HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 16 tra 2026, 20:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Zapadno licemjerje, dekadencija i izopačenost
PostPostano: 01 vel 2026, 17:51 

Mislim da nakon današnjih novih objavljenih dokaza Epsteinovih stravičnih zločina koji uključuju širok spektar zapadne elite možemo s pravom prozvati čitavi zapadni svijet u kojem takvi ljudi caruju na vrhu piramide iako su poznati njihovi zločini. Simbolično se provode istrage i objavljuju podaci, ali nema brzog reagovanja kao kod običnog smrtnika kada ne preda na vrijeme porezni izvještaj.

Ne radi se ovdje samo o eliti koja celebrira pedofilstvo nego i o poslušnost općeg naroda koji je zadovoljan služiti u hirarhiji i ne dovoditi u pitanje svoju vlast.
Istovremeno, vlasti vrše intenzivne propagandne agende koje hrvatski prostori nikad nisu zabilježili, pa ni u najgorim trenucima.

U ovu temu znači ubuduće objave o Epsteinu, policijskoj brutalnosti po zapadnim gradovima, lizanje Izraelu, naseljavanju muslimanskih migranata po Europi, globo-homo woke indoktrinacijama itd itd.

Vrh

Naslov: Re: Zapadno licemjerje, dekadencija i izopačenost
PostPostano: 01 vel 2026, 17:54 

Ne znam čemu čuđenje. Svakom s dva grama mozga je jasno da zapadom vladaju ne obični zli i nemoralni ljudi nego sotonisti. Ja to tu tupim već godinama pa me ljudi etiketeriaju komunistom i jugoslavenom. Zapadne elite su sotonisti! Ja sam doslovno glasao protiv ulaska u EU iz vjerskih razloga. Moja savjest je čista.

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 17:56 

I visoki predstavnici u BiH među pedofilima.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:02 

Rika sv Vida je napisao/la:
Ne znam čemu čuđenje. Svakom s dva grama mozga je jasno da zapadom vladaju ne obični zli i nemoralni ljudi nego sotonisti. Ja to tu tupim već godinama pa me ljudi etiketeriaju komunistom i jugoslavenom. Zapadne elite su sotonisti! Ja sam doslovno glasao protiv ulaska u EU iz vjerskih razloga. Moja savjest je čista.

Ulazak u EU se može i nekako opravdati, ali potpuno podčinjenje Briselu, uvođenje Eura su neoporostivi.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:24 

Zapad je jedini dio svijeta gdje postoji šansa da se takvi zločini objelodane i propisno kazne, nakon pravednog sudskog postupka. Ostatak svijeta su nijasne samovolje lokalnih moćnika i pravosuđa koje služi za obračun s neistomišljenicima. Hvala nebesima na Zapadu!

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:31 

Moćni ko bogovi, nisu znali šta će od sebe

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:37 

Harezm je napisao/la:
Zapad je jedini dio svijeta gdje postoji šansa da se takvi zločini objelodane i propisno kazne, nakon pravednog sudskog postupka. Ostatak svijeta su nijasne samovolje lokalnih moćnika i pravosuđa koje služi za obračun s neistomišljenicima. Hvala nebesima na Zapadu!

To je isključivo izašlo u medije radi Trumpa, da su Demokrati ostali na vlasti ostalo bi u ladici.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:42 

daramo je napisao/la:
Harezm je napisao/la:

To je isključivo izašlo u medije radi Trumpa, da su Demokrati ostali na vlasti ostalo bi u ladici.

Nije istina. Trump se koprcao i dovijao kako god je znao, samo da spriječi objavljivanje dokumenata. Izgubio je zbog ogromnog pritiska javnosti i manjka utjecaja u Kongresu.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 18:45 

Pogrešno si shvatio, izašlo u medije da se diskreditira Trumpa.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:15 

Kakav god "zapad" bio, ostaje činjenica da bi velika većina Europljana i Amerikanca podržala smrtnu kaznu za pedofilne nakaze, dok je isto vrijeme silovanje djevičica u "islamskom svijetu" potpuno prihvatljiva praksa, koju je ustanovio mekaški pedofil, te vode rasprave jel primjerena dob za udaju djevojčica 0 godina, 6 godina ili čak 9 godina.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:38 

A istokom vladaju moralne vertikale?

Putin bivši KGB-ovac (njihova verzija UDBA-e) i Xi, lik kojemu su komunisti pobili obitelj a on postao komunjara i popeo se na vrh?

Da ne spominjem izopačene arapske vladare i njihove rituale.

