|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ultras1986
|
Naslov: Mostar youtube Postano: 23 stu 2009, 03:18 |
|
|
Mostar sa youtube-a, za početak evo zanimljiva panorama sa devastirane "staklene banke".
|
|
Vrh |
|
|
bobo mostarac
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 26 stu 2009, 20:58 |
|
|
Ultras1986 je napisao/la: Mostar sa youtube-a, za početak evo zanimljiva panorama sa devastirane "staklene banke".
Ultras, zanimljiva snimka! Jesi li ti ispred ili iza kamere? Nije li bilo malo opasno, po onako ruševnom krovu hodati i snimati? Hoće li se "staklena" obnavljati ili sravniti do kraja? Mislim da je to bio promašeni arhitektonski pokušaj i prava rugoba!
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 26 stu 2009, 21:23 |
|
|
Nije moja, s neta sam skinuo.
A pričali su svašta. Ja sam bio uvjeren da ju je Hypo Banka kupila, što bi bilo ekstra, ali kao rađena su istraživanja i beton je loš tako da bi se trebala rušiti, što Hypo Banci ne odgovara.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 26 stu 2009, 22:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24083 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ultras1986 je napisao/la: Nije moja, s neta sam skinuo.
A pričali su svašta. Ja sam bio uvjeren da ju je Hypo Banka kupila, što bi bilo ekstra, ali kao rađena su istraživanja i beton je loš tako da bi se trebala rušiti, što Hypo Banci ne odgovara. E kad bi onde niknuo jedan neboder barem P+18 katova. Modernih vizura i estetski prihvatljiv.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 26 stu 2009, 23:52 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ultras1986 je napisao/la: Nije moja, s neta sam skinuo.
A pričali su svašta. Ja sam bio uvjeren da ju je Hypo Banka kupila, što bi bilo ekstra, ali kao rađena su istraživanja i beton je loš tako da bi se trebala rušiti, što Hypo Banci ne odgovara. E kad bi onde niknuo jedan neboder barem P+18 katova. Modernih vizura i estetski prihvatljiv. Ili možda bolje iza HNK, da kada uđeš u MOstar i voziš se Bulevarom pogled puca pravo u njega. Ito minimalno 25 katova, da bude najveća zgrada u Mo. A samim tim bi se i neke druge stvari stavile tamo gdje im je mjesto.
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 27 stu 2009, 01:05 |
|
|
Ja sam se baš iz tog razloga nadao nekom poslovnom tornju od P+20 ili više (da pređe Mostarku) na mjestu stare bolnice pa da bude pravi landmark,a tvoj prijedlog Ultras je još i bolji. Riješio bi hrpu problema odjednom
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 27 stu 2009, 01:10 |
|
|
MaMo je napisao/la: Ja sam se baš iz tog razloga nadao nekom poslovnom tornju od P+20 ili više (da pređe Mostarku) na mjestu stare bolnice pa da bude pravi landmark,a tvoj prijedlog Ultras je još i bolji. Riješio bi hrpu problema odjednom Možda ne bi bilo loše napraviti ga u razini franjevačkog tornja, pa da budemo skyscraper city. Možda i toranj obaviti u staklenu fasadu.
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 03 ožu 2010, 09:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 03 ožu 2010, 09:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Starfucker226
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 03 ožu 2010, 13:48 |
|
|
Devastirana Hercegovačka banka nakon upada SFOR-a
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 03 ožu 2010, 14:02 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Devastirana Hercegovačka banka nakon upada SFOR-a Tražio sam snimke nereda u Mostaru, nema ih nigdje. Čak ni slika, i ovo je objavljeno ima 2 dana izgleda. U svakom slučaju zamisli da sada netko upadne u banku ovako
|
|
Vrh |
|
|
MaMo
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 03 ožu 2010, 17:12 |
|
|
Starfucker226 je napisao/la: Devastirana Hercegovačka banka nakon upada SFOR-a S upadom u banku su nam slomili krila. I danas su Hrvati navodno najjači financijski (ne vjerujem),a da je banka ostala gdje bi nam bio kraj... Meni nije jasno kako se makar radnici banke ili štediše koje ne mogu do svojih para ne udruže i tuže odgovorne. Prvo visokog pretstavnika pa onu kozu Tobby Robinson. Ovo bi trebalo na međunarodni sud odvesti,a od nje tražiti da vrati milijune koje je potrošila na večere, poklone i sl. gluposti. Dan danas je banka ni na nebu ni na zemlji, bez da je itko odgovarao za to. Baš danas čitam kako i Hercegovina osiguranje propada....
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 17 svi 2010, 18:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
patriot
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 18 svi 2010, 12:16 |
|
|
moze malo vise o tom upadu sfor-a..jel bilo kakvog otpora sa ulice..od nasih placenickih picketina na vlasti,znam sta ocekivati,ali me zanima kako narod disao tada.. GERILA MAJKA.. http://www.youtube.com/watch?v=QPLzY-H8kTY
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Mostar youtube Postano: 21 svi 2010, 01:08 |
|
|
MaMo je napisao/la: Starfucker226 je napisao/la: Devastirana Hercegovačka banka nakon upada SFOR-a S upadom u banku su nam slomili krila. I danas su Hrvati navodno najjači financijski (ne vjerujem),a da je banka ostala gdje bi nam bio kraj... Meni nije jasno kako se makar radnici banke ili štediše koje ne mogu do svojih para ne udruže i tuže odgovorne. Prvo visokog pretstavnika pa onu kozu Tobby Robinson. Ovo bi trebalo na međunarodni sud odvesti,a od nje tražiti da vrati milijune koje je potrošila na večere, poklone i sl. gluposti. Dan danas je banka ni na nebu ni na zemlji, bez da je itko odgovarao za to. Baš danas čitam kako i Hercegovina osiguranje propada.... Pljačka Hercegovačke banke u Mostaru je sramota UN "mirovnih snaga" i cijele današnje "zapadne civilizacije", kada se uništila i opljačkala imovina ove banke, bez vodjenja ikakva zapisnika i evidencije! Dinamitom su razbijena vrata kase i pokupljene sve devize, opet bez zapisnika i evdencije! Još do danas nisu nadjene nikakve nepravilnosti u poslovanju ove Banke, niti ikakav kriminal. Na snimkama se ne vidi razbijena kasa sa razbacanim Njemačkim Markama po podu, niti izgažene slike Predsjednika Franje Tudjmana i Svetog Oca Pape! Valjda bi to ipak bilo malo previše za viditi, pa je odstranjeno ... ? Da, ovo je velika sramota, koja se ne smije zaboraviti, niti prestati tražiti odštetu i nadoknada, za sve neprilike kroz koje su prošli naši ljudi, jer nisu dobili svoj novac na vrijeme!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|