|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
http://worldnews.freshgists.com/2012/12 ... world.htmlhttp://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-na-1 ... /121219120Prema podacima kojima raspolaže američka Centralna obavještajna agencija (CIA), najjadnija zemlja na svijetu je Zimbabve sa indeksom od 100,6 posto. U ovoj zemlji inflacija iznosi 5,6 posto, dok je nezaposlenost 95 posto. Druga zemlja je Liberija sa inflacijom od 10 posto. U ovoj zemlji nezaposlenost iznosi 85 posto. Treća zemlja je Burkina Faso, a na četvrtom mjestu je Turkmenistan. Tu su i Džibuti, Namibija, Jemen, Nepal, Kosovo, Bjelorusija, Lesoto, Senegal, Kenija, Haiti, Maršalovi Otoci i Svazilend, koji se nalazi na 16. mjestu. Prema ovom istraživanju Business Insidera, stopa nezaspolenosti u našoj zemlji iznosi 43,3 posto, dok je inflacija tržišta 3,8 posto. Ukupno, indeks naše zemlje je 47,1 posto. Iza nas se nalaze još Palestina, Afganistan i Iran.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:25 |
|
|
|
"100 postotnjaci" su dobro uništili državu. Ima još prostora za tih 16 mjesta u svijetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:33 |
|
|
|
Izlizale se zlatne kašike, pa su sad dobre i drvene, najveća pobjeda od 45. i iluzija života u zap.njemačkoj se raspala ko kula od karata, zato sada miševi i bježe sa zlajinog islam light titanika i grupiraju se kod hrad core vehabija SDA, što bude gore u protektoratu više će hraniti narod džamijama i lukom u Neumu i poklapanju srednje bosne. Očekujem porast nasilja, kriminala i masovne proteste uskoro.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:35 |
|
|
|
Najspecijalnije sa njima je da se oni furaju i ponašaju kao da su neka dominantna svjetska sila u svijetu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:43 |
|
|
|
Jeste, u pravu si, vole komšijama u hrvatskoj i srbiji predstavljati se kao dominantni, dok kod nas na forum dolaze da im damo izlaz na more, nas ne mogu varati kao strance kada dođu u sarajevo. Naredne godine u ovom protektoratu će obilježiti rovovska borba za svaki cm zemlje, s tim što će oni imati na svojoj strani zapad i pokušati će ušićariti nešto od Turske, za nas bi bilo najpametnije očistiti svoje redove od gurbeta, propalica i izdajnika svih vrsta i djelovati na lokalnoj razini.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:45 |
|
|
|
cilj je do idućeg desetljeća ugurat se u top 10.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:50 |
|
|
Pantagana je napisao/la: cilj je do idućeg desetljeća ugurat se u top 10. cilj je da se bosanski lonac kuva na trojki a po potrebi pojačava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pantagana
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:54 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Pantagana je napisao/la: cilj je do idućeg desetljeća ugurat se u top 10. cilj je da se bosanski lonac kuva na trojki a po potrebi pojačava. ulazak u top 10 upravo to jamči. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 19:55 |
|
|
|
A Inzko okolo hoda kao clown i diže dobru plaću. Neki dan je izletio medijima nešto što bi ga moglo koštati radnog mjesta. Ovi na zapadu ne vole takve nesmotrene politički nekorektne izjave.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 20:01 |
|
|
U najgorim stvarima mi smo najbolji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 20:11 |
|
|
|
Mada ne bih rekao da smo najgori, jer se toliko trošimo u klanju jedni sa drugima u državi, da koja god fukara sa strane dođe uzimamo je kao autoritet i sami se obeshrabrujemo i deprimiramo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 20:28 |
|
|
|
Ja bih smjesta napustio ovu državu od sramote.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 20:30 |
|
|
|
Moraš paziti kako biraš na izborima Leb. Moć i tvoja sudbina su samo u tvojim rukama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 19 pro 2012, 20:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja bih smjesta napustio ovu državu od sramote. Misliš da si na našem mjestu, pa zašto, pogledaj medije u hrvatskoj to se ne može ostati od utrke ko će više pljunuti državu, smiju se braniteljima, i onima koji ističu hrvatstvo, ljudi se seru po državi a opet žive u njoj, mi samo pratimo trendove, zna se ko se kod nas najviše busa u državu a vodi je u konstantnu krizu. Zaslužujete permanentnu kritiku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 21 pro 2012, 12:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Ja bih smjesta napustio ovu državu od sramote. Pametno. Prema ovoj CIA analizi bolje ti je i u Gazi, i u Iranu i u Avganistanu- gdje ćeš bolje, sve tvoja raja! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 21 pro 2012, 13:48 |
|
|
Nema tamo mojih, u Afganistan nisam uspio otići. Hrvati su najveći krivci za ovakvo stanje. Komšić blokirao presjedništvo, Budimir Federaciju, Lijanović pokrade pare. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: BiH se dobro drži od Lipnja mjeseca, i dalje 17-a najjadnija država svijeta Postano: 21 pro 2012, 14:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28682 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lebowski je napisao/la: Nema tamo mojih, u Afganistan nisam uspio otići. Hrvati su najveći krivci za ovakvo stanje. Komšić blokirao presjedništvo, Budimir Federaciju, Lijanović pokrade pare.  Apsolutno, apsolutno, do konca njihovih mandata ući će BiH i u TOP 10!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: HVO-110 i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|