|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Baron
|
Naslov: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 20 ruj 2017, 23:21 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Hvala Svetom Ocu Papi Franji na lijepim riječima i ohrabrenju ...  Delegacija Grada Sarajeva na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom na poziv apostolskog nuncija u BiH msgr. Luigia Pezzutoa, boravi u posjeti Vatikanu. U delegaciji se pored Gradonačelnika, nalaze predsjedavajući Gradskog vijeća Igor Gavrić, zamjenici gradonačelnika Ivica Šarić i Milan Trivić, te bivši gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić. Nakon održane Opće audijencije, članovi delegacije su se susreli sa papom Franjom te se zahvalili što podržava multuetnički način života u Sarajevu i BiH. Papa Franjo je na to odgovorio da je to jedini i pravi put. Istakao je da smo svi braća, da on moli za nas, te pozvao da i mi molimo za njega.Papa Franjo je poručio da i dalje čuvamo multikulturalnost i multikonfesionalnost Sarajeva, po čemu je glavni grad Bosne i Hercegovine oduvijek bio poznat. Gradonačelnik Skaka je prvi gradonačelnik Sarajeva koji je posjetio Papu u Vatikanu.
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 00:24 |
|
|
Jadan papa , bez obzira što je i on žrtva islamske "verske tolerantne" propagande i dalje ga gotivim više nego nekog budućeg Trampa u mantiji.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
master_mind_
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 02:32 |
|
|
Ako prizna Međugorje Hrvati više neće reći niti jednu lošu riječ o njemu. Ionako je ovaj papa postavljen od CIA-e na čelu Crkve. Jednom kada ode RKC će se vratiti u normalu.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 10:19 |
|
|
Jel papa Franjo proučio neku dovu?? Bože kako je lepo biti Srbin.Hvala Ti. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 10:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41895 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Velike vijesti, pape već odavno muslimane nazivaju braćom. Baš ste sarajevski mamlazi, vi stvarno pušite priču da je Franjo toliki idiot i da nema informacije o broju katolika u Sarajevu i Vrhbosanskoj biskupiji? Diplomatsko ophođenje Vatikana prema svima, isti odnos dobije i delegacija Srbije i Beograda. Ako mogu slušati laprdanje delegacija SPC iako im je sve poznato, mogu lukavi Latini i Abdulahovu takiju.
Samo mislim da Franjo neće doskora biti popularan u Sarajevu niti među Bošnjacima, niti zimijama a pogotovo Komšićevim "Hrvatima" kad Međugorje izdvoje iz njihove uprave i dignu na Biskupiju podložnu izravno Vatikanu. Baš me zanima kako će sarajevsko zimijsko svećenstvo progutati ponos da u BiH dolazi biskup koji u KC ima veći status i ugled i kojemu neće smijeti pisnuti kamoli uputiti kritiku.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 11:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26869 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A jbg, imaju i katolici svoju taqiju. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 21 ruj 2017, 12:33 |
|
|
Kačamak je napisao/la: Bože kako je lepo biti Srbin.Hvala Ti.  Nemoj se ti puno sekirati, nitko nije savršen.
|
|
Vrh |
|
 |
Baron
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 22 ruj 2017, 00:06 |
|
Pridružen/a: 19 kol 2016, 03:44 Postovi: 1440 Lokacija: Velika župa Vrhbosna
|
Živio ti nama puno ljeta Papa Franjo, tvoja uzvišena dobrota plijeni. 
_________________ Ljubi sestre Hrvatice ! Poštuj braću Hrvate !
Brat je mio, koje vjere bio, kada bratski čini i postupa ...
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 22 ruj 2017, 02:03 |
|
|
Baron je napisao/la: Živio ti nama puno ljeta Papa Franjo, tvoja uzvišena dobrota plijeni.  Uh jbt kakva faca! Strašno. 
_________________ Na nama koplja se lome i vatra se gasi jer mi smo jaki,rodjeni sa vukovima.
|
|
Vrh |
|
 |
Kačamak
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 22 ruj 2017, 02:04 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kačamak je napisao/la: Bože kako je lepo biti Srbin.Hvala Ti.  Nemoj se ti puno sekirati, nitko nije savršen. To znamo,Markane.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 22 ruj 2017, 21:07 |
|
|
Ovo i nije netacno ako se vratimo u istoriju s tim da tada nisu postojali Bosnjaci.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 27 ruj 2017, 00:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 82154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Samo mislim da Franjo neće doskora biti popularan u Sarajevu niti među Bošnjacima, niti zimijama a pogotovo Komšićevim "Hrvatima" kad Međugorje izdvoje iz njihove uprave i dignu na Biskupiju podložnu izravno Vatikanu. Baš me zanima kako će sarajevsko zimijsko svećenstvo progutati ponos da u BiH dolazi biskup koji u KC ima veći status i ugled i kojemu neće smijeti pisnuti kamoli uputiti kritiku. Pratim.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
patriot_1
|
Naslov: Re: Sveti Otac Papa Franjo Bošnjake nazvao braćom ... Postano: 13 lis 2017, 06:45 |
|
|
Baron je napisao/la: Hvala Svetom Ocu Papi Franji na lijepim riječima i ohrabrenju ...  Delegacija Grada Sarajeva na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom na poziv apostolskog nuncija u BiH msgr. Luigia Pezzutoa, boravi u posjeti Vatikanu. U delegaciji se pored Gradonačelnika, nalaze predsjedavajući Gradskog vijeća Igor Gavrić, zamjenici gradonačelnika Ivica Šarić i Milan Trivić, te bivši gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić. Nakon održane Opće audijencije, članovi delegacije su se susreli sa papom Franjom te se zahvalili što podržava multuetnički način života u Sarajevu i BiH. Papa Franjo je na to odgovorio da je to jedini i pravi put. Istakao je da smo svi braća, da on moli za nas, te pozvao da i mi molimo za njega.Papa Franjo je poručio da i dalje čuvamo multikulturalnost i multikonfesionalnost Sarajeva, po čemu je glavni grad Bosne i Hercegovine oduvijek bio poznat. Gradonačelnik Skaka je prvi gradonačelnik Sarajeva koji je posjetio Papu u Vatikanu. Nije Papa ništa krivo rekao,u širem smislu svi ljudi su Božja stvorenja,pa zato i braća! U užem smislu samo su Kršćani braća,u još užem samo oni kršćani koji dosljedno slijede Krista! Onaj Katolik ili Pravoslavac ili Protestant koji nemoralno živi,nije mi brat u vjeri iako je moje nacije i vjere! Dakle,po meni , prava braća su samo pravi kršćani,predani Bogu,bogobojazni i moralni,a Musliman mi je brat koliko i Hindus i ateista,samom time što je Božje stvorenje,brat mi je! Sjetimo se priče o milosrdnom Samarijancu,Židovima Isus kaže da im je bližnji Samarijanac koji se zauzeo za Židova,izranjanog!Nebi li onda bolje bilo reći da su nam Muslimani bližlji a ne braća?Što je isto jako dobro! "Bolje komšija blizu nego brat daleko!" Upravo nedavno sam doživio jako niske udarce od brata Katolika i još niže od brata Protestanta! Užasno pokvarene osobe!Jel to brat koji ti nanese zlo?Koji je daleko od Boga miljama?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|