To su ljudi koji bez pardona odluče da ubiju nekoga i samo to ostvare. Nekada i za tisuće ljudi.

Što kažu za moć očito je istina, neograničena moć neograničeno izopači.

Očito je takva moć samo za Boga a ne za ljude.

Kako god Trump je pozitivna sila na zapadu, da njega nije ništa se od ovog ne bi doznalo. Ali i on je čovjek s potencijom da se i sam izopači. Da mu je na vrhu bilo lagodno, vjerojatno bi se izopačio, ali kako se uvijek ima boriti s nekim onda možda ne stigne. Iako ni za njega ne bih rekao da je u osobnom životu svetac, mnogi brakovi, nevjere, sumnjivi privatni poslovi, ali je za ekipu s Epsteinovog otoka svakako svetac.

A ti si glasao protiv EU jer si zaostao čovjek. Ništa drugo :D

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:52 

Pa i na istoku su sotonisti, glasao bi na refernedumu da se ne pripajamo ni istoku. No ipak oni na istoku su manje zlo. Muslimani ni neznaju da štuju sotonu, oni zaista vjeruju da je Allah Bog koliko god bilo jasno da je sotona. Slijepi su i glupi. Kinezi su ateisti ni ne vjeruju u Boga. S druge strane na zapadu elite svjesno i dobrovoljno štuju Sotonu i trude se kako da subtilno što više ljudi kojima vladaju pošalju u pakao

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:54 

Čuj kome smeta Zapad uvijek može u Tursku ili Iran da uživa u čarima Istoka.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:54 

Može i onaj koji voli zapad selit na zapad umjesto da gura cijelu Hrvatsku tamo

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:58 

Može i u Rusiju ili Srbiju.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 19:58 

Harezm je napisao/la:

https://www.goldsea.com/article_details ... corruption

https://www.globallegalinsights.com/news/corrupt-chinese-businessman-sentenced-to-death/

https://www.theguardian.com/world/2026/jan/29/china-executes-11-people-linked-myanmar-scam-operation

https://www.reuters.com/world/china/china-executes-former-official-huarong-offshore-finance-unit-graft-2025-12-09/

Na zapadu večina milijardera odsluže 3 mjeseca do 3 godine.
https://www.forbes.com.au/news/billiona ... hind-bars/

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 20:04 

Pa i na istoku su sotonisti, glasao bi na refernedumu da se ne pripajamo ni istoku. No ipak oni na istoku su manje zlo. Muslimani ni neznaju da štuju sotonu, oni zaista vjeruju da je Allah Bog koliko god bilo jasno da je sotona. Slijepi su i glupi. Kinezi su ateisti ni ne vjeruju u Boga. S druge strane na zapadu elite svjesno i dobrovoljno štuju Sotonu i trude se kako da subtilno što više ljudi kojima vladaju pošalju u pakao

Znam to za elitu, ali elita nije cijeli zapad.

Zapad nije velik ni jak zbog te elite, već unatoč sotonističkim štetočinama.

Kada se pripojiš zapadu pripojio si se velikoj zajednici iste kulturne povijesti i judeokršćanske ideologije, u kojoj oni na vrhu, i u medijima, jesu zastranili, ali to ne predstavlja cijeli zapad.

Kada se u crkvi pokvari papa i uži krug kardinala oko njega, jel treba napustiti crkvu? Vidjeli smo što su ta napuštanja katoličanstva donijela, još i manje veze s crkvom i sa Bogom.

Tako i ovo sa zapadom.

Međutim, i da nije tako, i izvan EU mi bi i dalje bili kujice zapada, isto kao što je i BiH. Dobro, možda ne baš tako direktno jer BiH ima zapad u institucijama, ali slično kao druge zemlje zapadnog Balkana. I dalje si na meniju tih sotonista, samo nemaš pravo odlučivanja i nisi za stolom.

Eto ta drčna Srbija je spala na grane da su jednom imali i po 5 LGBTQ parada godišnje a na njima premijerka lezbiljka. Sada dotična nije premijerka ali je predsjednica Skupštine.

To što nisu u EU ne čuva te od ovih zala, samo ti smanjuje status kao državi.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 20:10 

Elite su više manje svugdje takve, nema iznimke.

Samo se od nas narod počinje osviještavati o tomu, zato što su naše elite uz to što su degeneriče, kriminalne i nastrane i oikofobne, mrze svoj narod.

Ove ostale vole jahati i iskorištavati svoj narod, ali naše nas ne žele vidjeti da postojimo, samo naše postojanje im smeta.

