|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Brane
|
Naslov: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 10:48 |
|
|
Evo jedna light tema... iako je vijest stara godinu dana Citat: 10 najvećih hrvatskih nogometaša prema GiveMeSportu:
1. Luka Modrić 2. Davor Šuker 3. Zvonimir Boban 4. Dario Šimić 5. Robert Prosinečki 6. Ivan Perišić 7. Mario Mandžukić 8. Darijo Srna 9. Ivan Rakitić 10. Stipe Pletikosa Moram reći da mi je ovo malo pretjerano, Srna ispred Rakitića koji je '18 zabio gol i 2 odlučujuća jedanesterca. Šta vi kažete ??
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 10:56 |
|
|
Brane je napisao/la: Evo jedna light tema... iako je vijest stara godinu dana Citat: 10 najvećih hrvatskih nogometaša prema GiveMeSportu:
1. Luka Modrić 2. Davor Šuker 3. Zvonimir Boban 4. Dario Šimić 5. Robert Prosinečki 6. Ivan Perišić 7. Mario Mandžukić 8. Darijo Srna 9. Ivan Rakitić 10. Stipe Pletikosa Moram reći da mi je ovo malo pretjerano, Srna ispred Rakitića koji je '18 zabio gol i 2 odlučujuća jedanesterca. Šta vi kažete ?? Dario Šimić na 4. mjestu? Možda bi bio na 24? Stipe Pletikosa? Prosinečkom nije mjesto u top 10, on je hakler i maskota, ali nikad nije bio toliko važan igrač u reprezentaciji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 11:20 |
|
|
Brane je napisao/la: Moram reći da mi je ovo malo pretjerano, Srna ispred Rakitića koji je '18 zabio gol i 2 odlučujuća jedanesterca.
Šta vi kažete ??
Ako se gleda tko je ostvario vecu karijeru kao nogometas (neovisno o reprezentaciji) onda je Rakitic znacajno ispred Srne. Ako se gleda samo i iskljucivo u kontekstu hrvatske reprezentacije onda su dali otprilike podjednaki doprinos, iako Ivan ipak ima prednost zbog 2018.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 11:48 |
|
|
|
Šimić svakako nebi trebao bit na listi. Nisam siguran ni za Pletikosu.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 11:52 |
|
|
|
Fali Boksic a simic i pletikosa ne zasluzuju tu bit. Ladic je za hrvatsku znacajniji golman 98' je trebao biti zlatna rukavica i golman turnira.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 12:16 |
|
|
zet je napisao/la: Ako se gleda samo i iskljucivo u kontekstu hrvatske reprezentacije onda su dali otprilike podjednaki doprinos Srna 1:00 sec Rakitić
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 12:22 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44472 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Dominikator je napisao/la: Fali Boksic a simic i pletikosa ne zasluzuju tu bit. Ladic je za hrvatsku znacajniji golman 98' je trebao biti zlatna rukavica i golman turnira. Jeste ali Ladić nije imao klupsku karijeru na toj razini.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 12:35 |
|
|
|
Ako pricamo o repki, ja bi ubacio Dadu Prsu umjesto Pletikose. Prso nas je svojim golovima drzao visoko jedno vrijeme dok nam je repka prolazila kroz najslabiji period ikad.
I opet, ako pricamo samo o repki, onda je Asanovic ispred Pletikose, a po meni i ispred Prosineckog. Covjek je podijelio nekoliko povijesnih asistencija + izborio penal u cetvrtfinalu protiv Rumunjske.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 14:58 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2409 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
Brane je napisao/la: Evo jedna light tema... iako je vijest stara godinu dana Citat: 10 najvećih hrvatskih nogometaša prema GiveMeSportu:
1. Luka Modrić 2. Davor Šuker 3. Zvonimir Boban 4. Dario Šimić 5. Robert Prosinečki 6. Ivan Perišić 7. Mario Mandžukić 8. Darijo Srna 9. Ivan Rakitić 10. Stipe Pletikosa Moram reći da mi je ovo malo pretjerano, Srna ispred Rakitića koji je '18 zabio gol i 2 odlučujuća jedanesterca. Šta vi kažete ?? Šimić mi ne pripada u 10 kao ni Pletikosa, Srna bi mogao ostati na poziciji 8 a Rakitić umjesto Šimića na 4. Subašić unutra umjesto Pletikose i još nekog ubaciti u top 10 čak jedan od braće Kovača bi mogao imali su peh pa su igrali u najlošijoj generaciji. Možda Jarni, od njegovog vremena nemamo lijevog bočnog kako Bog zapovijeda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HVO-110
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 15:07 |
|
Pridružen/a: 08 sij 2010, 17:43 Postovi: 844 Lokacija: USORA! HRHB
|
oak je napisao/la: Brane je napisao/la: Evo jedna light tema... iako je vijest stara godinu dana
Moram reći da mi je ovo malo pretjerano, Srna ispred Rakitića koji je '18 zabio gol i 2 odlučujuća jedanesterca.
Šta vi kažete ?? Šimić mi ne pripada u 10 kao ni Pletikosa, Srna bi mogao ostati na poziciji 8 a Rakitić umjesto Šimića na 4. Subašić unutra umjesto Pletikose i još nekog ubaciti u top 10 čak jedan od braće Kovača bi mogao imali su peh pa su igrali u najlošijoj generaciji. Možda Jarni, od njegovog vremena nemamo lijevog bočnog kako Bog zapovijeda. Perišić je definitivno igrač broj dva reprezentacije. Šimić nije ni u 20. Od ovih koji nisu nabrojani ima makar deset boljih i zaslužnijih igrača od njega, Od Šimunića, Jarnija, Prše, Asanovića, Olića, Bokšića, Ćorluke, Kovača, Lovrena...
_________________ Oprošteno jest grješnima: Zulumćaru, ubojici, Oprošteno svima, svima, samo nije izdajici!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
oak
|
Naslov: Re: Englezi odabrali 10 najvećih nogometaša u povijesti Hrvatske. Postano: Danas, , 16:14 |
|
Pridružen/a: 17 sij 2013, 22:28 Postovi: 2409 Lokacija: Kuhinja u Minken bojnoj
|
HVO-110 je napisao/la: oak je napisao/la: Šimić mi ne pripada u 10 kao ni Pletikosa, Srna bi mogao ostati na poziciji 8 a Rakitić umjesto Šimića na 4. Subašić unutra umjesto Pletikose i još nekog ubaciti u top 10 čak jedan od braće Kovača bi mogao imali su peh pa su igrali u najlošijoj generaciji. Možda Jarni, od njegovog vremena nemamo lijevog bočnog kako Bog zapovijeda.
Perišić je definitivno igrač broj dva reprezentacije. Šimić nije ni u 20. Od ovih koji nisu nabrojani ima makar deset boljih i zaslužnijih igrača od njega, Od Šimunića, Jarnija, Prše, Asanovića, Olića, Bokšića, Ćorluke, Kovača, Lovrena... Teško je odabrati top 10. Mojih 10 će vjerojatno biti drugačije od nečijih drugih. Ali bih ovako posložio: 1. Modrić 2. Rakitić 3. Perišić 4. Šuker 5. Prosinečki 6. Boban 7. Asanović 8. Mandžukić 9. Kovač 10. Subašić Iako bi trebalo po linijama praviti listu. Ovako skoro svi ofenzivni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|