|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lili
|
Naslov: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 11 stu 2010, 21:15 |
|
|
Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić za “Dane “o izgradnji vjerskih objekata na području Novog Sarajeva, u vrijeme dok je on bio općinski načelnik.
Bili ste načelnik Novog Sarajeva, pa Vas molim, recite mi zašto crkva na Grbavici nije sagrađena? KOMŠIĆ: Zato što kardinal nije htio da se gradi gdje je predviđeno, nego je htio da se gradi gdje nije postojala planska dokumentacija. Usred parka. Nije bilo predviđeno planskim aktom da se crkva pravi u tom parku. Bila je predviđena da se pravi kod Željinog stadiona, gdje i danas treba da se pravi, pa sam čuo da je dozvola izdana.
Jeste li imali plansku dokumentaciju za džamiju usred školskog dvorišta?
KOMŠIĆ: Džamija nigdje nije pravljena usred školskog dvorišta. Dozvola za džamiju je izdana po urbanističkom planu koji je postojao. Urbanistički plan za crkvu nije postojao. Ja sam, kao što sam rekao, legalist.
Moj "dragi legalist", kako ti nije očito da postoje u SA dvije istine.
|
|
Vrh |
|
|
kosevo
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 11 stu 2010, 21:30 |
|
|
lili je napisao/la: Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić za “Dane “o izgradnji vjerskih objekata na području Novog Sarajeva, u vrijeme dok je on bio općinski načelnik.
Bili ste načelnik Novog Sarajeva, pa Vas molim, recite mi zašto crkva na Grbavici nije sagrađena? KOMŠIĆ: Zato što kardinal nije htio da se gradi gdje je predviđeno, nego je htio da se gradi gdje nije postojala planska dokumentacija. Usred parka. Nije bilo predviđeno planskim aktom da se crkva pravi u tom parku. Bila je predviđena da se pravi kod Željinog stadiona, gdje i danas treba da se pravi, pa sam čuo da je dozvola izdana.
Jeste li imali plansku dokumentaciju za džamiju usred školskog dvorišta?
KOMŠIĆ: Džamija nigdje nije pravljena usred školskog dvorišta. Dozvola za džamiju je izdana po urbanističkom planu koji je postojao. Urbanistički plan za crkvu nije postojao. Ja sam, kao što sam rekao, legalist.
Moj "dragi legalist", kako ti nije očito da postoje u SA dvije istine. Na kosevu u dvoristu obdanista je podignuta dzamija, u to obdaniste su mi prije rata djeca isla a sada je to rusevina pokraj te dzamije. Ili dazamija je dignuta u dvoristu te rusevine. Valjda im ostalo od turaka u nasljedze. Imao bi taj sejdo "legalist" sta raditi kada bi brinuo o pravima i potrebama sarajevskih Hrvata.
_________________ Sve je dobro kada se dobro svrši!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 12 stu 2010, 09:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Ja mislim da je on zapravo prije svega tek jadan glup.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
drizzt
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 13 stu 2011, 16:55 |
|
Pridružen/a: 12 stu 2011, 19:50 Postovi: 64 Lokacija: Forgotten Realms
|
Aztec je napisao/la: Ja mislim da je on zapravo prije svega tek jadan glup. Vrlo, vrlo glup, ali u rukama zlaje bi i panj bio opasan.... a Zupa Sv. Ignacija na grbavici je umjesto zemljista za izgradnju crkve dobilo sportsko-kulturni centar -.- Jos žalosnije je kad se jedan fratar sa Bistrika šali da je jedini nacin da se dobije "obecano zemljiste", taj da su Isusovci sa Grbavice trebali u planu staviti projekat "đamije" pa onda u procesu izgradnje diverzantski podici crkvu...
_________________ Of all the races in the known realms, none is more confusing or confused than humans.
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 02 ožu 2012, 20:34 |
|
|
Znaju muslimani da za deset godina ,nece biti u Sarajevu Hrvata,sto dzaba praviti crkvu.Kvari im sliku grada,TEHERAN.Da je politika crkve Hrvatska,kardinal bi trebao prenjet se u Mostar,a ne slusati Vatikan.Jos malo ostace im samo puste crkve,pune staraca.Da nebi neko rekao da unosim zlu krv,i ja sam napustio Sarajevo,a Muslimani koje zbore o multietnicnosti razumijem,ljudi imaju mjesane brakove,niko ih nece,nemaju gdje.Nemam nista protiv njih,ali nevidim nigdje gradzanina,sve zamotani nacionalisti,svih boja.Najveci gradzani su ti mjesani.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 02 ožu 2012, 22:36 |
|
|
Pa jedino realno je da se u Mostaru izgrade svi objekti i presele tamo. Bilo trećeg ili ne bilo. Neće im biti katolika u Sarajevu. Lijepo Biskupska konferencija, apostolska nuncijatura, vojni ordinarij i jednu lijepu stolnu katedralu u Mostaru izgradit. Dat našim ljudima posla i budućnost je tu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
urednik
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 03 ožu 2012, 00:03 |
|
|
Koliko ima Hrvata u Sarajevu danas? 20 tisuća?
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 03 ožu 2012, 00:08 |
|
|
atila je napisao/la: Znaju muslimani da za deset godina ,nece biti u Sarajevu Hrvata,sto dzaba praviti crkvu.Kvari im sliku grada,TEHERAN.Da je politika crkve Hrvatska,kardinal bi trebao prenjet se u Mostar,a ne slusati Vatikan.Jos malo ostace im samo puste crkve,pune staraca.Da nebi neko rekao da unosim zlu krv,i ja sam napustio Sarajevo,a Muslimani koje zbore o multietnicnosti razumijem,ljudi imaju mjesane brakove,niko ih nece,nemaju gdje.Nemam nista protiv njih,ali nevidim nigdje gradzanina,sve zamotani nacionalisti,svih boja.Najveci gradzani su ti mjesani. atila, uz duzno postovanje, ne kenjaj
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 05 ožu 2012, 18:55 |
|
|
pagan je napisao/la: atila je napisao/la: Znaju muslimani da za deset godina ,nece biti u Sarajevu Hrvata,sto dzaba praviti crkvu.Kvari im sliku grada,TEHERAN.Da je politika crkve Hrvatska,kardinal bi trebao prenjet se u Mostar,a ne slusati Vatikan.Jos malo ostace im samo puste crkve,pune staraca.Da nebi neko rekao da unosim zlu krv,i ja sam napustio Sarajevo,a Muslimani koje zbore o multietnicnosti razumijem,ljudi imaju mjesane brakove,niko ih nece,nemaju gdje.Nemam nista protiv njih,ali nevidim nigdje gradzanina,sve zamotani nacionalisti,svih boja.Najveci gradzani su ti mjesani. atila, uz duzno postovanje, ne kenjaj atila , bez ikakvog postovanja , ti si ga popusio i ne kenjaj onda
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 05 ožu 2012, 20:06 |
|
|
Prijatelju neznam dali si Hrvat ili prebrani musliman za jednu jedinu BIH,mozda si u mjesanom braku kao Vikic,Komsic,Andzic ili su te muje kupile.Jedino sto sam rekao istinu,nema Hrvata vise od 8000 tisuca,najvise nas tj. pola ,zivilo na Stupu,Otesu,sada nas ima par tisuca.Vecinu kuca Hrvati su prodali ili prodaju samo nedaju dzaba,u Otesu su muje vecina,tako je i sa Stupom,Azicima itd.Popos ce pokazati kakvo je pravo stanje Sarajevskih Hrvata,katastrofa.Tamo gdje smo bili vecina,sada smo manjina,ostali su starci koji cekaju da umru na svom,to se najbolje vidi po natalitetu,i samo da ti kazem nisam ja popusio,ja sam se spasio.Lako je biti Hrvat u Mostaru u Sarajevu Hrvati predstavljaju,folkrolnu skupinu.
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 06 ožu 2012, 22:23 |
|
|
nisam ti ja prijatelj , ti si jedan fašista a s takvim se ja ne družim , tvoje izjave o mjesanim brakovima i djeci iz mjesanih brakova su u rangu izjava reisa cerića jer ih je još jedino on takve davao
ps Popušio si ...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 06 ožu 2012, 22:30 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Betandwin je napisao/la: nisam ti ja prijatelj , nego ti ja jos jebem i oca i mater koji te odgojise u fasistickom duhu , tvoje izjave o mjesanim brakovima i djeci iz mjesanih brakova su u rangu izjava reisa cerića jer ih je još jedino on takve davao Hrvati kao tolerantni, najnapredniji (?), najobrazovaniji, europski narod koji BiH uvodi u EU i prije službenog primanja, imaju priliku da omoguće svjetlo na kraju tunela i izlaz iz mraka drugim narodima u BiH, a posebno ljudima iz miješanih brakova, kako više nikad ne bi ti ljudi bili iskorišteni od "nenacionalističkih" manipulatora ala Zlaja, Slobo... Ne vidim baš ništa loše u miješanosti, ali vidim u gluposti i prozivanju toga kao nečeg lošeg...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Tomislav Diablo
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 01:45 |
|
|
doc je napisao/la: Pa jedino realno je da se u Mostaru izgrade svi objekti i presele tamo. Bilo trećeg ili ne bilo. Neće im biti katolika u Sarajevu. Lijepo Biskupska konferencija, apostolska nuncijatura, vojni ordinarij i jednu lijepu stolnu katedralu u Mostaru izgradit. Dat našim ljudima posla i budućnost je tu. Zašto čekati da se išta izgradi? Ponudimo onim Muslimanima sa zapadne strane Mostara razmjenu imovine (ako neće damo im nešto novaca da promijene mišljenje) i riješimo se Muslimana sa zapadne strane Neretve i još duplo više povećamo omjer Hrvata/Muslimana nego što bi ga povećali samo doseljenjem Hrvata u nove objekte. Onda ako Muslimani i uspiju u podjeli Mostara, bit će Bošnjakistan sa druge strane rijeke, a ne ceste.
