|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
K..M
|
Naslov: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 17 stu 2021, 19:53 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Moc globalne sportske aristokracke dominacije, kulja i prsti..... Hrvati grizu nokte, u savezu tenisaca RH prijepori, optuzbe, svadje..... 2 srbijanska tica (etnickih Hrvatica iz Subotice, se verlila Otecestvu Srbiji). Sto kazu, i kako ovo komentiraju nasi forumski frendaci>>>>>>>>>>>>>>>>jel smo masina za asimilirat, i bez SPC. https://www.klix.ba/sport/tenis/hrvatsk ... tdiscoveryFinih i komentara>>>>>>>>>>>>>>> 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 17 stu 2021, 20:08 |
|
|
Srpska aždaja prodire sve redom.
Nakon ekonomije masne prste su stavili na šport,
Uzeli su tiče iz gnijezda
Ko zna gdje je kraj
Spašavaj se ko može.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 17 stu 2021, 20:30 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Decki su rodjeni u Srbiji, ima li im ko pravo zamjeriti?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 17 stu 2021, 21:57 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Srpska aždaja prodire sve redom.
Nakon ekonomije masne prste su stavili na šport,
Uzeli su tiče iz gnijezda
Ko zna gdje je kraj
Spašavaj se ko može. Nema kraja, samo je nebo granica, nema limita, pa mi smo nebeski andjeoski narod....djeca sv. Save. Digli smo se ka ptica fenix iz pepela (pretjerujem).... 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 17 stu 2021, 22:22 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
 Eno sinoc Kacavenda zabi gol za HR mladu repku
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 17:44 |
|
|
DrMag je napisao/la: Decki su rodjeni u Srbiji, ima li im ko pravo zamjeriti? Nema. Ispravno stajalište.
|
|
Vrh |
|
 |
Revenger HR
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 18:24 |
|
|
Glup thread , rođeni su u Srbiji, ionako pored Mektića i Pavića su im šanse za nastup ravne dobitku na lotu. Ako autor teme vjerajatno nema pojma da su ova dvojica koje sam naveo trenutno najbolji muški par na svijetu osim što su i osvajači zlatne medalje na OI gdje su u finalu pobijedili drugi hrvatski par Čilić-Dodig.
|
|
Vrh |
|
 |
Revenger HR
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 18:28 |
|
|
BTW ja sam ovo pročitao prvo na B92 jer kod nas nisam vidio nijedan članak o tome barem ne na naslovnoj strani i s bombastičnim naslovom kao u DNR Srbiji
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 19:47 |
|
|
Revenger HR je napisao/la: Glup thread , rođeni su u Srbiji, ionako pored Mektića i Pavića su im šanse za nastup ravne dobitku na lotu. Ako autor teme vjerajatno nema pojma da su ova dvojica koje sam naveo trenutno najbolji muški par na svijetu osim što su i osvajači zlatne medalje na OI gdje su u finalu pobijedili drugi hrvatski par Čilić-Dodig. Upoznat sam. Klinci su vrh. Superiorni, lepi, pametni, da ih ovde poženimo i sve pet.
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 19:51 |
|
|
Revenger HR je napisao/la: BTW ja sam ovo pročitao prvo na B92 jer kod nas nisam vidio nijedan članak o tome barem ne na naslovnoj strani i s bombastičnim naslovom kao u DNR Srbiji Vaši mediji ionako vas niocemu ne iformiraju, zato i nista ne znate.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 18 stu 2021, 19:59 |
|
|
Ova dvojica su simpatični dečki, al nisu se u životu od tenisa kruha najeli. Tek im je nedavno malo krenulo kad su počeli surađivati s Đokom. Inače su kako bi Srbi rekli - "poseban narod Bunjevci". Ostaje misterij zašto bi dva "etnička Bunjevca" uopće išla u Hrvatsku  . Dobro da su konačno došli pameti pa nastupaju za Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 19 stu 2021, 01:12 |
|
|
K..M je napisao/la: Upoznat sam. Klinci su vrh. Superiorni, lepi, pametni, da ih ovde poženimo i sve pet. "Klinci" imaju po 30 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 20 stu 2021, 02:37 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3958 Lokacija: Stolni grad
|
Revenger HR je napisao/la: Glup thread , rođeni su u Srbiji, ionako pored Mektića i Pavića su im šanse za nastup ravne dobitku na lotu. Ako autor teme vjerajatno nema pojma da su ova dvojica koje sam naveo trenutno najbolji muški par na svijetu osim što su i osvajači zlatne medalje na OI gdje su u finalu pobijedili drugi hrvatski par Čilić-Dodig. Nemoj tako, ovo je veliki gubitak, momci na početku karijere, veliki talenti, samo jes da su počeli s 30g ali jbg, velika je ovo krađa u rangu one Daničića ili onog malog što je otišao igrati za u17 Srbiju, a uopće nije imao poziv Hrvatske i grije klupu dinama.
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Zbog Djokovica, Hrvatska teniska braća odlučila igrati za Srbiju, a razlog je Novak Đoković Postano: 20 stu 2021, 12:27 |
|
|
DrMag je napisao/la: :zubati Eno sinoc Kacavenda zabi gol za HR mladu repku Jel to unuk pedofila biskupa iz Bijeljine?
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|