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 20:52 

Harezm je napisao/la:

"Gospodine samo da se ovo dokumentuje i da dodje do suda, molim vas, ipak smo na zapadu" neki mali djecak dok ga vkde do Dzefrijevog ostrva da ga siluju

Vrh

PostPostano: 01 vel 2026, 21:04 

Karabaja je napisao/la:

"Gospodine samo da se ovo dokumentuje i da dodje do suda, molim vas, ipak smo na zapadu" neki mali djecak dok ga vkde do Dzefrijevog ostrva da ga siluju

Nije mi jasno što tebi imaju smetat pedofili? Pa Muhamed je bio pedofil i zbog toga je pedofilija legalna i općeprihvaćena u većini muslimanskih zemlji.
Kolka je to razina licemjerja?

2025/2026 - 14,366

Vrh

PostPostano: 18 vel 2026, 16:34 

Tjelihranitelji finskog predsjednika zaredom vrše samoubistvo, siguran sam da je to savsim normalna i prirodna pojava.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2026, 14:09 

U Australiji je sutkinja Dženita Balić smanjila kaznu za sudanskog silovatelja na blage dvije godine zatvora zato što "u kaznu treba uračunati i traumatične doživljaje iz njegove prošlosti" i nazvala ga "divnim mladim momkom".
Još jedan primjer uspješne integracije u zapadni svijet - i sutkinje i silovatelja.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2026, 14:23 

Zapad je jako širok pojam, u svinjarijama (dijela) zapada prednjače Britanci (i njihovi) Commonwealth sateliti i Francuzi, ali mislim da se kod Hrvata zapad malo previše idealizira, ja jednostavno ne mogu zaboraviti sve svinjarije koje su Hrvatima radili Britanci, Kanađani i Francuzi, a opet sam protiv bježanja istoku.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2026, 14:29 

vpravnik je napisao/la:
U Australiji je sutkinja Dženita Balić smanjila kaznu za sudanskog silovatelja na blage dvije godine zatvora zato što "u kaznu treba uračunati i traumatične doživljaje iz njegove prošlosti" i nazvala ga "divnim mladim momkom".
Još jedan primjer uspješne integracije u zapadni svijet - i sutkinje i silovatelja.

Citat:
Thon Monyluke Deng Angui, 24, was on February 5 found guilty by a Toowoomba District Court jury of raping his victim, 20, near Queens Park in June 2024 after meeting her for the first time on a nightclub dancefloor.

"Prvi puta ga susrela na plesnom podiju" implicira da je nastavila voljno susrete s njim, do valjda trenutka silovanja.

Znači voljno se susrela sa sudanskim muslimanom i onda se nešto ima čuditi ako se on prema njoj ponio sudansko-muslimanski.

Ne kažem da djevojka nije silovana, niti kažem da je kazna adekvatna, ali nije to baš isto kao da ju je vrebao u parku.

Islam je sigurno uzet u obzir i prilikom izricanja kazne pa je zbog toga muslimanska sutkinja sudila blaže. Isto se ne treba čuditi ako se muslimanima daju mjesta sudaca u Australiji.

Vrh

PostPostano: 19 vel 2026, 15:13 

vpravnik je napisao/la:
Mislim da nakon današnjih novih objavljenih dokaza Epsteinovih stravičnih zločina koji uključuju širok spektar zapadne elite možemo s pravom prozvati čitavi zapadni svijet u kojem takvi ljudi caruju na vrhu piramide iako su poznati njihovi zločini. Simbolično se provode istrage i objavljuju podaci, ali nema brzog reagovanja kao kod običnog smrtnika kada ne preda na vrijeme porezni izvještaj.

Ne radi se ovdje samo o eliti koja celebrira pedofilstvo nego i o poslušnost općeg naroda koji je zadovoljan služiti u hirarhiji i ne dovoditi u pitanje svoju vlast.
Istovremeno, vlasti vrše intenzivne propagandne agende koje hrvatski prostori nikad nisu zabilježili, pa ni u najgorim trenucima.

U ovu temu znači ubuduće objave o Epsteinu, policijskoj brutalnosti po zapadnim gradovima, lizanje Izraelu, naseljavanju muslimanskih migranata po Europi, globo-homo woke indoktrinacijama itd itd.

Epstein dosjei nisu ograničeni samo na zapadnu elitu. Putin se u njima spominje 1000 puta. Ne kažem da je on bio na tim zabavama, ili sudjelovao u dovođenju djevojaka ili nabavi droge, ali nema sumnje da jest povezan sa tom globohomo ekipom.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 31 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: