|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Nogometas
|
Naslov: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 15:50 |
|
|
|
Pozdrav ekipa,
Pišem s drugog nicka, bio sam aktivan na forumu,a u zadnje vrijeme i nisam zbog obaveza. Pokrenuo sam web stranicu o nogometu prije 2-3 mjeseca. Uglavnom dodijalo(meni i prijateljima) uvijek iste nogometne vijesti na svim portalima citat, pa smo mislili nesto malo drugačije. Uglavnom ne možemo se mjerit sa index sportom ili gol hr po brzini objava i breaking news.. to ne zelimo, ali kod tih portala nema nekih dubljih tema i toga fali. Zato je pokušaj više iz hobbija malo jače teme obradjivat npr. Sta je se dogodilo sa schalkeom, povijest Atl.Bilbao, gdje su nestali razni wonderkidsi... vjerojatno razumijete sta zelim reć.
Eh sad dok SEO ne proradi kako treba , treba navlačit ljude na web stranicu. Pokušaj je stranica na fejsu,ali i fejs je počeo bit samo plaćena platforma, ako objaviš neki tekst s linkom, pokazat ce min. broj ljudi tj. nece pokazat svim pratiteljima (mozda 10%). Jedino na fejsu reelsi dobro idu i tu se skuplja dovoljan broj pratitelja, ali opet vecinom su to pratitelji koji samo skrolaju videa ne idu na web.Znaci jedino plaćene objave prolaze.
Pa evo otvoreno Vas pitam da vidite stranicu, pogledate, malo prokomentirate , dadnete savjete , može i lajk na fejsu. Ako imate neki tekst zanimljiv slobodno da ga objavimo... uglavnom cilj da ozbiljni ljudi počnu dolazit i čitat i da ljudima prijeđe u naviku kako idu na index, germanijak, gol hr da odu i na nogometx. com .
Cilj je uglavnom do SP 2026 imat 150-200 ljudi koji ce svakodnevno dolazit na stranicu.
_________________ www.nogometX.com
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 16:33 |
|
|
Ne pratim nogomet, ali znam ponešto o biznisu. Stranica izgleda lijepo, naravno svjesni ste da je zadatak težak zbog jake konkurencije i mnoštva drugih razloga. Ne moraš koristiti te hakerske trikove, stavi link normalno https://nogometx.com/ možda malo pomogne oko SEO.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1385 of 2558 - 54.14%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 16:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 44021 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
ok izgleda, ali ovako na prvu za pratitelje nogometa su većinom to poznete priče, klasici.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 19:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne pratim nogomet, ali znam ponešto o biznisu. Stranica izgleda lijepo, naravno svjesni ste da je zadatak težak zbog jake konkurencije i mnoštva drugih razloga. Ne moraš koristiti te hakerske trikove, stavi link normalno https://nogometx.com/ možda malo pomogne oko SEO. Hvala na odgovoru, slažem se u svemu napisano Mislio sam mozda da mi neće forum dati stavit link pa sam ga zbog tog tako napisao. Znači može https://nogometx.com/Da jaka je konkurencija, ali zbog tog i kazem ne bih se mjerio s tim većim, bio bi zadovoljan do SP u 6mj. imam mjesecno 15000 dolazaka, a to svaki lokalni portal u hercegovini ima u 3-4 dana. Nije nemoguće, ali naravno trebaju ljudi vec dolazit na stranicu. Hvala još jednom na odgovoru, eto iako ne pratite nogomet, možete nekad kliknut na nogometx ili imate nekog tko voli pa preporučite. Ako bude ekstra rezultat iduće ljeto Nogometni sladokušci idu na janje negdje u 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 19:59 |
|
|
daramo je napisao/la: ok izgleda, ali ovako na prvu za pratitelje nogometa su većinom to poznete priče, klasici. Slažem se da su klasici , ali u zadnjih 10ak dana pravio sam reelse klasične koji su imali oko pola milijuna pregleda i morao sam ih povezat s istim klasicnim tekstovima na webu, da netko dođe i pročita nastavak. Mislim da ima zanimljivih priča koje naši portali zaobilaze. Evo npr. extra mi je prošla priča (Odakle mržnja između Tottenhama i Arsenala) ili priča o derbiju Boca - River Plate ili priča o Žutom zidu(Dortmundovi navijači). Ni jedan hrvatski portal nije napisao nesto o NK Varazdinu koji postaje ozbiljna priča zadnjih 2-3. god Uvjeren sam da bi prošla dobro i u Hrv. i u BiH priča o Ultrasima i Zrinjskom npr. itd... tako da potencijala sigurno ima, samo trebaju ljudi dolazit na stranicu koji vole citat dobre priče. Krenuo sam s fejs stranicom koja je u 2mj. stigla do 2500 pratitelja, ali 80 % njih su više za reelse nisu za čitanja bas. A imam problem sto me dosta starih ljudi prati na fejsu s bosnjackog dijela federacije , uglavnom samo lajkaju i to je to nikakvih drugih akcija. Tako da od tih 2500 pratitelja realno 100 ih ulazi na web i cita nesto, Pa ako vec ides na sportske stranice upiši i ovu haha ili preporuči nekome
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 18 ruj 2025, 20:02 |
