|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pekara Tušanj
|
Naslov: Šta posjetiti u Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 05:01 |
|
|
Pozdrav svim Mostarcima Interesuje me nesto pa rekoh nema boljeg mijesta od ovog foruma da dobijem odgvor Ljetos sam bio sa curom (Dankinjom) u Mostaru. Bili smo dva dana i stvarno je bilo prelijepo. Bili smo u hotelu blizu starog mosta. Naravno ovo je najpopularnija destinacija za turiste koji dolaze u Mostar a posebno kao mi prvi put ikad. Ali zanima me da li ima nekih mijesta koje vrijedi posjetit i u zapadnom dijelu Mostara? Jer npr. mi smo setali po starom dijelu grada i usli dosta duboko u istocni dio grada. Eh sad me zanima da li ima setalista, shoping centara, kulturnih dogadjaja u zapadnom dijelu grada i gdje i otprilike itd. Htio da bi da znam pa da malo odemo i u taj dio grada slijedeceg ljeta ako nas put odvede u Mostar a mislim da hoce Nepoznajem skoro nikog iz Mostara a ono malo ljudi (Bosnjaka) sto poznajem su mi bukvalno rekli da ce nas "ovi" iz zapadnog dijela "smlatit" i "izlupetat" ako se usudimo prekoracit na tu stranu kao nepripadnici Hrvatskog naroda Ako neko moze i ima zivaca bio bih mu mnogo zahvalan za info ili eventualno www. link?
_________________ Nekada je Hrvatska bila do Drine, sad je u EU a Bosna je tu negdje izmedju :)
ZA BOSNU SPREMNI
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 13:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ovo za prijetnje je totalna glupost jer na desnoj obali živi 6-7.000 Bošnjaka i Srba bez ikakvih problema. A ne znam koje su atrakcije, valjda Kosača i novi šoping centri.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 13:32 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25624 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Pa eto, ima partizansko groblje... Nema baš previše nekih znamenitosti jer je riječ o novijem dijelu grada ali kao što reče Ministar ima nekoliko šoping centara a kojih na istočnoj strani praktički ni nema (ako izuzmeno pijacu u Vrapčićima ), a pri kraju izgradnje je jedan ogromni u kojemu će bi i McDonalds i multiplex kino. Ima dosta lijepih kafića gdje se može popiti kavica i to bi bilo to. I ne boj se da će te itko napasti... osim ako za vrijeme kakve važne utakmice prošetaš u pogrešnom dresu! ;)) Ja kao Hrvat često odem u u istočni Mostar i iz iskustva znam da nikome ne piše na licu što je, a i da piše što onda, opet ništa.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 14:44 |
|
|
Citat: Pozdrav svim Mostarcima Hvala u moje i njihovo ime! Kao turistički vodič kroz Hercegovinu predlažem ovo (uvijek upali i ostane u lijepom sjećanju), za sve ljude dobre volje;) Stari most, zatim odlazak u hotel Bevanda , imaju lijepu taracu i najbolje kolače , pa možda mogu reći u Hercegovini. Iz Mostara odlazak u Međugorje, na putu je poznati restoran Udovice sa najboljom janjetinom. Nakon Međugorja, vodopad Kravica, nakon Kravica u ljetnim mjesecima odlazak na more. Sve može stati u jednodnevni izlet, i puno toga se može vidjeti i doživjeti! p.s. Jel ima neko nešto protiv što je izlet malo proširen. tj. van Mostara?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:00 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Kojeg Zapadnog Mostara ? Ja znam samo za jedinstveni Mostar .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija. joj seljaka, hoćeš i pašnjak u gradu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija. Na istoku zelenom, bratstvo , jedinstvo i veličanstveni komunizam, na zapadu škutorski buržoazijski teror nad radnim narodom BiH ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:09 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija. Na istoku zelenom, bratstvo , jedinstvo i veličanstveni komunizam, na zapadu škutorski buržoazijski teror nad radnim narodom BiH ? kako ga ne voljeti, škutorski Jeruzalem.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:09 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija. Onda za tebe Ministre važi ova opcija; Mostar-Međugorje-Kravica-More?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:10 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Na istoku zelenom, bratstvo , jedinstvo i veličanstveni komunizam, na zapadu škutorski buržoazijski teror nad radnim narodom BiH ? kako ga ne voljeti, škutorski Jeruzalem. Ah nostalgija odmah pukne kad se sjetim onog visokog zvonika i križa povrh brda
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:14 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Wind je napisao/la: Citat: Pozdrav svim Mostarcima Hvala u moje i njihovo ime! Kao turistički vodič kroz Hercegovinu predlažem ovo (uvijek upali i ostane u lijepom sjećanju), za sve ljude dobre volje;) Stari most, zatim odlazak u hotel Bevanda , imaju lijepu taracu i najbolje kolače , pa možda mogu reći u Hercegovini. Iz Mostara odlazak u Međugorje, na putu je poznati restoran Udovice sa najboljom janjetinom. Nakon Međugorja, vodopad Kravica, nakon Kravica u ljetnim mjesecima odlazak na more. Sve može stati u jednodnevni izlet, i puno toga se može vidjeti i doživjeti! p.s. Jel ima neko nešto protiv što je izlet malo proširen. tj. van Mostara? Jebeš to, ne valja. Nema Internet.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:15 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: dudu je napisao/la: kako ga ne voljeti, škutorski Jeruzalem. Ah nostalgija odmah pukne kad se sjetim onog visokog zvonika i križa povrh brda dođi da vidiš, dođi da se diviš. po isticanju hrvatstva od Mostara čak i Zadar može preuzeti neka rješenja.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:19 |
|
|
dudu je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ah nostalgija odmah pukne kad se sjetim onog visokog zvonika i križa povrh brda dođi da vidiš, dođi da se diviš. po isticanju hrvatstva od Mostara čak i Zadar može preuzeti neka rješenja. Ne brini, čim otvorite konzulat HRHBa u Zadru ima da nam sva rješenja i ideje odma na stol predat . Onda ćemo razmjenjivati iskustva .
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:23 |
|
|
Citat: Lijepo je tamo. Samo bi trebali počistiti one plastične vrećice koje vise sa stabala oko Neretve. Strancima to ostane u sjećanju dugo, dugo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:24 |
|
|
Wind je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Nikako mi se ne sviđa Mostar...na jednoj strani socrealistički komunistički soliteri, malo zelenila, a na drugoj zadah ocvalog imperija. Onda za tebe Ministre važi ova opcija; Mostar-Međugorje-Kravica-More? Meni je najljepše na relaciji Neum-Čapljina, nemam nikakve želje provesti više od sat-dva u Mostaru, i to samo zbog rodbine.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 15:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wind je napisao/la: Onda za tebe Ministre važi ova opcija; Mostar-Međugorje-Kravica-More? Meni je najljepše na relaciji Neum-Čapljina, nemam nikakve želje provesti više od sat-dva u Mostaru, i to samo zbog rodbine. E, i tu ima finih izleta i štošta za vidjeti! p.s. ode tema u drugom pravcu, bit ću na kraju krivac.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23937 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
KOd Dike Vrelo Radobolje, Rondo, šetnja Zrinjevac, Španjolski trg, dobar večernji izlazak u kafićima i klubovima. Šopingaški raj je također na zapadnoj strani grada. U biti ti je cijeli Mostar 2 sata dosta za obilazak. Stari Most i okolnih 200 metara sokaka s jedne i 100 metara sokaka s druge strane satak vremena, ostatak Mostara satak vremena.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 18:22 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Wind je napisao/la: Citat: Pozdrav svim Mostarcima Hvala u moje i njihovo ime! Kao turistički vodič kroz Hercegovinu predlažem ovo (uvijek upali i ostane u lijepom sjećanju), za sve ljude dobre volje;) Stari most, zatim odlazak u hotel Bevanda , imaju lijepu taracu i najbolje kolače , pa možda mogu reći u Hercegovini. Iz Mostara odlazak u Međugorje, na putu je poznati restoran Udovice sa najboljom janjetinom. Nakon Međugorja, vodopad Kravica, nakon Kravica u ljetnim mjesecima odlazak na more. Sve može stati u jednodnevni izlet, i puno toga se može vidjeti i doživjeti! p.s. Jel ima neko nešto protiv što je izlet malo proširen. tj. van Mostara? Ja nemam ništa protiv, pogotovo ako mi ti budeš vodić!?
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 18:37 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Wind je napisao/la: Hvala u moje i njihovo ime! Kao turistički vodič kroz Hercegovinu predlažem ovo (uvijek upali i ostane u lijepom sjećanju), za sve ljude dobre volje;) Stari most, zatim odlazak u hotel Bevanda , imaju lijepu taracu i najbolje kolače , pa možda mogu reći u Hercegovini. Iz Mostara odlazak u Međugorje, na putu je poznati restoran Udovice sa najboljom janjetinom. Nakon Međugorja, vodopad Kravica, nakon Kravica u ljetnim mjesecima odlazak na more. Sve može stati u jednodnevni izlet, i puno toga se može vidjeti i doživjeti! p.s. Jel ima neko nešto protiv što je izlet malo proširen. tj. van Mostara? Ja nemam ništa protiv, pogotovo ako mi ti budeš vodić!? Gospodine MRSHO, ja vam mogu biti samo vodi č.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 18:50 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Wind je napisao/la: MRSHO je napisao/la: Ja nemam ništa protiv, pogotovo ako mi ti budeš vodić!? Gospodine MRSHO, ja vam mogu biti samo vodi č. Dobro vodi č, iako ja to izgovaram sa ć Inače, tema je prava za nas turiste. I ja uskoro dolazim u MO, prvi put.
|
|
Vrh |
|
|
Pekara Tušanj
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 23:01 |
|
|
Wind je napisao/la: Citat: Pozdrav svim Mostarcima Hvala u moje i njihovo ime! Kao turistički vodič kroz Hercegovinu predlažem ovo (uvijek upali i ostane u lijepom sjećanju), za sve ljude dobre volje;) Stari most, zatim odlazak u hotel Bevanda , imaju lijepu taracu i najbolje kolače , pa možda mogu reći u Hercegovini. Iz Mostara odlazak u Međugorje, na putu je poznati restoran Udovice sa najboljom janjetinom. Nakon Međugorja, vodopad Kravica, nakon Kravica u ljetnim mjesecima odlazak na more. Sve može stati u jednodnevni izlet, i puno toga se može vidjeti i doživjeti! p.s. Jel ima neko nešto protiv što je izlet malo proširen. tj. van Mostara? Uhum to je fina ideja za kako provest dan, dva vidi se da imas smisla Cuo sam za hotel Bevandu i znam da ima 5 zvijezdica tako da je to vrlo interesantan hotel. Medjugorje bih stvarno volio posjetit a vodopade takodje a kad bih isao na more sigurno bih nasli smijestaj na par dana u nekom hotelu :) Sve u svemu mislim da cemo sigurno obici citav Mostar ali i mozda sire podrucje ali je samo pitanje dali rent a car, organizovano ili busom? Hvala svima koji su odgovorili Haha Bobovac nema sanse da bih ja obukao taj cetnicki dres pa dva puta su ti portugalci izvrsili genocid nad nama Jedno je sigurno ako vec nije preporuceno nosit dres BH repke onda cu u rodnoj Tuzli kupit dres bratske nam HR repke i to sa prezimenom "Modric"!
_________________ Nekada je Hrvatska bila do Drine, sad je u EU a Bosna je tu negdje izmedju :)
ZA BOSNU SPREMNI
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 sij 2012, 23:09 |
|
|
Citat: znam da ima 5 zvijezdica Vidiš, to nisam znala do sada. Manje važno, znam samo da su kolači
|
|
Vrh |
|
|
Pekara Tušanj
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 10 sij 2012, 06:31 |
|
|
Evo jedna divna pjesma za Mostarce i sve nas Hercegovce
ZA BOSNU SPREMNI
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 10 sij 2012, 15:31 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7353 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Wind je napisao/la: Citat: znam da ima 5 zvijezdica Vidiš, to nisam znala do sada. Manje važno, znam samo da su kolači Hotel Bevanda je kasnije dobio i 6. zvjezdicu,kad se malo bolje pogleda.Tko dođe,vidjet će o čemu se radi.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|