Pošto ćemo sutra svi biti rasuti... Kad su mi negdje u prvom mjesecu linkali ovo mjesto s porukom da tu postoje neki likovi koji me žugaju zdušno, nisam ni slutila da će mi ovaj www tako obilježiti jedan period života. Dotada sasvim izvan virtualnih svjetova, foruma, chatova, nisam ni znala kako se ponaša u okviru nekih normi zadanih internetskom konverzacijom. Pa sam išla onako kako jedino znam - vlastitim imenom, sobom, srcem, galamom, smijehom. Ulazila u konflikte, otkidala guzicu od zajebancije. Sretna sam jer odavde vučem neke lijepe osjećaje i odnose materijalizirane u stvarni život, koji su mi dali divne prijatelje, velike oslonce i ljude koji su mi pomogli u određenim stvarima. Hvala jer mi ne date da poletim, a opet ste uvijek tu. Sa strpljenjem za sva moja blesava pitanja. Hvala za sve savjete u žurbi pred neki nastup. Mislim da mi nakon teksta ničije mišljenje ne znači više od vašeg. Čak i Judino. Hvala za kave, razgovore, večere, moje i vaše domove, ljeto, osmijehe i suze. Idete mi na qurac i volim vas.
Neka Vaši blagdani budu sreća i mir, spokoj i ljubav. Mirisna čarolija u krugu najdražih.
Želim vam najdivniji Božić i prekrasnu Badnju večer.
_________________ Ona je-ko pjesma M.Ilića(G.Jozo)narcisoidna gđica Bijes(Juda)ima muda(P.dux)tajni agent(Junuz)vatrena(Markan)nije normalna(Ultras)vašar taštine(Gazda)rigidna(Lider)opaka(Sotto)agresivna(Hrvat).
svim korisnicima hb portala, svim hrvatima, s obe strane buduće schengenske granice, svim katolicima i svim ljudima dobre volje, neka mali Bog donese mir, sreću, ljubav i sve što vaše srce želi! SRETAN BOŽIĆ! JOYEUX NOEL! FELIZ NAVIDAD! BUON NATALE! FROHE WEINACHTEN! MERRY CHRISTMAS!!!
Sretan Bozic svim forumasima i njihovim obiteljima. Nadam se da svi provode Bozic u krugu obitelji, i da je Djed Bozicnjak bio siroke ruke, kako za malu, tako i za veliku djecu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.