|
|
Stranica: 1365/1365.
|
[ 34109 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 ožu 2025, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 78630 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Podrška Vučiću protiv woke studenata. Slava Vučiću! 
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
Patriota
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 ožu 2025, 20:02 |
|
Pridružen/a: 11 vel 2024, 15:03 Postovi: 2169 Lokacija: Gora Romanija
|
Studenti i njihovi protesti su samo jedan od razloga sto ih Bošnjaci nadjebavaju
_________________ Gdje su Mekka i Medina, gdje su borci ensarije? U Bosni se krv sad lije za spas našeg časnog dina! Ovdje tekbir se prolama! Bosna - to je Bedr islama!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 ožu 2025, 20:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60634 Lokacija: DAZP HQ
|
Studenti više dosadili, ovo je više neka vrsta pritiska na Vučića nego što tu ima potencijala za neku novu vlast jer on je još popularniji nego prije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 ožu 2025, 20:30 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 10967 Lokacija: Global South
|
U Nišu 250 000 ljudi na protestu, navodno. Ali mislim da je najbitnije da protestante da atmosfera ne dogivi kulminaciju do izbora inace im je sve dzaba.
Umro Saša Popović
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: 15. Mart, Beograd! Postano: 10 ožu 2025, 08:46 |
|
|
15. Mart, Beograd!
Ovo bi mogao postati jedan od važnijih datuma u historiji Srbije a možda i najvažniji u njenoj novijoj historiji. Kulminacija višemjesečnih protesta i svojevrsni dan D. Da li ćemo vidjeti milion ljudi na ulicama Beograda? Šta će biti epilog, hoće li Vučić prživjeti na vlasti? Hoće li braniti vlast silom?
Tema za praćenje.
|
|
Vrh |
|
 |
Magnus
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 10 ožu 2025, 13:01 |
|
|
Mi u prosvjedima nemamo razloga zauzimati strane; mnogi se dive Srbima. Kao da žive u diktaturi i prosvjeduju, a govorimo o državi u kojoj je čovjek koji je od ljudi pravio čevape bio prijatelj Vučićeva sina i praktički predvodnik SNS-a. To nije nastalo preko noći. Ne želim izbjeglice iz Srbije ako nastane kaos, niti smatram Vučića ili neke studente povezane s Sorosom "saveznicima". Bošnjaci se nadaju kaosu u Srbiji zbog Republike Srpske, a mi moramo spasiti Dodika – to je naš interes, ne zbog Srba, nego zbog nas samih. Ako Muslimani uhite Dodika, sruše ga ili slično, mi smo u problemima, jer će postaviti onu gutačicu sperme iz Sarajeva. Hoće li u Srbiji Jovana Jeremić biti u jutarnjem programu ili će Vučić ostati na vlasti, to nije naš problem. Najviše me živciraju mediji u Hrvatskoj i ljudi iz Srbije koji prate hrvatske medije. Ovo nema veze s nadstrešnicom i onom djecom koja su ubijena zbog korupcije.Vučić mi je odvratan i nikada nisam kužio kako dobija toliko glasova, ali ne vidim kako se vlast može smijeniti na ulici. Tako će se samo proliti krv. To je, valjda, problem kada živiš u diktaturi. Hrvati koji bi ovdje prosvjedovali ne žive u diktaturi; njima su mediji pod Vučićem, dok su kod nas pod strancima. Zašto se Hrvati točno dive? Svaki put kad sam na kavi, slušam iste jebene priče.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 10 ožu 2025, 13:26 |
|
|
Biće svega. SOA ne spava
|
|
Vrh |
|
 |
Banya
|
Naslov: Re: 15. Mart, Beograd! Postano: 10 ožu 2025, 14:02 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2024, 19:58 Postovi: 1865 Lokacija: Hrvatinićev grad
|
Karabaja je napisao/la: 15. Mart, Beograd!
Ovo bi mogao postati jedan od važnijih datuma u historiji Srbije a možda i najvažniji u njenoj novijoj historiji. Kulminacija višemjesečnih protesta i svojevrsni dan D. Da li ćemo vidjeti milion ljudi na ulicama Beograda? Šta će biti epilog, hoće li Vučić prživjeti na vlasti? Hoće li braniti vlast silom?
Tema za praćenje. Jedino je bitno - na čijoj su strani 65+.
_________________ ...and these villages of yours...
|
|
Vrh |
|
 |
MikiNosonja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: Jučer, , 00:26 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|