|
|
Stranica: 180/180.
|
[ 4486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Brane
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 06 pro 2024, 09:47 |
|
|
Pisali smo neki dan o Francuskoj mirovnoj inicijativi u Libanonu, sad im se osvećuju USA i Izrael rušenjem Vlade. https://direktno.hr/direkt/francuski-pr ... ad-360426/Citat: Francuski oporbeni zastupnici srušili su u srijedu vladu, gurnuvši drugu najveću europsku gospodarsku silu dublje u političku krizu. Zastupnici krajnje desnice i ljevice udružili su snage s 331 glasom protiv premijera Michela Barniera, inače bivšeg glavnog pregovarača Europske unije za brexit, i njegove vlade. Macrone se samo nasmijao medijima kad su ga pitali da li će dat ostavku, ne pada mi napamet! Francuski narod me birao 2 puta i odgovaram samo francuskom narodu! Jedan od razloga zašto je Francuska diplomacija tako moćna je (osim vojske) i predsjednički sustav di Vlada i Parlament ne igraju bitnu ulogu nego više formalnu. Tako je bilo u RH dok je Franjo bio živ... Prije par dana je obnovljena rimo-katolička katedrala Notre Dame de Paris
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 06 pro 2024, 11:19 |
|
|
To kao Macron dobar, jer je obnovio katedralu?
A to što useljava milijune islamista i već je manje više nepovratno upropastio francuski narod, to nema veze.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 06 pro 2024, 11:34 |
|
|
Prosjecno godisnje izgori ili bude potpaljeno 30 crkava u Francuskoj, te opljackano 130 crkvenih objekata odnsono crkava. Vecinu tih pozara naprave upravo islamisti koje je Macron uvezao, a takodjer vecina tih crkava ne bude obnovljena. Notre dame je obnovljena samo iz razloga jer je Pariz i jer je jedna od najpoznatijih. Macrona to naprotiv ne cini dobrim
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2024, 00:56 |
|
|
bundeva je napisao/la: Sa mnom idu na plesni tečaj idu dvije studentice iz Francuske koje su nedavno došle u Hrvatsku. Pričao sam s njima na engleskom. Znaju i malo hrvatskog reći da su studentice i brojati do deset . Dobro pređi na stvar, jer zagovaraju genocid nad africkim imigrantima?
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 07 pro 2024, 01:09 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
bundeva je napisao/la: Sa mnom idu na plesni tečaj idu dvije studentice iz Francuske koje su nedavno došle u Hrvatsku. Pričao sam s njima na engleskom. Znaju i malo hrvatskog reći da su studentice i brojati do deset . Ja sam jučer pričao sa jednom babom iz Francuske, Strazbur.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 pro 2024, 22:12 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6421 Lokacija: Izvan sebe
|
bundeva je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Dobro pređi na stvar, jer zagovaraju genocid nad africkim imigrantima? Izbjegavam razgovarati o politici u svakodnevnom zivotu.Za to mi sluzi ovajforum. Seksas se sa njima.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 11 pro 2024, 22:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25893 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Old Fridolin je napisao/la: bundeva je napisao/la: Izbjegavam razgovarati o politici u svakodnevnom zivotu.Za to mi sluzi ovajforum. Seksas se sa njima. Najgore ako se nit seksa nit govori o politici s njima.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Salivator
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 15 pro 2024, 09:27 |
|
|
Citat: Najmanje pet osoba je ubijeno u pucnjavi u i oko migrantskog kampa u blizini grada Dunkerka na sjeveru Francuske. Citat: Muškarac (22), koji tvrdi da je napadač, predao se obližnjoj policijskoj stanici Ghyvelde u subotu u 17 sati po lokalnom vremenu.
Navodni počinitelj rekao je policiji da je ubio osobu, za koju se vjeruje da je stara 29 godina, u francuskom gradu Wormhout, a nakon toga oduzeo živote još četvorice u izbjegličkom kampu Loon-Plage.
_________________ Can't you hear the thunder? Better run, better take cover.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 pro 2024, 14:51 |
|
|
Zavrseno sudjenje
Francuz i 46 muškaraca koji su silovali njegovu suprugu osuđeni na ukupno 400 godina zatvora
Iznenadjujuce ili ne je to da su veliki broj silovatelja muslimani. Jedan od njih se javio iz Maroka i rekao da se ne misli vracati u Francusku, sto znaci da kaznu nece ni sluziti
Charly Arbo Romain Vandevelde Cédric Grassot Jean-Pierre Marechal Hassan Ouamou Saifeddine Ghabi Ludovick Blemeur Cendric Venzin Patrice Nicolle Grégory Serviol Abdelali Dallal Quentin Hennebert Jean-Luc LA Jean-Marc LeLoup Patrick Aron Mohamed Rafaa, Mahdi Daoudi Ahmed Tbarik Adrien Longeron Jérôme Vilela Didier Sambuchi Karim Sebaoui Vincent Coullet Jean Tirano Thierry Postat Redouane El Farihi Simone Mekenese Thierry Parisis Nizar Hamida Joan Kawai Husamettin Dogan Hughes Malago Andy Rodriguez Nicolas Francois Boris Moulin Philippe Leleu Joseph Cocco Fabien Sotton Jacques Cubeau Cyrille Delville Lionel Rodriguez Christian Lescole
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 19 pro 2024, 15:22 |
|
|
Notre Dame je od strane sotonista na meti jos od revolucije, onu nakaradu Ajfelov toranj napravili samo da dobiju novi simbol Pariza, koji nece biti ta znamenita crkva.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Francuska Postano: 20 sij 2025, 22:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|