|
|
Stranica: 3/4.
|
[ 81 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 11 pro 2009, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59934 Lokacija: DAZP HQ
|
MRSHO je napisao/la: Pa taj avtoput je činjenica, kakve bi vi još dokaze Inače, Bihać, dej mi reci jel moguće da sam vidio hrvatsku zastavu u Kladuši dole negdje kad se spuštaš prema graničnom prjelazu? Nisam bio siguran jer je bila smotana uz banderu ali bila je trobojnica... haj bolan, cijeli Bihać bio obljepljen trobojnicama kad je Meske dolazio slučajno sam prolazio...pisalo je nešto kao...dobrodošli prijatelji i hrvatska zastava na plakatima i još zastave svud uokolo. takav doček nije imao ni Clinton u Prištini
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 11 pro 2009, 22:57 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
dudu je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Pa taj avtoput je činjenica, kakve bi vi još dokaze Inače, Bihać, dej mi reci jel moguće da sam vidio hrvatsku zastavu u Kladuši dole negdje kad se spuštaš prema graničnom prjelazu? Nisam bio siguran jer je bila smotana uz banderu ali bila je trobojnica... haj bolan, cijeli Bihać bio obljepljen trobojnicama kad je Meske dolazio slučajno sam prolazio...pisalo je nešto kao...dobrodošli prijatelji i hrvatska zastava na plakatima i još zastave svud uokolo. takav doček nije imao ni Clinton u Prištini Jbt, a glasali protiv njega na izborima Kako bi tek bilo da im je kojim slučajem dr. Ivo ili ranije Franjo došao Ipak je to stolni hrvatski grad bio Sad imaju priliku da u novim ustavnim reformama izbore status glavnog grada hrvatske županije Turska Hrvatska u sklopu Trećeg
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 12 pro 2009, 13:32 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
zrinki_frank je napisao/la: Ne volim neutemeljene priče i siguran sam da si to izmislio Možda i nije tako neutemeljena. Postoji planovi za produžetak prama Bihaću kada se izgradi auto-cesta Zagreb - Sisak. Sve je stvar novaca (i politike) naravno.
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 12 pro 2009, 14:36 |
|
|
Hadeka je napisao/la: zrinki_frank je napisao/la: Ne volim neutemeljene priče i siguran sam da si to izmislio Možda i nije tako neutemeljena. Postoji planovi za produžetak prama Bihaću kada se izgradi auto-cesta Zagreb - Sisak. Sve je stvar novaca (i politike) naravno. Tacno tako, Hadeka. A sto se tice zastava, to zbilja ne znam.
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 12 pro 2009, 14:38 |
|
|
dudu je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pa dragi dudu, pa normalno da izlaze na izbore, sto bi samo hercegovci trebali izaci na izbore? U planu je izgradnja autoputa preko USK i to treba ucvrstiti. nemam ništa protiv, svaki hr građanin ima pravo, samo me zanima jel koriste to pravo kakav plan autoputa? produžetak od Siska misliš? kud bi to dalje išlo? dobro sam upoznat s tom tematikom, ali za to prvi put čujem. Znam nekoliko koji glasaju, sad vidjece se na izborima, koliko ce ih biti.
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 12 pro 2009, 22:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zagreb-Velika Gorica-Sisak je dugoročno vjerojatno predviđena u budućnosti da se produži u Bihać-Knin-Split. (inače prvobitna ideja trase za A1) Kud ide i pruga.
Btw jel itko zna jeli osposobljena ta pruga?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 12 pro 2009, 23:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Zagreb-Velika Gorica-Sisak je dugoročno vjerojatno predviđena u budućnosti da se produži u Bihać-Knin-Split. (inače prvobitna ideja trase za A1) Kud ide i pruga.
Btw jel itko zna jeli osposobljena ta pruga? Nisam siguran, vozovi idu kroz Bihac, ali gdje ne znam, pokusacu naci tu info.
|
|
zrinki_frank
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 13 pro 2009, 00:35 |
|
|
pruga je osposobljena davno... saobraćaju samo teretne kompozicije i ponekad putničke u slučaju da je lička pruga zatvorena kao što je bio slučaj ljetos. Inače to je najkraća željznička veza Zagreb- Split. Uglanom služi kao rezerva....
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 13 pro 2009, 01:52 |
|
|
zrinki_frank je napisao/la: pruga je osposobljena davno... saobraćaju samo teretne kompozicije i ponekad putničke u slučaju da je lička pruga zatvorena kao što je bio slučaj ljetos. Inače to je najkraća željznička veza Zagreb- Split. Uglanom služi kao rezerva.... hvala zrinki
|
|
Beton
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 06 sij 2010, 21:26 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Pa dragi dudu, pa normalno da izlaze na izbore, sto bi samo hercegovci trebali izaci na izbore? U planu je izgradnja autoputa preko USK i to treba ucvrstiti. Dje glasuju mame ti da nije kod Sulje u mesnici, onoj blizu Hard Rocka?