_________________ [url]http://www.youtube.com/watch?v=8BhSmd5ZWkw[/url]
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 11:14 |
|
|
Prvo nisam vrjedzao osobe iz mjesanih brakova,kultura mi to ne dozvoljava.Kazao sam da m,uslimani kroz paravan multieticnosti koriste osobe iz mjesanih brakova za svoje ciljeve,to se vidi danas u federaciji,to je za tebe ambiciozna tema,vjerovatno imas zavrsenu maksimum srednju skolu.To sto pronalazis sebeu temi,vjerovatno si djete iz mjesanog braka pa te pogadza istina.Ja sam se rodio u Sarajevu znam da je multieticnost samo fraza,koja se koristi u politicke svrhe.Nemam nista protiv ostalih naroda,ali volim svoj i pisem sta je najbolje za moj narod,po mojemu misljenju.U Bosni su multietnicari osobe iz mjesanih brakova ,i muslimani u svrsi politike.Ako je Sarajevo multieticno kako ti kazes uzmi Hrvatski barjak, imalo prosetaj po njemu.Budes li prosao bez ozljeda, na ovome forumu cu ti se javno izvinuti.
|
|
Vrh |
|
|
atila
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 11:21 |
|
|
Prvo nisam vrjedzao osobe iz mjesanih brakova,kultura mi to ne dozvoljava.Kazao sam da m,uslimani kroz paravan multieticnosti koriste osobe iz mjesanih brakova za svoje ciljeve,to se vidi danas u federaciji,to je za tebe ambiciozna tema,vjerovatno imas zavrsenu maksimum srednju skolu.To sto pronalazis sebeu temi,vjerovatno si djete iz mjesanog braka pa te pogadza istina.Ja sam se rodio u Sarajevu znam da je multieticnost samo fraza,koja se koristi u politicke svrhe.Nemam nista protiv ostalih naroda,ali volim svoj i pisem sta je najbolje za moj narod,po mojemu misljenju.U Bosni su multietnicari osobe iz mjesanih brakova ,i muslimani u svrsi politike.Ako je Sarajevo multieticno kako ti kazes uzmi Hrvatski barjak, imalo prosetaj po njemu.Budes li prosao bez ozljeda, na ovome forumu cu ti se javno izvinuti.Nauci se da slova popusi,znaci brak kulture.Ako ti moji postovi smetaju,postoji federalna RTV.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 11:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
atila je napisao/la: Znaju muslimani da za deset godina ,nece biti u Sarajevu Hrvata,sto dzaba praviti crkvu.Kvari im sliku grada,TEHERAN.Da je politika crkve Hrvatska,kardinal bi trebao prenjet se u Mostar,a ne slusati Vatikan.Jos malo ostace im samo puste crkve,pune staraca.Da nebi neko rekao da unosim zlu krv,i ja sam napustio Sarajevo,a Muslimani koje zbore o multietnicnosti razumijem,ljudi imaju mjesane brakove,niko ih nece,nemaju gdje.Nemam nista protiv njih,ali nevidim nigdje gradzanina,sve zamotani nacionalisti,svih boja.Najveci gradzani su ti mjesani. Riječ je o vrhbosanskoj nadbiskupiji...ne može ona imati središte u Mostaru. U Mostaru je sjedište trebinjsko-mrkanjske biskupije. A površna ti je analiza, ostalo je dosta Hrvata...nije se tako lako preseliti drugdje, kako si ti zamislio...
