|
|
Stranica: 1/9.
|
[ 220 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ManInBlack
|
Naslov: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:32 |
|
|
Ajde golupčići moji da vas čujem, što vas privuklo na ovaj forum? Molim iskrene odgovore :)Mene osobno ideja da se na jednom mjestu okupljaju hrvati iz čitave BiH, da forum nije u rukama stranačkih ljudi i kontroliran od strane partije.
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:37 |
|
|
Forumaš @Naša kvačica tj njegovi pametni postovi sa Foruma hr., a naravno i svi ostali koji su bili tamo a prešli su ovde.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25736 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Privukla me činjenica da postoji mjesto (i što je isto tako važno ako ne i važnije - da je posjećeno, liberalno i da su postovi na relativno iznenađujuće visokoj intelektualnoj razini) na kojem mi Hrvati iz BiH možemo artikulirati svoju vlastitu, neovisnu, indivudualnu i autonomnu političku misao, te kroz nju graditi svoju nacionalno-političku svijest, te na neki način tako dijelom i amortizirati nedostatak svojih medija u ovoj tamnici naroda.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:43 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Jedinstvo bosanskih i hercegovačkih Hrvata.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:43 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ja sam naletio na ovaj forum jer sam , zahvaljujući prijateljima Hercegovcima koji su me potakli na razmišljanje i bavljenje podrobnije temom o Herceg-Bosni, malo istraživao po internetu o Hrvatima HercegBosne te jedino na što sam mogao naići jesu podaci o tome kako nas "poklapaju" 100% patrioti, dakako prije nego sam upoznao te svoje prijatele iz Hercegovine bio sam cvjećar i to opravdavam djetinjom naravi . Prvo sam malo čituckao forum, osobito su me zaintrigirali demografski podaci izneseni ovdje koji pokazuju da nije sve tako sivo . Poslije sam se odlučio priključit forumu jer sam vidio da ima dobre rasprave . Thats all folks
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 31 sij 2012, 21:46 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Bio na Poskoku, slučajno kliknio Forum i završio ovdje. Vidio ima pametna svita pa osta
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 04:55 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Zadar1993 je napisao/la: Ja sam naletio na ovaj forum jer sam , zahvaljujući prijateljima Hercegovcima koji su me potakli na razmišljanje i bavljenje podrobnije temom o Herceg-Bosni, malo istraživao po internetu o Hrvatima HercegBosne te jedino na što sam mogao naići jesu podaci o tome kako nas "poklapaju" 100% patrioti, dakako prije nego sam upoznao te svoje prijatele iz Hercegovine bio sam cvjećar i to opravdavam djetinjom naravi . I ja isto,na došao sam sebi nakon nekih međunacionalnih incidenata u Tuzli ,vrijeđanja i slično. Ni sam neznam kako sam završio ovdje,al pratim portal od negdje od 2010 -te.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Forum je bio nužan zbog činjenice da su nas braća Muslimani na propagandnom planu (gledajući sve medije) razbucali ko svinja masan džak, te im se nije mogao prepustiti i internet, a do ovog foruma su nažalost i Hrvati BiH bili izbjeglice i kokuzi internetskih bespuća (razdvojeni po 2-3 foruma u RH pod moderatorskom palicom pereca, ili na 100% patriotskim "probosanskim" forumima). Nije bilo načina da se u takvom okružju udruže snage, razmjenjuju informacije, povežu krajevi od Neuma do Orašja i sl. Po tome pitanju je forum uspio, i objektivno mogu reći da se svi ponosimo forumum - odnosno izgledom, posjećenošću, zrelošću stavova, riznicom informacija, spremnošću da se fino ugoste i ljudi drugih stavova i nacionalnosti i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 13:42 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ministry of Sound je napisao/la: Forum je bio nužan zbog činjenice da su nas braća Muslimani na propagandnom planu (gledajući sve medije) razbucali ko svinja masan džak, te im se nije mogao prepustiti i internet, a do ovog foruma su nažalost i Hrvati BiH bili izbjeglice i kokuzi internetskih bespuća (razdvojeni po 2-3 foruma u RH pod moderatorskom palicom pereca, ili na 100% patriotskim "probosanskim" forumima). Nije bilo načina da se u takvom okružju udruže snage, razmjenjuju informacije, povežu krajevi od Neuma do Orašja i sl. Po tome pitanju je forum uspio, i objektivno mogu reći da se svi ponosimo forumum - odnosno izgledom, posjećenošću, zrelošću stavova, riznicom informacija, spremnošću da se fino ugoste i ljudi drugih stavova i nacionalnosti i sl. Tako je , potpisujem riječi , osobito ovaj dio o karakteristikama foruma
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 13:55 |
|
|
Natjeravali me mjesecima (jer mi se činilo extra dosadno,postovi svakih pola sata,sporo) ,onda sam počela čitati i otkrila riznicu znanja:)) Uživam čitati rasprave koje se odvijaju na temama (Politika,Povijest)).raznovrsna mišljenja,prijedloge,informacije ..itd..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 14:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ja nikad nisam bio na ovom forumu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 17:48 |
|
|
oćete istinu pa ovako posvadila se na POSKOKU I HRHB pa po preporuci završila ovde,i na još nekoliko potrala, al ovaj mi se baš sviđa,,,
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 20:33 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
ManInBlack je napisao/la: Mene osobno ideja da se na jednom mjestu okupljaju hrvati iz čitave BiH, da forum nije u rukama stranačkih ljudi i kontroliran od strane partije. Bobovac je napisao/la: Privukla me činjenica da postoji mjesto (i što je isto tako važno ako ne i važnije - da je posjećeno, liberalno i da su postovi na relativno iznenađujuće visokoj intelektualnoj razini) na kojem mi Hrvati iz BiH možemo artikulirati svoju vlastitu, neovisnu, indivudualnu i autonomnu političku misao, te kroz nju graditi svoju nacionalno-političku svijest, te na neki način tako dijelom i amortizirati nedostatak svojih medija u ovoj tamnici naroda. Otprilike iste stvari su i mene privukle. Nakon što je kvalitetna HRHB i ostala ekipa nestala s forum.hr-a, pitao sam se gdje su i konačno saznao pa sam se registrirao. Međutim, moram priznati da se kvaliteta forumskih diskusija u zadnjih godinu dana pomalo spustila, a na nekim temama i drastično. U biti, nekako mi se sve to pomalo razvodnilo u odnosu na prvu godinu postojanja, ali osobno pišem i pisat ću i dalje, ovisno o trenutnoj inspiraciji, želji i potrebi koju osjećam.
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 01 vel 2012, 21:12 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
tema o generalu Shanticu me zakucala ovdje..
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 00:23 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Samo ime .. Herceg Bosna :)
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 00:57 |
|
Pridružen/a: 16 pro 2010, 00:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Počela me zanimati politika, i otkrio sam najalarmantiji slučaj hrvatskog nacionalnog pitanja- Hrvate u BiH. Tijekom jedne rasprave na forumu.hr, netko je stavio link na neki članak na portalu hercegbosna. Vidio sam ikonu "forum" u gornjem kutu, pa kliknuh čisto iz znatiželje. Mislio sam da će se raditi o još jednom u nizu foruma koju imaju dva člana- robota i administratora, kadli ostah preugodno iznenađen.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 02:16 |
|
|
Delirium tremens.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 11:27 |
|
|
Handrio me moderator na forum.hr,valjda mu nije pasalo što pišem,jer je tip musliman iz Vakufa-Bugojna...i onda me MoS pozvao na ovaj naš forum,tako su nastali "Povratak Otpisanih":)
|
|
Vrh |
|
|
Infinity
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 16:11 |
|
|
Prosta cinjenica da se ovdje Bosnjaci ne nazivaju pogrdnim imenima poput "b.alija", "baliya", "baliyanderi", "baliluk", "tuuurci", "Muslimani", "obrezanci", "mundosi", "mosnje", "mosnjaci" i sve pripadajuce varijacije i alternacije gore spomenutih imena.
_________________ Nemojte da mislite da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao, a srpski narod možda u nestanak, jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rata ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
pajser
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 19:46 |
|
|
Jednom riječju , filantropia .
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 02 vel 2012, 21:46 |
|
|
Bijeg sa foruma.hr, gdje je sikaniran svako ko je cetnika nazvao cetnikom a ****** ****** (govorim o onima koji su zasluzili da ih se tako nazove sobzirom sta su pisali) .. Svaki iskren covjek bio je sikaniran, jer je pisao onako kako je mislio. Poceo si se osjecat krivim i ugrozenim samim tim sto si napisao bilo sto pozitivno o Hrvatima. Jednostavno je trebalo nesto gdje ce mo se okupit i kvalitetno o svemu raspravit pa i desnicarit ako treba. U posljednje vrijeme poceo sam se i ovdje osjecat kao i na forumu.hr.. Postala je bitnija kvantiteta od kvalitete, " uljudbenost" od hrvatstva ( a zagrepcane nazivamo perecima i mlakonjama). Otislo je puno " prvoboraca" a doslo svakakvih, boze me sacuvaj
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 03 vel 2012, 11:07 |
|
|
Ukucala turističke ture po Sjevernoj Koreji i izbac... ... mi ovo. Čista egzotika.
|
|
Vrh |
|
|
Aguirre
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 03 vel 2012, 13:30 |
|
|
tražio detaljnu mapu (etničku) Bosne i Hercegovine i shvatio da tu ima i korisnijih stvari.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 03 vel 2012, 23:34 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Volim posjećivati forume gdje su svi totalno drugačiji od mene.
Recimo, mene politika ni najmanje ne zanima. Šta me gabri ko je kakav i ko je na vlasti kad meni neće ni u džep ni iz džepa.
Use, nase i poda se / u se, na se i poda se -- trebala bi biti naša parola.
Sad će neko reći da bi imali u se i na se trebamo se izboriti za bolju budućnost, ali...........ako neko misli da može nešto postići baljezgajući po internetu iz svog toplog doma, grdno se vara. Malo mi je i žao takvih likova.... mislim...znam par primjeraka koji po 10 godina idu s foruma na forum i nastoje da isprave krive Drine.... Ali hajde..valjda će jednom shvatiti šta rade.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Što vas je privuklo na ovaj forum? Postano: 03 vel 2012, 23:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Slažem se, zato je ovdje fin broj ljudi isfrustriran upravo tvojim (točnim) opaskama, prestao laprdati i uključio se u konkretne (real life) inicijative i projekte. Forum ti je filter za okupljalište ljudi, a na njemu se poslije određenog vremena isprofiliraju ljudi sličnih vizija i želja da nešto promjene.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|