|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 35 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
globalni_dzihad
|
|
Naslov: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 01:21 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 01:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
|
Vrh |
|
|
Mali Hrvat
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 05:54 |
|
|
Dobro nam došao džihadlijo....
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 08:30 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: Pozdrav svim forumasima i drago mi je da smo opet braniku Malo branik, malo blatobran... Welcome global_!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 09:01 |
|
|
pretpostavljam da se ovaj neće napisati ovdje. Zapravo garantiram.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 09:06 |
|
|
Salama i tebi !
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 10:10 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
|
globalni_dzihad je napisao/la: Kad sam vidio da su Kvacica i raja/skvadra ovdje , morao sam da se prijavim i to pod hitno! Pozdrav svim forumasima i drago mi je da smo opet braniku Još nisam 100% siguran da si Hrvat, mada si na onom forumu imao jedan srceparajući monolog gdje si otkrio da si kasno saznao što si. Ajd, vidjet ćemo, možda mi uvjerenje vremenom dođe do 100%.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
pjosip
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 10:15 |
|
|
globalni dzihad je jedan od duhovitijih forumasa.
Dobrodošao !
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 11:04 |
|
|
Ako se ostvare Inkvieve pritpostavke, il ono sto jamci odma otvaramo novi forum!!!
|
|
Vrh |
|
|
Inkvizitor
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 11:13 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Ako se ostvare Inkvieve pritpostavke, il ono sto jamci odma otvaramo novi forum!!!
Joooj da vidiš kakve termine on koristi za Bošnjake. Tražit ću tvoju konzistentnost u ovom i svakom slučaju.
_________________ VUKOVAR=MARIUOPOLJ SLAVA HRVATSKOJ- UKRAJINI SLAVA
Zbog Eline i bokala vina zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba da ja nisam dolazio džaba
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 13:31 |
|
|
Pozdrav za Dzihad
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 14:05 |
|
|
Inkvizitor je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Ako se ostvare Inkvieve pritpostavke, il ono sto jamci odma otvaramo novi forum!!!
Joooj da vidiš kakve termine on koristi za Bošnjake. Tražit ću tvoju konzistentnost u ovom i svakom slučaju. More, komotno! Krv mu teroristicku...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 15:35 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: Kad sam vidio da su Kvacica i raja/skvadra ovdje , morao sam da se prijavim i to pod hitno! Pozdrav svim forumasima i drago mi je da smo opet braniku Dobar dan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 15:48 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2009, 01:14 Postovi: 234 Lokacija: Gluha Bukovica, džamijska svlačionica
|
Hvala svima na toplim rijecima dobrodoslice Inkvizitor je napisao/la: pretpostavljam da se ovaj neće napisati ovdje. Zapravo garantiram. Grijesis, zloslutnico! Sto vise, garantiram ti da cu u dogledno vrijeme dogurati i do titule forumskog moderatora, samo gledaj. U prilog ovoj tvrdnji, spreman sam podrzati prvi forum BiH Hrvata i moralno i materijalno jer mi je, kao i ostalim Hercegbosancima dosadilo biti podstanar po raznim IslamBosanskim forumima. Adminstracijo, posjedujem solidno znanje IT-a kao i razne druge resurse koje sam spreman staviti u sluzbu ovog foruma pa, kada zatreba, zovi, samo zovi :-basket Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: Ako se ostvare Inkvieve pritpostavke, il ono sto jamci odma otvaramo novi forum!!!
Forum mogu sam otvoriti u roku od 24h ali se nesto takvo sigurno nece dogoditi jer stranicu http://www.HercegBosna.org poznajem nekih desetak godina i garantirano tvrdim da su ljudi koji istu vode sasvim OK (iz perspektive BiH Hrvata, za Bosnje ne znam...
_________________ biće Treći, biće...
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=fWI0f-DFJ9E
http://www.putvjernika.com/ http://www.islambosna.ba
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:00 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: stranicu http://www.HercegBosna.org poznajem nekih desetak godina i garantirano tvrdim da su ljudi koji istu vode sasvim OK (iz perspektive BiH Hrvata, za Bosnje ne znam... Ma i za Bošnje je ok, jer su poznati po svojoj multietničnosti i toleranciji.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24044 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dobro došao u slobodnu, nekomercijalnu forumsku zajednicu Herceg-Bosnu.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:42 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: ...garantiram ti da cu u dogledno vrijeme dogurati i do titule forumskog moderatora, samo gledaj.. Stani u red! Samo si došao i odmah si se počeo laktati...
_________________ DE RA TI ZA CI JA
|
|
Vrh |
|
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:44 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: globalni_dzihad je napisao/la: stranicu http://www.HercegBosna.org poznajem nekih desetak godina i garantirano tvrdim da su ljudi koji istu vode sasvim OK (iz perspektive BiH Hrvata, za Bosnje ne znam... Ma i za Bošnje je ok, jer su poznati po svojoj multietničnosti i toleranciji. Znam, znam . Recimo, ovu stranicu su sve Bosnje, od SDP-ovaca do IslamBosanaca, nazivali ustaskom jer je za njih ustasa svaki Hrvat koji se usudi podici glavu i traziti ravnopravnost. Nego, nije li vrijeme da HercegBosna.org dozivi i male modifikacije, te da prestane liciti na muzej i da dobije izgled jednog suvremenog, dinamicnog, modernog i informativnog portala BiH Hrvata. Znam da to iziskuje dosta rada ali, ima nas dovoljno. Neki content management program, malo vremena i dobre volje a "Allah sve vidi ", kao sto vele nasi Federalni partneri...
|
|
Vrh |
|
|
globalni_dzihad
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:48 |
|
|
Fidekter je napisao/la: globalni_dzihad je napisao/la: ...garantiram ti da cu u dogledno vrijeme dogurati i do titule forumskog moderatora, samo gledaj.. Stani u red! Samo si došao i odmah si se počeo laktati... Primjecujem da si prvi popusio ban na forumu. Cestitam na uspjehu i pozivam te da razmislis kako je bilo nama na vasim IslamBosanskim forumima svih ovih godina
|
|
Vrh |
|
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 16:52 |
|
|
globalni_dzihad je napisao/la: Fidekter je napisao/la: Stani u red! Samo si došao i odmah si se počeo laktati... Primjecujem da si prvi popusio ban na forumu. Cestitam na uspjehu i pozivam te da razmislis kako je bilo nama na vasim IslamBosanskim forumima svih ovih godina Zahvaljujem... Na svoju kolekciju banova sam iznimno ponosam i zato stoje u mom potpisu... A tvoj angažman na IslamBosni.... Primjetio sam da često spominješ da si redovan učesnik diskusija tamo... Biće da se dobro snalaziš u njihovom društvu...
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 19:50 |
|
|
Mada neki misle da sam ektreman što tu i tamo muslimane nazivam Arapima, Osmanlijama, Sunitima, Azijcima, Saudijcima, ******, hibridima, Turcima i nakraj Kurcima....ja sam zapravo najtolerantnija osoba.
Stoga moj glas protiv zabrana. Ovo ozbiljno mislim i ne odnosi se naravno na trollove.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Fidekter
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 19:57 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Mada neki misle da sam ektreman što tu i tamo muslimane nazivam Arapima, Osmanlijama, Sunitima, Azijcima, Saudijcima, ******, hibridima, Turcima i nakraj Kurcima....ja sam zapravo najtolerantnija osoba.
Stoga moj glas protiv zabrana. Ovo ozbiljno mislim i ne odnosi se naravno na trollove. Ok... Ovo više nije zabavno... Hoće neko reći o čemu se radi...
|
|
Vrh |
|
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 20:02 |
|
|
Šta nije jasno ?
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 20:16 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Mada neki misle da sam ektreman što tu i tamo muslimane nazivam Arapima, Osmanlijama, Sunitima, Azijcima, Saudijcima, ******, hibridima, Turcima i nakraj Kurcima....ja sam zapravo najtolerantnija osoba. Kralj
1076 of 2558 - 42.06%
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 20:36 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Baš sam bio u ćenifi, i taman što sam povukao Allahovo uže, izađem i vidim da je i džihad došao. Allah te nagradio globalni.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
hib
|
Naslov: Re: Selam staroj raji Postano: 26 lip 2009, 22:45 |
|
|
Mislim da je nesto trulo u drzavi danskoj Sto se mene tice nije mi drago da me na ovom forumu pozdravljas sa selam a kao drugo pravis reklame za islambosna i put vjernika mislim da ovdje nije mjesto za to sranje Volim podiskutirati sa pametnim ljudima bilo koje nacije ali namecanje islamizacije mozes zaboravit ali ali mozda se ja i varam u vezi sa tobom ali nemislim jer i tvoj avatar sve govori
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|