HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 19 ožu 2024, 07:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00


Jezik:
HercegBosna.org - Registracija

Pristupom na “HercegBosna.org” [u daljnjem tekstu: “mi”, “nas”, “naš(a/e/i/u)”, “HercegBosna.org”, “https://hercegbosna.org/forum”], moraš se slagati sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima. Ukoliko se ne slažeš sa svim, dolje navedenim, [pravnim] uvjetima/pravilima, molim(o), ne pristupaj/koristi “HercegBosna.org”.
Kako, dolje navedene, [pravne] uvjete/pravila možemo promijeniti u bilo koje doba, a o čemu obavještavamo samo registrirane korisnike/ce, molim(o), s vremena na vrijeme ih [ponovo] pročitaj kako se nebi dogodilo da se ne slažeš s [promijenjenim] [pravnim] uvjetima/pravilima, a i dalje pristupaš/koristiš “HercegBosna.org”.

Forum je powered by phpBB [u daljnjem tekstu: “oni”, “njih”, “njihov(a/e/i/u)”, “phpBB softver”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”]. Dostupan je pod “General Public License” [u daljnjem tekstu: “GPL”]. Možeš ga preuzeti sa www.phpbb.com gdje možeš pronaći (i) [sve] detaljn(ij)e informacije o phpBB-u.
phpBB softver (samo) omogućava Internetski bazirane rasprave. phpBB Grupa nije, niti može biti, odgovorna za, na ovom forumu, od naše strane (ne)dopušten sadržaj i/ili ponašanje.

Slažeš se da nećeš postati uvredljive, bestidne, vulgarne, klevetničke, pune mržnje, prijeteće, seksualno orijentirane sadržaje kao ni bilo koje druge sadržaje koji krše zakon(e) [bilo tvoje zemlje, bilo zemlje u kojoj je “HercegBosna.org” hostan, bilo međunarodni(e) zakon(e)].
Činjenje navedenog uzrokuje trenutno i trajno isključenje osobe [činitelja/ice] s foruma kao i obavijest ISP-u [pružatelju Internet usluga] osobe [činitelja/ice] o učinjenom [bilježenje IP adresa svih postova služi upravo tome].
Slažeš se da “HercegBosna.org” ima pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove sa sadržajem koji odgovara navedenom.

Svi podatci, upisani prilikom registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, “HercegBosna.org” i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Niti “HercegBosna.org” niti phpBB ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova, sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO