|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
tomahavk
|
Naslov: Listić za kvalifikacije Postano: 09 stu 2011, 13:56 |
|
|
Hoće li se uplaćivati išta Evo ja sam 10 evrića bacio na: Bosnia v Portugal Match Odds:Portugal Turkey v Croatia Over/Under 1.5 Goals:Over 1.5 Goals Portugal će tući BiH (koliko god da su "zmajevi" dobri bili ovih par zadnjih utakmica) a za HR i Turke sam uvjeren da će biti barem 2 gola. Još će u petak pasti jedan single na pobjedu HR, čisto iz domoljubnih razloga 
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 09 stu 2011, 15:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7748 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ja se ne bih zalijetao sa Irskom, čak štoviše mislim kako bi Estonija tu mogla proći na prvenstvo ko Latvija birvaktile jedne godine. Hrvatska će eksplodirati odmah u prvoj utakmici,tu bi mogla biti dvica lagano,imam neki ludi osjećaj.I Crna Gora ima velike šanse za prolaz zbog uzvrata na svo mterenu , a Portugal bi mogao utišati odmah u Zenici uz malu pomoć objektivnih sudaca.Budemo vidjeli koliko sam u pravu
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 10 stu 2011, 10:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Još moram sve detaljno analizirati, evo ovo za početak: 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Betandwin
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 10 stu 2011, 20:43 |
|
|
Back Your Odds Your Stake Your Profit Montenegro 2.54 €10.00 €15.40 Ref: 170885xxx Bet placed: 19:39 10-Nov-11
evo moje prve , Đetići da se kvalifikuju
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43758 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Na Betfairu, 10.5 za 1:1 Portugal:BiH, isplati se probati.
Fixtures 15 November / Portugal v Bosnia / Correct Score 1 - 1 Back 15-Nov-11 11:21 10.5 25.00 15-Nov-11 11:21
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:28 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10187 Lokacija: Banja Luka
|
tomahavk je napisao/la: Hoće li se uplaćivati išta Evo ja sam 10 evrića bacio na: Bosnia v Portugal Match Odds:Portugal Turkey v Croatia Over/Under 1.5 Goals:Over 1.5 Goals Portugal će tući BiH (koliko god da su "zmajevi" dobri bili ovih par zadnjih utakmica) a za HR i Turke sam uvjeren da će biti barem 2 gola. Još će u petak pasti jedan single na pobjedu HR, čisto iz domoljubnih razloga  Nekako imam osjecaj da ce Turci u Zagrebu tuci Hrvatsku . PS> A i u Portugalu...pribojavam se... ( nece valjda )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:29 |
|
|
Ako se to dogodi, to znači da se nismo otrgli jugoslavenskog "kako ćemo - lako ćemo" mentaliteta.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:31 |
|
|
Svarog je napisao/la: tomahavk je napisao/la: Hoće li se uplaćivati išta Evo ja sam 10 evrića bacio na: Bosnia v Portugal Match Odds:Portugal Turkey v Croatia Over/Under 1.5 Goals:Over 1.5 Goals Portugal će tući BiH (koliko god da su "zmajevi" dobri bili ovih par zadnjih utakmica) a za HR i Turke sam uvjeren da će biti barem 2 gola. Još će u petak pasti jedan single na pobjedu HR, čisto iz domoljubnih razloga  Nekako imam osjecaj da ce Turci u Zagrebu tuci Hrvatsku . Neće, neće.Slaven će se pobrinuti za to.Samo si zavidan.Kao i Bošnjacima.Vi navijajte za Grke pravoslavnu braću Ako su ovi sa Kosova tražili ruska državljanstav vi iz Rs-a probajte Grčka.Nema smisla da se Rusima svi navalite.  Svarog, vas zatukoše Janezi.Sve ostalo što se desi i nama i Hrvatima je uspijeh vjeruj mi.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ako se to dogodi, to znači da se nismo otrgli jugoslavenskog "kako ćemo - lako ćemo" mentaliteta. Hehe...vi ste meni smjesni s tim...Pa ne mozete postati germani i pored najbolje volje.. 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:34 |
|
|
Svarog je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ako se to dogodi, to znači da se nismo otrgli jugoslavenskog "kako ćemo - lako ćemo" mentaliteta. Hehe...vi ste meni smjesni s tim...Pa ne mozete postati germani i pored najbolje volje..  zato ti možeš Rus.Ja očenj harašo gavarju pa ruski  Vježbaj. Traktor i slijedi primjer braće sa Kosova.Grčka ili Rusija.No bolje Grčka radi klime.Zamisli zimulje u Rusiji. 
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:37 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: Nekako imam osjecaj da ce Turci u Zagrebu tuci Hrvatsku .
Neće, neće.Slaven će se pobrinuti za to.Samo si zavidan.Kao i Bošnjacima.Vi navijajte za Grke pravoslavnu braću Ako su ovi sa Kosova tražili ruska državljanstav vi iz Rs-a probajte Grčka.Nema smisla da se Rusima svi navalite.  Svarog, vas zatukoše Janezi.Sve ostalo što se desi i nama i Hrvatima je uspijeh vjeruj mi. He , bebo pa ti bas volis da se ' svadjas '...Dok trepneš eto te kod Grka, Rusa ,pravoslavlja i Kosova...Idi igraj se, s nekim drugim 
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: emt je napisao/la: Neće, neće.Slaven će se pobrinuti za to.Samo si zavidan.Kao i Bošnjacima.Vi navijajte za Grke pravoslavnu braću Ako su ovi sa Kosova tražili ruska državljanstav vi iz Rs-a probajte Grčka.Nema smisla da se Rusima svi navalite.  Svarog, vas zatukoše Janezi.Sve ostalo što se desi i nama i Hrvatima je uspijeh vjeruj mi. He , bebo pa ti bas volis da se ' svadjas '...Dok trepneš eto te kod Grka, Rusa ,pravoslavlja i Kosova...Idi igraj se, s nekim drugim  Samo budala poput tebe može zastupati te teorije.I znam da te loži činjenica i pomisao na ona guslanja djedovska da sam možda čišća Srpkinja od tebe.No srećo, vas su Turci doveli da nam budete sluge, to su vaše istorijske zablude.I rekla sam ti možeš dogurati od kmeta do činovnika.Ali nikad dragi Svrog, do age ili bega.Ne zanosi se. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:42 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Morate u miru biti 7 dana. Sinoć su se Dodik i Zlaja lijepo ismijali i izgrlili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:43 |
|
|
Hajdi izbrišite postove.Sorry .Ali ovaj me Svarog iritira stvarno u zadnje vrijeme.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:44 |
|
|
emt je napisao/la: Svarog je napisao/la: He , bebo pa ti bas volis da se ' svadjas '...Dok trepneš eto te kod Grka, Rusa ,pravoslavlja i Kosova...Idi igraj se, s nekim drugim  Samo budala poput tebe može zastupati te teorije.I znam da te loži činjenica i pomisao na ona guslanja djedovska da sam možda čišća Srpkinja od tebe.No srećo, vas su Turci doveli da nam budete sluge, to su vaše istorijske zablude.I rekla sam ti možeš dogurati od kmeta do činovnika.Ali nikad dragi Svrog, do age ili bega.Ne zanosi se.  Hahaha...dobro.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:50 |
|
|
Današnja ponuda 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 12:58 |
|
|
portugala bosna gađam rezultat 0:0 eo pa da vidim oću li promašit!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 13:01 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: portugala bosna gađam rezultat 0:0 eo pa da vidim oću li promašit! 3 -1 (iz dvice u keca )
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 15 stu 2011, 13:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Prvi gol će biti jedanaesterac nad Ronaldom.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
kikx_sb
|
Naslov: Re: Listić za kvalifikacije Postano: 17 stu 2011, 01:14 |
|
|
imao sam strašno na prvim utakmicama... bih x hrvatska 2 estonija neće dat gol
ali...vjerujući u đetiće odoše pare, stavio x2
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|