HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 14:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Prezirem sport
PostPostano: 26 srp 2011, 23:06 

Većinom se osjećaju pozvanima da pljuju po sportu oni koji su kao klinci bili zadnji birani i nitko im ne bi dodao loptu sve kad bi bili sami pred praznim protivničkim golom. Ne znam je li to i ovdje slučaj, ali obično je tako.

Meni su ovakva komentiranja slična onima na youtubeu kad netko tko ne voli Stonese ostavi 50 komentara ispod svake njihove pjesme gdje ih pljuje. Mislim, what's the point? Neka se ljudi zabavljaju.

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 00:04 

mateb je napisao/la:
Većinom se osjećaju pozvanima da pljuju po sportu oni koji su kao klinci bili zadnji birani i nitko im ne bi dodao loptu sve kad bi bili sami pred praznim protivničkim golom. Ne znam je li to i ovdje slučaj, ali obično je tako.

Meni su ovakva komentiranja slična onima na youtubeu kad netko tko ne voli Stonese ostavi 50 komentara ispod svake njihove pjesme gdje ih pljuje. Mislim, what's the point? Neka se ljudi zabavljaju.

Neka se zabavljaju, i moje je mišljenje.

Iako nisam vidio da netko pljuje po sportu, jer za njega nisam
mario i bio mi je jednostavno toliko dosadan da nisam naprezao
vijuge u toj mjeri da bih ga i popljuvao (jedini su izuzetak bili
navijački idiotizmi).

No, naletjeh, stazama i bogazama, na američki site
o tom i dobro se nasmijah nekim pismima. Ona su opravdanija
utoliko što u SAD ta aktivnost i u školi i na fakultetu zauzima enormno
mjesto koje je jednostavno bez veze.

http://www.sportssuck.org/letter11.htm

Citat:
4 Apr 11

Subject: No Subject

Oh my fuckin god, the flags here in Kentucky are at half mast. Kentucky lost in the so called final four last night. Kentuckians throughout the state are on suicide watch. The jesus places are full of people today in the heart of the bible belt, weeping and snot rolling out of their eyes. Oh such depression throughout the commonwealth. Our boys played their hearts out for us and lost. I just wanna cwyyyyyy.
Fuck a bunch of double digit vicarious living sports fans. Fuck Kentucky basketball. Fuck sports.

The only way I would watch a basketball game is if the scoreboard were full of c-4.

Dave

Citat:
Subject: Sports aarghh!!!

The only worthwhile sports are those from the olympics as these people are representing their country and are composed people striving to achieve potential

unlike football (soccer) players who get paid millions to kick a sphere then collect millions of pounds from manchester united then on the way home to see their slutty wives crash there ferraris and lamborghinis into lamp posts and roundabouts
.

Citat:
Subject: who cares who wins

Playing and especially watching sports are the biggest wastes of time in human history. Football crap, baseball puke, basketball bean brains, golf dodos; why would anyone care who wins or what happens? Contrary to the exaggerated blubbering of the sports announcer shills, every damned game plays out about the same; boring, boring, and boring... And it goes on and on and on and on...I can't think of a more excruciatingly painful way to pass one's time... Well, a fifty year prison stretch with a head full of severe toothaches may be close.

:smajl007

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 01:17 

Mislim da je ovo pretjerano. Sport u mnogim stvarima oponaša tzv. "stvarni život" i dosta se može naučiti iz njega (npr. psihologiji općenito, predanosti, upravljanju kolektivom, i slično).

Neki bivši NBA treneri su, recimo, među najplaćenijim motivational speakerima i konzultantima u Americi .

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 09:38 

Hroboatos je napisao/la:

jer smatram da to odraslim (preko 28 godina) osobama- generalno- ne treba.
Manje žderanja i normalno kretanje, i nikakvi yebeni pilatesi, joggingi, yoge,
qrtzi-palci ne trebaju.

E jbg... ja baš mislio bacit malo basketa sa ekipom kad me ti razuvjeri.

Nisam ni sam neki ljubitelj sporta... dobro, nisam ljubitelj navijanja, poglavito za klubove jer to je na razini teenagersa.
Dakako da je bavljenje sportom i iza 28 godina i iza 50 godina korisno za organizam, skida salo, topi masnoću, jača mišiće, jača srce, održava kondiciju i reflekse itd, itd.
Ne moraju to biti klasični sportovi, može biti i plivanje u moru, planinarenje, vožnja biciklom... sve ono što čovjek može raditi dok može (dok je zdrav).

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 11:10 

Sport da, pomalo, ali definitivno nije ispravna općeprihvaćena percepcija sporta o zdravom načinu života.

Kao i u svemu - ne pretjerivati.

Sve koje znam da su se malo žešće bavili sportom, u mojim godinama imaju narušeno zdravlje.

Čak mi se čini da oni koji se nikad nisu bavili sportom su u boljem zdravstvenom stanju.

Ipak nije isto ako "auto" prijeđe 100 ili 300 tisuća km, i nije svejedno, po of roadu ili gradu, ili otvorenoj cesti...

