|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
southern
|
Naslov: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 10 tra 2011, 11:05 |
|
|
Ovako, u toku su pripreme za ovogodisnje igre, koje se u pravilu odrzavaju krajem maja svake godine. Bude prekrasno, zaista, tu mozete vidjeti medicinare u svjetlu kakvom niste navikli da ih gledate:D Skupe se svi, iz svih gradova "nase lijepe". Naravno, uvijek postoje papci od ustanova koji ne zele financirati svoje predstavnike( kako ih onda mogu nazivati svojim predstavnicima, nikad mi nije bilo jasno), te se jadnici krpe kako znaju i umiju. Jedna od ekipa ove godine ima takav problem, i mole za donacije u vidu bilo cega upotrebljivog Ne znam smijem li napisati o kojoj ekipi se radi, i broj ziro racuna, ali kontakt osobu za neki drugi oblik pomoci( majice, dresovi, sokovi, bilo sta  , pa cu cekati reakcije). Da, radi se o srednjobosanskom kantonu, pa eto, zainteresovani me mogu pitati i na pp.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 10 tra 2011, 11:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Ako tebe treba licno sponzorirat ili ugostit, jaranice, odgovor je uvijek DA 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 10 tra 2011, 11:32 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Ako tebe treba licno sponzorirat ili ugostit, jaranice, odgovor je uvijek DA  Samo sponzorirati, a i ugostiti na jednu kaficu ako si bas blizu:D
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 11 tra 2011, 13:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ako tebe treba licno sponzorirat ili ugostit, jaranice, odgovor je uvijek DA  Samo sponzorirati, a i ugostiti na jednu kaficu ako si bas blizu:D Si ti medicinska sestra? Šteta, kahvica u Neumu more tek u avgustu 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 11 tra 2011, 19:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: southern je napisao/la:
Samo sponzorirati, a i ugostiti na jednu kaficu ako si bas blizu:D
Si ti medicinska sestra? Šteta, kahvica u Neumu more tek u avgustu  Jesi mi to nasao sponzora mislila san na kaficu blize, ne u Neumu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 12 tra 2011, 11:48 |
|
|
southern je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Si ti medicinska sestra? Šteta, kahvica u Neumu more tek u avgustu  Jesi mi to nasao sponzora mislila san na kaficu blize, ne u Neumu  Pa počeo sam sumnjati u tvoje dobre namjere, ovdje se samo nacrtaš kad zatreba neki sponzor ili bizMismen Iskren odgovor je da nažalost ima ljudi koji doslovno treba za kruh, pa se sponzoriranje nekakvih sportskih igara za doktore i sestre čini pomalo hedonistički? Svako zaslužuje odmor, al jebiga, ne znam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 12 tra 2011, 14:35 |
|
|
|
Ko kaze da su moje namjere dobre. Ovdje i jesam da bih izvukla donaciju za jednu finu ekipu:)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 12 tra 2011, 14:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29075 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Ja ću to srediti preko veze medicinarima ali pod uvjetom da doktori jednom za promjenu meni daju plavu kuvertu!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
southern
|
Naslov: Re: Sportske igre medicinara u Neumu Postano: 12 tra 2011, 15:09 |
|
|
|
Hahahahahahahaha, to moras vidjeti s njima, zapravo, dobices je, ali nemoj se iznenaditi ako sadrzaj ne bude ono sto si ocekivao. Mislim, zahvalnica ce vjerovatno biti, ali nesto drugo: ne vjerujem, hahaha, Bas me nasmija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|