|
|
|
I naravno ako imate ideja, primjedbi, zanimljiv tekstova ili nesto tako slobodno pišite
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 19 ruj 2025, 18:09 |
|
|
Predugo ti je ime po meni, skrati to npr. "NIX" Jel radiš samo nogomet ili sve sportove ? 1. Legendarni Branko Zorko osvajač prve europske medalje za Modernu Hrvatsku mislim broncu na 3000 m trčanje srednje pruge 1990 godine. - sjećam se toga kao da je bilo danas zadnji 50m smo svi trčali s njim 2. Marijan Vlak Alfa i Omega modernog Dinama, 90i trener generacije s Prosinečkim i 20i savjetnik Mamića i Barišić-Peras stvaranje generacije s Oršićem. - kakav nogomet se igrao tada u Maximiru, kakva luda atmosfera je vladala u Gradu, mogu slobodno reć da smo svi živjeli život iz snova tada, kad danas pogledam ovu žabokrečinu od Grada, pitaš se jel moguće da je to isti grad i isti ljudi... 3. Kate stari brk, Ivan Katalinić trener Hajduka iz 90i koji je igro 1/4 Lige Prvaka i pobjedio Europskog prvaka Ajax u Splitu, ali izgubio u uzvratu. - ratni Split izronio iz smeđe kuge (epidemije heroina) u vremenu bez para ali punom nacionalne romantike danas teško zamislive i kakva JBN Ekipa Hajduka tada Mornar, Erceg, Miše, pokojni Gabrić, Vulić, Jerkan, Bilić, Asanović ne sjećam se više, ne znam jel su Pralija i Rapaić tada igrali, sve pod paskom Ivića kao savjetnika...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 19 ruj 2025, 20:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8076 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
1.Mislim da zapravo nije Zorko u pitanju, nego onaj karatist, Albanac.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 19 ruj 2025, 21:25 |
|
|
Brane je napisao/la: Predugo ti je ime po meni, skrati to npr. "NIX" Jel radiš samo nogomet ili sve sportove ? 1. Legendarni Branko Zorko osvajač prve europske medalje za Modernu Hrvatsku mislim broncu na 3000 m trčanje srednje pruge 1990 godine. - sjećam se toga kao da je bilo danas zadnji 50m smo svi trčali s njim 2. Marijan Vlak Alfa i Omega modernog Dinama, 90i trener generacije s Prosinečkim i 20i savjetnik Mamića i Barišić-Peras stvaranje generacije s Oršićem. - kakav nogomet se igrao tada u Maximiru, kakva luda atmosfera je vladala u Gradu, mogu slobodno reć da smo svi živjeli život iz snova tada, kad danas pogledam ovu žabokrečinu od Grada, pitaš se jel moguće da je to isti grad i isti ljudi... 3. Kate stari brk, Ivan Katalinić trener Hajduka iz 90i koji je igro 1/4 Lige Prvaka i pobjedio Europskog prvaka Ajax u Splitu, ali izgubio u uzvratu. - ratni Split izronio iz smeđe kuge (epidemije heroina) u vremenu bez para ali punom nacionalne romantike danas teško zamislive i kakva JBN Ekipa Hajduka tada Mornar, Erceg, Miše, pokojni Gabrić, Vulić, Jerkan, Bilić, Asanović ne sjećam se više, ne znam jel su Pralija i Rapaić tada igrali, sve pod paskom Ivića kao savjetnika... Hvala na odgovoru samo nogomet Razmisljao sam o puno imena (tribina,ofsajd,stadion...) ali sve se vec koristi, pa mi taj www.nogometx.com pao napamet i tako ostalo . 2. i 3. tema bi bile za razradu top i ja se nadam da cu ih obradit, to bi bile bas velike i zanimljive priče i svakako bih potražio i pomoć oko detalja .Možda čak i jednu i drugo temu obradit u par epizoda Ali dok god ne bude stabilnih 80-100 posjeta dnevno, mislim da nema smisla takvu veliku temu potrošit.Nadam se da će bit sve više i više posjeta pa ce bit i boljih tema i vise aktivnosti na stranici. Trudit ćemo se i dalje pa ce posjetitelji to i prepoznati nadam se
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 19 ruj 2025, 22:20 |
|
|
kiler je napisao/la: 1.Mislim da zapravo nije Zorko u pitanju, nego onaj karatist, Albanac. Vrlo lako moguće da si u pravu killer, Idrizi (ljep kao slika  )
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 20 ruj 2025, 07:48 |
|
|
|
Hajduk-Ajax 0:0 Interesantno da stadion ni tu utakmicu nije bio potpuno pun . U to vrijeme se nije moglo desiti da nema karata. Pred svaku veliku utakmicu tada je uvijek bila priča neće bit karata, ali kad dođeš uvijek je bilo. Istina tada je kapacitet bio 50 000. Tako da ovo kako je danas sa posjetom je čudo i snažno stoji na strani rezultatski neuspješnog modela.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 13:29 |
|
|
|
U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Li Zongren
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 14:02 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3717 Lokacija: Dridska Župa
|
Karabaja je napisao/la: U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani Kad ce Bosnjak osvojit zlatnu loptu, Hrvat vec je.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 14:30 |
|
|
