HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 stu 2024, 22:44.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Mostar youtube
PostPostano: 23 stu 2009, 03:18 

Mostar sa youtube-a, za početak evo zanimljiva panorama sa devastirane "staklene banke".

Vrh

Naslov: Re: Mostar youtube
PostPostano: 26 stu 2009, 20:58 

Ultras1986 je napisao/la:
Mostar sa youtube-a, za početak evo zanimljiva panorama sa devastirane "staklene banke".

Ultras, zanimljiva snimka!
Jesi li ti ispred ili iza kamere?
Nije li bilo malo opasno, po onako ruševnom krovu hodati i snimati?
Hoće li se "staklena" obnavljati ili sravniti do kraja?
Mislim da je to bio promašeni arhitektonski pokušaj i prava rugoba!

Vrh

PostPostano: 26 stu 2009, 21:23 

Nije moja, s neta sam skinuo.

A pričali su svašta. Ja sam bio uvjeren da ju je Hypo Banka kupila, što bi bilo ekstra, ali kao rađena su istraživanja i beton je loš tako da bi se trebala rušiti, što Hypo Banci ne odgovara.

Vrh

PostPostano: 26 stu 2009, 22:24 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom

A pričali su svašta. Ja sam bio uvjeren da ju je Hypo Banka kupila, što bi bilo ekstra, ali kao rađena su istraživanja i beton je loš tako da bi se trebala rušiti, što Hypo Banci ne odgovara.

E kad bi onde niknuo jedan neboder barem P+18 katova. Modernih vizura i estetski prihvatljiv. :smajl020

Vrh

PostPostano: 26 stu 2009, 23:52 

lider30 je napisao/la:

E kad bi onde niknuo jedan neboder barem P+18 katova. Modernih vizura i estetski prihvatljiv. :smajl020

Ili možda bolje iza HNK, da kada uđeš u MOstar i voziš se Bulevarom pogled puca pravo u njega. Ito minimalno 25 katova, da bude najveća zgrada u Mo.

A samim tim bi se i neke druge stvari stavile tamo gdje im je mjesto. :smajl005

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 01:05 

Ja sam se baš iz tog razloga nadao nekom poslovnom tornju od P+20 ili više (da pređe Mostarku) na mjestu stare bolnice pa da bude pravi landmark,a tvoj prijedlog Ultras je još i bolji. Riješio bi hrpu problema odjednom :zubati

Vrh

PostPostano: 27 stu 2009, 01:10 

MaMo je napisao/la:
Ja sam se baš iz tog razloga nadao nekom poslovnom tornju od P+20 ili više (da pređe Mostarku) na mjestu stare bolnice pa da bude pravi landmark,a tvoj prijedlog Ultras je još i bolji. Riješio bi hrpu problema odjednom :zubati

:zubati

Možda ne bi bilo loše napraviti ga u razini franjevačkog tornja, pa da budemo skyscraper city. Možda i toranj obaviti u staklenu fasadu. :smijeh

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 09:13 

Vlada :sega :sega :sega

Pajo i Vlada na utakmici Zrinjskog :zrinjski

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 09:20 

.

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 13:48 

Devastirana Hercegovačka banka nakon upada SFOR-a :mad

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 14:02 

Starfucker226 je napisao/la:

Tražio sam snimke nereda u Mostaru, nema ih nigdje. Čak ni slika, i ovo je objavljeno ima 2 dana izgleda. U svakom slučaju zamisli da sada netko upadne u banku ovako :utege :smajl037

Vrh

PostPostano: 03 ožu 2010, 17:12 

S upadom u banku su nam slomili krila. I danas su Hrvati navodno najjači financijski (ne vjerujem),a da je banka ostala gdje bi nam bio kraj...
Meni nije jasno kako se makar radnici banke ili štediše koje ne mogu do svojih para ne udruže i tuže odgovorne. Prvo visokog pretstavnika pa onu kozu Tobby Robinson. Ovo bi trebalo na međunarodni sud odvesti,a od nje tražiti da vrati milijune koje je potrošila na večere, poklone i sl. gluposti.
Dan danas je banka ni na nebu ni na zemlji, bez da je itko odgovarao za to. Baš danas čitam kako i Hercegovina osiguranje propada....

Vrh

PostPostano: 17 svi 2010, 18:59 

Iz zraka

City spa

Vrh

PostPostano: 18 svi 2010, 12:16 

moze malo vise o tom upadu sfor-a..jel bilo kakvog otpora sa ulice..od nasih placenickih picketina na vlasti,znam sta ocekivati,ali me zanima kako narod disao tada..

GERILA MAJKA..
http://www.youtube.com/watch?v=QPLzY-H8kTY

Vrh

PostPostano: 21 svi 2010, 01:08 

MaMo je napisao/la:

S upadom u banku su nam slomili krila. I danas su Hrvati navodno najjači financijski (ne vjerujem),a da je banka ostala gdje bi nam bio kraj...
Meni nije jasno kako se makar radnici banke ili štediše koje ne mogu do svojih para ne udruže i tuže odgovorne. Prvo visokog pretstavnika pa onu kozu Tobby Robinson. Ovo bi trebalo na međunarodni sud odvesti,a od nje tražiti da vrati milijune koje je potrošila na večere, poklone i sl. gluposti.
Dan danas je banka ni na nebu ni na zemlji, bez da je itko odgovarao za to. Baš danas čitam kako i Hercegovina osiguranje propada....

Pljačka Hercegovačke banke u Mostaru je sramota UN "mirovnih snaga" i cijele današnje "zapadne civilizacije", kada se uništila i opljačkala imovina ove banke, bez vodjenja ikakva zapisnika i evidencije!
Dinamitom su razbijena vrata kase i pokupljene sve devize, opet bez zapisnika i evdencije!
Još do danas nisu nadjene nikakve nepravilnosti u poslovanju ove Banke, niti ikakav kriminal.
Na snimkama se ne vidi razbijena kasa sa razbacanim Njemačkim Markama po podu, niti izgažene slike Predsjednika Franje Tudjmana i Svetog Oca Pape! Valjda bi to ipak bilo malo previše za viditi, pa je odstranjeno ... ?
Da, ovo je velika sramota, koja se ne smije zaboraviti, niti prestati tražiti odštetu i nadoknada, za sve neprilike kroz koje su prošli naši ljudi, jer nisu dobili svoj novac na vrijeme!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: