|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hroboatos
|
Naslov: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 02:22 |
|
|
Mali sam dio pročitao, a za još manji mislim da je vrijedan. No -koliko ih ima? Po sjećanju: Šeks Tomac Sanader (?) Granić Boljkovac Špegelj (?) Bobetko Degoricija .... Od bivših: Savka Dabčević Jure Bilić Tripalo Od Srba, Jugoslavena, Muslimana.. Bora Jović Sefer Halilović Duraković (?) Raif Dizdarević Branko Mikulić Kadijević Ivo Komšić (?) Milisav Sekulić (načelnik štaba Ćao Krajine) Dušan Čkrebić ........ Sigurno ima još, no tko bi ih pamtio...
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 10:54 |
|
|
Joža Manolić Jadranka Kosor Mirela Holy Žarko Domljan
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 13:55 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Joža Manolić Jadranka Kosor Mirela Holy Žarko Domljan Holy
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 14:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 14:41 |
|
|
Čije bismo memoare željeli jednog dana prelistati? Imam nekoliko prijedloga: 1. Slavko Linić, samo zbog poglavlja o razlazu sa Zokijem 2. Zoran Milanović, treba mu reći da otpusti sve kočnice dok diktira sadržaj, ne bi mu trebalo teško pasti 3. Vaso Brkić, samo zbog ideje da u katalogu NSK postoji knjiga kojoj je kao autor naveden Milijan Brkić
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 16:20 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Čije bismo memoare željeli jednog dana prelistati? Imam nekoliko prijedloga: 1. Slavko Linić, samo zbog poglavlja o razlazu sa Zokijem 2. Zoran Milanović, treba mu reći da otpusti sve kočnice dok diktira sadržaj, ne bi mu trebalo teško pasti 3. Vaso Brkić, samo zbog ideje da u katalogu NSK postoji knjiga kojoj je kao autor naveden Milijan Brkić Inače, ja sam pregledao Šeksove i zanimljivo je, no- to uopće nisu memoari, nego bar 80% transkripti sa sjednica vlasti u ključnim situacijama 91., da se vidi gdje je tko. Dojam po očekivanju- Špegelj i Luka Bebić bezveznjaci, Tuđman praktički u svemu u pravu, Šušak konkretan i razuman, Šeks amo-tamo...
|
|
Vrh |
|
|
estoyAqui
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 16:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Memoari hrvatskih novonastalih političara Postano: 13 stu 2023, 16:55 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: Čije bismo memoare željeli jednog dana prelistati? Imam nekoliko prijedloga: 1. Slavko Linić, samo zbog poglavlja o razlazu sa Zokijem 2. Zoran Milanović, treba mu reći da otpusti sve kočnice dok diktira sadržaj, ne bi mu trebalo teško pasti 3. Vaso Brkić, samo zbog ideje da u katalogu NSK postoji knjiga kojoj je kao autor naveden Milijan Brkić Inače, ja sam pregledao Šeksove i zanimljivo je, no- to uopće nisu memoari, nego bar 80% transkripti sa sjednica vlasti u ključnim situacijama 91., da se vidi gdje je tko. Dojam po očekivanju- Špegelj i Luka Bebić bezveznjaci, Tuđman praktički u svemu u pravu, Šušak konkretan i razuman, Šeks amo-tamo... Šeks je pisao memoare o zatvorskim godinama i o 1990-ima, ali koliko znam nije objavio ništa o događajima nakon 2000, a u Sanaderovoj eri je on bio važniji kotačić vlasti nego u Tuđmanovoj eri.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|