|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jazovac
|
Naslov: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 07 lis 2010, 23:06 |
|
|
Evo vec dugo razmisljam o ideji zaposljavanja Hrvata iz nase zupanije u predstavistvima hercegovačkih tvrtki,zasto davti posao drugima koji glasaju za Komsica a Hrvati (malo sto ih je ostalo) nemaju posla.Pomozite da se pocnemo vracati na zemlju kojou oko TUZLE u najvecem dijelu posjeduju HRVATI
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 08 lis 2010, 09:30 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Imaš li neki konkretan prijedlog?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 08 lis 2010, 12:43 |
|
|
Pa mogli bi izgraditi logističke centre na toj hrvatskoj zemlji i to na način da parcelu dobiju od vlasnika, a zauzvrat ponude određeno partnerstvo u % / ‰ i uposle par osoba..
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
jazovac
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 08 lis 2010, 15:12 |
|
|
Pa recimo da se preko stranaka ili neki drugim putem obavjestavamo o konkursima u hercegovackim tvrtkama i da biramo nase ljude. Mnogi oko Tuzle (mislim na Hrvate) bi ponudili poslovne prostore i zemljiste za otvaranje kojekakvih skladista,servisa,trgovina i sl.o tome bi HDZ SOLI posebno trebao voditi brigu jer je mu je na zadnjim izborima ukazano veliko povjerenje Hrvata i mislim da ce i onako zaboravljeni od tuzlanski vlasti tj.SDP-a i u narednim periodu bit jos vise marginalizirani.Zasto recimo u predstavnistvu Violete,Herceg tiska,Prodexa i dr da radi neko drugi osim Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 08 lis 2010, 15:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Zar nije nepisani uvjet da moraš imati dobar postotak uposlenih Muslimana da bi konkurirao za poslove u kantonu/općini? Ili vi mislite na poslove za obične šljakere, gdje nacionalnost i nije važna?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
jazovac
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 08 stu 2010, 22:04 |
|
|
Evo saznanja ; hrvatima soli su obecavani zaposlenja ako glasaju za hdz,nedavno se pojavilo par konkursa u hercegovacikim firmama,a desava se to da se muslimani zaposljavaju preko veze,to je hvala izgleda mnogima za glas koji povjerise
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 09 stu 2010, 10:18 |
|
|
pa velike firme nazovi hrvatske (vecinom iz hercegovine ) zaposljavaju vecinom za direktore muslimane jer kontaju da ce tako bolje proci na trzistu , nadje se tu doduse mjesto za pokoejga hrvata ,al uglavnom da voza viljuskar ....u Tuzli konkretno imaju predstavnistva velikih firmi iz Gruda,Širokog,Posušja itd ...trebalo bi vidjeti koga zapošljavaju ... nije da se hvalim ,ali ja sam jedini koji je preko ovog foruma nudio posao da zaposlim nekoga našega , a ja sam sitna riba ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 09 stu 2010, 16:06 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25543 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Biznis i domoljublje teško idu zajedno. Dakako da će se upošljavati oni koji su im ciljna skupina, oni od kojih planiraju izvlačenje love. Jedan moj frend, hrvat iz hercegovine otvorio neko predstavništvo u Bugojnu i normalno, zaposlio muslimana. Kaže - tako će imati više mušterija, heh.
Znaš ti nas - hebo ti nas.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 09 stu 2010, 19:59 |
|
|
I na kraju,direktor te podružnice opelješi firmu,napravi sebi vikendicu ili kuću...
|
|
Vrh |
|
|
Betandwin
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 10 stu 2010, 12:36 |
|
|
ma to je to , pare i domoljublje ne idu skupa ..ja sam sjedio ovdje u Sa sa raznim hercegovackim biznismenima, nebiste vjerovali koja im je prica ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 10 stu 2010, 12:52 |
|
|
Nema tu jednostavnog odgovora, iako bi bilo fino kad bi zapošljavali uglavnom Hrvate, time se otvara mogućnost bojkota i nekonkurentnosti...isto kao kad bi u BiH strane firme zapošljavale svoje ljude (kad jezik ne bi bio problem).
|
|
Vrh |
|
|
ivica
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 10 stu 2010, 13:14 |
|
|
Kad bi se u strukturi zaposlenih našlo 40 ak posto Hrvata, Hrvati iz Tuzle i Sarajeva ne bi znali što je biro za zapošljavanje.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 10 stu 2010, 20:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25543 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kad bi moglo kako da bude i vuk sit i koze na broju. Da recimo u nekoj hrvatskoj tvrtki u Sarajevu od 50 uposlenih većina budu muslimani, ali da se nađe i desetak hrvata... Gledam nedavno u Konzumu u Sarajevu, djelatnici imaju pločice sa imenima na sebi, ima ih i naših podosta, mislim relativno podosta. :)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
jazovac
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 01 pro 2010, 13:04 |
|
|
Napokon evo dobrih,jako dobrih informacija,u poslednjih par tjedana zaposlilo se nekoliko Hrvata (njih 20ak mladih ljudi) u jednoj stranoj firmi u Tuzli,nekoliko njih se vratilo iz RH,s obiteljima,pozelimo im,puno djece,zdravlja i srece,moramo opstati,a ako budemo imali jedinstvenu politiku nadamo se da ce nasa sela oko Tuzle zasijati sjajem kao nekada .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: GOSPODARSTVENICI HERCEGOVINE POMOZITE HRVATIMA SOLI Postano: 01 pro 2010, 14:13 |
|
|
Odlična vijest!
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|