Ovako kako Bobi kaže, pomalo...

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 14:27 

:sleep1

Vrh

PostPostano: 27 srp 2011, 15:34 

To treba gledati individualno.

Kolektivni transevi- to je infantilno i gotovo.
Osobno mi je drag taj vid sporta koji sportomrsci -pacifisti
proklinju, a to je veza s nacionalizmom. Znamo da je rat počeo s
utakmicom Dinamo- Zvezda i da je Boban bio taj koji je psihološki dignuo
narod, prvi.
No ove idiotarije od BBB, razbijanja radnji i sl.- izvan svake pameti.

Glede financija, isto- tu se troše i daju prevelike pare, to je napuhano.
Pa neka je zabava, nije baš takva da bi neko đipalo za loptom imao
20 puta veću plaću od američkog predsjednika- a ima- kao i to
da ta retardacija prodire gdje treba i ne treba:

Citat:
In England some braindead money obsessed footballer called Wayne Rooney( don't know if you've heard of him in America) had a hissy fit this week because he claimed his wages of £ 100,000 a week were too low. Threatening to walk and calling his team unambitious, this greedy jerk noted for his like of high priced prostitutes and anti social attitude finally settled for a record breaking salary of £ 250,000 a week. Hell, he's not even that good and tends to stand about a lot on the pitch when he's bored.

Citat:
I was watching President Obama tonight give his address to the Amoron -- I mean American people. He talked about the economy, healthcare, the war in Iraq and Afghanistan. Reporters asked intelligent questions about these issues, and Obama handled them like a pro. It was an enlightening conference, until one reporter asked:

"What do you think of Dick Bedwetter being fired from the St. Louis 'Tards 'cause of steroid use?"

Predictably, Obama respectfully answered his question, shaking his head, and saying it's a shame.

With all due respect to Obama, he's not qualified to handle sports matters. However, this guy is.

President Oslamma: You've come here tonight to ask a silly question about some stupid fuckwad drug-addled ballplayer who can't be happy with his millions of fucking dollars, so he has to shoot up and be the incredible hulk. We're in financial quicksand, and all you can think about is baseball? I think you're just as stupid as that loser jock.
:sega

Što se tiče rekreacije, to je složeno pitanje i ne može se
"jednim udracem".

1. američki životni stil je drugačiji, i njihova "fitness" opsesija
(trčkaranje, utezi, gimnastičke dvorane- u kojima naravno nema
gimnastike) nije nešto što generalno vrijedi za Europu.
U Francuskoj su ljudi vitkoji i u boljoj kondiciji, a ne idu
po smrdljivim dvoranama da tamo pušu kao kreteni.
Usput- to što sam 2-3 put-i nikad više- bio u teretani je
uzrokovano ne samo dosadom te aktivnosti, nego ponajviše
smradom i kretensko-narcisoidnim razgovorima bildera, koji
su od reda bili nekakvi patuljci s IQ u minusu.

2. iz društva - dakle ne osobnoga iskustva, što je drugo- vidim
da nikakva rekreacija ne traje više od mjesec dana. Ljudima je to
dosadno. Mora, apsolutno mora postojati neka jača motivacija
da bi se netko bavio rekreativnom aktivnošću.
Imamo bazen u gradu, i više je radnih organizacija uplatilo radnicima da
tamo imaju rekreaciju- plivaju i neke još dodatne vježbe u prostorijama
uz. Trajalo je to manje od mjesec dana, a ond asu svi od red prešli na belu i pivcu
i yebeš plivanje. Hebiga- ja ih razumijem. To je po befelu, dosadno je- plivanje
je samo po sebi dosadno ako je zadatak, zabavno je ako ima element ogre i
neobvezujućega- i prestaje relativno brzo.

3. pogotovo- jogging zna izazvati infarkt, a u najmanju ruku prehlade
ili ozljede raznih ligamenata ili koljena.

Sumarno, ako tko želi rekreaciju, treba:

1. imati istinslku motivaciju, a ne da bude "zdrav" ili "lijep".
To se lako istroši.

2. naći ono što može, a ne zahtijeva previše zayebancije.

Onaj tko ne želi rekreciju, treba paziti na prehranu i
kretati se kao normalno ljudsko biće pred 100 godina.

Vrh

PostPostano: 14 kol 2011, 16:06 

ne razumiješ ti sport. Vidi se u svakom postu,odustani...

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2011, 13:06 

Svatko ima pravo na izbor, to što ti prezireš sport ne znači da si išta bolji ili lošiji od drugih; jednostavno različiti ljudi imaju različite interese i hobije. Također se mogu složiti da su profesionalni sportaši, u odnosu na neke znatno važnije i ozbiljnije profesije, preplaćeni.

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2011, 14:34 

Ljubodrag Duci Simonović, bivši košarkaški reprezentativac a danas veliki neprijatelj profesionalnog, vrhunskog sporta. Veliki čovek i intelektualac.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2011, 19:53 

Neki baš imaju veliki ego ,pa misle da o svemu sve znaju. Ovaj tu ga nasra poštenski

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: