|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 58 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:27 |
|
|
..zanimljivo a islam se smatra dosta extreman i isključiv..Vinkovački glavni imam Mirza ef. Delić (36) u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Nakon što su osvanule njegove prve modne fotografije, ne prestaju mu stizati ponude za suradnju...
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:30 |
|
|
laganini je napisao/la: ..zanimljivo a islam se smatra dosta extreman i isključiv..Vinkovački glavni imam Mirza ef. Delić (36) u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Nakon što su osvanule njegove prve modne fotografije, ne prestaju mu stizati ponude za suradnju... Hodža ima taj Middle Eastern look ....
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:31 |
|
|
..ne znam imamo li u našoj katoloičkoj crkvi takav primjer i kao bi se crkva odnosila prema tome..??
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:32 |
|
|
laganini je napisao/la: ..zanimljivo a islam se smatra dosta extreman i isključiv..Vinkovački glavni imam Mirza ef. Delić (36) u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Nakon što su osvanule njegove prve modne fotografije, ne prestaju mu stizati ponude za suradnju... Sve objašnjeno.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:33 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
@novovrijeme ne zna ti on engleski
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:36 |
|
|
Šta je tu čudno? Znam pravoslavnog vjeroučitelja koji fantastično svira gitaru (Rock). Kada popije koju više zapjeva i ,,Noćas mi se s tobom spava,, Također preferira više janjetinu od prasetine. U povjerenju na jednom kolektivnom izletu zapalio i joint A dobar vjeroučitelj. Poštuju ga i učenici i vjernici. Promjene se dešavanja stalno. Valja ići u korak sa vremenom.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:37 |
|
|
laganini je napisao/la: ..ne znam imamo li u našoj katoloičkoj crkvi takav primjer i kao bi se crkva odnosila prema tome..?? Ne, koliko znam.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 13:40 |
|
|
...ja znam da je na jednoj svadbi časna plesala sve u šesnest i bacila oko na mene..čak je i žena primjetila...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 14:21 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Koliko ima **** u Vikovcima ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 14:27 |
|
|
storarare je napisao/la: Koliko ima **** u Vikovcima ? To sam i ja tražio, po popisu 2011 po vjeri 338 muslimana u Vinkovcima, a po nacionalnosti samo 59 Bošnjaka. Ima nešto Albanaca (većina bi trebala biti muslimani) i nešto Muslimana po nacionalnosti, ali izgleda da su većina izjašnjeni kao Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 14:29 |
|
|
..ako je hodža tipčina možda slavonke padnu..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 15:06 |
|
|
Sve je to očekivano. Kad su muslimani malobrojni jako su slatki i zabavni.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 16:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to očekivano. Kad su muslimani malobrojni jako su slatki i zabavni. U prevodu sa hrvatskog, kad su muslimani ništa ne pitaju jako su slatki i zabavni
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 17:17 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to očekivano. Kad su muslimani malobrojni jako su slatki i zabavni. U prevodu sa hrvatskog, kad su muslimani ništa ne pitaju jako su slatki i zabavni Je baš neki đavo uđe u njih čim ojačaju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 17:42 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to očekivano. Kad su muslimani malobrojni jako su slatki i zabavni. Mece male
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 17:51 |
|
|
Rusija ima 6.5% muslimana. Nema ništa slađe i simpatičnije od Čečena. I naše Šnjoke bi bile takve da nisu pod lošim uticajem zloglasnog Sarajeva. Rašo je davno rekao da želi 5% Muslimana. EU je usvojila taj standard.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 18:01 |
|
|
Da ali šta će biti kad umre Putin ? Samo jak lider može sve da drži pod kontrolom .
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76677 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pa ovo nije uopće taboo, jer nema celibata.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:27 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20821 Lokacija: među zvijezdama
|
Lik je baš kul. Na ovakve padaju deklarirane ateistice
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:34 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je to očekivano. Kad su muslimani malobrojni jako su slatki i zabavni. U prevodu sa hrvatskog, kad su muslimani ništa ne pitaju jako su slatki i zabavni Upravo tako. Rekao sam i ponoviti ću, njima smo snošljivi isključivo kao ćevapdžije i zidari s smislom za humor jer su sami operisani od toga. Što se tiče hodže, nisam baš siguran da je ovo spojivo s njegovom profesijom.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:35 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U prevodu sa hrvatskog, kad su muslimani ništa ne pitaju jako su slatki i zabavni Upravo tako. Rekao sam i ponoviti ću, njima smo snošljivi isključivo kao ćevapdžije i zidari s smislom za humor jer su sami operisani od toga. Što se tiče hodže, nisam baš sigurno da je ovo spojivo s njegovom profesijom. Humor manje više, i nije vam nešto, samo se znate kreveljiti i glumiti retarde... al što lepo pevate svaka vam čast.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:39 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U prevodu sa hrvatskog, kad su muslimani ništa ne pitaju jako su slatki i zabavni Upravo tako. Rekao sam i ponoviti ću, njima smo snošljivi isključivo kao ćevapdžije i zidari s smislom za humor jer su sami operisani od toga. Što se tiče hodže, nisam baš sigurno da je ovo spojivo s njegovom profesijom. Ma što ne bi bilo? U Sarajevu neki magazin Azra radio interviju s „mualimom“ iz Krajine. Rodjak mi je poluprofi Fotograf pa sam imala priliku dotičnu vidjeti. Plus 40 a puder špartlom mozes strugati. Vještačke trepavice. Hidzab u nekom stilu kao romkinje sto se pokrivaju. Torba od 5 eura i cipele isto toliko vrijedne. No u istom tonu Sve je to. Tvrde da ima preko 150.000 pratilaca na FB. Razija Čolaković se zove. E ono je turbo islam u petoj brzini.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:42 |
|
|
Evo dotične: https://azra.ba/intervju/216344/razija- ... i-zavisti/Amidza, zena mualima. Ovo je stariji tekst. Ne znam je li novi izasao. Lako je izguglati. P.S studira u Brčkom na onom Uni gdje jedan „profa“ predaje 156 predmeta. No ajde sve nju prati preko 150.000 muslimanki dragi amidza. Sve otislo u tri lijepe.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:45 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Upravo tako. Rekao sam i ponoviti ću, njima smo snošljivi isključivo kao ćevapdžije i zidari s smislom za humor jer su sami operisani od toga.
Što se tiče hodže, nisam baš sigurno da je ovo spojivo s njegovom profesijom.
Ma što ne bi bilo? U Sarajevu neki magazin Azra radio interviju s „mualimom“ iz Krajine. Rodjak mi je poluprofi Fotograf pa sam imala priliku dotičnu vidjeti. Plus 40 a puder špartlom mozes strugati. Vještačke trepavice. Hidzab u nekom stilu kao romkinje sto se pokrivaju. Torba od 5 eura i cipele isto toliko vrijedne. No u istom tonu Sve je to. Tvrde da ima preko 150.000 pratilaca na FB. Razija Čolaković se zove. E ono je turbo islam u petoj brzini. To veze sa islamom nema.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 'Ja sam hodža u Vinkovcima, a u privatnom životu sam - model.. Postano: 16 kol 2022, 20:49 |
|
|
Amiđa je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma što ne bi bilo? U Sarajevu neki magazin Azra radio interviju s „mualimom“ iz Krajine. Rodjak mi je poluprofi Fotograf pa sam imala priliku dotičnu vidjeti. Plus 40 a puder špartlom mozes strugati. Vještačke trepavice. Hidzab u nekom stilu kao romkinje sto se pokrivaju. Torba od 5 eura i cipele isto toliko vrijedne. No u istom tonu Sve je to. Tvrde da ima preko 150.000 pratilaca na FB. Razija Čolaković se zove. E ono je turbo islam u petoj brzini.
To veze sa islamom nema. Zenu prati preko 150.000 muslimanki majki, kceri, budućih majki. Pa ti vidi koji je to turbo folk napravljen od vjere. OPs 200.000 ima izvini.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|