Deco draga , morate proučiti islam i kuran pa će vam sve biti jasno , jer morali ste znati ko su Munafici.
Allah je u svojoj objavi u kuranu već tačno odredio da će biti Munafika iliti licemera,dakle nije to nastalo kasnije kao što je to slučaj kod hrišćana.
Kuran u suri 2 kaže:
Citat:
Ima ljudi koji govore: "Vjerujemo u Allaha i u onaj svijet!"- a oni nisu vjernici.*
Oni nastoje prevariti Allaha i one koji vjeruju, a oni i ne znajući, samo sebe varaju.
Njihova srca su bolesna, a Allah njihovu bolest još povećava; njih čeka bolna patnja zato što lažu.
Kada im se kaže: "Ne remetite red na Zemlji!" - odgovaraju: "Mi samo red uspostavljamo!"
Zar?! A, uistinu, oni nered siju, ali ne opažaju.
Kad im se kaže: "Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!" - oni odgovaraju: "Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?" - A, uistinu, oni su bezumni, ali ne znaju.
Kada susretnu one koji vjeruju, govore: "Vjerujemo!" - a čim ostanu nasamo sa šejtanima svojim, govore: "Mi smo s vama, mi se samo rugamo."
Kad si Munafik to takođe znači da si napustio islam , a hadisi lepo kažu da svako ko napusti islam mora biti kažnjen smrću.
Uglavnom niko ne zna ko je ko , svi su islamofobi i munafici , a ujedno svi su pravoverni i pravi vernici.
Mada mislimda su Muhamed i Allahzapravo islamofobi jer treba biti dovoljno lud i đubre pa uvaliti u religiju večni sukob , jer svi oni misle kako im i islam naređuje da je kuran oduvek i večne božja uputa koja postoji otkad i sam Allah , tako da će se klati do kraja.