ma treba molit špacu da se vrati. očito da je jedino pirja funkcionirala sa ovakvim igračima.
Nije mi jasno i nikad mi neće biti jasno zašto su potjerali Špacu. Čovjek je ove godine izvukao maksimum maksimuma iz prilično limitirane ekipe i napravio najveći Europski uspjeh u zadnjih 15 godina. Očito je da je politika kluba ostala loša. Nijedan trener na svijetu im neće pomoći ove godine da budu ispred Dinama u prvenstvu jer ne postoji dovoljan igrački kvalitet. A sad će u Europi zajebat stvar. Bojim se da su igrači namjerno doveli do poraza u kupu.
Zasto mislis da su igraci namjerno izgubili? Da naude spaci? Jbg, ne znam kakvi su bili odnosi trenjer-igraci. Ali svidjala mi se igra koju je Spaco promovirao. Narocito protiv belgijanaca i onu u ateni, sa aekom. Vucevica sam volio kao igraca(sjecam se gola protiv ajaksa u LS), ali sinocna taktika je bila kao osimova osamdesetih. A da nema nekih igraca, nema. I onaj Ibro, sve slabije igra. A ovi ostali klinci ce mozda narasti u jake igrace, ali su sada kao djeca iz vrtica.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
a što reći na ono neku večer...prvo poluvrijeme mis e svidilo, borbenost, želja, ono što svaki igrač u bijelom dresu mora pokazati...ali dvije stvari su se ispriječile: nesreća i tomasov (mada se to dvoje može spojiti u jedan pojam), pa da se stvari riješe u prvom poluvremenu...a onda ona stara nogometna, kad ne zabiješ ti, zabiju tebi...ništa, EL je bilo odlično iskustvo, vratila se europa na poljud, i ona neprocjenjiva pobjeda protiv anderlechta...nadam se europskoj ligi bar i dogodine!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61534 Lokacija: DAZP HQ
kikx_sb je napisao/la:
a što reći na ono neku večer...prvo poluvrijeme mis e svidilo, borbenost, želja, ono što svaki igrač u bijelom dresu mora pokazati...ali dvije stvari su se ispriječile: nesreća i tomasov (mada se to dvoje može spojiti u jedan pojam), pa da se stvari riješe u prvom poluvremenu...a onda ona stara nogometna, kad ne zabiješ ti, zabiju tebi...ništa, EL je bilo odlično iskustvo, vratila se europa na poljud, i ona neprocjenjiva pobjeda protiv anderlechta...nadam se europskoj ligi bar i dogodine!
kako bar, pa to im je maksimum i trebat će im opet jako puno sreće u ždrijebu u zadnjem pretkolu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24477 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Pessimus dux je napisao/la:
lider30 je napisao/la:
Pa vjerojatno misli na igru. Rezultat je ok, ali igrom bez ikakve ideje nisu ništa pokazali, izuzev zadnjih 10-15 min što su se malo trgli...
To je ipak engleski premijerligaš, koji su zadnje tri sezone uvijek oko sredine tablice, tek je početak sezone, prva europska utakmica ove sezone - ne može se odmah suditi igra.
svake godine euforija do prvog poraza a onda rasulo.momčad je tako očajna da bi se i sa drugim mjestom zadovoljija.a i nemoš bit lošiji u ovoj ligi od drugog mista. dinamo ima maminja a nema navijača pa im zakurac sve.mi imamo navijače 150 puta bolje od njih a šta će nam kad nemaš ni momčad ni upravu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.