|
|
Stranica: 66/76.
|
[ 1883 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 15:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48764 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Teroristički napad na sinagogu u Manchesteru. Zahvala za priznanje Palestine.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 16:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Manchester je muslimanski grad.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 17:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 18:51 |
|
|
|
Rusija, Engleska i Francuska bit će zemlja muslimanska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 20:22 |
|
|
|
A još malo pa tu dolazi desnica na vlast, a nakon toga...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 20:25 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: Rusija, Engleska i Francuska bit će zemlja muslimanska. Tvoja će sotonistička braća završiti gore od Židova pod propalim slikarom, a nakon toga ćete doći vi na red. Zapamti dobro moje proročanstvo, jer će ujedno biti dokaz da sam prorok za razlika od tvog mekaškog pedofila, koji je najočitiji lažni prorok u povijesti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bošnjak...007
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 21:06 |
|
|
horus je napisao/la: Bošnjak...007 je napisao/la: Rusija, Engleska i Francuska bit će zemlja muslimanska. Tvoja će sotonistička braća završiti gore od Židova pod propalim slikarom, a nakon toga ćete doći vi na red. Zapamti dobro moje proročanstvo, jer će ujedno biti dokaz da sam prorok za razlika od tvog mekaškog pedofila, koji je najočitiji lažni prorok u povijesti. Za sve ove godine zapamtio sam jedino da si ti teška budaletina koja služi za sprdnju. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
horus
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 lis 2025, 22:06 |
|
|
Bošnjak...007 je napisao/la: horus je napisao/la:
Tvoja će sotonistička braća završiti gore od Židova pod propalim slikarom, a nakon toga ćete doći vi na red.
Zapamti dobro moje proročanstvo, jer će ujedno biti dokaz da sam prorok za razlika od tvog mekaškog pedofila, koji je najočitiji lažni prorok u povijesti.
Za sve ove godine zapamtio sam jedino da si ti teška budaletina koja služi za sprdnju. Hehe Bolje biti budaletina, nego nepismeni pedofil i peder poput muhameda kojeg je čopor Al-zuttćana jahao cijelu noć. Hehe
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 03 lis 2025, 08:12 |
|
|
daramo je napisao/la: Teroristički napad na sinagogu u Manchesteru. Zahvala za priznanje Palestine. Citat: Riječ je o 35-godišnjem Jihadu Al-Shamieu, britanskom državljaninu sirijskog porijekla, kojeg su policajci ubili na mjestu događaja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1689 of 2558 - 66.03%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oriđiđi
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 03 lis 2025, 09:07 |
|
|
|
Ruku na srce mene čudi kako nema više takvih napada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 09:20 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Opet noževi sijevaju: https://www.bbc.com/news/videos/cp3xxg07gzyoDoista mi je nejasno kako je napredna nacija poput VB uspjela se ovako sjebat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 10:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Opet noževi sijevaju: https://www.bbc.com/news/videos/cp3xxg07gzyoDoista mi je nejasno kako je napredna nacija poput VB uspjela se ovako sjebat. Radila je ono što si ti godinama "dobrohotno" predlagao nama da i mi radimo to isto? 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 11:20 |
|
|
|
Muslimani nisu za demokratsko društvo. Ne mogu se prilagoditi vrše terorizam, jednostavno neprilagodljivi. Ovdje bih izuzeo Turke, Albance i Bošnjane oni su više europski ovi ostali će uništiti Europu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 11:43 |
|
|
|
Ima i kod njih svega. Dosta ih se navuklo na islamizam.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 11:51 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Opet noževi sijevaju: https://www.bbc.com/news/videos/cp3xxg07gzyoDoista mi je nejasno kako je napredna nacija poput VB uspjela se ovako sjebat. Kako? Masovno uvoze ljude koji nisu na civilizacijskoj razini europe, što si i ti sam zdušno zalagao za Hrvatsku pod izlikom nedostatka radne snage. Eto tako, i to dolazi kod nas ne zaustavimo li glupost i pohlepu gazdi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 12:00 |
|
|
oak je napisao/la: Muslimani nisu za demokratsko društvo. Ne mogu se prilagoditi vrše terorizam, jednostavno neprilagodljivi. Ovdje bih izuzeo Turke, Albance i Bošnjane oni su više europski ovi ostali će uništiti Europu. Nemoj ni ove druge izuzimati. Nisu ekstremni kao Sirijci, Iračani, Afganistanci itd., ali znaju i oni praviti probleme. Npr. onaj napad u Beču je bio počinjen od Albanca, napad u Minhenu na Izraelsku ambasadu od Bošnjaka rođenog u Austriji, neki dan je Albanac pišao po oltaru u Bazilici Svetog Petra, Turci izboli Crnogorce...
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 12:15 |
|
|
sejdo.komsoglu je napisao/la: oak je napisao/la: Muslimani nisu za demokratsko društvo. Ne mogu se prilagoditi vrše terorizam, jednostavno neprilagodljivi. Ovdje bih izuzeo Turke, Albance i Bošnjane oni su više europski ovi ostali će uništiti Europu. Nemoj ni ove druge izuzimati. Nisu ekstremni kao Sirijci, Iračani, Afganistanci itd., ali znaju i oni praviti probleme. Npr. onaj napad u Beču je bio počinjen od Albanca, napad u Minhenu na Izraelsku ambasadu od Bošnjaka rođenog u Austriji, neki dan je Albanac pišao po oltaru u Bazilici Svetog Petra, Turci izboli Crnogorce... U pravu si, no ipak mi se čini da nisu kao ovi nabrojani. Engleska je mislim trenutno najgora država u Europi kada je riječ o ovim problemima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 13:07 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39466 Lokacija: Gl. grad regije
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Opet noževi sijevaju: https://www.bbc.com/news/videos/cp3xxg07gzyoDoista mi je nejasno kako je napredna nacija poput VB uspjela se ovako sjebat. Radila je ono što si ti godinama "dobrohotno" predlagao nama da i mi radimo to isto?  Ne razlikujete ljude koji žele radit i ljude koji žele ležat. Ljudi koji rade nemaju vremena za ove pizdarije. Ovo su sve nehljebi. Vi namjerno nećete da razlikujete i trpate sve u isti koš, istovremeno ne nudeći bilo kakvu alterativu. Doista mislim da ljudi koji dođu raditi nisu opasni. Eventualno njihova djeca a to je opet do naše vlasti i nas samih.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 13:11 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Divlja svinja5 je napisao/la: Radila je ono što si ti godinama "dobrohotno" predlagao nama da i mi radimo to isto?  Ne razlikujete ljude koji žele radit i ljude koji žele ležat. Ljudi koji rade nemaju vremena za ove pizdarije. Ovo su sve nehljebi. Vi namjerno nećete da razlikujete i trpate sve u isti koš, istovremeno ne nudeći bilo kakvu alterativu. Doista mislim da ljudi koji dođu raditi nisu opasni. Eventualno njihova djeca a to je opet do naše vlasti i nas samih. A ti ne želiš priznati da je 90% tih problematičnih došlo legalnim putem, na način da žicaju socijalu i azil a ne ilegalno. I države ih i dalje primaju i hrane. Taj mit da stranci pridonose u nekim ključnim nišama je toliko prljava i podla propaganda. Ne samo u Hrvatskoj već u cjeloj EU rade poslove za minimalac u 99% slučajeva ako uopće išta rade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POPOVO_POLJE
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 13:30 |
|
|
|
Britanci su realno govna koja su mnogo zla nanijeli Hrvatima. Što su slabiji to bolje za Hrvate.
_________________ Inzko izrazio duboku zabrinutost
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 14:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 91153 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Škoti će dobiti 1 referendum po generaciji.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 14:22 |
|
|
POPOVO_POLJE je napisao/la: Britanci su realno govna koja su mnogo zla nanijeli Hrvatima. Što su slabiji to bolje za Hrvate. Anglosaksonska prevlast nad europom je donjela Hrvatima mnogo zla, da budemo specifičniji. Ne radi se samo tu o UK, za koju bi bilo fantastično da se raspadne na 3 države već i na starateljstvo amerike koja kroz englesku prizmu gleda na sve nas. Englezi od Napoleonskog vremena, znači 200 godina već remete neke prirodne odnose u svoju korist. Od Krimskog rata, do Rusko Turskih ratova, balkanskih ratova, prvog i drugog ww...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 14:34 |
|
|
weasel je napisao/la: POPOVO_POLJE je napisao/la: Britanci su realno govna koja su mnogo zla nanijeli Hrvatima. Što su slabiji to bolje za Hrvate. Anglosaksonska prevlast nad europom je donjela Hrvatima mnogo zla, da budemo specifičniji. Ne radi se samo tu o UK, za koju bi bilo fantastično da se raspadne na 3 države već i na starateljstvo amerike koja kroz englesku prizmu gleda na sve nas. Englezi od Napoleonskog vremena, znači 200 godina već remete neke prirodne odnose u svoju korist. Od Krimskog rata, do Rusko Turskih ratova, balkanskih ratova, prvog i drugog ww... Britanci su tijekom povijesti, a tijekom koje su imali tisuće kontakata s raznim kulturama, moćnicima, itd. razvili jako skill da minimalnim intervencijama poguraju stvari u smjeru gdje će profitirati, pri čemu ne prezaju od maksimalnog oportunizma i makijavelizma, što onda obuhvaća i razne unholly tajne i javne saveze. Zato ih možeš naći svugdje gdje je neki pivot, od Gibraltara, Cipra, nekada Sueskog kanala, do toga da su ih muslimani zvali da dođu u Brčko. I naravno prisustvo obavještajaca koji skupljaju prljavi veš političara po svim državama, koji su idealni za ucjenu. Oni rade akupunkturu na globusu Zemlje. Detektiranje i precizno djelovanje na geostrateški najutjecajnije točke. Za razliku od sitne boranije (koja je uskraćena i za informaciju koje imaju samo veliki), vide punu sliku pa je teško pratiti šta rade i zašto. Sitna boranija sazna sve sa zakašnjenjem. Amerika je naslijedila i modernizirala njihovu geopolitičku školu, kao nova sea power.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 14:43 |
|
|
Slikovit prikaz stoljećima usavršene britanske vještine, pažljiva akupunktura planeta  Oni su čak nekako uspjeli da Škotima kao daju priliku da se odvoje i da ovi odbiju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PaoUČikolu
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 02 stu 2025, 14:49 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Slikovit prikaz stoljećima usavršene britanske vještine, pažljiva akupunktura planeta  Oni su čak nekako uspjeli da Škotima kao daju priliku da se odvoje i da ovi odbiju.  Tu su Škoti baš naivno nasjeli. Ostali su u UK samo zato što su ih Englezi uspjeli uvjeriti da ne bi mogli biti u EU ako se osamostale, a onda ih Englezi svejedno maknuli iz EU 2 godine poslije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|