|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zoran Štros
|
Naslov: TKO je Alfa & Omega? Postano: 23 lip 2023, 19:10 |
|
|
. ALFA I OMEGA ======== OTKRIVENJE 1,1 Otkrivenje ISUSA KRISTA: njemu ga dade BOG…… ,,,,,,,,,,,,,,,,, Tko je BOG - koji je SINU G Yehoshui - DAO Otkrivenje? BOG JEDINI OTAC YHVH! Time jasno rečeno – SIN G Yehoshua - NIJE BOG, jer postoji samo Jedan Bog – Otac YHVH!
Kroz cijelo Otkrivenje imamo DVOJICU – Jedan je Bog Otac YHVH - Drugi je SIN G Yehoshua.
SIN G Yehoshua nije Bog – ne zna budućnost – što je i sam rekao. Zato Jedini Bog Otac YHVH, daje SINU G Yehoshui – Otkrivenje. Jer samo Bog Otac YHVH zna budućnost.
Dvoje ih je. Jasno su odvojeni – Jedan je SIN G Yehoshua – koji NIJE Bog, Drugi je Jedini Bog Otac YHVH. ---------- OTKRIVENJE 1,8 Ja sam Alfa i Omega, GOVORI GOSPODIN BOG ,,,,,,,,,,,,,, GOSPODIN BOG OTAC YHVH GOVORI - JA SAM ALFA I OMEGA. Ne govori SIN G Yehoshua – jasno rečeno – govori Bog Otac YHVH.
Ponovno pročitaj prvi stih Otkrivenje 1,1 -------------- A&O JE BOG OTAC YHVH SIN G Yehoshua nije ni Bog ni A&O ------------- . TKO je A&O? ======= Otkrivenje 1,8 JA SAM ALFA I OMEGA, govori Gospodin Bog - ONAJ KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI, Svevladar. ---------- A TKO je OVAJ? ,,,,,,,,,,, Otkrivenje 1,4 Ivan sedmerim crkvama u Aziji. Milost vam i mir od ONOGA KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI i od sedam duhova što su pred Prijestoljem njegovim
a TKO je ovaj? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, OTKRIVENJE 1,5 i od ISUSA KRISTA, Svjedoka vjernoga, Prvorođenca od mrtvih, Vladara nad kraljevima zemaljskim. Njemu koji nas ljubi, koji nas krvlju svojom otkupi od naših grijeha ------------------ KOJA je razlika između ONOGA KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI, koji je Bog A&O i ISUSA KRISTA ?? ========== ... ALFA I OMEGA je Bog Jedini Otac YHVH a NE – SIN G Yehoshua! =========== OTKRIVENJE 21,3 I začujem jak GLAS S PRIJESTOLJA: .............. Na Božjem prijestolju sjedi Bog Jedini Otac YHVH. SIN G Yehoshua sjedi ZDESNA!!! TO govori Bog Jedini Otac YHVH! 1. KRALJEVIMA 22,19 A Mihej reče: "Zato čuj riječ JAHVINU: vidio sam JAHVU gdje SJEDI NA SVOME PRIJESTOLJU, a sva mu vojska nebeska stajaše zdesna i slijeva. ----------------- OTKRIVENJE 21,3 "Evo Šatora BOŽJEG s ljudima! .............. Šator je OD Boga Jedinoga Oca YHVH - IZLAZAK 40,34 A onda oblak prekri ŠATOR SASTANKA i slava JAHVINA ispuni Prebivalište. ----------------- OTKRIVENJE 21,3 ON ĆE PREBIVATI S NJIMA: .............. ON = Bog Jedini Otac YHVH!
ZAHARIJA 2,15 U onaj dan mnogi će narodi uz JAHVU prionuti i bit će narod moj, a JA ĆU PREBIVATI USRED TEBE." ----------------- OTKRIVENJE 21,3 ONI ĆE BITI NAROD NJEGOV, .............. Narod Božji je samo onaj koji je od Boga Jedinoga Oca YHVH.
IZLAZAK 5,1 ... "Ovako veli JAHVE, Bog Izraelov: `Pusti NAROD MOJ da ode i u moju čast slavi svetkovinu.` ------------------ OTKRIVENJE 21,3 a ON ĆE BITI BOG S NJIMA. .............. ON = Bog Jedini Otac YHVH.
EZEKIEL 34,24 a JA, JAHVE, BIT ĆU NJIHOV BOG, i moj sluga David bit će im knez. Ja, JAHVE, rekoh! ----------------- OTKRIVENJE 21,4 I otrt će im svaku suzu s očiju te SMRTI VIŠE NEĆE BITI, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer - prijašnje uminu. .............. Bog Jedini Otac YHVH NE MOŽE UMRIJETI! SIN G Yehoshua je UMRO – NIJE BOG! Bog Otac YHVH dao je ŽIVOT svome SINU G Yehoshui. ----------------- OTKRIVENJE 21,5 Tada ONAJ ŠTO SJEDI NA PRIJESTOLJU reče: .............. Na Božjem prijestolju sjedi Bog Jedini Otac YHVH. SIN G Yehoshua sjedi ZDESNA!!! TO govori Bog Jedini Otac YHVH! PSALAM 103,19 JAHVE U NEBU POSTAVI PRIJESTOLJE SVOJE, i kraljevska vlast svemir mu obuhvaća. ----------------- OTKRIVENJE 21,5 "Evo, SVE ČINIM NOVO!" I doda: "Napiši: Ove su riječi vjerne i istinite. .............. ČINI NOVO! – Jedini Stvoritelj svega je Jedini Bog Otac YHVH. SIN G Yehoshua nije ni Bog ni Stvoritelj, nego je stvorenje stvoreno od Boga Oca YHVH. 4. Jahvina Zapovjest: IZLAZAK 20,11 Ta i JAHVE je šest dana STVARAO nebo, zemlju i more i sve što je u njima, ----------------- OTKRIVENJE 21,6 I još mi reče: "Svršeno je! JA SAM ALFA I OMEGA, Početak i Svršetak! Ja ću žednomu dati s IZVORA VODE ŽIVOTA zabadava. .............. Iz svih gornjih stihova jasno je da je A&O = Bog Jedini Otac YHVH, a NE – SIN G Yehoshua, jer SIN nije ni Bog ni Stvoritelj. ----------------- ========= ... OTKRIVENJE 1,8 Ja sam Alfa i Omega, govori Gospodin Bog - Onaj koji jest i koji bijaše i koji dolazi, SVEVLADAR ========= Onaj Koji je A&O Taj je i SVEVLADAR! Taj je i BOG Jedini! _________ OTKRIVENJE 15,3 – PJESMA OD Sina G Yehoshue svome Bogu i Ocu - YHVH - Koji je SVEVLADAR = SVEDRŽITELJ = EL ŠADAJ = SVEMOGUĆI ========== OTKRIVENJE 15,3 Pjevaju pjesmu Mojsija, sluge Božjega, i PJESMU JAGANJČEVU: "Velika su i čudesna djela tvoja, Gospodine, Bože, SVEVLADARU! Pravedni su i istiniti putovi tvoji, Kralju naroda! OTKRIVENJE 15,4 Tko da te se ne boji, Gospodine, tko da ne slavi ime tvoje! Ti si jedini svet! I zato svi će narodi doći i klanjati se pred tobom jer se očitovahu pravedna djela tvoja! ----------------- G Yehoshua je na Nebu. ALI! I nadalje G Yehoshua ima svoga Boga Oca YHWH. I nadalje G Yehoshua slavi Ime Boga YHWH. I nadalje G Yehoshua tvrdi da je JEDINO YHWH – SVET. I nadalje G Yehoshua tvrdi da je YHWH Jedini Bog. I nadalje G Yehoshua se klanja Jedinome Bogu YHWH.
G Yehoshua je stavljen u (skoro) istu poziciju kao i Mojsije. ----------------- I nadalje G Yehoshua tvrdi da je Bog = OTAC = YHWH = El Šadaj (Svemogući) Time G Yehoshua kaže da On – Yehoshua - NIJE A&O, jer je A&O – BOG i El Šadaj – a G Yehoshua TO nije. ---------------- G Yehoshua NIJE i NEĆE nikada biti Bog. ========= G3841 παντοκράτωρ - pantokratōr - pan-tok-rat'-ore ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, From G3956 and G2904; the all ruling, that is, God (as absolute and universal sovereign): - Almighty, Omnipotent. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Iz G3956 i G2904; sve vladajuće, to jest, Bog (kao apsolutni i univerzalni SUVEREN): SVEMOGUĆI, SVEMOĆNI. ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Total occurrences: 10 ...
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 23 lip 2023, 23:45 |
|
|
Zoran Štros je napisao/la: . ALFA I OMEGA
------------- . TKO je A&O? ======= Otkrivenje 1,8 JA SAM ALFA I OMEGA, govori Gospodin Bog - ONAJ KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI,
Zašto nisi postavio Otkrivenje 22,13? Ne širi herezu! Isus govori Otkrivenje 22,12 Evo, dolazim brzo, i plaća moja s menom, da dadnem svakome po djelima njegovim. Otkrivenje 22,13 Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak. . . Otkrivenje 22,20 Govori onaj, koji svjedoči ovo: "Da, Ja dolazim brzo." Amen. Dođi, Gospodine Isuse!
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
Zoran Štros
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 01 srp 2023, 13:29 |
|
|
Bilic07 je napisao/la: Zoran Štros je napisao/la: . ALFA I OMEGA
------------- . TKO je A&O? ======= Otkrivenje 1,8 JA SAM ALFA I OMEGA, govori Gospodin Bog - ONAJ KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI,
Zašto nisi postavio Otkrivenje 22,13? Ne širi herezu! Isus govori Otkrivenje 22,12 Evo, dolazim brzo, i plaća moja s menom, da dadnem svakome po djelima njegovim. Otkrivenje 22,13 Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak. . . Otkrivenje 22,20 Govori onaj, koji svjedoči ovo: "Da, Ja dolazim brzo." Amen. Dođi, Gospodine Isuse! daješ ODVOJENE stihove !!! NISI se obazreo na sve one gornje dokaze??? ajmo od početka . OTKRIVENJE 1,1 Otkrivenje Isusa Krista: njemu ga dade Bog…… ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1. TKO je TAJ – BOG – Koji je DAO SINU G Yehoshui, Otkrivenje? 2. koliko pravih bogova postoji? 3. tko je tvoj bog? IME 2-3 dokaz stiha tipa ime boga je........ ???
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 01 srp 2023, 13:35 |
|
|
Zoran Štros je napisao/la: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1. TKO je TAJ – BOG – Koji je DAO SINU G Yehoshui, Otkrivenje? 2. koliko pravih bogova postoji? 3. tko je tvoj bog? IME 2-3 dokaz stiha tipa ime boga je........
??? De popravi tastaturu Isus Krist. Onaj koji jeste.
|
|
Vrh |
|
 |
Zoran Štros
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 01 srp 2023, 17:33 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Zoran Štros je napisao/la: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1. TKO je TAJ – BOG – Koji je DAO SINU G Yehoshui, Otkrivenje? 2. koliko pravih bogova postoji? 3. tko je tvoj bog? IME 2-3 dokaz stiha tipa ime boga je........
??? De popravi tastaturu Isus Krist. Onaj koji jeste. 1. Bog koji je dao svome SINU G Yehoshui - Otkrivenje je SAM SIN. znači - logično je - BOG JE SAM SEBI DAO OTKRIVENJE odnosno SIN JE SINU - SIN JE SAM SEBI DAO OTKRIVENJE čista logika - bravo! 2. KOLIKO BOGOVA POSTOJI - NISI ODGOVORIO 3. NISI DAO DOKAZNE STIHOVE!! 2-3 dokaz stiha tipa ime boga je ISUS KRIST ILI da TO sam taj tvoj ISUSEK veli JA SAM BOG JEDINI ????????
|
|
Vrh |
|
 |
Bilic07
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 02 srp 2023, 08:58 |
|
|
Zoki postavi temu i pitanje
Tko je Alfa i Omega?
Odgovor:
Otkrivenje 1,8 JA SAM ALFA I OMEGA, govori Gospodin Bog - ONAJ KOJI JEST I KOJI BIJAŠE I KOJI DOLAZI,
Isus govori Otkrivenje 22,13 Ja sam Alfa i Omega, Prvi i Posljednji, Početak i Svršetak.
_________________ Dobar moto za sve nas: BiH je sredstvo a ne cilj
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 02 srp 2023, 09:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61862 Lokacija: DAZP HQ
|
On bi se švercao preko foruma, izvoli kucat po vratima, pisanje na forumu se ne računa.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 02 srp 2023, 21:00 |
|
|
dudu je napisao/la: On bi se švercao preko foruma, izvoli kucat po vratima, pisanje na forumu se ne računa. Da bi ga razumio, prvo se dobro napušit' vutre 
|
|
Vrh |
|
 |
VMRO
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 03 srp 2023, 07:03 |
|
|
evo ga, to je ovaj: 
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 09 srp 2023, 18:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: dudu je napisao/la: On bi se švercao preko foruma, izvoli kucat po vratima, pisanje na forumu se ne računa. Da bi ga razumio, prvo se dobro napušit' vutre  Pokušao sam i ne ide.
|
|
Vrh |
|
 |
Zoran Štros
|
Naslov: Re: TKO je Alfa & Omega? Postano: 09 srp 2023, 20:03 |
|
|
. ALFA I OMEGA ======== OTKRIVENJE 1,1 Otkrivenje ISUSA KRISTA: njemu ga dade BOG…… ,,,,,,,,,,,,,,,,, Tko je BOG - koji je SINU G Yehoshui - DAO Otkrivenje? BOG JEDINI OTAC YHVH! Time jasno rečeno – SIN G Yehoshua - NIJE BOG, jer postoji samo Jedan Bog – Otac YHVH!
Kroz cijelo Otkrivenje imamo DVOJICU – Jedan je Bog Otac YHVH - Drugi je SIN G Yehoshua.
SIN G Yehoshua nije Bog – ne zna budućnost – što je i sam rekao. Zato Jedini Bog Otac YHVH, daje SINU G Yehoshui – Otkrivenje. Jer samo Bog Otac YHVH zna budućnost.
Dvoje ih je. Jasno su odvojeni – Jedan je SIN G Yehoshua – koji NIJE Bog, Drugi je Jedini Bog Otac YHVH. ---------- OTKRIVENJE 1,8 Ja sam Alfa i Omega, GOVORI GOSPODIN BOG ,,,,,,,,,,,,,, GOSPODIN BOG OTAC YHVH GOVORI - JA SAM ALFA I OMEGA. Ne govori SIN G Yehoshua – jasno rečeno – govori Bog Otac YHVH.
Ponovno pročitaj prvi stih Otkrivenje 1,1 -------------- A&O JE BOG OTAC YHVH SIN G Yehoshua nije ni Bog ni A&O -------------
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|