Kaftanzoglio je napisao/la:
Nema teme pa evo, da ne budemo kao Valentina Miletić koja je rekla na TV-u da ne prati drugu ligu i što se tamo događa, znači da je ne zanima nogomet kao igra nego samo showbusiness.
Meni je bilo jasno da Vukovar ide u 1. HNL par mjeseci unaprijed jer sam gledao uživo Orijent - Vukovar kad su oni dolazili u prilike iz dvometarskih zaleđa. Kao i godinu prije službe su odredile novog prvoligaša , tada su poslali suca u odlučujućem meču protiv Šibenika da izvrši egzekuciju Zrinskog i Ivana Komaka koji se malo previše razmahao kao samostalni igrač. Ove godine je opet bila utakmica dva izravna konkurenta u zadnjem kolu i tada Opatiji nije priznat čisti gol. Sve skupa malo komično, ali barem nije skupa ulaznica pa malo zajebancija na tribinama i tako.
Tko će biti ove godine prvi? Šibenik je izbačen u neku nižu ligu. Opatija ide u silaznu putanju nakon ostavke jer je njihov voljeni vođa koji je sve u klubu najavio povlačenje. Možda Orijent kao sadašnji treći. Ne znam da li neki drugi išta ulaže i ima ambicije prve lige. Možda je Rudeš potencijalni kandidat.
Navijači Cibalije su nešto optimistični ove godine. A Karlovac iako slab igrački, je jak van terena.