Karabaja je napisao/la: U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani Pročitaj uvodni post... Nisam otvorio temu da se prepucavamo tko je dobio zlatnu loptu i koliko je muslimana dobilo. Ako možete pomoći oko savjeta, dolaska na web stranicu, preporučiti ljudima ili dati savjet za obradu neke zanimljive teme ok . Ako to ne mislite raditi, ne znam zasto se javljate ovdje .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 15:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24777 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Obradi model upravljanja Hajduka. To jos nitko nije skuzio, tko se na kraju pita. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 15:13 |
|
|
Nogometas je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani Pročitaj uvodni post... Nisam otvorio temu da se prepucavamo tko je dobio zlatnu loptu i koliko je muslimana dobilo. Ako možete pomoći oko savjeta, dolaska na web stranicu, preporučiti ljudima ili dati savjet za obradu neke zanimljive teme ok . Ako to ne mislite raditi, ne znam zasto se javljate ovdje . Evo ti par tema koje su meni zabinkjive a mogle bi biti i drugima. Uglavnom radi se o nogometnoj opremi. Recimo evolucija kopački, od pocetka fudbala pa do danas, koji su modrli bili najpopularniji, kad su se poceli koristiti plasticni cepovi. Recimo zanimljivo mi je da su ljudi igrali fudbal preko 100 godine dok neko nije akontao da kopavke ne moraju biti crne i obukao bijele  Onda dreasovi, uski dresovi osamdesetih pa onda široki devedesetih. Recimo historija proslave golova, kad su ljudi skontali da je ok radovati se golu i da time ne vrijedjas protivnika. Po meni to su neke od tema koje bi mogle biti zanimljive ako ti ih neko servira na jedan klik udaljenosti
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 15:30 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 15:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Nogometas je napisao/la: Pročitaj uvodni post... Nisam otvorio temu da se prepucavamo tko je dobio zlatnu loptu i koliko je muslimana dobilo. Ako možete pomoći oko savjeta, dolaska na web stranicu, preporučiti ljudima ili dati savjet za obradu neke zanimljive teme ok . Ako to ne mislite raditi, ne znam zasto se javljate ovdje .
Evo ti par tema koje su meni zabinkjive a mogle bi biti i drugima. Uglavnom radi se o nogometnoj opremi. Recimo evolucija kopački, od pocetka fudbala pa do danas, koji su modrli bili najpopularniji, kad su se poceli koristiti plasticni cepovi. Recimo zanimljivo mi je da su ljudi igrali fudbal preko 100 godine dok neko nije akontao da kopavke ne moraju biti crne i obukao bijele  Onda dreasovi, uski dresovi osamdesetih pa onda široki devedesetih. Recimo historija proslave golova, kad su ljudi skontali da je ok radovati se golu i da time ne vrijedjas protivnika. Po meni to su neke od tema koje bi mogle biti zanimljive ako ti ih neko servira na jedan klik udaljenosti Eto vidiš da ide, jako zanimljive teme, svaka cast na prijedlozima. Zapisivam sta ljudi kažu i svakako će doći na red. Sad pokušavam doći nekako do 70-100 pregleda dnevno na webu bez plaćenih oglasa, pa bi onda s takvim temama i krenuo. Iako možda s nekom od tih tema i ubrzam pa bude plaćeni oglas na fejsu. Možeš povremeno svratit na web
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 15:48 |
|
|
Karabaja je napisao/la: U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani Čestitam. OT Neka se otvarač teme ne nađe uvrijeđen, ali meni djeluje kao da je članke pisao AI.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 18:37 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8076 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Belgija je "otpravila"  u povijest dvije reprezentacije, tj. Istočna Njemačka i Čehoslovačka su svoje zadnje utakmice ikada odigrale upravo protivu Belgije, a to su Istočna Njemačka i Čehoslovačka.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 24 ruj 2025, 21:07 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: U izboru za zlatnu loptu, od prvih 6, 4 muslimani Čestitam. OT Neka se otvarač teme ne nađe uvrijeđen, ali meni djeluje kao da je članke pisao AI. Nemam se sta uvrijedit, nije AI , ali činjenica je da sad sve sliči na AI . Potražim neku zanimljivu informaciju, ali promaši,slaže,uveliča...tako da nema velike pomoći. Dobar je za programiranje tko se bavi s tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 23 lis 2025, 07:31 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 04 stu 2025, 10:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Sučići svi odlični osim Davora. Ne znam je li k'o Modrić ali je bolji od Kovačića.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nogometas
|
Naslov: Re: Nogometni sladokušci Postano: 06 stu 2025, 09:19 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 24 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|