Depresivno i bogohulno kao što si i sam ti. Za mene bi rekao: Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, al' zube polomi. A za tebe: Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.
Ima svako da bira šta će gledati na YouTube, a ne ti davis i namećes.
Depresivno i bogohulno kao što si i sam ti. Za mene bi rekao: Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, al' zube polomi. A za tebe: Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.
Ima svako da bira šta će gledati na YouTube, a ne ti davis i namećes.
Blago ti u glavu kukala nesretna. Nisi dobro Lapo , potraži psihijatra ili popa , oni ti možda mogu pomoći.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Hvala na dijagnozi. Lijeka znači nema. Srećom ti ne spadaš u potražnju, budi miran. Tebe samo policija može potražiti. Nametljiv i paglu.
tebi potražnje nema, toliko otrova sipaš da te ne bi ni jadnik kojem je desanka šakić jedina drugarica.
zatvorena si u začaranom krugu gdje svojim otrovom tjeraš ljubav od sebe, a samo sve otrovnija postaješ zbog toga.
kad te čovjek čita, već vidi kako izgleda stanje uma čovjeka koji je u paklu. ti si samu sebe u svojo sobni zatvorila.
definitivno si najtužnija pojava na forumu, toliko si jadna da si ni naljuti na tebe čovjek ne može. tvoj otrov samo tebe ždere, i naavno tvoje uboge roditelje koji se ne mogu načudit što su Bogu skrivili da si takva.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.