Philippines was turning its back on the West. Pametan čovek Prvo obongu nazvao kurvinim sinom, a sad ode kod Kineza i Rusa Sledeći su Japan i Južna Koreja 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 lis 2016, 17:48 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Pa gde si bre BahamutNS nema te k'o treceg entiteta! Vidim nije ti pomogao boravak i hladenje u bajkbokbani.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 lis 2016, 19:33 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Pa gde si bre BahamutNS nema te k'o treceg entiteta! Vidim nije ti pomogao boravak i hladenje u bajkbokbani. Jebiga, nisam ja ko neki besposličar  Godina se polako bliži kraju, radi se udarnički u tri smene  Danas stigao ugalj, prekosutra će drva, ostaje još samo da se popravi krov i zamene crepovi i to je to A za ove majmune američke me zabole kurac, biće još uragana a onda će voda opet odneti govna Pozdrav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 24 lis 2016, 19:34 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 15:00 |
|
|
|
Raspad Amerike sve izvesniji. 2019 Kalifornija. 6 ta gospodarska sila sveta. Veća od Francuske. Populacijski od Poljske.
61 posto za Kilari 33 pošto Tramp. Ne priča se o trećem kandidatu koji je preko ŕ milijuna puka dobio.
Holivudski klan vodi igru. Lgbt lobi. Texas Arizona isto žele.
Mexiku je oteta zemlja. Koju naseljavaju ilegalci koji su većina
RASPAD SUSTAVA.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
otkrit ću ti tajnu
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 15:07 |
|
|
|
Ljevičari zagovaraju secesiju. Aleluja!
To je ono kada zagovaraš državu totalitarnih ovlasti, a ona padne u ruke nekome tko ti se baš i ne sviđa. Urnebes.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 16:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29273 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Kako da ne. California bi propala da joj daju da se odcjepi. Prvo, što sa oni okruzima što ne žele odcjepljenje? Oni ostaju u USA. Drugo, koji bi jezik bio službeni? Engleski ili Španjolski? Crnci bi bili prvi protiv Meksičke dominacije. Hollywood bi propao... Meke bogataša kao što su Beverly Place... Odsječeni od USA... Propast živa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 16:09 |
|
|
KiM je napisao/la: Raspad Amerike sve izvesniji. 2019 Kalifornija. 6 ta gospodarska sila sveta. Veća od Francuske. Populacijski od Poljske.
61 posto za Kilari 33 pošto Tramp. Ne priča se o trećem kandidatu koji je preko ŕ milijuna puka dobio.
Holivudski klan vodi igru. Lgbt lobi. Texas Arizona isto žele.
Mexiku je oteta zemlja. Koju naseljavaju ilegalci koji su većina
RASPAD SUSTAVA. Ne otvaraj više teme o svakoj gluposti.Imaš temu u USA i piši tamo.Ubuduće sankcije idu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 16:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kako da ne. California bi propala da joj daju da se odcjepi. Prvo, što sa oni okruzima što ne žele odcjepljenje? Oni ostaju u USA. Drugo, koji bi jezik bio službeni? Engleski ili Španjolski? Crnci bi bili prvi protiv Meksičke dominacije. Hollywood bi propao... Meke bogataša kao što su Beverly Place... Odsječeni od USA... Propast živa. Nakon završetka Američkog građanskog rata, države nemaju pravo da izlaze iz Unije. Ako bi neko tamo to stvarno pokušao da sprovede u delo, poslali bi im vojsku u roku od keks, pohapsili ili pobili odgovorne (pohapšeni bi proveli ostatak života u zatvoru zbog veleizdaje), i na tome bi se završilo. Jedini način da Kalifornija postane nezavisna je da Amerika toliko oslabi da ne može da reaguje vojno, pa astečka većina digne oružanu pobunu i pobedi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 22:39 |
|
|
KiM je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ne otvaraj više teme o svakoj gluposti.Imaš temu u USA i piši tamo.Ubuduće sankcije idu! Neko me je već sankcijonirao upozorenjem na pravdi Boga. Ako želiš neću više ništa otvarati niti se oglašavati. Vidim animozitet. Dok ova baba sera iz Wiene sere bez sankcija po Srbima. Što se tolerira. Ne može se otvarati milijun tema.Imaš već pdf i opleti piši tamo. "Baba" je dobila upozorenje.Kao i ti zbog chatanja na Primjedbama. Svarog je napisao/la: Tanko je to KIMe
Jebo te i on , i njegove usrane ''sankcije'' . Svarože druže, nećemo tako.Ne petljaj se gdje ti nije mjesto.Mislim, ako ti se ostaje ovdje.Ako ne, nije problem ni to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Kalifornija najavila REFERENDUM o NEOVISNOSTI za 2019 neće proracunom pomagati "zaostale" Postano: 11 stu 2016, 23:51 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10451 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: KiM je napisao/la: Neko me je već sankcijonirao upozorenjem na pravdi Boga.
Ako želiš neću više ništa otvarati niti se oglašavati. Vidim animozitet.
Dok ova baba sera iz Wiene sere bez sankcija po Srbima. Što se tolerira. Ne može se otvarati milijun tema.Imaš već pdf i opleti piši tamo. "Baba" je dobila upozorenje.Kao i ti zbog chatanja na Primjedbama. Svarog je napisao/la: Tanko je to KIMe
Jebo te i on , i njegove usrane ''sankcije'' . Svarože druže, nećemo tako.Ne petljaj se gdje ti nije mjesto.Mislim, ako ti se ostaje ovdje.Ako ne, nije problem ni to. Opet prijetis '' sankcijama .  ..ti se bas ufuro . Oladi malo , nije ti ovo Lora . PS Ujo , nema potrebe da trosis mastilo.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|