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 11:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25666 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
A dodajmo k tomu da o tim pitanjima odlučuje Vatikan. To bi bilo isto kao kada bi Kočerinski župnik htio samovoljno da preseli sjedište svoje župe u Tramošnicu Donju. Što ne ide- ne ide.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 11:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59860 Lokacija: DAZP HQ
|
kardinala proglašava papa, on može biti u bilo kojoj biskupiji u kojoj procjeni da ga je najbolje izabrati. nekakva tradicija je da kardinali budu zagrebački i vrhbosanski biskupi, ali to nije zadano zauvijek.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 12:11 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ministry of Sound je napisao/la: Riječ je o vrhbosanskoj nadbiskupiji...ne može ona imati središte u Mostaru. U Mostaru je sjedište trebinjsko-mrkanjske biskupije.
I što je još važnije sjedište Mostar je Mostarsko-duvanjske biskupije. Krajnje vrijeme je Trebinjsko-mrkanjsku biskupiju osamostaliti, imenovati zasebnog biskupa i premjestiti joj stolnicu u Stolac.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 12:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
E da, uvijek pobrkam te dvije...znam samo za Ratka Perića.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 07 ožu 2012, 12:18 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 13:19 Postovi: 5900 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Ministry of Sound je napisao/la: E da, uvijek pobrkam te dvije...znam samo za Ratka Perića. Msgr. Ratko Perić je biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanjski. Rođen 2. veljače 1944. u Tuku, župa Rovišće kod Bjelovara, Hrvatska. Roditelji: Grgo i Anica r. Raguž. Kršten u Rovišću u župnoj crkvi Presvetoga Trojstva, 5. veljače 1944. Krizman u Prenju, 12. srpnja 1953. Krizmatelj: msgr. Andrija Majić, biskupov delegat. Osnovna škola u Rotimlji, 1951.-1955. i u Crnićima, 1955.-1959.; Sjemenišna gimnazija u Zagrebu, 1959.-1963. Filozofski studij u Zagrebu, 1963.-1965. Teološki studij u Rimu, Papinsko sveučilište Urbanijana, 1965.-1969. Licencijat u lipnju 1969. s tezom: „Uloga kardinala Stepinca u odnosima između Crkve i države“. Đakonat: Rim, 13. travnja 1969. Prezbiterat: Prisoje, 29. lipnja 1969. Reditelj biskup Petar Čule. Poslijediplomski studij na Urbanijani, 1969.-1971., doktorirao 10. prosinca 1971. s tezom: „Smisao evangelizacije u perspektivi anonimnoga kršćanstva“. Župnik u Trebinju, 1971.-1974. Profesor opće povijesti i grčkoga jezika na Humanističkoj gimnaziji u Dubrovniku, 1972.-1974. Profesor na Vrhbosanskoj katoličkoj teologiji: ekumenska teologija, 1974.-2004. (s prekidima); na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu: istočno bogoslovlje, 1991.-1992.; na Papinskom sveučilištu Gregorijani u Rimu: ekumenska teologija, 1989.-1992.; na Teološkom institutu u Mostaru: ekleziologija i mariologija, od 1993. Rektor Papinskoga hrvatskog zavoda sv. Jeronima u Rimu imenovan 7. prosinca 1979. Biskup koadjutor mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski imenovan 29. svibnja 1992. Ređen za biskupa: Neum, Križevo, 14. rujna 1992. Posvetitelj Franjo kard. Kuharić; suposvetitelji nadbiskup Josip Uhač i biskup Pavao Žanić. Naslijedio biskupa Pavla Žanića kao dijecezanski biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski, 24. srpnja 1993. Konzultor Kongregacije za kler, 1990.-1995. Konzultor Kongregacije za evangelizaciju naroda, 1993.-2003. Član Papinskoga vijeća Cor unum, 1995.-2000. http://www.cbismo.com/index.php?menuID=31
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 29 srp 2013, 13:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 29 srp 2013, 13:43 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Inshalla Bilo bi dobro da obnove i onaj samostan casnih sestara na Grbavici u blizini Zeljinog stadiona.
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 29 srp 2013, 13:53 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Eto ga, ovim tempom izgradnje hrvatskih objekata možda i hrvatski branitelji grada budu smjeli imati spomenik za desetak godina...
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Komšić: Zašto je u Novom Sarajevu džamija izgrađena, a crkva nije Postano: 29 srp 2013, 17:25 |
|
|
Niko ne pominje župni dom i crkvu na Dobrinji, pored nekadašnje škole "Dušan Pajić Dašić", a današnje "Osman Nuri Hadžić", nekih 300m od pravoslavne crkve Sv. Vasilija, na samoj entitetskoj crti... već su napravili nešto, ali zbog futurističkih oblika ne znam šta. Visoko je i ima krst.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|