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=GLusVOAzJ0c
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 07 sij 2010, 20:49 |
|
|
Beton je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pa dragi dudu, pa normalno da izlaze na izbore, sto bi samo hercegovci trebali izaci na izbore? U planu je izgradnja autoputa preko USK i to treba ucvrstiti. Dje glasuju mame ti da nije kod Sulje u mesnici, onoj blizu Hard Rocka? Stens
|
|
ZEGAR
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 08 sij 2010, 19:18 |
|
|
Beton je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Pa dragi dudu, pa normalno da izlaze na izbore, sto bi samo hercegovci trebali izaci na izbore? U planu je izgradnja autoputa preko USK i to treba ucvrstiti. Dje glasuju mame ti da nije kod Sulje u mesnici, onoj blizu Hard Rocka? U stensu su dva biračka mjesta za Bihać.U Cazinu je jedno a u V Kladuši dva biračka mjesta.Ovo je informacija za dobronamjerne.Za one frustrirane biračko mjesto je u mesnici kod Sulje. Samo čuvajte se BETON ispred mesnice je mokar,klizav i prljav!
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 01 tra 2010, 13:16 |
|
|
hercegovac1981 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ja mislim da oni na izborima najbolje kažu tko su i što su.
Dakle, na izborima prilikom tajnog glasovanja najviše glasova osvoje SDA i SBiH. O kakvim onda Hrvatima pričamo?
Najoptimističnije riječ je o suncokretima. :-kava Ja bih ipak napravio kakvu takvu distinkciju ovdje. U prosjeku gledano Bošnjaci Bihaća, Cazina, i Kladuše imaju drugačiji odnos prema Hrvatima i Hrvatskoj od Bošnjaka u nekim drugim krajevima. Govorim o prosjeku jer svugdje ima svakakvih ljudi. Zato se zalažem da u pristupu prema njima imamo malo više poštovanja općenito. U Bihaću je godinama SDP neprikosnoven. DNZ ili kako se već zove je isto jaka stranka u Kladuši i Cazinu. Pa zar u ratu niko nista nije naucio o Muslimanima??? Svi su bili uz HVO i Hrvate i bilo in je na tisuce u HVOu zasto?? Pokrali oruzje i onda napali Hrvate?? Znaci samo Korist zato ti turci imaju hrvatske pasose mogu bez vize hodat po evropi i lakse im nacu hrvatskoj poso. Pisu se mozda cak kao hrvati ali sutra ce katolicima tamo noz u leda zabit ako vide da im nece niko nista. Pa probudite se uzmite primjerak Mostara kako su bili uz HVO kad su in hrvati odbranili od Srba odma su im noz u leda zabili za zahvalnicu. Svi su oni isti.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 26 ruj 2010, 20:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Danas se slavilo u Puli. Naravno napisali su da su Bosnjaci slavili, ali ja mislim da su bili samo Muslimani i Hrvati danas kod Babe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 26 ruj 2010, 20:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24016 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
40 autobusa i sto osobnih vozila. Ne može DNZ pasti u Kladuši.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 13:39 |
|
|
lider30 je napisao/la: 40 autobusa i sto osobnih vozila. Ne može DNZ pasti u Kladuši. Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora.
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 13:55 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Koji ste vi crveni demokrati! Valjda bi tako i s Hrvatima, ko god ne sluša stožerne, dobro sam rekao ja na moju žalost ne vidim razliku između nacionalističkih stranaka i SDP-a i SSND-a, isti k. drugo pakiranje.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 14:27 |
|
Pridružen/a: 06 pro 2009, 23:19 Postovi: 1059 Lokacija: Rekoše nam "u banani"! Do kad, vidit ćemo!
|
Bihac-Krajina je napisao/la: lider30 je napisao/la: 40 autobusa i sto osobnih vozila. Ne može DNZ pasti u Kladuši. Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Heh .. neš ti vaše esdepebeiha-multikulti-multinacionalne demokracije .. ili da rečem "demokra tije"!?
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 15:21 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Koji ste vi crveni demokrati! Valjda bi tako i s Hrvatima, ko god ne sluša stožerne, dobro sam rekao ja na moju žalost ne vidim razliku između nacionalističkih stranaka i SDP-a i SSND-a, isti k. drugo pakiranje. Ljudi imaju pravo glasati, ali ljudi imaju pravo i sastavljati koalicije...sumnjam dace dnz biti u njoj, na to sam mislio.
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 15:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25700 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bihac-Krajina je napisao/la: lider30 je napisao/la: 40 autobusa i sto osobnih vozila. Ne može DNZ pasti u Kladuši. Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Učite od Mile Dodika, učite... pa da, socijaldemokrate i jedni i drugi...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Hadeka
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 16:52 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Učite od Mile Dodika, učite... pa da, socijaldemokrate i jedni i drugi... Istina, Dodo socialdemokrat, Bihać-Krajina isto ... a razlike drastiĆne?
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 17:13 |
|
|
Hadeka je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Učite od Mile Dodika, učite... pa da, socijaldemokrate i jedni i drugi...
Istina, Dodo socialdemokrat, Bihać-Krajina isto ... a razlike drastiĆne? MultietniCka razlika
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 18:38 |
|
|
Bihac-Krajina je napisao/la: Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Ako i vi budete glasovali za Babu, možda vas primimo u treći...
|
|
Vrh |
|
|
Bišćanin
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 21:25 |
|
|
Burruchaga je napisao/la: Bihac-Krajina je napisao/la: Ajd barem su BiH zastave ponijeli Inace V.Kladusa ide u izolaciju nakon ovih izbora. Ako i vi budete glasovali za Babu, možda vas primimo u treći... Kakav Treci? Kakav Babo?
|
|
Burruchaga
|
Naslov: Re: Otkrivamo: U Bihaću i Cazinu 70.000 Hrvata Postano: 27 ruj 2010, 22:30 |
|
|
Treći reich naravno, a Babo je Prvi Predsjednik BiH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|