HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 stu 2025, 04:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 60 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zašto zapadni liberali pokušavaju integrirati Arape i Afganistance?
PostPostano: 20 pro 2016, 17:00 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
To su sve metode zidova da vladaju goyimom (nezidovima).

Ja bih prije rekao CIA-e. Držanje ljevice i desnice na po 50 % snage. Ako ljevica slabi u nekoj zemlji onda guraju gay pride, zaštite manjina ovo-ono, NVO-ove, a ako desnica slabi onda im daš razlog da se malo ojača, kao sad.

Zašto na 50 %? Pa recimo SDP neće da kupi vojne avione, onda oni daju malo love medijima da izgube i budu na 49 %, pa ih HDZ kupi. Ili obratno, ovisi što su im interesi. Na taj način sa vrlo malo novaca upravljaju državama. Zato i šire demokraciju, ljudska prava, bla-bla.

CIA? Sve u Americi je infiltrirano zidovima. Amerika je instrument u rukama izraela.

Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.

The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.

Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..

Vrh

PostPostano: 20 pro 2016, 17:02 

Evo ako se netko pita za koga i protiv koga je KC:

http://www.avaz.ba/clanak/268232/italij ... -ovi-ljudi

Vrh

PostPostano: 20 pro 2016, 17:03 

Amiđa je napisao/la:
CIA? Sve u Americi je infiltrirano zidovima. Amerika je instrument u rukama izraela.

A brate, upamti, ako biram između židova i muslimana sam uvijek za židove. Posebno se sramim što su im ustaše i partizani u Hrvatskoj uradili, prvo u NDH a naknadno i u Yugi.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2016, 20:01 

@ amidza

Islam je arabijska iskrivljena kopija judaizma.
Kosher/halal, obrezivanje, semitizam, monoteizam.
Adam/Adem, Eva/Hava, Avraam/Ibrahim, David/Davud, Mojsije/Musa... itd, itd...
Bez Jevreja nema ni islama. Znam da te boli istina, al tako je.

Vrh

PostPostano: 20 pro 2016, 20:19 

Muslimancugama se lako da manipulirati, no samo preko preko njihovih vjerski vodja. Zapadnjaci rade istu gresku kao i Bizantijci misleci da se jednog dana kada se ukaze prigoda nece okrenuti protiv svog gospodara. Ovo je samoubojstvo zapada na rate.

Non bene pro toto libertas venditur auro!

Srbi RAUS!

Vrh

PostPostano: 23 pro 2016, 08:53 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/fore ... 39592.aspx

Zalosni hrv. komentari o BiH Hrvatima. Ja ih se stidim i gnusam, a ima ih na tone, tih bedastuca.

....Domagoj Talan · Zagreb, Croatia
Neka hvala ne treba nam niti pedalj BiH, imamo već i previše svoje zemlje koja je pusta i neobrađena, a BiH-Hrvata je ionako već prepun Zagreb, dakle dođu oni samovoljno ovdje bez poziva ne trebamo ići po njih dole u Hercegovinu. Ljudima u ovoj zemlji je problem voditi istu unutar postojećih granica a netko bi nam još tereta stavio za vrat - hvala ali neka hvala.
Like · Reply · 6 · 8 hrs

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 23 pro 2016, 09:30 

KiM je napisao/la:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foreign-affairs-vrijeme-je-za-veliku-hrvatsku-srbiju-i-albaniju--sad-to-mora-omoguciti/939592.aspx

Zalosni hrv. komentari o BiH Hrvatima. Ja ih se stidim i gnusam, a ima ih na tone, tih bedastuca.

....Domagoj Talan · Zagreb, Croatia
Neka hvala ne treba nam niti pedalj BiH, imamo već i previše svoje zemlje koja je pusta i neobrađena, a BiH-Hrvata je ionako već prepun Zagreb, dakle dođu oni samovoljno ovdje bez poziva ne trebamo ići po njih dole u Hercegovinu. Ljudima u ovoj zemlji je problem voditi istu unutar postojećih granica a netko bi nam još tereta stavio za vrat - hvala ali neka hvala.
Like · Reply · 6 · 8 hrs

Na potpuno si pogrešnoj temi za ovo što pišeš. Meni se čini da si ti pod gasom non-stop.

Čovjek je u pravu. Nama ne treba niti pedalj BiH, imamo pasivnih krajeva koliko hoćeš za izgradnju, naseljavanje i unaprjeđivanje. Jedino ako baš netko navali da nam poklonio dio ili cijelu BiH onda ćemo o tome.

U pravu je, bh. Hrvata je Zagreb prepun, i doista jesmo tu bez poziva.

Da, vjerojatno bi 450 k Hrvata i teritorija bilo kao da smo proširili Slavoniju. Ne bi baš RH nešto puno dobila.

Za razliku od Srbije koja bi se htjela pripojiti RS. Srbiji je bolje da pokuša ući kao entitet u BiH ili još bolje, kao srpska autonomna pokrajina u Hrvatsku.

Vrh

PostPostano: 23 pro 2016, 11:19 

Bolje je Srbija, zupanija velike Hrv. do Crnoga mora. Bas si vickast, avangardan, dojmis se da si iz Zjenice, sa muslijima cijeli zivot ublehe prodavao.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 23 pro 2016, 11:26 

Uništavanje "nacionalizma" i nacija, stvaranje melting pot svijeta...

Vrh

PostPostano: 23 pro 2016, 11:34 

Metemma je napisao/la:
Uništavanje "nacionalizma" i nacija, stvaranje melting pot svijeta...

Ali onda je logičnije miješati rase.

Kineza i crnja u Francuskoj ima masa. Čak se i crnjo koji je do 20-te lovio lavove uklopi u europske norme.

Ovdje je baš naglasak na islamski svijet. Arapi i Afganistanci.

Prije će bit da ih vide kao veliku buduću opasnost. Pokušaj pripitomljavanja malog dijela tih ljudi, možda naprosto žele vidjeti kako ih mogu najbolje "slomit". Kasnije to izvesti na njihova područja.

Nekako imam osjećaj da je i slom komunizma tako počeo, ljudi su išli u Njemačku i vraćali se s pričama od kojih bi sline curile a onda bi i domaćima apetiti porasli i htjeli bit isto dobrostojeći ali da ne migriraju nigdje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 60 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: