|
|
Stranica: 24/73.
|
[ 1814 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 04:41 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2015, 16:38 Postovi: 1754 Lokacija: Novi Sad
|
TERORISTIČKI NAPADI U LONDONU Kombijem na pešake na mostu, prolaznike napali sekirama i noževima, ima žrtavaNajmanje jedna osoba je poginula, a više od 20 ljudi povređeno je u seriji napada u subotu uveče u Londonu. Prvo se jedan muškarac kombijem zaleteo u pešake na Londonskom mostu, usledili su napadi sekirama i noževima u okolini mosta, na pijaci Borou i u Voksholu, a nakon toga prijavljen je i niz eksplozija u okolini mosta. Napadi se tretiraju kao teroristički čin. Muškarac iz kombija je uhapšen, dvojica su navodno ubijena u pucnjavi, a za još trojicom muškaraca osumnjičenih da su povezani sa napadima i dalje se traga. 
| Privitak/ci: |

DBbyepTVwAAjWdx.jpg [ 105.13 KiB | Pogledano 5734 put/a. ]
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 04:42 |
|
|
_________________ [quote="joe enter"]Jeo sam sendvič dok sam forumao , a "bacanje pegle" je ako nisi znao sleng za povraćanje.[/quote]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 07:23 |
|
|
Jedan napadač ubijen, jedan uhapšen, za ostalima se traga  Navodno, sedam mrtvih i tridesetak osakaćenih 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 08:40 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7033 Lokacija: Izvan sebe
|
|
Dok ne pacificiraju muslimane iz pakistana i ex- kolonija oni ce dozivljavati ovakva sranja.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 09:32 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Dok ne pacificiraju muslimane iz pakistana i ex- kolonija oni ce dozivljavati ovakva sranja. To možeš pacifikovati samo deportacijom 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 10:58 |
|
|

54fab8eq21w653q93754t1qboifr71t34r.jpg [ 96.03 KiB | Pogledano 5602 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crni Božo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 11:33 |
|
|
Samo jedna stvar, Bahamute, ispao bi puno ozbiljniji forumaš da ne kačiš youtube videa redikula koji izgleda kao da je ispao iz filma "Revenge of the nerds". A za ovo u Britaniji, što drugo reći osim "islam je religija mira" 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 11:59 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47451 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Sad slijedi red medvjedića, cvijeća i fb podrške, taj učinkoviti europski način borbe protiv islamizma. U ljude se uvukao neracionalni strah, što smo vidjeli sinoć u Torinu. Baš me zanima koliko ću trpiti život u konstantnom strahu da se ne probudi samo obrambeni mehanizam. U zapadnoj Europi je u tijeku jedan veliki eksperiment na lobotomiziranim i kastriranim idiotima.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 12:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Islam. Hodaš gradom i kolješ ljude nožem.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 13:04 |
|
|
BBC je napisao/la: Islam. Hodaš gradom i kolješ ljude nožem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 15:27 |
|
|
daramo je napisao/la: Sad slijedi red medvjedića, cvijeća i fb podrške, taj učinkoviti europski način borbe protiv islamizma. To će rešiti sve njihove probleme. Ko nije, neka u znak solidarnosti pod hitno promeni zastavu na gejbuku, shitteru i pičkagramu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 15:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47451 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Američki predsjednik je samo dan nakon terorističkog napada na London na Twitteru prozvao - gradonačelnika napadnutog grada. Trump je, naime napisao: "Najmanje 7 mrtvih i 48 ranjenih u terorističkom napadu a gradonačelnik Londona kaže kako "nema razloga za uznemirenost". 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 16:49 |
|
|
|
Taj ubojica je proboden nekim štapom. Ovo izgleda kao da je duh Vlada Tepeša osobno to uradio jer je on svojedobno probio 10,000 Turaka na kolac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 18:31 |
|
|
Troje terorista ubijeno, dvanaestoro pohapšeno, među njima ima i nekoliko žena, za ostalima se traga 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 19:25 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
The Pig.

london.jpg [ 8.38 KiB | Pogledano 5332 put/a. ]
|
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 04 lip 2017, 21:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: The Pig. Što si toliki islamofob, imaj malo razumevanja za čoveka... vidi se da mu nedostaje domovina, zato je i odlučio da od londona napravi Islamabad 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 05 lip 2017, 19:25 |
|
|
Islamski teroristi koji su kulturalno obogatili UK. Liče malo na one iz britanske kraljevske obitelji, zar ne ?  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 05 lip 2017, 19:30 |
|
|
|
Čini mi se da je jedan od njih Merkelin migrant. Prijavio se sa dvije države, dva datuma rođenja, dva imena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 01:36 |
|
|
|
Jedan od njih je čak sudjelovao u BBCevom dokumentarcu o džihadistima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 11:04 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Jedan od njih je čak sudjelovao u BBCevom dokumentarcu o džihadistima. bbc je mafijaško - terorističko - džihadistička televizija, mnogo gora i radikalnija od cnn, fox, al jazere itd. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 18:37 |
|
|
|
Ostatak stare dobre Engleske Navijač Milwalla postao heroj napada u Londonu
Kada su se trojica islamista počela napadati ljude u pubu, Larner se ispriječio ispred njih i počeo vikati. Krenuo je na njih kako bi ostali gosti puba dobili vremena za bijeg. "Vidio sam njih trojicu kako idu, noseći velike noževe u rukama. Vikali su 'islam, islam' i 'Alah, Alah'. Stao sam ispred njih i poput idiota rekao: 'Je*ite se, ja sam Millwall'.
Nakon toga su me napali. Bio sam sam protiv trojice, zato sam i dobio osam rana. Srećom, nijedan udarac nije bio koban po mene."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
master_mind_
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 19:07 |
|
|
BahamutNS je napisao/la: master_mind_ je napisao/la: Jedan od njih je čak sudjelovao u BBCevom dokumentarcu o džihadistima. bbc je mafijaško - terorističko - džihadistička televizija, mnogo gora i radikalnija od cnn, fox, al jazere itd.  Nitko ne govori kako je CNN uhvaćen kako režira lažne demonstracije tzv. umjerenih muslimana. Netko je od prolaznika sa strane snimao kako ih postavljaju i daju im plakate.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 19:35 |
|
|
master_mind_ je napisao/la: Nitko ne govori kako je CNN uhvaćen kako režira lažne demonstracije tzv. umjerenih muslimana. Netko je od prolaznika sa strane snimao kako ih postavljaju i daju im plakate. Evo video cnn pedera i bandita  Ko kaže da ne govori, priča se itekako o tome, samo što pederi i pušači kurca sa youtube-a ekspresno brišu i uklanjaju snimke  Jebote, pa onaj u Severnoj Koreji je izmislio demokratiju i slobodu govora u odnosu na ove zapadnjačke majmune i ljudsko smeće 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirv
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 19:46 |
|
|
Nema nikakvih problema, osim zlih kjafira bijelaca. Sve ostalo je u savršenom redu, samo da ograničimo slobodu govora na svemrežju i čeka nas svjetla budućnost u Londonistanu, slava Allahu!  #NamazForLondonistan
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BahamutNS
|
Naslov: Re: Velika Britanija Postano: 06 lip 2017, 19:54 |
|
|
mirv je napisao/la: Nema nikakvih problema, osim zlih kjafira bijelaca. Sve ostalo je u savršenom redu, samo da ograničimo slobodu govora na svemrežju i čeka nas svjetla budućnost u Londonistanu, slava Allahu!  #NamazForLondonistan Samo londonistan  sve ostalo poslati kod alaha preko reda  a ove filipinske majmune deportovati u Kinu 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|