HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 02 kol 2026, 07:40.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Top Eleven - Menadzeri
PostPostano: 28 ožu 2014, 22:05 

Pozdrav ekipa, znam da ovo nije mjesto za reklamiranje no vec ste mi jednom dozvolilida reklamiram forum, Slobodni.net, e sad ako zelite slobodno tu temu maknite, obrisite..radite sa njom sta zelite, no volio bi da ova nova ostane ako je moguce.

Dakle sigurno su mnogi od vas culi za jednu od najpopularnijih igrica na Facebooku, Top Elevenu, e pa ovdje zelim da vas upoznam sa jednom grupom na Facebooku u kojoj se bavimo tom igricom, imamo nagradne igre itd..pa ako igrate slobodno nam se prikljucite.

Samo u search na facebooku ukucajte menadzeri i naci cete nas

Kod:
https://www.facebook.com/groups/583666931657266/?fref=ts

slika

Menadzeri je jedna od najboljih i najposjecenih grupa na Facebooku koja se bavi veoma popularnom Top Eleven[/b] igricom. Grupa broji preko 740 članova i taj broj se svaki dan povecava.

Ukolite trebate neku pomoc oko taktike koju cete postaviti, igraca koje cete kupiti ili trebate podrsku na vasim utakmicama, onda je ovo prava grupa za vas i vrijeme je da nam se prikljucite i sudjelujete u svakodnevnim diskusijama i raspravama oko ove igrice. Sve sto vas zanima u vezi Top Eleven igrice, mozete saznati kod nas.

Trenutno se odrzavaju nagradne igre u kojima cete moci da osvojite neki dres za vaš tim.

Ne propustite ovu priliku i prikljucite se nasoj Top Eleven zajednici.

Vrh

Naslov: Re: Top Eleven - Menadzeri
PostPostano: 29 ožu 2014, 07:28 

Slobodni je napisao/la:
Pozdrav ekipa, znam da ovo nije mjesto za reklamiranje no vec ste mi jednom dozvolilida reklamiram forum, Slobodni.net, e sad ako zelite slobodno tu temu maknite, obrisite..radite sa njom sta zelite, no volio bi da ova nova ostane ako je moguce.

Dakle sigurno su mnogi od vas culi za jednu od najpopularnijih igrica na Facebooku, Top Elevenu, e pa ovdje zelim da vas upoznam sa jednom grupom na Facebooku u kojoj se bavimo tom igricom, imamo nagradne igre itd..pa ako igrate slobodno nam se prikljucite.

Kod:

slika

Menadzeri je jedna od najboljih i najposjecenih grupa na Facebooku koja se bavi veoma popularnom Top Eleven[/b] igricom. Grupa broji preko 740 članova i taj broj se svaki dan povecava.

Ukolite trebate neku pomoc oko taktike koju cete postaviti, igraca koje cete kupiti ili trebate podrsku na vasim utakmicama, onda je ovo prava grupa za vas i vrijeme je da nam se prikljucite i sudjelujete u svakodnevnim diskusijama i raspravama oko ove igrice. Sve sto vas zanima u vezi Top Eleven igrice, mozete saznati kod nas.

Trenutno se odrzavaju nagradne igre u kojima cete moci da osvojite neki dres za vaš tim.

Brate zar ne mislis da smo mi ovdje malo matori za top eleven ili mozda grijesim,to mi je sin igrao do prije 2-3 godine,zaraza velika....
Ali ima ovdje i mladjih,valjda.,..pozzz

HT Eronet 092-890-830
Za pomoc RS iz Srbije 2161
Srbija 1003
Hrvatska 060-90-11

Vrh

Naslov: Re: Top Eleven - Menadzeri
PostPostano: 29 ožu 2014, 21:12 

panteri je napisao/la:
Slobodni je napisao/la:

Kod:

slika

Brate zar ne mislis da smo mi ovdje malo matori za top eleven ili mozda grijesim,to mi je sin igrao do prije 2-3 godine,zaraza velika....
Ali ima ovdje i mladjih,valjda.,..pozzz

Pozz prijatelju. Ma nema to veze sa godinama vec ako nesto volis ili ne..ja volim nogomet, nikad nisam volio igrice tipe menadjer i nisam ih igrao, no na ovu sam se navukao priznajem, sto kazes i sam zaraza velika. A upoznao sam dosta igraca i puno starijih od mene (29) i nije to neki problem, sve je to samo zabava a fora je igrati sa igracima iz cijeloga svijeta i pokusati biti bolji od njih.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: