|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: West Herzegovina Fest Postano: 28 srp 2009, 03:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76021 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
http://www.whfest.com/West herzegowina fest je festival koji nastoji potaknuti mlade kreativce i autore da stvaraju, te prezentirajući svoja djela potiču i druge da to čine. Organizatori pritom samo osiguravaju infrastrukturu, dok program uglavnom oblikuju i upotpunjavaju upravo mladi kreativci svojim radovima. Na taj se način ne stavljaju navodnici na oblik i vrstu medija nego na stvaralaštvo samo po sebi, zbog čega i organizatori festivala naglašavaju da ovo nije ni filmski ni glazbeni, a ni festival književnosti, već festival stvaralaštva.
Osnovna zadaća festivala je osigurati da svaki oblik kreativnosti stupi u komunikaciju sa publikom i izazove, nadamo se, pozitivnu povratnu reakciju. Festival je nastao iz potrebe da poveže i potakne ljude iz svih dijelova regije (i šire) na međusobnu suradnju. Festival gostuje po cijeloj Hercegovini, ao stvarivanjem ideje festivala u "pokretu", ostvarila bi se komunikacija i suradnja mladih kreativaca iz cijele Hercegovine. (ag)
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 28 srp 2009, 16:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ja osobno nisam bio do sada ni na jednomu, ali ekipa priča da bude dva dana dobre atmosfere, druženja i gledanja dobrih amaterskih kreativnih ostvarenja. Do sada je nezaobilazni dio WHF bilo i kampiranje i šatori za posjetitelje, koji noće pored mjesta održavanja festa. Sve u svemu za mlade ljude, koji već sedmu godinu to sve organiziraju i već polako stvaraju tradiciju.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 28 srp 2009, 16:56 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
A šta se tu uopće dešava? Predstave, čitanja poezije, kratki filmovi?
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 28 srp 2009, 17:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
RajvoSa je napisao/la: A šta se tu uopće dešava? Predstave, čitanja poezije, kratki filmovi? Amaterski bandovi, kratki filmovi i priče. Bandovi moraju izvesti ili imati barem dvije tri svoje stvari ili tako nešto. Filmovi su kratki do desetak minuta. Naravno uz sve bude barem dva profesionalna glazbena gosta izvan konkurencije i predstavljanje profesionalnog dokumentarnog ili igranog filma. Prošle je godine bila grupa Zoster i još neka grupa iz Zagreba kao gosti.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 28 srp 2009, 18:21 |
|
|
Filmovi su ovako nešto: Domaća raja snima.
|
|
Vrh |
|
|
billion
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 29 srp 2009, 13:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: Filmovi su ovako nešto: Domaća raja snima. Moćni QMC... Inače, ovi likovi iznad imaju i svoj multiseoski acid/jazz/folk bend imena quartet moderato cantabile http://www.myspace.com/quartetmoderatocantabileotiđite i poslušajte par pjesama (preporuka: nana i kako sam se sinoć sašio)...
_________________ I want to know, have you ever seen the rain?
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 19 stu 2009, 22:44 |
|
|
ja sam bio ove godine na whfu, istina onaj dio s filmovima nisam gledao al gledao sam dosta amaterskih bendova i naravno goste koji su bili...ove godine su bili mr. danijel boto ( ) elemental, rafo... ugl sve 5 za ideju i provedbu te ideje.
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 19 stu 2009, 23:12 |
|
|
Ahahah oba su dobra , al ovaj prvi film je zakon hahahhaa
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 ožu 2010, 02:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76021 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Di se održava slijedeći WHF?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 21 ožu 2010, 02:52 |
|
|
lider30 je napisao/la: Filmovi su ovako nešto: Domaća raja snima. šta je ovo? - cajke i ciganluk! - gadljivo!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 svi 2011, 00:35 |
|
|
Opet ove godine West Herzegowina fest (WHF) u Širokom Brijegu od 28. - 30.07.2011. godine. Prijave za kratku priču, amaterski bendovi, filmovi trajanja do 8 minuta traju do 10.06.2011. Samo naprijed. Slike iz prethodnih godina Facebook stranica sa mnoštvo slika iz prethodnih godina. Masa osebujnih likova, zgodnih žena, poznatih i nepoznatih faca, kampiranje, alkohol i slične stvari http://www.facebook.com/media/set/?set=t.1313097453
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 svi 2011, 12:10 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Nadam se da ću se ove godine dokotrljati na to čudo, za razliku od prošlih nekoliko, kada su se planovi izjalovili...
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 svi 2011, 12:40 |
|
|
Tko nije bio na WHF ne zna što propušta. Prošle godine bio prva dva dana, fenomenalno bilo (samo da nisam puho policiji i morao platiti kaznu). Nismo ni svjesni koliko u Hercegovini ima dobrih festivala počevši od WHFsta, Blues Festivala, ostalih festivala, glazbenih, filmskih, dokumentarnih, ..... To teko skontao kada mi je kolega iz Hrvatske pričao. On i njegovi odozdo svako malo izlaze ovamo jer se kod nas uvijek nešto događa. Ove godine ako mognem i sva tri dana na WHF. Možda i kampirati čak, jer puno je 50-ku ili više dati za kaznu policiji.
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 svi 2011, 19:42 |
|
|
Dogovorite ekipu sa foruma, pa da se ide. Kampiranje, roštiljanje, pivuše bi bilo čudo.
|
|
Vrh |
|
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 20 svi 2011, 21:17 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Nadam se da ću se ove godine dokotrljati na to čudo, za razliku od prošlih nekoliko, kada su se planovi izjalovili... Također.
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 08 lip 2011, 23:35 |
|
|
Reče mi jedan kolega jučer da je za ovogodišnji WHF potvrđeno nastupanje Urbana i Nene Belana. Još se traži treći. Zna li itko da li je ovo istina???
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 09 lip 2011, 00:25 |
|
|
Josip321 je napisao/la: Reče mi jedan kolega jučer da je za ovogodišnji WHF potvrđeno nastupanje Urbana i Nene Belana. Još se traži treći. Zna li itko da li je ovo istina??? Čekamo ga, čekamo.
|
|
Vrh |
|
|
škripar šb
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 10 lip 2011, 09:19 |
|
|
lider30 je napisao/la: Josip321 je napisao/la: Reče mi jedan kolega jučer da je za ovogodišnji WHF potvrđeno nastupanje Urbana i Nene Belana. Još se traži treći. Zna li itko da li je ovo istina??? Čekamo ga, čekamo. Istina je ,a treci je ja mislim TBF jednostavno moraju doc ,svaki put sam bio sprijecen da dođem,ove godine moraju doc
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 22 lip 2012, 22:41 |
|
|
2. 3. i 4. kolovoza održat će se 10. jubilarni West Herzegowina fest u Širokom Brijegu. Ove godine gostuju Damir Urban & 4, Hladno pivo i TBF.
|
|
Vrh |
|
|
xer
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 23 lip 2012, 00:23 |
|
|
lider30 je napisao/la: 2. 3. i 4. kolovoza održat će se 10. jubilarni West Herzegowina fest u Širokom Brijegu. Ove godine gostuju Damir Urban & 4, Hladno pivo i TBF. Ove godine dolazim, 100% :)
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 24 lip 2012, 02:44 |
|
|
Imam osjećaj da će ta subota biti radna (jedina). Ali nema veze. Na Urbana i TBF dolazim obavezno. Na TBF ću i prije toga u Abrašević. Jedva čekam.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 24 lip 2012, 02:46 |
|
|
Samo nek je Neno Belan ispao iz konkurencije. Mani me se više lažnjaka.
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 24 lip 2012, 03:00 |
|
|
zmajček je napisao/la: Samo nek je Neno Belan ispao iz konkurencije. Mani me se više lažnjaka. Nemoj tako, dobar je Neno. Još ako imaš curu pa na njegov koncert otić. Možda te pukne romantika pa klekneš pred nju. Tako ti Neno utječe na ljude!
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 24 lip 2012, 14:02 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1660 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Josip321 je napisao/la: zmajček je napisao/la: Samo nek je Neno Belan ispao iz konkurencije. Mani me se više lažnjaka. Nemoj tako, dobar je Neno. Još ako imaš curu pa na njegov koncert otić. Možda te pukne romantika pa klekneš pred nju. Tako ti Neno utječe na ljude! Ovisi što cura sluša, ako sluša Mitra Mirića ili Motorhead džaba ti Belan
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: West Herzegovina Fest Postano: 24 lip 2012, 15:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 6018 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Što se mene osobno tiče, loš izbor izvođača. Urban i TBF su mi teško probavljivi, što glazbenim stilovima, što načinom ponašanja, stavovima i sl. Hladno pivo je solidno, ali se također izlizalo, previše puta sam ih gledao. Posljednji puta jučer. Svejedno, nastojat ću doći ove godine konačno na tu manifestaciju i zabaviti se, barem jednu večer.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|